Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Focsani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani.html)
-   -   Off-Topic (https://forum.4tuning.ro/610-focsani/159893-off-topic.html)

Cartmaneu87 23-06-10 19:33

Re: Off-Topic

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3459109)
lasa.ti ma omul sa faca ce vrea....;)

bai sonny la tine la profil dc scrie the wanted cars member si nu pejos driver?:lol::lol::lol:

Sonny™ 24-06-10 12:30

Quote:

Originally Posted by Cartmaneu87 (Post 3464593)
bai sonny la tine la profil dc scrie the wanted cars member si nu pejos driver?:lol::lol::lol:

;;) scrie wanted pentru ca asa trebuie sa scrie si nu o sa mai dureze mult chestia cu pe jos;)

ascany 14-08-10 10:47

salut baieti stie cineva sa-mi spuna programul de la rar?

vn-08-nen 20-08-10 10:41

Au unii de pe aici niste poze cu masiniile pe facebook . crima curata :P nu dau nume ...

Yakuza007 20-08-10 11:07

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3597626)
Au unii de pe aici niste poze cu masiniile pe facebook . crima curata :P nu dau nume ...

De ce e crima curata nen???Cum au pe hi5 poze pot sa aiba si acolo;)

vn-08-nen 20-08-10 11:39

Quote:

Originally Posted by Yakuza007 (Post 3597722)
De ce e crima curata nen???Cum au pe hi5 poze pot sa aiba si acolo;)

Eu ma refer la altceva . Sa va explic :) ... Sergiu de exemplu are niste poze in care zici ca e fitzos , ca se sparge in figuri , se da mare s.a.m.d. , asta ar zice cineva cine nu il cunoaste ... dar un prieten cum suntem noi care ne stim intre noi de 1-2 ani stim cum este el si ca sunt facute la misto si atunci e si normal sa bufnesti in ras cand vezi ... Sper sa nu se supere Sergiu pe mine , este baiat bun la fel ca si restul din trupa :)

Sonny™ 20-08-10 11:42

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3597821)
Eu ma refer la altceva . Sa va explic :) ... Sergiu de exemplu are niste poze in care zici ca e fitzos , ca se sparge in figuri , se da mare s.a.m.d. , asta ar zice cineva cine nu il cunoaste ... dar un prieten cum suntem noi care ne stim intre noi de 1-2 ani stim cum este el si ca sunt facute la misto si atunci e si normal sa bufnesti in ras cand vezi ... Sper sa nu se supere Sergiu pe mine , este baiat bun la fel ca si restul din trupa :)

nu trupa...exista doar asa:Sonny, Ravy, Sergiu.....si compania...;)

oricum tare descrierea lu sergiu facut de bunul nostru prieten NEN...:)):)):))

vn-08-nen 20-08-10 11:44

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3597830)

Fugi mai de aici ...

Yakuza007 20-08-10 11:47

Quote:

Ba Sonny nu fi rautacios...si NEN Sergiu nu e singurul care face de astea;)

Sonny™ 20-08-10 11:49

Quote:

Originally Posted by Yakuza007 (Post 3597842)
Ba Sonny nu fi rautacios...si NEN Sergiu nu e singurul care face de astea;)

si NEN face poze de astea...da el face poze cu casa...cand facem si noi un gratar la tine nen....acu ca te.ai mutat in casa noua?

Yakuza007 20-08-10 11:53

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3597847)
si NEN face poze de astea...da el face poze cu casa...cand facem si noi un gratar la tine nen....acu ca te.ai mutat in casa noua?

Asta e alt ceva;)

valitataye 20-08-10 12:14

sonny inca isi aranjeaza mobila prin casa;)deci nu are timp de gratarele noastre:)))

Sonny™ 20-08-10 12:19

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3597882)
sonny inca isi aranjeaza mobila prin casa;)deci nu are timp de gratarele noastre:)))

nush...vreau sa ne organizam care merge week.endu viitor la lepsa sau galagiuc la un gratarel ceva...ca in week.endu asta nu pot multi dintre noi...

valitataye 20-08-10 12:24

te-ai plictisit de apa?vrei la munte acuma?:)))

Yakuza007 20-08-10 12:41

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3597900)
nush...vreau sa ne organizam care merge week.endu viitor la lepsa sau galagiuc la un gratarel ceva...ca in week.endu asta nu pot multi dintre noi...

Daca era de week-endu asta poate veneam si noi cu asta cu fiesta;)...Nu cred:D....e plictiseala mare aici in oras

Artcafee 20-08-10 12:45

In oras e plictiseala foarte mare asa ca o "plimbare" chiar e bine venita.

Daca va hotarati la o data si sunt bineveniti "noi veniti" pe forum.Ma trec si eu pe lista.

Yakuza007 20-08-10 12:48

Quote:

Originally Posted by Artcafee (Post 3597957)
In oras e plictiseala foarte mare asa ca o "plimbare" chiar e bine venita.

Daca va hotarati la o data si sunt bineveniti "noi veniti" pe forum.Ma trec si eu pe lista.

Sincer nu vad de ce nu ar fi bine veniti da ma rog...acum nu de noi depinde;)

johnsonxxl 20-08-10 12:59

Quote:

:lol::lol::lol: zici tu :lol:

vn-08-nen 20-08-10 13:19

7 Attachment(s)
Cu mobila in mare parte am terminat ... acum trebuie puse toate ( haine , bibelouri , jucarii etc ) la locul lor ! Sa termin si ograda adica curtea si va invit la un gratar , ca sa avem unde sta ... curtea o sa iasa frumos ca v-om cumpara gratar de gradina , fantana arteziana , foisor de gradina si o sa iasa frumos la final ... acum e dezastru ce e pe aici :(

2-3 poze cu casa ptr curiosi :P si 2 cu ceasu de care zicea Sonny :P !

johnsonxxl 20-08-10 13:23

vezi baieram-uri atunci :lol:

vn-08-nen 20-08-10 13:28

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3598061)

:censored::dance::caffine:

valitataye 20-08-10 13:28

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3598061)

aduce nen si fete:))))si vorba lu john:lol::lol::lol:

vn-08-nen 20-08-10 13:36

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3598076)
aduce nen si fete:))))si vorba lu john:lol::lol::lol:

Da ma te-ai gandit mult ? Fete aduce Sonny ca tot se combina cu toate ... de baut aduce Sergiu , Radu , 2Pac , Plastilina ( asta e AS la asta :D ) asa ... Johnsonxxl , Geo si cu tine ... tutun ... si cam asta ar fi ... eu va fac friptura :D

valitataye 20-08-10 13:46

si pe SALAM :)) cine il aduce?=))

vn-08-nen 20-08-10 13:54

Da da ... magazinu de la coltz :P ... au si parizer si mustar si tot ce vrei :D

Stie cineva cum se numesc chestiile alea ptr tantari cu albastru de pe la terase ? si cam cat costa una ? imi trebuie la intrare , ca sta becul aprins si se aduna tantarii si stau pe tavan si se vede urat :( ...

johnsonxxl 20-08-10 14:04

bah apropo..ati dat-o intr-un off pe cafenea si pe masinile membrilor de toata frumusetea..vb aici ca de aia e deschis

Artcafee 20-08-10 14:05

vn-08-nen gasesti la Practiker la raionul gradina undeva la 40 ron

valitataye 20-08-10 14:05

nen,ia senzor de miscare ptr becul ala si se aprinde doar cand se apropie cineva nu sta non-stop aprins si ai rezolvat problema:lol:

vn-08-nen 20-08-10 14:18

@ArtCafee - Ms o sa ma uit
@Valy - Trebuie sa sparg peretele sa ii trag fir de la bec sa fac la loc ... si nu imi place cu senzori ... si asa o sa punem de miscare , senzori prin gradina si fum prin casa , camere video ...

Chestia aia mie imi place mai ales sunetu cand se prajeste tantaru :x :X :X

vn-08-nen 20-08-10 14:20

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3598148)
bah apropo..ati dat-o intr-un off pe cafenea si pe masinile membrilor de toata frumusetea..vb aici ca de aia e deschis

Las mai ... e de la soare ... fiecare cu problemele lui ... :D :P ...

Sonny™ 20-08-10 15:24

oricine e bine venit la "plimbare" nu se pune problema ca e nou ca e vechi...da ce ma eu sunt peste sa aduc fete...:)):)):))

nu e vorba ca mam saturat de apa, dar eu am fost de 2 ori anu asta la mare si daca pretenasii nu au cum sa mearga macar un week.end la padure sa mergem...si asa ca pana week.endul viitor are toata lumea timp sa se hotarasca daca merge sau nu...;)

valitataye 20-08-10 15:43

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3598314)
oricine e bine venit la "plimbare" nu se pune problema ca e nou ca e vechi...da ce ma eu sunt peste sa aduc fete...:)):)):))

nu e vorba ca mam saturat de apa, dar eu am fost de 2 ori anu asta la mare si daca pretenasii nu au cum sa mearga macar un week.end la padure sa mergem...si asa ca pana week.endul viitor are toata lumea timp sa se hotarasca daca merge sau nu...;)

da asa este,facem o lista cei care merg?:)))

Sonny™ 20-08-10 15:45

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3598363)
da asa este,facem o lista cei care merg?:)))

nu inca...e mult prea devreme pentru o lista dar ar fi bun ca cei care vor sa mearga sau nu sunt siguri inca...sa se anunte;)

vn-08-nen 21-08-10 09:03

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3598367)
nu inca...e mult prea devreme pentru o lista dar ar fi bun ca cei care vor sa mearga sau nu sunt siguri inca...sa se anunte;)

Pei unde sa mergi ? Hotarati-va unde ... Eu zic la o padure , facem un gratar , cheta , stam la umbra ... vorbim ...
Locatia ! Scopul ?! Durata ?!

Nu esti peste mai , glumeam si eu . ;)

_Cox_ 21-08-10 23:24

Oke sa terminam aceea cacealma se poate verifica ca userul acela nu este al meu eu unul singur acesta pe care il folosesc , nu inteleg daca omul zicea ca-i place loganu de ce nu raspune la PM.
Nu acuzati aiurea john nu spune sa primesc eu ban ca nu am de ce.
Nen vad ca ai un stereo tip "Cox cu loganu lu tasu" poate nu am tata, te-ai gandit si la asta?

johnsonxxl 22-08-10 01:17

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 3601047)
Oke sa terminam aceea cacealma se poate verifica ca userul acela nu este al meu eu unul singur acesta pe care il folosesc , nu inteleg daca omul zicea ca-i place loganu de ce nu raspune la PM.
Nen vad ca ai un stereo tip "Cox cu loganu lu tasu" poate nu am tata, te-ai gandit si la asta?

nu am nimic cu tine..nu te cunosc nu ma cunosti...eu tind sa cred acelasi lucru pe care l-am spus si cam asta ar fi..no offence ;)

vn-08-nen 22-08-10 09:00

Quote:

Inseamna ca esti facut la eprubeta :D Cum sa nu ai tata ?!? Nu te supara dar cam bate la ochi asa ...

Yakuza007 22-08-10 13:12

Quote:

:))...gata cu off topicul ma...A fost o greseala...Si nen lasa-l ma in pace....

valitataye 22-08-10 13:51

Quote:

Originally Posted by Yakuza007 (Post 3601887)
:))...gata cu off topicul ma...A fost o greseala...Si nen lasa-l ma in pace....

De ce crezi ca ii zice sectiunea OFF-Topic??E libera discutie aici yakuza

Yakuza007 22-08-10 14:04

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3601949)
De ce crezi ca ii zice sectiunea OFF-Topic??E libera discutie aici yakuza

Da nu va mai luati de el...La asta ma refer:-p;).....

All times are GMT +2. The time now is 16:12.

- Copyright 2026 4Tuning