![]() |
Re: Dj16xxs... Bmw E30
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu am numere pana pe 20 ianuarie si daia n-am ajuns la racing nick , nu te-am uitat ! Bafta in continuare !
|
Quote:
|
ms mult dj 16 xxs o sa vad cat iau pe cielo si caut un urs poate ne auzim la o bere sa ma sfatuiesti :D respect
|
[QUOTE=
ps:am pierdut la ultimul drift si sponsorii mi-au luat tot de pe ea...si eleron si capota de carbon :)):)):))[/QUOTE] Ce tare ai fost aici.Felicitari pentru masina.Si oltcitul imi placea si asta imi place,tine-o tot asa... |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
se vand oglinzile de pe masina cu 50 de euro cu tot cu adaptoare.....cine e interesat sa-mi dea pm!!!
|
Quote:
eu mai mult as vrea oglinzi de m3 si sa trag in carbon.dar daca ii cu motoras poate ca iau... |
nu,imi pare rau nu sunt cu motoras....
|
fara motoras nu mai sunt bune....a?
|
Quote:
|
RESPECTELE MELE....sa-l stapanesti sanatos si fara incidente....foarte foarte frumos ursu ....nu cred c-o sa am asa cva vreodata:(((...bafta in continuare.....si ai grija la bulanjii astia de politisti.....sa traiesti
|
foarte frumos ursul bv tzie shi inca o data bv pt ca ai avut curaj sa bagi bani intro masina noua cand puteai sa itzi iei un Passat sau alt ceva deki din partea mea RESPECT
|
offtopic: probabil ai vrut sa zici "ai avut curaj sa bagi bani intr-o masina veche"
ontopic: ce oglinzi urmeaza ? |
Quote:
|
multumesc "la" toata lumea pentru milioanle de incurajari!!! :D:D:D
asa...masina va primi oglinzi de pisicuta,le am vopsite sper ca maine sa le si pot monta si va "zbura" eleronul...momentan atat pot sa spun...eventual am sa pun si poze... doreste cineva eleronul???....vreau capac de porbagaj la schimb... |
Quote:
|
Quote:
azi a "zburat" eleronul,am montat o singura oglinda(cea de la sofer),trebuie sa le centrez perfect si am muncit cred ca 3 ore sa o fac iar cea din dreapta in week-endul viitor si am lucrat un pic si la "sepcuta" de la seidl(cea de pe luneta) pe care o voi monta in 2 sapt sper!!!...cam atat! |
:)) nu era urat, dar la urs parca-i sta mai bine fara eleron !
P.S. asa lucrezi tu la masina , te dai cu septaru pe pista ? :P |
Quote:
am lucrat da putin...ca e duminica!!! |
Cred ca e bine dar e mare rau pt. tine ! Tot mai bine te prinde ursulache :D !
|
mare pe naiba :) are scaunul soferului atatea reglaje :)
mie imi placushi pe bicicleta |
Quote:
|
A venit un RS 4 ...super tare ! :D
|
|
Quote:
|
Foarte foarte tare....e o diferenta de la cer la pamant dintre poze si un filmulet...si banuiesc ca e o diferenta de la cer la pamant dintre un filmulet si sa o vezi live "in actiune". M-a impresionat mult numarul de masini pe care le are in posesie....si toate bmw.....de la loukas...numai respect :D
|
5 Attachment(s)
poze cu noua masina new ford fiesta 1.4 tdci...
poze cu ursul cu noul eleron si cu oglinzile!!! urmeaza sa vopsesc capacul porbagaj,bara da fata si cu eleronul de luneta!!!in sfarsit am pus si distantorii pe fata...20 mm fata si 30 mm spate!!!....mai am ceva de lucru la ea dar toate se fac usor usor.... |
Ooo, daaa !!! Bravo Pitic !
|
Quote:
cine ma ajuta si pe mine cu niste proiectoare pentru bara de fata!!!....merg cele de pe e46 fara face lift!!! |
sa stapanesti sanatos noua achizitie...PS super smechera cu eleronu ala la luneta..bafta
|
Quote:
|
ce e pe aripa spate? :):)
un fel de... tuning? :):) |
nice fiesta :) nice bimerul :) pitic esti dat naibii zau(misto fara eleron)
|
Quote:
mi-a trimis maroo capota vineri??? |
Quote:
- nu stiu nimic de capota..sincer..chiar nu stiu.. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning