![]() |
Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!!
Quote:
Prietene BabyBlue tin sa te anuntz ca la pagina 6 sunt postate poze de un respectiv individ FLOW care este in sine shi moderator iar acelui individ nu i-a taiat nimeni postul ptr ca erau postate poze cu mashini(alte dacii tunate),intzelegi...prietene?De ce trebuia sa te gasesti tu sa tai postul lui aresH cand la pagina 6 nu i-ai taiat acelui FLOW postul...sau aici intervine ciuda ca a mai postat poze cu dacie modificata?...intzelegi care este mica mea nelamurire.Sper sa nu fi jignit pe nimeni doar cer lamuriri. P.S. :Eu nu cred ca a fost off-topic deoarece TAU a cerut poze cu alte dacii modificate...asa ca nu mai taia tu posturi doar de a fi taiate intzelegi prietene?BAFTA!!!!!!! P.S.2: Daca tai postul meu se vede ca este vorba de ciuda!!!!!!! |
bai stati si voi, potolitiva ca iar inchide asta topicul! gata......
|
Frateee zici k e Ford Mustang GT.Felicitari ma TaU:)
|
Quote:
|
n a reusit nimeni sa faca rost de clip ?
ca pe dc ++ l am vazut da nu prea e loc sa l iau exista posibilitatea sa l urce cineva aici ? |
Quote:
|
|
Re: DACIA ALB-NEGRU? FARA MANERE?
sa-ti dea dumnezeu sanatate ca l-ai pus.
|
Si eu sunt curios desi cred ca stiu raspunsul ....
Nu cred ca sunt de acord d-alde Gratzian sa punem clipul aici ca nu stiu daca e legal . Dar daca reuseste cineva sa puna doar secventa cu masina sunt sigur ca e OK ;) SAL ALL |
tare masina,tau-le!!! felicitari!!!!
|
dar jentile alea ce fac ca vad ca intarzie sau .....
|
misto robert! felicitari! hai cu jentile :) si la mai multe reusiri ! e un inceput ;)
|
Quote:
dupa ce am vazut videoclipul am gasit eu raspunsul masina se potriveste perfect cu peisajul , calugaritele in negru etc nu mai este cazul sa ti pui alte intrebari :lol: :lol: |
exakt .. tot e alb negru .. si cum zicea cineva io nu vad k se face mishto de nici o mashina ....
|
1 Attachment(s)
merg jantele astea??
|
tari jantele.... super fainutze....
|
ma "tau" tot de la el !
|
Quote:
|
parerea nea deja o sti...astept sa te vad evoluand cu ele
|
Quote:
|
intrati pe hub-ul asta dchub://ndghub.gotdns.com la [lan]taur si veti gasi acolo videoclipul
|
Quote:
|
sirnenea cu mare placere te invitam.Nu e vorba ca o laudam dar ma enerveaza ca sunt multi care comenteaza aiurea si nici macar nu vin sa zica omului in fata cand se face o adunare.Nu imi plac oamenii care posteaza si cand e vorba sa ne intalnim nu vin
|
sal, super marfa berlina, niste jenti si ii sta bine cu tot tuningul de pe ea!!felicitari, marfa dacie, niste jenti si gata;)
|
dacia fara manere? casa loco? e cea de la prisma?
|
|
bai TAU-le ce sa zic bravo tine-o tot asha ..;)..si mersi pt pont cu masina mea ..o sa vezi saptamana viitoare cand iese de la vopsit ...cum e si cum arata inainte :D
|
Salut all !! Saulut b_69_tau ... Misto masina e super ... bravo pentru ca ai avut rabdare sa tunnezi o dacie ... frumos ... !! Tzineo tot asa ca cineva te sustine !! sunt anonimi !!
|
meeting dacia part 2!
|
tau-le, tot nu ne-ai prezentat muzik d p masina. t laudai k ii faci cateceva p la interior. a iesit ceva?? snt curios!
|
meeting dacia part 2! https://forum.4tuning.ro/showthread.php?p=383374#post383374
muzica? neee inca nu am cu ce sa ma "laud"! am doar o statie pe 4 canale si un i-pod de 30g, dar fara casetofon fara nimic ca momentan imi aranjez masina pe exterior! pe viitorul apropiat o sa ma ocup si de muzica!
acum vreau sa fac ceva la stopuri si semnale..... sa vedem ce o sa iasa! |
bine faci :D le faci negre? am vazut p aici dacii cu stopuri clare si semnale incolore....super marf si la tne crek se potrivesc astea
|
meeting dacia part 2! https://forum.4tuning.ro/showthread.php?p=383374#post383374
nu stiu ramane de vazut!
|
Quote:
p.s. tau inca e valabila oferta si daca vi poate imi zici si mie cum ai vopsit capota ca la vara dau rugina jos si de pe masina mea care o sa apara sper sapt asta pe site daca voi reusi sa fac rost de un aparat |
1 Attachment(s)
taurule ia uite tu asa cine se ascunde in spatele tau, u'r the evil one... ia uite la numarul tau de posturi :D:D:D
|
meeting dacia part 2! https://forum.4tuning.ro/showthread.php?p=402789#post402789
Quote:
|
:rolleyes2 Bravo Taule in sfarsit cineva care poate sa iasa in evidentza cu o dacie...k pana acuma au putut iesi in evidentza doar pe la remat....respectele mele taule
p.s taule tzi-am vazut si masina live la 4tuning day,nu mi-a venit sa cred cand am vazut-o:shock: :rolleyes2 |
Re: meeting dacia part 2! https://forum.4tuning.ro/showthread.php?p=402789#post402789
Quote:
pai daca te gandesti la dracul ala de pe capota ta s-ar putea sa fie o oarecare legatura :) |
n-are legatura cu topicul, era doar o remarca mijto, calmeaza-te ce esti asa stresat?:D
ti-am spus, imi place masina ta, si tu imi esti simpatic, dar am descoperit ce se ascunde in spatele tau :D ( the evil one) chill man, era o gluma ;) |
O dacie reusita si facuta cu gust ( asta e cel mai important )
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning