Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

TurboBoy 26-04-06 16:32

Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!!

Quote:

Originally Posted by aresH
BabyBlue: Aresh scrie cumva in acest topic "Puneti poze cu dacii" ??? Nu cred asa ca nu mai posta de dragul de a posta... Fa un topic la masina mea sau masini tari si acolo pui ce poze vrei !!!! Aici ori esti on topic ori nu esti deloc simplu

Prietene BabyBlue tin sa te anuntz ca la pagina 6 sunt postate poze de un respectiv individ FLOW care este in sine shi moderator iar acelui individ nu i-a taiat nimeni postul ptr ca erau postate poze cu mashini(alte dacii tunate),intzelegi...prietene?De ce trebuia sa te gasesti tu sa tai postul lui aresH cand la pagina 6 nu i-ai taiat acelui FLOW postul...sau aici intervine ciuda ca a mai postat poze cu dacie modificata?...intzelegi care este mica mea nelamurire.Sper sa nu fi jignit pe nimeni doar cer lamuriri.
P.S. :Eu nu cred ca a fost off-topic deoarece TAU a cerut poze cu alte dacii modificate...asa ca nu mai taia tu posturi doar de a fi taiate intzelegi prietene?BAFTA!!!!!!!
P.S.2: Daca tai postul meu se vede ca este vorba de ciuda!!!!!!!

B-69-TAU 26-04-06 16:45

bai stati si voi, potolitiva ca iar inchide asta topicul! gata......

Klax187 28-04-06 12:04

Frateee zici k e Ford Mustang GT.Felicitari ma TaU:)

Urban_Racing 28-04-06 14:55

Quote:

Originally Posted by Klax187
Frateee zici k e Ford Mustang GT.Felicitari ma TaU:)

mie mi sa parut mai degraba Diablo sau F50 :))

Flow 28-04-06 17:52

n a reusit nimeni sa faca rost de clip ?
ca pe dc ++ l am vazut da nu prea e loc sa l iau
exista posibilitatea sa l urce cineva aici ?

Muttley 30-04-06 15:47

Quote:

Originally Posted by Muttley_BTL
Mai, am si eu o nedumerire ca sa-i zic asa...
Spunea TAU, in fine, nu trebuia el s-o zica, c-o banuiam dinainte, da' zicea el ca producatorii videoclipului cautau fix o DACIE si nimic altceva!

Ma-ntreb de ce...

De fapt, am eu o teorie, sper sa nu fie adevarata, da' nu cumva masina lui TAU (repet, nu-mi doresc asa sa stea lucrurile), e pe post de panarama in videoclipul ala?!?

Am vazut videoclipul si n-am sesizat nici o tentativa de ridiculizare a masinii. Tot nu-mi pot explica la ce le-o trebuit alora Dacie, da' ce mai conteaza... Felicitari, arata bine!

vis-a-vis 30-04-06 18:32

http://vis-a-vis.zapto.org/Media/avi...etena%20ta.jpg

B-83-DAC 30-04-06 21:59

Re: DACIA ALB-NEGRU? FARA MANERE?

sa-ti dea dumnezeu sanatate ca l-ai pus.

zA_pRi3$t_EVO 01-05-06 21:35

Si eu sunt curios desi cred ca stiu raspunsul ....

Nu cred ca sunt de acord d-alde Gratzian sa punem clipul aici ca nu stiu daca e legal . Dar daca reuseste cineva sa puna doar secventa cu masina sunt sigur ca e OK ;)

SAL ALL

jipa dan 04-05-06 07:09

tare masina,tau-le!!! felicitari!!!!

SirNenea 04-05-06 12:54

dar jentile alea ce fac ca vad ca intarzie sau .....

Eugen_TL 04-05-06 14:35

misto robert! felicitari! hai cu jentile :) si la mai multe reusiri ! e un inceput ;)

Flow 04-05-06 17:38

Quote:

Originally Posted by Muttley_BTL
Mai, am si eu o nedumerire ca sa-i zic asa...
Spunea TAU, in fine, nu trebuia el s-o zica, c-o banuiam dinainte, da' zicea el ca producatorii videoclipului cautau fix o DACIE si nimic altceva!

Ma-ntreb de ce...

De fapt, am eu o teorie, sper sa nu fie adevarata, da' nu cumva masina lui TAU (repet, nu-mi doresc asa sa stea lucrurile), e pe post de panarama in videoclipul ala?!?

dupa ce am vazut videoclipul am gasit eu raspunsul
masina se potriveste perfect cu peisajul , calugaritele in negru etc
nu mai este cazul sa ti pui alte intrebari :lol: :lol:

Psycho 04-05-06 19:35

exakt .. tot e alb negru .. si cum zicea cineva io nu vad k se face mishto de nici o mashina ....

B-69-TAU 04-05-06 20:57

1 Attachment(s)
merg jantele astea??

mertan 04-05-06 21:10

tari jantele.... super fainutze....

horguemtuning 04-05-06 21:12

ma "tau" tot de la el !

Andre3y 04-05-06 21:12

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
merg jantele astea??

Mie imi place cum arata fain pt.o Daci se potrivesc..le-ai pus sus..;) mie chiar imi placcccccccccc ;)

B-83-DAC 04-05-06 21:12

parerea nea deja o sti...astept sa te vad evoluand cu ele

Andre3y 04-05-06 21:15

Quote:

Originally Posted by +rN4L1n_JuNky
mama ce ma enervez ca nu pot sa stau sa vad si eu videoclipul si mai tare e ca nu il gasesc ripuit de pe TV.Hai cu clipul pe forum cat mai repede

Io l-as fi pus dar nu il gasesc pe Dc++ si asta car l-a pus omu asta nu merge...sa il dau jos....oo ce ma enerveaza..pun-l tu taule dar ii cam mare 120 Mg..compreseazal..ok

B-69-TAU 04-05-06 21:24

intrati pe hub-ul asta dchub://ndghub.gotdns.com la [lan]taur si veti gasi acolo videoclipul

SirNenea 04-05-06 23:28

Quote:

mie cjhiar nu imi vine sa cred ca inca se mai ridica lume sa critice aiurea, doar de dragul de a posta.Sa inteleg ca unora chiar nu le place sub nici o forma progresul pe care unele persoane incearca, si chiar le reuseste , sa il faca masinilor lor...TAU tata tine-o tot asa cu masinutza si ti-am zis cu prima ocazie facem din nou o intalnire acolo si invitam si pe "maestrii" care au ceva de obiectat sa vina si sa stam de vorba despre ce mai avem de facut la masini.Stam jucam ceva.bem o berica si stam de vorba...

sa ma anuntati si pe mine cand faceti ca vreau si eu sa vin sa ii vad si eu aceasta "bijuterie" pe care o tot laudati atat

B-83-DAC 05-05-06 13:24

sirnenea cu mare placere te invitam.Nu e vorba ca o laudam dar ma enerveaza ca sunt multi care comenteaza aiurea si nici macar nu vin sa zica omului in fata cand se face o adunare.Nu imi plac oamenii care posteaza si cand e vorba sa ne intalnim nu vin

aleXpeed 05-05-06 14:08

sal, super marfa berlina, niste jenti si ii sta bine cu tot tuningul de pe ea!!felicitari, marfa dacie, niste jenti si gata;)

giubau_v8 05-05-06 17:02

dacia fara manere? casa loco? e cea de la prisma?

B-69-TAU 05-05-06 18:00

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...048#post402048 clik aici...

ltd 06-05-06 07:54

bai TAU-le ce sa zic bravo tine-o tot asha ..;)..si mersi pt pont cu masina mea ..o sa vezi saptamana viitoare cand iese de la vopsit ...cum e si cum arata inainte :D

b_17_wju-Alexz 06-05-06 10:49

Salut all !! Saulut b_69_tau ... Misto masina e super ... bravo pentru ca ai avut rabdare sa tunnezi o dacie ... frumos ... !! Tzineo tot asa ca cineva te sustine !! sunt anonimi !!

B-69-TAU 06-05-06 13:26

meeting dacia part 2!

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...374#post383374

claudiu lucian 06-05-06 13:31

tau-le, tot nu ne-ai prezentat muzik d p masina. t laudai k ii faci cateceva p la interior. a iesit ceva?? snt curios!

B-69-TAU 06-05-06 13:39

meeting dacia part 2! https://forum.4tuning.ro/showthread.php?p=383374#post383374

muzica? neee inca nu am cu ce sa ma "laud"! am doar o statie pe 4 canale si un i-pod de 30g, dar fara casetofon fara nimic ca momentan imi aranjez masina pe exterior! pe viitorul apropiat o sa ma ocup si de muzica!
acum vreau sa fac ceva la stopuri si semnale..... sa vedem ce o sa iasa!

claudiu lucian 06-05-06 13:54

bine faci :D le faci negre? am vazut p aici dacii cu stopuri clare si semnale incolore....super marf si la tne crek se potrivesc astea

B-69-TAU 06-05-06 14:02

meeting dacia part 2! https://forum.4tuning.ro/showthread.php?p=383374#post383374

nu stiu ramane de vazut!

SirNenea 06-05-06 22:33

Quote:

sirnenea cu mare placere te invitam.Nu e vorba ca o laudam dar ma enerveaza ca sunt multi care comenteaza aiurea si nici macar nu vin sa zica omului in fata cand se face o adunare.Nu imi plac oamenii care posteaza si cand e vorba sa ne intalnim nu vin

cu parere de rau nu cred ca o sa fiu in bucuresti pe 14 ca eu plec odata la 2 sapt acasa si weekendul viitor eu plec acasa dar cine vrea sa se intalneasca cu mine il astept eu sunt student in agronomie si e indeajuns sa imi dea un p.m. si eu ma intalnesc cu toata lumea daca nu ma insel chiar iam zis si lui tau daca vrea sa vina in agronomie sa ne intalnim si sa stam de vb si sa ii zic ce nu imi place mie la masina lui si poate daca o sa o vad in fata o sa imi schimb parerea
p.s. tau inca e valabila oferta si daca vi poate imi zici si mie cum ai vopsit capota ca la vara dau rugina jos si de pe masina mea care o sa apara sper sapt asta pe site daca voi reusi sa fac rost de un aparat

aleks 07-05-06 04:12

1 Attachment(s)
taurule ia uite tu asa cine se ascunde in spatele tau, u'r the evil one... ia uite la numarul tau de posturi :D:D:D

B-69-TAU 07-05-06 08:53

meeting dacia part 2! https://forum.4tuning.ro/showthread.php?p=402789#post402789

Quote:

Originally Posted by aleks
taurule ia uite tu asa cine se ascunde in spatele tau, u'r the evil one... ia uite la numarul tau de posturi :D:D:D

ce treaba are asta cu topicul?? mai esti si moderator.....

weedboy 07-05-06 17:40

:rolleyes2 Bravo Taule in sfarsit cineva care poate sa iasa in evidentza cu o dacie...k pana acuma au putut iesi in evidentza doar pe la remat....respectele mele taule

p.s taule tzi-am vazut si masina live la 4tuning day,nu mi-a venit sa cred cand am vazut-o:shock: :rolleyes2

god2me 07-05-06 20:23

Re: meeting dacia part 2! https://forum.4tuning.ro/showthread.php?p=402789#post402789

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
ce treaba are asta cu topicul?? mai esti si moderator.....

pai daca te gandesti la dracul ala de pe capota ta s-ar putea sa fie o oarecare legatura :)

aleks 08-05-06 02:12

n-are legatura cu topicul, era doar o remarca mijto, calmeaza-te ce esti asa stresat?:D
ti-am spus, imi place masina ta, si tu imi esti simpatic, dar am descoperit ce se ascunde in spatele tau :D ( the evil one)
chill man, era o gluma ;)

SirNeo 08-05-06 23:12

O dacie reusita si facuta cu gust ( asta e cel mai important )

All times are GMT +2. The time now is 17:07.

- Copyright 2026 4Tuning