![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
Frumoase Ferrari ai. Chiar daca sunt mici arata foarte bine. Bafta.
|
Nu sunt deloc fan ferrari.dar astea 2 mici arata chiar bine:X
|
9 Attachment(s)
Merci baieti ma bucur ca va plac Ferrari-urile, astazi am doua mai retro.
Hot Wheels 1/64 159.Phantastique 160.'65 Vette(Bone Blazers Series) |
Foarte tare Phantastique:-) Chiar imi place!
|
Chiar eram curios cand o sa incepi sa le prezinti:d.
Ma bucur ca iti plac.599GTB arata super alaturi de Califonia. |
Faine faine ultimele bucati! Si mie imi place tot Phantastique cel mai mult.
|
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Astazi doua concepte Sidewinder si Firepower,amandoua au ceva veninos in comun :twisted:. Merci alynex ;). 161.Chrysler Firepower Concept 162.Dodge Sidewinder |
Deci doua vipere undercover :suspiciou , foarte fain Chrysler-ul!
|
Foarte tari astea doua, imi plac amandoua foarte mult, mai ales spatele de la Chrysler si fata de la Dodge.
|
Quote:
Pai stiu asta, dar eu nu pot sa fac nimica ca nu eu dau preturile astea... :( |
Daca ma mai uit mult la astea mici modific scara ! Piei satana , piei ispita ! Superbe man , felicitari !
|
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Astazi doua machete de provenineta Japoneza, una sigur si cealalta o suspectez a fi o Supra in varianta HW. Din pacate mai am numai pentru maine si poimaine prezentari, apoi cand gasesc sar cu ele pe forum. Investitii mari acum nu au sa mai fie , masinuta 1:1 a prins un pic de prioritate si incep sa mai bag bani acolo. Hot Wheels 1/64 163.Nissan Skyline (varianta R-32, de muult o cautam, si vad ca iar incep sa caut pentru ca in 2010 iese R-34, sau asa se aude) 164.Super Tsunami (arata a Supra suna a Supra dar nu scrie ca ar fi interpretarea lor ... sau poate nu am gasit eu ;) ) |
Japonezele sunt intotdeauna binevenite. Ma bucur sa vad ca ai gasit mult cautatul Skyline. Cat despre Super Tsunami, sunt de acord, seamana cu Supra, Supra Tsunami :lol:
|
Chrysler Firepower Concept si Supra sunt foarte, foarte faine! De Skyline nu mai zic;-)
|
Hehe,a ajuns si la tine in sfarsit Skyline :d .si Tsunami e fain rau.felicitari
|
9 Attachment(s)
Merci baieti, de mult caut Skyline si tare m-am bucurat cand am gasit :-D. Astazi ajungand pe la capatul sacului cu masinute va prezint un ozn de la HW si una din putinele machete care nu e HW in colectia mea, mai specitic un Welly primit de la o prietena dupa o excursie in Austria (personal nu pot spune ca imi place dar e cadou :-P ). Maine mai urmeaza cele 2 choppere de la HW si cam aia e :-(.
Hot Wheels 1/64 + Welly 1/60-1/64 Scales 165.Duel Fueler (a fost in acel 10-pack de care am tot zis) 166.MERCEDES-BENZ C-CLASS SPORTS COUPE |
Foarte faine !
|
Mie imi place mai mult Mertz-ul decat HW :oops:
|
Merci, sincer daca e asa si mie imi place mai mult decat HW cu care e asociat, dar fata de colectie ...
|
Pe C-Class merg alte roti... ar arata mai bine;-)
|
9 Attachment(s)
Am reusit si am mai amanat cu o zi finalul ;), aveam o vipera din 2010 New Models tinuta bine de rezerva si ieri am mai luat un HW (nu zic care, doar ca e un mini tir). Astazi cele 2 motoare (au fost 3 dar un Blast Lane e acum la prietena mea ) apoi cand ajung sa fac poze si cele 2 ramase.
Hot Wheels 1/64 (desi in cazul motoareleor nu cred ca e chiar 1/64...) 167.Blast Lane 168.Scorchin' Scooter |
168.Scorchin' Scooter e superb. daca ar fi si la 1:18 :O ...
|
Sunt foarte cool amandoua!
|
Foarte tare asa "flamed"! La HW-uri merg cel mai bine...muscle cars, dar si pe motoare se potivesc asa de bine :-)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Foarte faine amandoua motoarele, imi plac mult asa fanteziste.
|
Scorchin' Scooter e prea fain:-D
|
3 Attachment(s)
Ma bucur ca au placut si motoarele mele, astazi revin in prima pagina cu intarziere, nu am avut timp de poze pana acum. Am luat aminte de la diverse prezentari, am cautat pe net si am facut si eu poze combinate :-D. Acum imi pare rau ca nu m-am gandit de mai mult timp... In orice caz 4 noi HW au ajuns la mine (3 primite 1 cumparata)
Hot Wheels 1/64 169.'08 Viper SRT10 ACR 170.Hiway Hauler |
Faine, faine, asteptam noutatile.
|
Multumesc, vad ca nu prea se mai uita lumea la HW :-P. Cam astea ar fi noutatile si mai 2 spre seara ;)
|
Stai linisitit , ca sunt foarte cool ultimele 2 prezentate, mai ales Viper :D Si oricum, ce conteaza comentariile? important e sa-ti placa tie, un comentariu nu face nimic ;)
|
3 Attachment(s)
Merci, nu conteaza comentariile, ca nu le iau pt alea, doar ziceam asa ca am vazut o scadere in interesul pt astea mici in general pe sectiune ;). Daca tot am postat iar pun si machetele pt azi un pic mai repede. Lambo imi place foarte mult, e mat si scrisul spre deosebire de alte HW e foarte bine facut, in mare una din machetele mele preferate de la HW :-D.
Hot Wheels 1/64 171.Lamborghini Gallardo LP560-4 172.Ford F-150 (varianta modificata "With raised suspension, tonneau cover and roll bar, this off-road truck was made for high-speed shenanigans." sunt multe variante faine la Ford-ul asta) |
Imi place mult lambo lp560, asa negru matt, si pare destul de frumos pentru un HW (dupa cum ai zis si tu) Si e destul de rar, prima data la Venox l-am vazut :D Oricum, oriunde e loc de mai bine, si i-ar fi prins bine niste jante mai frumoase
|
Foarte misto camionul prezentat. Ai lucrat si pozele, nu-i rau deloc!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Frumos gallardo :D il am si eu la fel :D mai asteptam:)
|
1 Attachment(s)
Merci, de aprecieri, cu ocazia asta am facut si un recensamant, si rezultatul este ca am 161 HW restul de machete care nu sunt HW nu am pus la numaratoare (si o mica lista pentru curiosi ;) )
|
Frumoasa suma ai. Si eu ar trebui sa fac acelasi lucru, dar mi-e o leneee, de ma doare! :D
|
Foarte faina metoda de prezentare;-) Imi place foarte mult! Unde ai gasit Hiway Hauler?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning