![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Frumos rau Ford-ul dar pozele surprinse la treaba fac tot, felicitari:!::!::!:
|
8 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri, pentru vorbele frumoase vis-a-vis de macheta si poze. Va apreciez si eu pe voi pentru efortul depus pentru fiecare prezentare pe care o faceti si pentru ca aveti pasiunea aceasta frumoasa.
Cateva poze cu detaliile machetei Ford. 8) |
Arata foarte bine toate la un loc!
|
Frumos interiorul, jantele..tot e impecabil...la fel si Renault:!::!::!:
|
da, chiar arata bine si imi place mult livery-ul de pe ea. vad ca face reclama si la Pu*a:giggle:, deci e chiar draguta, dar Renault'u ala e mai fain decat mi se parea mie prima data:confused2 :lol:
|
Arata foarte bine impreuna:-)dar mai frumos e Renault-ul:Dpozele iarasi ...exceptionale.succes
|
foarte frumoase 205-urile
si pozele sunt pe masura |
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Mi-au trecut multe modele SOLIDO prin maini... in opinia mea Renault Clio Sport R3 este de departe cea mai buna reprezentare a lor. Atasez catvea poze cu Renault 12 Gordini, sa raman in tema "out-side". Pozele sunt facute de ceva timp... |
Imi doresc si eu una dar fara decaluri...
Asta e criminala din toate punctele de vedere si pozele la fel:!::!::!: |
chiar ca criminala:shock: si eu o vreau indiferent de varianta.Este foarte bine realizata pentru pretul ei, si in plus Solido sunt singurii care o fac la nivelul asta.Foarte frumoasa:love: si pozele arata chiar bine, imi permit sa zic ca ar fi dat mai bine daca era pozata mai de jos, de la nivelul ei, oricum arata fantastic, felicitari:!:
|
A gresit virajul in poza 5:))
Desi Clio R3 e cea mai ok realizata, Daciile 1300 sunt cele mai reprezentative machete Solido pe aici pe la noi;) |
Quote:
Quote:
Merci Quote:
|
La Focus WRC, ai unele poze foarte tari!
|
Quote:
Am dus macheta pe o poteca in Poiana Brasov, am spus ca daca tot am batut drumul pana-n varf, sa-i fac cateva poze, macar pentru background-ul de poveste. :) Dar chestia asta face ca in unele poze sa se observe ca este vorba de o macheta statica. multumesc model collector. |
Devine serioasa treaba cu pozele afara, daca ar fi un photo-contest sigur ai fi in locurile fruntase :-P
|
5 Attachment(s)
merci mestere Racer21 8)
Gold rims Impreza Sti / Megane Rs |
to hell and back:evil:
ce bine poate sa arate, Impreza ca Impreza, dar Megane-ul e de pus in rama:yes: arata grozav cu jantele asa, bravo, buna idee ai mai avut:idea::arrow: felicitari:!: |
Sunt eu singurul caruia i se pare ca R Clio Trophy de la Solido e un pic iesit din scala?Adica oare cand vreodata un Clio este comparabil la dimensiuni cu un Focus?(mai ales WRC)Spun asta pentru ca si eu il am pe Clio Trophy si pus langa Megane-ul Trophy spre exemplu mi se pare exagerat ca si dimensiuni...
Scuze de off Radu, no offence, am si eu machetele si mi plac ambele, dar totusi, mi se pare mie sau..? |
Renault Clio Sport R3 maxi, nu trophy ca nu exista clio trophy :-P , cel pe care-l avem, respecta proportiile. Este intr-adevar o impresie datorita faptului ca este inalt si scurt, iar asta-l face sa fie mai robust... la fel ca cel scara 1:1.
revin cu lamuriri concrete :)))) |
Frumoase pozele:!:
|
Minunat...!
|
Danke baietii!
|
6 Attachment(s)
Tin sa-i multumesc userului DrifetGT care si-a rupt din timpul lui pentru a ma ajuta cu doua perechi de numere de "inmatriculare" auto, la 2 din machetele mele Megane. Asadar, "daca ma trage Politia pe dreapta" sunt in "regula"... Bbuhahahaha
|
hmm...un megane deasta sport cred ca imi iau si eu, ca prea bine arata.numerele cred ca ieseau mai bine pe foaie autocolanta:rolleyes2
|
Imi plac cele doua in aceasta sedinta foto:!:
|
Foarte frumoase! Imi place cum au iesit:). Sa le stapanesti sanatos.
|
M-am uitat prin colectia ta si ai niste machete foarte frumoase ! pozele sunt pe masura
|
Asadar, "daca ma trage Politia pe dreapta" sunt in "regula"... Bbuhahahaha Nu esti deloc in regula ! Cu rovinieta ce faci ?? :lol: Parca vad: "Rovinieta electronica face noi victime: un Megane Sport si un Megane MTK Vampire" :)))
Arata frumos cu numerele, poate pe viitor o sa fie toate inmatriculate :-) |
Cat mai costa inmatricularea ? :))
ps: pe ce hartie le-ai printat ? |
Quote:
Este foaie autocolanta,in schimb imprimanta nu m-a ajutat mai deloc. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Merci maestre Racer21, mai inmatriculez machetele Porsche si cam atat, restul "default". :evil_laug Quote:
Este hartie autocolanta, nu au iesit f. stralucit... :???: |
6 Attachment(s)
pozele astea am zis ca vi le-am aratat, dar de fapt confundasem cu pozele de la battle...
poze la o chiftea :)))) |
Ce mult mi-a placut BMW-ul asta cand l-am primit in 2001 cadou de la SAB 2001(Salonul Auto Bucuresti pentru necunoscatori)!:D
E realizat superb,in special motorul,iar vopseaua face toti banii,ramane in continuare una dintre machetele mele preferate din colectie la scara 1:24:D:lol: |
Ca de obicei Radule..in poze apare o macheta ca scoasa din cutie..superba man:!:
|
Si mie mi-a placut mult macheta aceasta, era o prezenta exotica in seria Bburago. A fost prima bburago care avea discurile de frana reprezentate, chiar daca erau cat janta.
|
imecabila macheta si poseda o culoare foarte frumoasa si foarte vie.nici nu ai zice ca are o varsta de 15 ani...felicitari fiindca ai reusit sa o pastrezi in starea asta:!:
|
Multumesc dragi colectionari.
Macheta intr-adevar a fost una buna pe vremea cand a fost scoasa, cu anumite elemente/parti componente bune pentru vremea respectiva. Insa, este doar o macheta statica slabuta si net inferioara modelelor actuale din generatia noua. Asadar, o chiftea :))) Am pus-o mai mult pentru ca am pozat-o afara si mi-au placut pozele. |
1 Attachment(s)
Acum ceva timp, pt. macheta asta am batut 180 km dus pana la o statie Peco din Sibiu, cand am ajuns la destinatie se cumparase. :shock:
In sfarsit, azi al luat-o. |
Foarte frumoasa aceasta macheta astept prezentarea:D.
|
Quote:
Zgarcitule, la Buzau nu veneai ca erau 150 KM dus.:lol::lol::lol: Asteptam sedinta foto. |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
true-true! Pai sa stii ca puteam face o plimbare pana la Buzau... nu-i prea traziu nici acum. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:29. |
- Copyright 2026 4Tuning