Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

BlueEyes 04-04-05 23:31

ciudat ... alfel de discutii nu poti sa porti ...decat in contradictoriu ? nu ai sa ajungi departe pe forum .. daca ai sa continui asha :( (parerea mea fara nici un fel d rautate)

Psycho 04-04-05 23:45

miki ... sa fiu si eu rau .. la 17 ani ..ce shtie ea despre :pelvic_th viatza ... nu shtie pre multe .. nu shtie destule :evil_laug.. stie ea ceva da ... la fel k multzi d`aci isi da cu parerea :blahblah: .. e un forum ..e liber ... e o tzara libera ... so :chillpill

D_M_X 05-04-05 10:33

psycho
Quote:

miki ... sa fiu si eu rau .. la 17 ani ..ce shtie ea despre viatza :pelvic_th
:)))))))))))))))))))))))0 hahaha

Psycho 05-04-05 16:25

vb lu aia d la parazitzii .. vreau sa vad acum doar partea frumoasa .. mainile in aer care inka fumeaza :)

needBrain 07-04-05 20:26

ce \"hippie\" e omu' :lol: bv frate

CT-03-ART 09-04-05 15:04

Are cineva vreo jumatate de cutie dinaia mica de fibra?ca imi prebuie sa termin priza de aer pt Andy(SLC) va rog...

Psycho 09-04-05 17:00

ha ??? ... ce e aia ???? nu cred k face cineva asa ceva .. vb cu andrei el shtie mai bine

CT-03-ART 09-04-05 17:08

bai priza e facuta de mine...dar mai am nevoie de putzina fibra ca sa fac finisajele shi toate cele...intzelegi?

Psycho 11-04-05 12:58

La filme ... constanzta ... filme sunt o parte din filmele facute de mine si de altziii .. urmeaza mai multe ... in curand :) ...

needBrain 12-04-05 19:12

am vazut un sobolan ca al lui andrei pe o dacie.pe cuv meu

CT-03-ART 12-04-05 19:17

asha ca o barfa...cand a venit CeReS pe la mine pe la liceu a aflat ceva...akum cat de adevarat o fii...cica catziva invidioshi spun ca tot ce e pe WRC sta sa cada...shi ca for sa ii lipeasca pe mashina nishte hartii cu superglue...atat le trebe...ca cica sunt din CFR...cata bataie shi iau oamenii ashtia...

needBrain 12-04-05 19:24

eh....n-au ce face........

CT-03-ART 12-04-05 19:33

sper sa aiba ce face sa nu se apuce sa distruga mashina...shi in primul rand munca omului...

Psycho 12-04-05 20:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
asha ca o barfa...cand a venit CeReS pe la mine pe la liceu a aflat ceva...akum cat de adevarat o fii...cica catziva invidioshi spun ca tot ce e pe WRC sta sa cada...shi ca for sa ii lipeasca pe mashina nishte hartii cu superglue...atat le trebe...ca cica sunt din CFR...cata bataie shi iau oamenii ashtia...

stii cum se bate toba ?? la fel cred k o sa o fure si ei ..

BTW .. shobolanu lu ` andrei era si p cielo ala ... din mamaia ...

cred k andrei a lansat moda shobolanilor :))

x-28-TRA 12-04-05 23:21

Re:

Quote:

ii batzi tu? :lol: :lol:

Insanity 13-04-05 00:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
Quote:

Stai calm ca are altcineva grija asta.
Ca de la voi nu ma astept la nimik decat la comentarii.
Punct.
Si nu prea cred ca o sa ii lipeasca nimeni hartii pe masina din 2 motive:
1 - Noaptea masina eu stiu ca sta in garaj.
2 - Sunt destui ochi care sa vada , si stai calm ca nu o sa ii arda el ca nu are nici un rost sa se \" murdareasca\" pe maini ! Are el pe cineva in spate mult mai tare - nu dau nume ca nu e frumos.
Sa speram ca nu se ajunge pana acolo.

CT-03-ART 13-04-05 10:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
Quote:

dc?ai ceva impotriva sa ii bat eu?avand in vedere ca stau in palas...shi ca aia invatza la CFR...+ca eu cunosc destui baietzi \"buni\" din palas...nu shtiu cine poate sa ii arda?daka ash fii eu te-ar deranja cu ceva...?

Carmen 13-04-05 18:39

HUOOOOO FARUL! :bat: :chainsaw: :poke: :punch: :shakefist :twisted:

:mrhappy:

needBrain 13-04-05 18:59

bay fratilor.un tip cu adevarat jmecher nu se arata.asa ca.......n-are rost sa mai faceti comentarii de genu asta.

CT-03-ART 13-04-05 19:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
HUOOOOO FARUL! :bat: :chainsaw: :poke: :punch: :shakefist :twisted:

:mrhappy:

macar zii dc...sa shtim shi noi...poate te ajutam cumva...

CT-03-ART 13-04-05 19:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
bay fratilor.un tip cu adevarat jmecher nu se arata.asa ca.......n-are rost sa mai faceti comentarii de genu asta.

aici ai dreptate...tac shi inghit...dar de la un timp iau foc imediat...shi ma cam enerveaza unii care se dau mari raceri...

needBrain 13-04-05 19:13

bai cata,cand o sa vina ei la tine sa te plezneasca.....atunci sa fii rau
pana atunci....mergi pe burta

Carmen 13-04-05 19:48

Cum de ce? Ma mai iei si la misto? Datorita rezultatului U.Craiova-Farul! :punch: :cry: :cry: :cry: :cry:

needBrain 13-04-05 20:11

adevarul doare ??????????????? :lol:

Psycho 13-04-05 20:26

aleoo aleoo ... joaca joaca dinamooo

hai sa va zic ce s`a intamplat la mine in cartier .. am un amik care are un matiz .. azi dimineatza cum l`a gasit ?? rasturnatt :) .. o sa pun si pozele .. mai multe detalii later

Evo007 14-04-05 20:30

pSycho asteptam restu detaliilor si Ziceai parca ca esti dinamovvist cu cine ti la meci dinamo faru

Nu fiti suparati ptr scoru de 2-1
Oricum sa calificat
FORTA FARU OLE OLE OLE

needBrain 14-04-05 20:55

FINALAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
FARU' O SA IA CUPA

Psycho 14-04-05 20:58

nu imi bat capu asa ceva sincer nu ma intereseaza ... din partea mea poa sa ia sii FC Scuipa`n Ghete ... sau FC avantu prabushirea

Psycho 14-04-05 22:11

atzi vazut golfu ala d vanzare .. cu rotzi mari asa si facut park e jeep sau amfibie ???

Dragon3tY 17-04-05 18:19

Pizda a

1 Attachment(s)
Ce zicetzi de poza asta?????.........***** A

Dragon3tY 17-04-05 18:22

Pizda A...

1 Attachment(s)
Am fost la Aqua Magic si cand am plecat am vazut bijuteria asta acolo...si cum de fiecare data am aparatul foto cu mine iam tras o poza...

Dragon3tY 17-04-05 18:24

Pizda A

1 Attachment(s)
Tot eu..

Psycho 17-04-05 22:09

Re: p***a a

Quote:

Originally Posted by \"Dragon3tY\"
Ce zicetzi de poza asta?????.........p***a A

ahamz shtiu mashina ... a fost si poprit ptr numar ... din cate am intzeles .. e un roman din anglia sau ceva d genu asta .. care a avut nishte belele mai d mult cu garda .. avea numa nr cu sex sau tampenii d`astea ..... si acu si`a tras un pi2da ... si n`are ce sa`i faca nimeni :p e legal nr :))

Psycho 17-04-05 22:44

am si eu o apreciere .. sau un comentariu in leg .. cu drive testul de logan

in primu rand SUX ... loganu asa second .. conditziile impuse de fabrica sux iarashi .. cu 21 de ani si plm .. cand am fost si mi`am luat solenza ... nu m`au intrebat catzi ani am ... abea ashtaptau sa mi`o bage p gat ... asa ... in concluzie ... frate .. voi astia d la dacai .. unde va trezitzi .. nici la BMW .. nici la alfa romeo .. nici la golf 5 nu au existat asemenea conditzii .. asa k voi suntetzi mai cu 3 coaie ??

ERY 18-04-05 12:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
am si eu o apreciere .. sau un comentariu in leg .. cu drive testul de logan

in primu rand SUX ... loganu asa second .. conditziile impuse de fabrica sux iarashi .. cu 21 de ani si plm .. cand am fost si mi`am luat solenza ... nu m`au intrebat catzi ani am ... abea ashtaptau sa mi`o bage p gat ... asa ... in concluzie ... frate .. voi astia d la dacai .. unde va trezitzi .. nici la BMW .. nici la alfa romeo .. nici la golf 5 nu au existat asemenea conditzii .. asa k voi suntetzi mai cu 3 coaie ??

Pai s-au gandit ei ca dc nu ai 21 de ani nu poti sa stapanesti herghelia aia de cai de sub capota si ar deveni o masina periculoasa. Iti trebe macar 3 ani de experienta sa stapanesti un asemenea bolid. :wink:

Dragon3tY 18-04-05 13:01

Bestiala masina.....si am auzit k in America sunt interzise k au prea multzi cai putere...prea multzi....si in plus daca o si mai tunezi are si mai multzi....asa k americani au interzis-o

needBrain 18-04-05 19:51

nu mah,deci iti trebuia minim 1 an de experientza
deci regulile erau puse pt ca iti trebe multa experientza sa potzi conduce un logan,pt ca masina nu-i deloc sigura.ca-n reclama:
\"-tati iar ai trecut de scoala!!!
-pai daca n-are frane!!!!!!!!!!!!!!\"

D_M_X 19-04-05 07:42

ha ha ha ha ha ..... buna aia cu nare frane :)))))))))))))))0

madfish 19-04-05 13:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
nu mah,deci iti trebuia minim 1 an de experientza
deci regulile erau puse pt ca iti trebe multa experientza sa potzi conduce un logan,pt ca masina nu-i deloc sigura.ca-n reclama:
\"-tati iar ai trecut de scoala!!!
-pai daca n-are frane!!!!!!!!!!!!!!\"

iar mi-a furat asta glumele ... deci varianta originala era asa:
-Tati, tati iar ai trecut de scoala !!!
-Pe daca nu mai merge frana !!!
o sa fac copyright de acum incolo ... :roll:

Psycho 19-04-05 14:33

Blonda e nebunaa .. a dat burn cu tico :) hahahaahah ... e nebunaaaaaa ... o sa pun filmuletzuu :)

All times are GMT +2. The time now is 01:08.

- Copyright 2026 4Tuning