![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Multumesc de aprecieri. Ma bucur ca v-a placut macheta.
Eu am ales-o pe albastru pentru ca mi s-a parut o culoare foarte reusita pentru modelul asta de masina. Motorul nu e foarte detaliat si e probabil partea slaba a machetei, dar as spune ca nici cel de m3 nu prezinta multe elemente separate, in realitate. Plafonul stiu ca e de carbon. Am avut ocazia sa studiez in detaliu masina reala :D In concluzie ... in viitorul nu foarte indepartat (sper) o sa urmeze si m6 si x6m albastre. |
Motorul reprodus la scara trebuia sa prezinte mai multe piese realizate individual, furtune separate de masa motorului. Nici vorba de altceva pentru ca nici la masina reala nu apar alte detalii. Oricum macheta arata foarte bine in afara compartimentului motor.
|
Esti pe drumul cel bun... ;); ultimele modele prezentate sunt superbe! Felicitari! Ca "posesor" de M3 (E92) Kyosho, il recomand oricui vrea o macheta foarte buna - raport pret/calitate; il am in varianta "silver stone II", insa daca nu as avea alte prioritati cu siguranta ca l-as lua si pe nuanta asta de albastru - se potriveste de minune cu masina.
PS. Cred ca atat Autoart cat si Kyosho sunt aproximativ la acelasi nivel - ambele produc machete foarte reusite sau mai putin reusite, unele chiar cu defecte... |
12 Attachment(s)
Eu cred ca o sa mai achizitionez inca doua variante de seria 3. Cabrio si break ... ca imi place mult de tot masina.
Dodge Viper SRT10 - AutoArt Versiunea cabrio, editia mai veche de la precedentul dodge viper. In mare sunt la fel masinile, dar difera unpic garda la sol (cea neagra fiind mai inalta), jantele si dimensiunile oglinzilor. Cea neagra e o editie mai veche de autoart si are cateva elemente in plus, fiind si unpic mai detaliata. |
Frumos frumos :D 2 vipere superbe :X Modelul negru il am si eu :D.. diferenta de scara si calitate :))) .Frumoase modele.
|
Merci. Nu prea ma omoram cu vipere, dar acum m-am decis sa iau si variante seald racing ... :)
|
Arata foarte bine Viper-ele tale, imi place cum arata compartimentul portbagaj, si bine-nteles motorul.
|
Frumoasa macheta, bine realizata! Si uite asa te-ai dat pe Vipere ! Am un sentiment ca in viitorul apropiat o sa colectionezi si catevea Porsche.
P.S spor la machetute :> |
Quote:
Quote:
|
felicitari. foarte frumoasa colectie . de vis pot spune :)
|
M3-ul e bestial..plafonul carbon look e genial..exact ca in realitate..
o macheta foarte bine relaizata si speciala , dupa parerea mea.. viperul rosu imi place mai mult..chiar daca cel negru spui ca are mai multe detalii... bafta |
15 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Subaru Impreza WRX STI New Age - AutoArt 1:18 O realizare veche a celor de la autoart, dar aproape impecabila. Scaunele par a fi din textil, desi am impresia ca e vorba de o "vopsea paroasa", iar detalile in general sunt bune. A costat putin, dar are detalii mai bune ca multe alte machete. Am stat foarte mult la vanzare pe forum si chiar m-am mirat cum de nu e nimeni interesat de ea, fiind si la pret bun. Thx. doyaseeme pentru macheta. |
cred ca dadea mai bine macheta pe un fond mai inchis, gri/negru, dar, si asa macheta este impecabila, puse bine in evidenta detaliile pe care macheta le are.
Stii ce ar urma nu? Un Sti model 2006 :> keep up the good work! |
Extreme de detaliata, motorul este de vis, ce sa zic...superba!!! :D Bafta multa in continuare :-)
|
Quote:
Cat despre Sti 2006 ... asa am auzit si eu :)) ... ceva negru. Quote:
|
1 Attachment(s)
Foarte frumos Subaru:D a stat mult la vanzare ca lumea e mai interesata de modelul cu fata asta din poza,decat al tau(parerea mea), modelul tau nefiind asa de succes ca asta din poza:-P
|
Pai varianta AutoArt de la ce ai postat acolo e destul de scumpa ... asta daca te referi la cel rally. Daca te referi doar la modelul 2006 ... posibil, dar nici pe ala nu l-am prea vazut prezentat decat in vreo 2 locuri.
Cei drept ... ca masina reala mi se pare foarte urata, dar faptul ca are detalii buna m-a convins. |
Quote:
Ca detalii e.....jos palaria. foarte misto,dar o strica botu:-P (doar din cauza faptului ca nu e apreciata ca model) |
Putea sa fie orice model de Subaru si cu Botox pe bot si cu orice, tot nu le lua nimeni. Cum am mai spus-o stateau la vanzare niste machete reusite la preturi de tot rasul....dar parca tot mai misto R32. Macheta asta este foarte frumos lucrata, daca nu ma insel are si puntea metalica.
|
foarte frumos subaru impreza..il stiu si eu de pe forum unde a fost de vanzare si m-am mirat ca nu-l vrea nimeni:shock:..este chiar un model deosebit..daca nu luam celica sa sti ca venea la mine..:D
bafta;) |
Frumos facut subaru:) Pacat ca nu este chiar asa de reusit ca si 1/1 fata de celelalte modele :D adica aici este vorba de gusturi...:)
|
arata foarte bine subaru insa cred ca i se potrivea eleronul ala mare mai bine...asa pare incomplet...
|
12 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Nissan 350Z - AutoArt 1:18 O macheta cu design placut, dar ceva mai slaba decat subaru ca detalii. Motorul este frumos realizat, dar are o mica problema de vopsea. Se vede o mica diferenta intre bara si capota, dar fiind argintie nu e asa sesizabila. |
Foarte tare 350Z, eu zic ca totusi e destul de detaliat ;)
|
Quote:
|
Multumesc pentru aprecieri. Ma refeream ca e mai putin detaliat decat subaru prezentat unpic mas sus.
|
interesant "combo-ul" coloristic de la interior. masina asta nu-mi place nici sa ma picuri cu ceara:x
|
Foarte frumos 350Z-ul.....felicitari Andrei....ai o colectie SUPER !!!
|
@radu_bv: merci. Nici a ta nu e mai prejos
@ciprian_f: mie imi place in realitate sa o vad ... dar parca nu as da bani sa fie masina de zi cu zi. |
Andrei, colectia ta de machete este frumoasa si prospera de la zi la zi. :>
La scara 1/1 masina este vis, consuma mult si se simte bine la 7000 Rot/min, cam atat de masina la scara reala. Cat despre macheta... este la fel de bine detaliata (per total) ca si Subaru Impreza alb pe care l-ai prezentat, iar diferenta de culoare este insesizabila. Daca nu spuneai, nu observam. |
Merci de aprecieri Radu.
Azi am primit oficial confirmarea ... si de incepand de maine o sa prezint 4 machete ceva mai putin intalnite (cel putin aici). Nu neaparat mult mai calitative, dar ceva mai rare :) |
Progresezi, nu gluma... oricum foarte frumoase Autoart-uri ai ales... sunt curios care sunt cele 4 surprize... bafta...
|
15 Attachment(s)
Merci. Momentan mi-au sosit doar 2, dar maine cred ca vin si celelalte. Macheta prezentata azi cred ca e destul de rara, cel putin aici pe forum.
Ford Crown Victoria Police - AutoArt 1:18 Mie mi-a placut mult ideea de macheta de politie, chiar daca realizarea ei are lipsuri. Din cate stiu e destul de veche, dar totusi e lucrata atent. Rotile spate au arcuri pentru suspensie desi masina nu se lasa foarte mult, iar partea de sub masina e realizata cu multe detalii. In portbagaj exista o roata de rezerva alaturi de o pusca si alte instrumente. Atat motorul cat si interiorul sunt realizate atent, cu detalii suficiente. Intre locurile din fata si spate exista un geam despartitor ca in realitate. Macheta nu are mocheta, iar usile se deschid destul de putin. De asemenea farurile au nituri, dar macheta mi-a placut prea mult ca sa ma uit doar la partile mai putin reusite. Are aproximativ 29cm lungime si o greutate destul de mare pentru o macheta. |
Superba politista !!!!!!!!!!!!!!! Daca avea shotgun-ul prins de bord si un calculator ;) era si mai si ! Felicitari pentru ea , este superba oricum !
|
Quote:
|
Frumos model, genul de masina care imi place asa ca........ buna alegere ai facut!!! :peace:
|
AUTOart-urile vechi sunt mai bine finisate decat cele noi...
cat a costat macheta? |
Ma bucur ca va place.
Macheta a fost 200 ron. Nu ma plang de finisaje. Partea slaba e cu balamalele la usi care nu permit deschiderea completa. Totusi pentru o macheta din 98 ... e bine si asa. |
Foarte foarte frumoasa. imi place extraordinar de mult. Vezi poate faci rost si de modelul vechi de Crown Victoria de politie sai le ai pe ambele:-P
FELICITARI:!: |
Foarte adevarata macheta! De unde ai luat-o e-bay?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning