![]() |
Re: Imbracare volan in piele
Quote:
|
Tuning Ford Cougar
Mi-am cumparat recent un FORD COUGAR din 10.2000 , motor 2.0 benzina 16 V, 131 cp, si m-ar interesa cateva piese daca ai sau poti face rost. In primul rand as vrea niste xenoane atat pe faza lunga cat si scurta, si as vrea sa stiu niste preturi.
As mai vrea niste jante pe 15,16 preferabil cu interior negru si un kit frane spate si fata. Un filtru sport eventual niste suspensii. As vrea sa stiu daca poate cineva sa faca rost sau stie de unde pot cumpara niste faruri angel eyes si stopuri clare eventual cu leduri pt modelul meu. Nu prea gasesc pe nimeni care sa stie ceva despre modelul asta, si chiar ma intereseaza un tuning foarte subtil si mai mult pe performanta. Orice sugestie sau informatie este bine venita aici sau pe mail: [email protected] |
Re: Tuning Ford Cougar
pai vezi incearca la sfigmo auto center
|
Re: Tuning & Styling :: Intrebari, Sfaturi, Etc
totusi da careva numalui lui ala din someseni care face volane din piele...sau care se ocupa cu pielea?
cum se merge spre aeroport...ii prima sau a 2-a straduta la dreapta? ps: dupa podul de la ira |
Am adus si eu recent un FORD COUGAR de 2.0 16 v din germania, si acuma vreau sa ii fac un tuning subtil, sa ii modific un pic bara fata spate si pragurile ,dar nu vreau sa le cobor mai jos avand in vedere drumurile noastre. As dori niste oferte daca se poate.
Multumesc anticipat. |
Quote:
citeste cu atentie posturie!;) |
Quote:
|
Quote:
|
Sal, am si eu un Golf 4 si am niste probleme. L-am adus in Austria acum 2 ani si ceva si multumita Domnilor de la drumuri se aud niste mici batai cand trec peste portiuni mai denivelate. As vrea sa ii fac un test la directie, dar trebuie mai intai sa fac o verificare la bucse, rotule si tot tacamu. Nu as vrea sa mah duc la AutoWorld pt ca au preturi de reprezentanta, plus ca sunt sigur ca sunt alte service-uri unde lucreaza bine cei de acolo. Problema e ca nush unde sa mah duc sa imi faca aia o examinare totala , sa imi puna pe hartie piesele de care am nevoie si apoi sa fac rost de piese (am pe cineva care mi le aduce din Germania, sa compar preturile) si sa o fac sa nu mai bata pe denivelari.
Daca stie careva vre-un service calumea , nu foarte scump lasati-mi si mie un PM , un link spre un alt thread, un numar de telefon, orice. Si as prefera sa lucreze si sambata sau mai tarziu de 18 ca ma omoara programu de la munca de la mine. Ms fain. |
l-am adus Din Austria abia acuma vad ca am mancat un "D" si nu mai apuc sa il editez :-)
|
incearca pe starda paris la autodoc;)
|
Este un service bun de reglaje directii la Floresti, langa RAR. Atelierul este destul de curat si in ordine, iar mesterul mi s-a parut serios. Vezi, daca el te poate ajuta.
Cineva mai are experiente la serviceul acela? |
Quote:
|
nu stiti daca lucreaza sambata ? sau daca ii gasesc dupa ora 18 ?
|
Quote:
|
merci mult,
mare domn |
ce tare ... am sunat acuma la ei lucreaza ca si mine de la 9 la 18 doar ca lucreaza si sambata de la 9-14, DAR nu sambata asta pt ca au Paste :-D. Ori gasesc alt service ori aman pt inca o saptamana :-(
|
2 Attachment(s)
A venit si perioada aia in care ma gandesc la kit de caroserie...si am mers mai departe si am comandat deja spoiler fatza si praguri...mai trebuie spate si ...montaju..care ma va seca :))))...
deci ce vreau sa va intreb este ce parere aveti(sincera:P) despre acest kit de caroserie pt bora..nu conteaza daca ma criticati.caut si critica obiectiva acum :). Tre sa spun ca e cel mai stilat kit care eu l-am gasit...si da, am vazut si cel zender,naaah...:)... so, let me know :) |
masina din poze arata super. Simplu si frumos. Personal nu mi-as pune bara fata pt ca mi-as lasa-o pe drum si deci as da banii in vant, dar eu folosesc masina si inafara orasului pe drumuri mai putin bune. Daca crezi ca poti sa ai grija de ea, atunci ...
Per total consider ca e frumoasa. |
chestia e ca nu va fi asa lasata a mea..tine de suspensie asta, si am avut grija sa mai am 11 cm pana la drum..iar acel spoiler nu e mai mare decat cel standard + buza de plastic negru de sub...
|
sa nu arete naspa, dupa ce o inalti...
|
imi place mult kitul, fatza da putzin a fiat stilo dar e tare, spatele no comments
|
Foarte tare kitul;), asteptam sa vedem cum da pe masina ta...da deja stim ca o sa arate fain;)...mult noroc...si ai grija de ea dupa ce il montezi
|
arata foarte bine, e simplu si de efect, da-i bataie!
Bafta! |
io ti-am zis parerea personal.. , ramane de vazut cu garda la sol... acolo se impart sau nu laurii :P,
all the best, Smoke out |
nu-i rau de loc, da o sa iti trebuiasca nsite jante mai mari!
p.s. pt montaj vorbeste cu la spider, monteaza paul orice bara!! |
Quote:
Mult succes si asteptam sa o vedem cu noul costum :D |
multumesc mult de aprecieri, deocamdata am spoilerul fatza in garaj :D...ETA la praguri e sapt viitoare...si spoilerul spate asteapta fonduri..acuma tre sa ma hotarasc daca ma apuc sa montez spolerul fatza si pragurile sau astept pana am si cel spate...in any case, cred ca vor mai trece 2-3 luni pana cand voi avea ceva news....daca vreti poze cu spoilerul fatza nemontat spuneti-mi :)
inca odata multumesc tuturor pt parere. :) |
ai putea sa te bagi un post nou cu titlu "work in progres"
poze cu masina in starea asta niste poze cu bara fata si pragurile apoi cu bara spate si in final cu noul look al masinii :D apropo cat te-a costat fata si pragurile si cat te mai costa spatele ? |
|
Adica chip ? :lol:
|
Salut din nou baieti :). Am o intrebare-rugaminte... nu aveti careva o macara hidraulica pt ridicat motoare, si un aparat de sudura pe argon, si daca le puteti "inchiria" pentru cateva zile :)
|
Quote:
Orice integrat LSI sau VLSI este un chip :lol:Dar nu este importanta metoda ci rezultatul. |
Eu cred ca stii tu foarte bine la ce ma refer ;)
Hai sa reformulez, adica remapare ? |
Remapare inseamna soft. Chip este de obicei denumire consacrata interventiilor hard .Unii scot chip ul de memorie si il rescriu .Este o forma de remapare . Chip tuning poate fi si powerbox ul si nu este modificare de soft . Eu practic ultima varianta.
|
6 Attachment(s)
Buna tuturor,
Asa cum unii dintre voi stiu, eu lucrez de ceva vreme la modificarea totala a aspectului la bora mea. Azi a venit ultima piesa dintr-un kit de tuning cu care sper sa reusesc sa fac ceva f tare :shock:Inca nu le-am montat so... Intrebarea mea catre voi este urmatoarea: Va place acest kit, tinand cont de cum arata bora mea acum si cum poate arata cu el? Daca da, de ce? Si , mai ales pt carcotasi:P, daca nu, de ce nu va place? :). Vreau o discutie aici..nu un flame..so..please sunt deschis la orice ideie. Am atasat poze cu bora asa cum arata ea acum, precum si cum arata acest kit montat , poze demo de-ale lor :). E cel mai "curat" kit pe care l-am gasit..si credeti-ma ca am cautat destul ... Multumesc anticipat pt pareri si critici constructive :) |
in ultima poza pare cam lasata fata, daca e asa si in realitate trebuie sa ai mare grije la ce drumuri sunt prin cluj..
|
man, e frumoasa bora cu body. dar sa faci ceva cu garda la sol...
|
tu-ti tunezi masina pentru tine sau pentru altii? tie tre sa-ti placa
|
frumos kitul dar parca prea jos pentru drumurile noastre. ultima poza parca e pt show room.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning