![]() |
Re: Off-Topic
Quote:
|
Quote:
|
salut baieti stie cineva sa-mi spuna programul de la rar?
|
Au unii de pe aici niste poze cu masiniile pe facebook . crima curata :P nu dau nume ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
oricum tare descrierea lu sergiu facut de bunul nostru prieten NEN...:)):)):)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sonny inca isi aranjeaza mobila prin casa;)deci nu are timp de gratarele noastre:)))
|
Quote:
|
te-ai plictisit de apa?vrei la munte acuma?:)))
|
Quote:
|
In oras e plictiseala foarte mare asa ca o "plimbare" chiar e bine venita.
Daca va hotarati la o data si sunt bineveniti "noi veniti" pe forum.Ma trec si eu pe lista. |
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Cu mobila in mare parte am terminat ... acum trebuie puse toate ( haine , bibelouri , jucarii etc ) la locul lor ! Sa termin si ograda adica curtea si va invit la un gratar , ca sa avem unde sta ... curtea o sa iasa frumos ca v-om cumpara gratar de gradina , fantana arteziana , foisor de gradina si o sa iasa frumos la final ... acum e dezastru ce e pe aici :(
2-3 poze cu casa ptr curiosi :P si 2 cu ceasu de care zicea Sonny :P ! |
vezi baieram-uri atunci :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si pe SALAM :)) cine il aduce?=))
|
Da da ... magazinu de la coltz :P ... au si parizer si mustar si tot ce vrei :D
Stie cineva cum se numesc chestiile alea ptr tantari cu albastru de pe la terase ? si cam cat costa una ? imi trebuie la intrare , ca sta becul aprins si se aduna tantarii si stau pe tavan si se vede urat :( ... |
bah apropo..ati dat-o intr-un off pe cafenea si pe masinile membrilor de toata frumusetea..vb aici ca de aia e deschis
|
vn-08-nen gasesti la Practiker la raionul gradina undeva la 40 ron
|
nen,ia senzor de miscare ptr becul ala si se aprinde doar cand se apropie cineva nu sta non-stop aprins si ai rezolvat problema:lol:
|
@ArtCafee - Ms o sa ma uit
@Valy - Trebuie sa sparg peretele sa ii trag fir de la bec sa fac la loc ... si nu imi place cu senzori ... si asa o sa punem de miscare , senzori prin gradina si fum prin casa , camere video ... Chestia aia mie imi place mai ales sunetu cand se prajeste tantaru :x :X :X |
Quote:
|
oricine e bine venit la "plimbare" nu se pune problema ca e nou ca e vechi...da ce ma eu sunt peste sa aduc fete...:)):)):))
nu e vorba ca mam saturat de apa, dar eu am fost de 2 ori anu asta la mare si daca pretenasii nu au cum sa mearga macar un week.end la padure sa mergem...si asa ca pana week.endul viitor are toata lumea timp sa se hotarasca daca merge sau nu...;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Locatia ! Scopul ?! Durata ?! Nu esti peste mai , glumeam si eu . ;) |
Oke sa terminam aceea cacealma se poate verifica ca userul acela nu este al meu eu unul singur acesta pe care il folosesc , nu inteleg daca omul zicea ca-i place loganu de ce nu raspune la PM.
Nu acuzati aiurea john nu spune sa primesc eu ban ca nu am de ce. Nen vad ca ai un stereo tip "Cox cu loganu lu tasu" poate nu am tata, te-ai gandit si la asta? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|