![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
Ai dreptate...nici nu imi mai vine sa dau masina...oricum nu mai pot pune diferenta sa iau alta deci nu are nici un rost sa o dau...Mersi fratilor!!
|
Quote:
|
man ... ignorai ...nu am vazut atata rautate pe nici un topic... se gaseste cate unu sa vb de masina cuiva da nu e in stare sa aprecieze partile bune ale acesteia tre' sa gaseasca ei cate o chichita sa o faca de cacao sau kitch ... deh ... nu e padure fara uscaciuni
|
masina nu e kitch ...nu sunt adeptul barilor de fibra dar asta nu inseamna ca daca nu sunt eu adeptu nu tre sa fie nimeni si ca masina arata nasol cu ele...nu masina asta daca imi permiteti sa-mi dau cu parerea de "incepator" in ale tuningului....ar trebuii sa fie o singura culoare alba sau rosie ...asa parca e un pachet de marlboro :) ----fara priza aia ordinara si ieftina din targ pe capota (nu are legatura cu banii ci cu gustu) si plasa de la bari trebuia sa fie neagra.....si masina arata super ok! PAREREA MEA!
|
ba..va certati degeaba..culoare si alea alea..sincer mie imi place exact asa cum e acum, nu prea as mai modifica aproape nimic la ea, Liviu zice ca ar vrea sa ii schimbe culoarea la masina la primavara, daca as fi in locul lui nu as schimba culoarea, pt ca calibre negre mai sunt si nu prea arata asa de bine, dar cand vezi o masina in 2 culori..iti sare in ochi :)
eventual...daca mai pune ceva kit pe ea si o "indreapta", si culoarea sa ramana aceeasi, si nu sunt rapidist...sau mai stiu eu ce, sincer sunt PARALEL cu fotbalu, ca mai ziceau unii ca e microbist ca are culoarea asta la masina |
Quote:
|
culoarea, pt ca calibre negre mai sunt
cine zicea ceva de negru???? si cine se cearta???? ps: mai lucreaza la gramatica! |
Daca tot am deschis subiectu de culoarea neagra.....ar da bine ce ziceti??
|
calibra merge bine me galben lemon,portocaliu sau verde fistic cu o capota neagra eventual ,asa cum e eclipse-ul din The Fast and The Furious.Si inca ceva Liviu nu lua in seama pe toti care ,comenteaza si se baga in seama doar ca sa adune posturi.Felicitari ptr masina
|
Un rosu perla cum e oltcitul PMD din Craiova si s-a inchis la non stop !
Liviu, iti dai seama ca eu iti zic rosu, x iti zice negru, y mov si asa mai departe ! Tu ti-o vopsesti culoarea care-ti place tie ! Oricum mie`mi place si asa ! |
Al3xius pai vopseaua aia arta prea tare, numa ca si costa :)
|
Da frate, dai un ban dar stai in fata ! :) Mai bine strangi bani la ciorap 3-4 luni si o faci o culoare mai speciala !
|
Bine zis Al3xius...
|
Quote:
|
Quote:
"culoarea, pt ca, calibre negre mai sunt" ...e bine? :-P |
Quote:
pe langa culorile mentionate mai sus, eu a mea as fi facut-o aqua-albastru-mov 3 perle daca se putea ;) asa-mi place mie :P, dar culoarea nu vad necesar sa o schimbi. arata prea bine asa, dapinde de gusturi, daca iti place body paint combinat lasa cum e. daca iti place monocroma.. da-i alta culoare. ;) |
Quote:
Nu am vreo culoare speciala la masina dar un amic fara sa-si dea seama s-a apucat sa imi scrie pe capota diverse chestii cand era plina de praf si nu mare mi-a fost mirarea sa vad ca la spalare nu au iesit. Deci ...recomand garaj si cate un pitt-bull legat de fiecare roata :D. |
Quote:
|
Din pacate:(...eu imi tin masina in garaj...dar am destui dusmani.Presupun ca pot si ei avansa,pana acum mi-au desunflat rotile...cine stie ce urmeaza:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci....CULORILE EXACT ASA VOR RAMANE...poate putine retusuri cand va fii cazu...
|
Intai sa ma prezint ... Sunt dost locatar al Sf Gheoului si am vazut prima oara masina pe viu in bv cand a venit Liviu cu ea la EMMA/et2 ... Mi-a placut la nebunie si ziceau ca merg pana in poiana sa pape ceva .... eu trea sa plec la meditatzii dar toata ziua numa la ei m-am gandit ce or face prin poiana si pe drumu poienii :D Ca si culoare .... parerea mea e ca asha cum e.... e ok. Cine mai are culorile astea ciudate si puse in asha fel pe mashina... Marlboro RULZ :)) Lasand gluma ar prinde bine un portocaliu ... sincer am vazut o calibra portocalie eram :O masca
|
liviu..... ai luat o decizie buna cand ai zis k lasi masina in clorile ei...;) ...gandestete...dak ii schimbi culoare trebuie sa faci ceva si la interior k doar nu lasi interiorul rosu-alb si masina neagra (exemplu) nu da bine..si ink ceva..trebuie sa mergi si la politie sa declari k ai schimbat culoare + ca trebuie sa platesti..in concluzie , lasa masina asa , vopseste o alb-rosu ca sa nu arunci bani degeaba pe alte chesti parerea mea ;)
|
Omule pare puternica nu stiu cati cai are !!! cat despre vopsea dak se asorteaza cu interiorul zic sa no schimbi dar ai putea sa mai renunti un pic la alb
|
Quote:
|
Quote:
|
Fratilor mi-a venit o idee,nush cat de buna sau cat de proasta este...vreau sa imi pun un laptop in masina...ce idei de sistem de prindere aveti??oare gassesc de cumparat suport ptr asa ceva?
|
...eu zic ca nu e o idee asa de buna cu laptopu in masina, ca doar nu stai toata ziua in masina, ca sa folosesti si laptopu,ti-am zis parerea mea, faci cum vrei tu, normal, ca doar e masina ta ;)
|
cam scump 300 de euro un suport...:(
|
ai spus k iti pui playstation-ul in masina ???? ar fi mai fain ;) numai k iti trebuie un LCD :sad: care e cam scump......
|
Pai da...am si un play station 2 care merge alimentat cu 12 v...si doua calculatoare....care stau degeaba...la laptop o sa imi caut un transformator sa fie la 12 v si nu mai pun suport ca am torpedou:D...si cu play stationul bine ca mi-ai amintit sa ma interesez si eu de un ecran LCD!!
|
prostia este ca eu nu prea sunt cu jocurile...dar la un drum lung nu strica sa poti face cate ceva pe calc...
|
in timpui mersului, nu prea poti face nimic, nici soferu nici pasageru din dreapta...pt ca la un momendat vomiti :) ti se face rau daca te uiti in jos, respectiv la laptop, nu le prea poti folosi, numai cand stai pe loc :)...bagi un NFS cand stai la semafor :))
|
Si eu vreu sa imi pun leptopu in masina:) Eu m-am gandit sa fac un suport din plexi. E transparent, pot sa-l tai pe masura leptopului, poti sa-i mai pui si niste leduri pe margine ca sa fie mai misto si se poate face in asa fel in cat sa il poti scoate dintr-o singura miscare.
|
Problema e ca mi-am spart ecranu la leptop :) .
Intrebare: Se poate bransa leptopul la un LCD? |
Nush....ar trebuii sa mearga...
|
Prosti aeste ca laptopu are destul da mare consumu...:(...
|
lexus style ??nimic nimic?
sau acum ai in gand laptop |
NU da bine lexus pe masina mea...:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning