![]() |
ciudat ... alfel de discutii nu poti sa porti ...decat in contradictoriu ? nu ai sa ajungi departe pe forum .. daca ai sa continui asha :( (parerea mea fara nici un fel d rautate)
|
miki ... sa fiu si eu rau .. la 17 ani ..ce shtie ea despre :pelvic_th viatza ... nu shtie pre multe .. nu shtie destule :evil_laug.. stie ea ceva da ... la fel k multzi d`aci isi da cu parerea :blahblah: .. e un forum ..e liber ... e o tzara libera ... so :chillpill
|
psycho
Quote:
|
vb lu aia d la parazitzii .. vreau sa vad acum doar partea frumoasa .. mainile in aer care inka fumeaza :)
|
ce \"hippie\" e omu' :lol: bv frate
|
Are cineva vreo jumatate de cutie dinaia mica de fibra?ca imi prebuie sa termin priza de aer pt Andy(SLC) va rog...
|
ha ??? ... ce e aia ???? nu cred k face cineva asa ceva .. vb cu andrei el shtie mai bine
|
bai priza e facuta de mine...dar mai am nevoie de putzina fibra ca sa fac finisajele shi toate cele...intzelegi?
|
La filme ... constanzta ... filme sunt o parte din filmele facute de mine si de altziii .. urmeaza mai multe ... in curand :) ...
|
am vazut un sobolan ca al lui andrei pe o dacie.pe cuv meu
|
asha ca o barfa...cand a venit CeReS pe la mine pe la liceu a aflat ceva...akum cat de adevarat o fii...cica catziva invidioshi spun ca tot ce e pe WRC sta sa cada...shi ca for sa ii lipeasca pe mashina nishte hartii cu superglue...atat le trebe...ca cica sunt din CFR...cata bataie shi iau oamenii ashtia...
|
eh....n-au ce face........
|
sper sa aiba ce face sa nu se apuce sa distruga mashina...shi in primul rand munca omului...
|
Re:
Quote:
stii cum se bate toba ?? la fel cred k o sa o fure si ei .. BTW .. shobolanu lu ` andrei era si p cielo ala ... din mamaia ... cred k andrei a lansat moda shobolanilor :)) |
Re:
Quote:
ii batzi tu? :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Ca de la voi nu ma astept la nimik decat la comentarii. Punct. Si nu prea cred ca o sa ii lipeasca nimeni hartii pe masina din 2 motive: 1 - Noaptea masina eu stiu ca sta in garaj. 2 - Sunt destui ochi care sa vada , si stai calm ca nu o sa ii arda el ca nu are nici un rost sa se \" murdareasca\" pe maini ! Are el pe cineva in spate mult mai tare - nu dau nume ca nu e frumos. Sa speram ca nu se ajunge pana acolo. |
Re:
Quote:
|
HUOOOOO FARUL! :bat: :chainsaw: :poke: :punch: :shakefist :twisted:
:mrhappy: |
bay fratilor.un tip cu adevarat jmecher nu se arata.asa ca.......n-are rost sa mai faceti comentarii de genu asta.
|
Re:
Quote:
macar zii dc...sa shtim shi noi...poate te ajutam cumva... |
Re:
Quote:
|
bai cata,cand o sa vina ei la tine sa te plezneasca.....atunci sa fii rau
pana atunci....mergi pe burta |
Cum de ce? Ma mai iei si la misto? Datorita rezultatului U.Craiova-Farul! :punch: :cry: :cry: :cry: :cry:
|
adevarul doare ??????????????? :lol:
|
aleoo aleoo ... joaca joaca dinamooo
hai sa va zic ce s`a intamplat la mine in cartier .. am un amik care are un matiz .. azi dimineatza cum l`a gasit ?? rasturnatt :) .. o sa pun si pozele .. mai multe detalii later |
pSycho asteptam restu detaliilor si Ziceai parca ca esti dinamovvist cu cine ti la meci dinamo faru
Nu fiti suparati ptr scoru de 2-1 Oricum sa calificat FORTA FARU OLE OLE OLE |
FINALAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
FARU' O SA IA CUPA |
nu imi bat capu asa ceva sincer nu ma intereseaza ... din partea mea poa sa ia sii FC Scuipa`n Ghete ... sau FC avantu prabushirea
|
atzi vazut golfu ala d vanzare .. cu rotzi mari asa si facut park e jeep sau amfibie ???
|
Pizda a
1 Attachment(s)
Ce zicetzi de poza asta?????.........***** A
|
Pizda A...
1 Attachment(s)
Am fost la Aqua Magic si cand am plecat am vazut bijuteria asta acolo...si cum de fiecare data am aparatul foto cu mine iam tras o poza...
|
Pizda A
1 Attachment(s)
Tot eu..
|
Re: p***a a
Quote:
ahamz shtiu mashina ... a fost si poprit ptr numar ... din cate am intzeles .. e un roman din anglia sau ceva d genu asta .. care a avut nishte belele mai d mult cu garda .. avea numa nr cu sex sau tampenii d`astea ..... si acu si`a tras un pi2da ... si n`are ce sa`i faca nimeni :p e legal nr :)) |
am si eu o apreciere .. sau un comentariu in leg .. cu drive testul de logan
in primu rand SUX ... loganu asa second .. conditziile impuse de fabrica sux iarashi .. cu 21 de ani si plm .. cand am fost si mi`am luat solenza ... nu m`au intrebat catzi ani am ... abea ashtaptau sa mi`o bage p gat ... asa ... in concluzie ... frate .. voi astia d la dacai .. unde va trezitzi .. nici la BMW .. nici la alfa romeo .. nici la golf 5 nu au existat asemenea conditzii .. asa k voi suntetzi mai cu 3 coaie ?? |
Re:
Quote:
|
Bestiala masina.....si am auzit k in America sunt interzise k au prea multzi cai putere...prea multzi....si in plus daca o si mai tunezi are si mai multzi....asa k americani au interzis-o
|
nu mah,deci iti trebuia minim 1 an de experientza
deci regulile erau puse pt ca iti trebe multa experientza sa potzi conduce un logan,pt ca masina nu-i deloc sigura.ca-n reclama: \"-tati iar ai trecut de scoala!!! -pai daca n-are frane!!!!!!!!!!!!!!\" |
ha ha ha ha ha ..... buna aia cu nare frane :)))))))))))))))0
|
Re:
Quote:
-Tati, tati iar ai trecut de scoala !!! -Pe daca nu mai merge frana !!! o sa fac copyright de acum incolo ... :roll: |
Blonda e nebunaa .. a dat burn cu tico :) hahahaahah ... e nebunaaaaaa ... o sa pun filmuletzuu :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning