![]() |
Re: Skoda Fabia RSline
Da stiu Dragos dar in curand va disparea colantul si voi vopsi toate elementele in crem 8)
|
Imi place maxim cum da, acum ma caiesc maxim ca am optat pt cel OEM :(.
Daca mai afli de vreun suport, da mi si mie de veste te rog ! |
Sigur MItza, te anunt cauta si tu pe la dezmembrari eu am avut noroc l-am luat cu 100 ron, tu cat ai dat pe cel de Skoda Fabia? 350 ron?
|
am si eu doua numere de telefon de la doua centre de dezmembrari ,ambele au preturi f bune iar unu are si transport gratuit .cine vrea sa imi trimita mesaj si ai dau numarul
https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...ariant-br.html |
Quote:
|
Aha am inteles tu zici de suportul pentru cei din spate, am si eu asa ceva dar cred ca l-am folosit de max 3 ori de cand am masina
|
Suportul dintre scaune, ala care e exact dupa frana de mana ! Ala l am 'acoperit' cand am pus cotiera si cam daia am zis sa mi iau suport de pahar in fata....Oricum acum vreo 2 luni am gasit la dezmembrari 'scrumiera' spate care se acopera....atunci cand o deschizi are si aia ceva gen suport pahar :lol:.
Dar acum mi s a pus pata rau pe asta al tau pt ca pare mult mai okey :cry: |
cipi e super tare suportul de pahare da te rog io fa ceva cu colantu` ala :) adica daca nu ar avea bule de aer ar fi fost ok :D acu ce urmeaza sa mai faci ? sau ai terminat ?
|
3 Attachment(s)
crem devine negru lucios 8)
|
1 Attachment(s)
Un mic preview...
|
desi imi placea cum se vedea si cu crem..pe negru lucios da supeeer!8)
|
3 Attachment(s)
Fabia in zapada ...
|
3 Attachment(s)
Azi am primit plafoniera de Superb(passat W8) si cotiera de Golf 4, in curand le si montez.
|
Plafoniera "veche"o vreau eu :shock:
|
e pusa deoparte pentru tine tm86ray sper ca saptamana viitoare sa am si cablurile+mufa conector si sa pot monta noua plafoniera
|
Interesant cum iese cu negru.
Daca ai putea sa schimbi cremul de la bord, scaune, usi cu negru ar fi bestial. Niciodata nu mi-a placut cum arata interiorul de Fabia cu crem si negru :( Plafoniara de Superb si mie imi facea cu ochiul dar nu m-am indurat sa dau o gramada de bani pe ea. Spor la montat cotiera. Eu am facut gauri in podea ca sa reusesc sa o prind :) |
ms Bebeko, stiu cum trebuie sa prind cotiera cu tot cu gauri :-) , plafoniera e SH si a costat 50 ron, mai trebuie sa iau o mufa speciala(23 ron) si 2 fire de contact
|
Asa da, merita investitia :)
Mi-am pus la Peugeot plafoniera cu led ambiental, care apropo de nou costa 83 roni, si arata superb noaptea. Mai ales ca si schimbatorul este din aluminiu si reflecta frumos lumina. |
1 Attachment(s)
am primit mufa si cablurile pentru a instala plafoniera sper ca sambata sa am timp sa o montez
|
2 Attachment(s)
Azi am reusit sa montez cotiera...
|
Pictogramele se aprind verzi?
|
Da, sunt verzi ledurile plafoniera fiind de Skoda Superb
|
2 Attachment(s)
plafoniera montata urmeaza sa intre jantele de RS la vopsit
|
3 Attachment(s)
cauciucuri 195/45/16 pentru jantele RS
|
3 Attachment(s)
jantele sunt gata, maine le si incalt
|
3 Attachment(s)
si montate...
|
urmatoarele modificari care vor fi de altfel si ultimele:
- voi pune pragurile la loc - eleron GT+plafon vopsite negru lucios - filtru sport KN |
1 Attachment(s)
intre timp am facut rost si de filtru de aer KN (mersi tm86ray), asa ca mai ramane sa iau eleronul GT si sa pun din nou pragurile sport
|
vine suuper cu jantele.gata te opresti din modificari?sincer cred ca te-ai saturat la cati bani ai bagat in ea,dar e SUPERBAAA!;)
|
mersi marius, pai cam asta mi-am dorit sa modific la ea atat interior cat si exterior, in septembrie voi face marele pas(nunta) asa ca ma opresc cu modificarile
|
1 Attachment(s)
Un mic preview cu plafonul vopsit cu o mica rectificare: eu voi vopsi si eleronul negru...
|
in cazul asta iti urez Casa de Piatra si tot ce va doriti!
|
Multumesc mult pentru urarile de bine
|
2 Attachment(s)
O proba cu un prag pus, urmeaza sa le revopsesc si sa le montez pe masina, cred ca ar merge niste distantiere ca sa arate mai bine
|
LIKE pt masina !!!
|
2 Attachment(s)
Azi am luat pragurile de la vopsit si le-am si montat, urmeaza sa vopsesc eleronul GT si plafonul negru dupa care va urma o sedinta foto profi ca tot a venit vara mai repede
|
Arata super masina. Nu ar da mai fain si manerele vopsite in culoarea masinii?
|
Saptamana viitoare ajunge eleronul din Germanica, pana atunci voi reincarca instalatia de clima cu freon, schimb flexibilul si revizia la 170.000 de km(ulei Aral 5W40, filtru polen Mann, filtru aer KN curatat).
PS. Fabiuta va primi un nou CupraLip ca asta pe care il am e uzat din cauza bordurilor |
2 Attachment(s)
eleronul a sosit, saptamana viitoare intra la vopsit plafonul si eleronul amandoua vor fi negre 8)
|
1 Attachment(s)
intre timp Fabia a ajuns la 170.000 km, urmeaza sa-i schimb placutele de frana fata ca sunt la limita ca sa fie pregatita pentru luna de miere(turul Italiei)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2026 4Tuning