![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
dc?:-ss
cand vin baietzi de la ludus nu te pot lua? sau alte probleme? |
ma poate lua NZN, da nu poate sa ma aduca acasa...
|
pai nu tot pe acolo ies?
sau daca nu... la ora 8 mai exista si autobuz nu? as zice ca te duc eu.. dar nu ma duc acasa nici eu:-s |
lasa, ca fiecare are cel putin o absenta...
daca si eu lipsesc o data nu se intampla nimic :P... sa speram ca la urmatoarea reusesc sa ma duc... ;) |
dex... dar asta este absenta cu rosu:-s
|
Asa este cine absenteaza azi are absenta cu rosu,nu aceptam scuzele:))
|
Quote:
|
hahahaha....nu am intarziat>:)
|
Deci azi a mai fost o intalnire foarte reusita , sa speram ca de acum in colo sa fie toate asa :)
|
sa nu fie toate asa... as vrea ca nici unu sa nu fie cum o fost asta...
adica sa lipsesc :P in rest am auzit, ca a fost super intalnirea ;) |
da chiar k a fost o intalnire foarte reusita:>
|
2 Attachment(s)
2 poze restu urmeaza sa le puna NZNu !
|
Frumos frumos....inca o intalnire reusita zic eu si cu mai multe masini...si bineinteles ca de fiecare data spectatori si musafiri nepoftiti:) asta e....mergem inainte!
|
apai macar am ras un pik de ei:))
Yeed nu ai filmat cand facea Mertzanu burnout? |
Quote:
|
offff pui mei...atuncia cine o filmat?:-?
|
Vlady a filmat.super intalnirea multzi membri am fost neam simtzit bine un pic de muzica gaia a venit cu girofarele sa faca lumina sa ne simtzim ca la disco :) foarte reusita intalnirea au venit si baetzi din ludus. sa speram la mai multzi inpatimitzi bafta baetzi si avetzi grija va salut
|
Ahhhh. ce tare a fost mertzanu:))
Oameni de treaba, fara impresii si fitze in cap... Saptamana viitoare e probabil sa vin si eu cu unul:)) trag de unchiul meu sa mi-l imprumute:))...la fel, c180 1.8 16 valve, suspensii si arcuri sport...:X O sa iau eu data viitoare aparatul foto:) in fiecare saptamana va intalniti? ...adica ne intalnim:D |
Fain fain... ce muzica avea BMX-u!
|
asteptam sa se urce pozele pe forum..... oricum sistemul e criminal:X
|
pfff.....am ajuns si eu in sfarsit acasa:))
superba intalnirea....multe masini....multa lume....multa muzica....multe gagici...(2..3...) din cate am numarat eu am fost 22 de masini cu tot cu mertanu...?azi-maine tre sa ne gandim la alt loc ,nu mai incapem in parcare:)) pozele maine ca is rupt... numai bine la toti... |
poate ne intalnim la H2 sau la Baumax, aici parcarea e gol in fiecare zi, inafara de craciun, si mai stiu si eu ce sarbatori :))
aaa... si daca e cazu... acolo ma duc si pe jos =)) ;) |
dex...imi pare rau ca nu te-am putut lua cu noi...:(incolo te duceam...dar inapoie era problema...sorry...
|
NZN... nu-i nici o problema... se mai intampla ;)
astept pozele, si eventual si clipu, daca e... :P |
eu zic ca intalnire reusita:)
eu am numarat 20 de masini.. dupa care au mai venit inca vro 2-3... din pacate poze nam facut, dar data viitoare o sa fac;)) saracu de politist.. cu caietu lui...:)) daca near fi scris pe toti:)) |
acolo-i INTEREXu... merge si mai cumpara caiete :P...
|
Quote:
|
Quote:
poze vor veni mai spre dupamasa cand am si eu putin mai mult timp sa le uploadez |
Era ceata ieri in oras cand vati intalnit?:shock: Eram in Cluj la ora aia, imi incepea filmu:lol:. Si cand mam dus si cand mam intors, in oras (Mures, Cluj) nici umpic de ceata, intre ele pe sosea....dezastru, pe la 10 cand mam intors nu se vedea nimic, o portiune conducea ''Safety Car-u'' (politia) coloana de 3 masini, ziceam ca dam cu banu sa vedem daca vine curba la dreapta sau la stanga:lol:. Culmea ca numa intre orase era ceata aia dezastru, in rest curat. Cu absenta din catalog rezolvam noi, fac o bere cui o pus-o si dispare:lol:
|
Quote:
|
Cand ne-am intors spre Ludus am prins o ceata destul de densa.
|
a fost nasol cu ceata aia....
intre timp: unde's pozele?:)) |
Quote:
|
Quote:
|
pozele,pozele ....hai NZN-ule nu mai fi asa lenes:)
cosibmx-am o mare rugaminte la tine ,eu pentru difu ala MNC ce cutie sa-i fac sa sune mai bine sa scot din prostia aia.Ma refer la marimi,si din ce material(ce fel de lemn)ca ma gandesc ca nu din pefeleu :)). |
Quote:
|
Quote:
|
Ii de 30.Vreau sa fac o cutie acuma sa vad daca nu suna cum ma astept o vand.Cu cat nu stiu dar daca il vrei ne intelegem noi.
Is curios cat de mare sa fac cutia ca daca e prea mare nici aia nui bine-vreau sa ma consult cu un expert:) |
Sal all! As dori sa ma interesez, in care zi va intalniti data viitoare si cam pe la ce ora?...
|
intalnirile sunt anuntate aici...
din cand in cand uitate pe forum... de obicei e duminica... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:43. |
- Copyright 2026 4Tuning