Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

axxro 28-10-06 17:52

Re: Sibiu

pana la urma a mai fost ceva vineri? eu chiar nu puteam veni. pai cum se poate ca nu ai ce face in camin.......?

PaulMIG 28-10-06 17:57

Poi tocmai de aia am zis ;) stau si beau cu prietenii, nu singur, ca nu imi inec amaraciunea, ca deocamdata n-am:). Gata cu OT despre mine..... cu toate ca is o pers importanta si merit:D. Vinerea viitoare vin in sibiu si poate ne intalnim. Oricum eu il invit pe bassu sa-si mai prinda odata mintea cu mine:) si alex sa-l aduci pe Lau ca vreau neaparat;)

Bassu_SIV 28-10-06 22:22

pe tine chiar te manca pielea?:lol:

axxro 28-10-06 23:59

cred ca il mananca in mai multe locuri pe paul:P. io vorbesc ma cu lau da sa vad daca poate omu'.

PaulMIG 29-10-06 02:44

Pai sa vb cu el, ca nu ii ia mult.....il sunam la un moment dat, vine, mergem undeva, dam "una mica" si poate sa plece. Oricum mai e destul timp pana vineri, dar de intalnit ne putem sigur, daca vreti.

Bassu_SIV 29-10-06 12:58

io vin.....:lol:

GTI 30-10-06 14:38

Vineri m-am intalnit 45 min cu Bassu' la Transi si...am stat...si-am povestit...si dupa aia ne-am plictisit si ne-am dus fiekre cu treburile noastre.
P.S.:Am revenit :D

Bassu_SIV 30-10-06 14:53

era fain daca eram mai multi

PaulMIG 30-10-06 15:25

Luati exemplu: Nu va luati mkV GTI ca bagati totzi bani in benzina si nu mai aveti dupa aia pt alte utilitati......gen internet:)))
In ultima vreme ma bate gandu (visez de doua nopti incoace) la un mk2 GTI. In loc sa visez si io umed ca orice om normal io visez ca imi iau iepure.....oare dc??? Dar cum zic uni: "nu te bate gandu cum te bat io":D

axxro 30-10-06 17:17

si eu visez la asa ceva, dar visam.........

GTI 30-10-06 19:18

Da tu cate masini iti iei mai nou mah...???

Bassu_SIV 30-10-06 21:45

abia astept sa vad cine vine vineri .......poate se lasa iar cu liniutze:D

PaulMIG 31-10-06 23:06

1 Attachment(s)
Pai cel putin una va fi, cu dacia ta sa vedem ce iese, sau doua, daca nu schimbi bine si ti-o dau prea rau iti ofer revansa:)). Si cu Lau ala as mai vrea si daca vrea si el atunci......:joy:

.....aaaaaaaa si apropo: HAPPY HALLOWEEN!!!
:lol:

Bassu_SIV 01-11-06 06:00

pe tine chiar te manaca pielea:D

halauinu e pe noi:D

PaulMIG 02-11-06 15:15

Azi ii joi, maine ii vineri:). Vineri vin aks si am si io o intrebare......Ne intalnim???

Bassu_SIV 02-11-06 15:34

o intrebare intrebatoare si raspuns cu drept urmare....da mah:D ne intalnim

axxro 02-11-06 21:44

ziceti ora si apar! :D

Bassu_SIV 02-11-06 21:57

io zic pe la 7 ca e seara deja:D

sper sa tina vremea cu noi:D

axxro 03-11-06 13:40

s-a oprit ninsoarea, deci vremea tine cu noi :D. ramane la 7 deci. se mai anunta cineva?

Bogdan20 03-11-06 16:04

Quote:

Originally Posted by axxro (Post 609495)
s-a oprit ninsoarea, deci vremea tine cu noi :D. ramane la 7 deci. se mai anunta cineva?

As fi venit cu placere,dar momentan nu pot :sad: pt ca sunt in Roma si sunt cam multi km:-) ,dar promit ca atunci cand ma intorc in tara daca o sa mai fie vreo intalnire o sa fiu prezent!

PaulMIG 05-11-06 21:22

Pai daca iar le-o taiat curentu la astia ce vrei??:) Sal'tare Bogdan si bine ai venit pe forum pe la noi. Intalnire ar mai putea fi vinerea viitoare, ca vin iar in sibiu (80%). Si Alex roaga-te sa ninga, abia atunci poti zice ca tine vremea cu noi;), sau cu mine in special:D

Bassule fa-ti dacia sa mearga!!!!!!! Te pls frumos;), ca daca mai asteptam mult, ne tragem cu lanturi pe cauciucuri:).

Bassu_SIV 06-11-06 16:29

dacia mere acum urmeaza sa pun roti de iarna pe opel si gata si daca vrei sa ne tragem cu lanturi...ehehehehehehe

axxro 06-11-06 20:36

te'am vazut SIVule sambata cu 2 roti in portbagaj, cre' ca erau de dacie, ai trecut pe rahovei. te spionez;) :D
Paul, daca ninge vremea tine cu voi, ca io nu ma bag la asa ceva cu balena......da vin cu voi, nu scapati de mine
inteleg ca tot vreti sa va trageti da deja treceti si la lanturi....masochism pe fata.....:P

Bassu_SIV 06-11-06 21:06

rotile alea erau defapt 4 si erau pt opel...si daca ne tragem pe lanturi ati pus-o:D

bine ca nu m-ai vazut cu dacia in palti prin zapada vineri noapte

PaulMIG 06-11-06 23:18

bassule sau oricare altu, aveti o camera sa putem filma cu ea? Io incerc sa fac rost da nu tot timpu ii disponibila:(. Vineri vin in sibiu si urc in palti daca nu ii zapada prin oras ca si mor daca nu ma "derivez" odata. Am orgasm cand merg de-a latu:D si mi-e dor de bataturi de la frana de mana:P

Bassu_SIV 06-11-06 23:50

ma prezint si io ca maine e zi de saleu si poate fac rost de 2 gume suparate:D

vezi sa nu te slobozesti pe volan si pe bord:D ca n-avem servetele umede:P

paule vine si dragos cu opelul lui:D prepare yourself:D

poate reusesc si io sa-mi pun rotile pe opel pana atunci

care nu e pregatit de iarna sa ridice 2 degete:D

Bogdan20 07-11-06 13:19

[QUOTE=PaulMIG;611943]Sal'tare Bogdan si bine ai venit pe forum pe la noi. Intalnire ar mai putea fi vinerea viitoare, ca vin iar in sibiu (80%).

Sal Paul,ce fain de voi va distrati pe zapada,ce va pasa,aici in roma nu e nici macar frig ,de zapada nu mai vb:sad: ,dar lasa ca vin eu acasa in decembrie si o sa recuperez atunci:evil: !

axxro 07-11-06 22:21

am eu la tel sa filmez, camera de 2 megapixeli, incerc si eu sa fac rost de camera.
Paul, lasa ca ai gasit tu ceva sa'ti faci bataturi in palma, o alternativa la frana de mana :P ;).
ramane vineri sa nentalnim ca vad ca incepe lumea sa isi anunte prezenta. daca ninge sa vina si ursii neaparat :D

Bassu_SIV 07-11-06 22:41

aducem si tzurcile:D

mai ales ursii nu tre sa lipseasca:D

PaulMIG 07-11-06 23:20

Care ii dragos ca nu il stiu? sau poate il stiu da am flapsus:oops: ce masina are?
Pai sper sa avem ce filma si mai ales cu ce filma ca am ganduri mari si de 2 ani tot ma chinui sa fac un filmulet doua....

Bassu_SIV 07-11-06 23:28

e tipul cu opelul rosu cu AS pe luneta

se aduna opelistii la curse:D

paule ..pe cine mai faci vineri?

te tragi cu dragos?

MIGule ai mutit?:D

la somnu care-l ai in tine nici nu e de mirare:D

PaulMIG 08-11-06 00:06

Am avut treaba mah un pic. Ce te iei de mine, ha??? ia ia-te si de restu ca numa noi doi vb pe forumu asta:P. Opel astra ala cu angel eyes??

Bassu_SIV 08-11-06 00:08

aha....tu care credeai?

PaulMIG 08-11-06 00:08

Da niste detali ca n-oi stii toate opelurile cu as pe luneta:D

deci tipu care lucreaza la AS nu?

Bassu_SIV 08-11-06 00:09

o sa fim 2 injeri in zona:D

acolo lucreaza

1.8 benzinar

PaulMIG 08-11-06 00:11

pai ce sa ma trag cu el ca are vreo 130 de cai, ii gt! masina aia o fost facuta de un prieten de-al meu si dupa aia cumparata de el

Bassu_SIV 08-11-06 00:12

care sunt sansele?

masina aia are motoru care a fost pe vectra mea inainte sa am 2 litri

are numa vreo 90

tu vb de paul care a avut golf 3 gti inainte?

PaulMIG 08-11-06 00:15

io stiu altceva da in fine, daca ii asa atunci o sa mai am o victima:)

exact de paul ala vorbeam. de unde il sti? acum nu stiu ce mashina are dar ultima achizitie era un eclipse la care i-o omorat motoru:P

ala era cel mai tare G3 din sibiu. pacat ca l-o "stricat" cu vinilurile alea. de cand o vandut-o n-am mai vazut-o deloc si stiu ca ii tot in sibiu

Bassu_SIV 08-11-06 00:19

golfu ala zace la spalatorie pe siretului....a fost bubuit

cand avea paul opelul tot 90 de cai avea...era motorul c18nz cu injectie monopunct

PaulMIG 08-11-06 00:22

intr-adevar atunci cand mi-o zis ca ii gsi era cam beat:). Deci atunci sa il chemi vineri neaparat pe dragosh, bine?

All times are GMT +2. The time now is 00:44.

- Copyright 2026 4Tuning