![]() |
re: bmw e36 brown is the new black
O singură chestiune: stăpâniţi-vă nervii sau limitaţi-vă singuri accesul la forum, altfel forumul vă va limita accesul la el.
Înjurături ca la uşa cortului, jigniri legate de orice lucru v-a trecut prin minte, scuipături cât încape, şi totul în nici 24 de ore. Se presupune că sunteţi oameni maturi, purtaţi-vă ca atare şi dacă va vine să îl înjuraţi pe unul de v-a supărat, folosiţi funcţia de report post, că funcţionează rapid. |
Quote:
|
Quote:
Nu imi vine sa cred ce rapid ai fost... mai aveam 2 pagini de citit si acum habar nu am cum se termina :)) puteai sa mai stai 10 min... :)) glumesc! E urat sa se ajunga la atatea certiuri,telefoane si mai stiu eu ce de la un post... trebuia sa ii raspunzi printr-un simplu multumesc ca m-ai atentionat.. o sa fie remediata problema... sau eu stiu .. ceva mai subtil.. nu ca are probleme cu vederea... sa isi vada de drumu lui .. jigniri gramada... Daca ai deschis topic aici trebuie sa accepti mai multe pareri .. nu numai cele de bine si laudele!!! U in primul rand masina o faci pt tine.. poate sa fie si haita,rupta`n 2 etc... daca tie iti place,iti place si gata! Succes in continuare si o sa urmaresc topicul pt ca sunt tare curios cum o sa iasa la sfarsit! BAFTA Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
el nu o venit eu i-am dat replica atat el o fost cel care o continuat eu mi-am vazut de treaba si aia o sa fac in continuare nici pt 1000 ca el nu ma opresc din proiectu initiat mie imi place si aia e tot ce conteaza.....RESTU E CAN CAN;) |
1 Attachment(s)
Quote:
Felicitari, multa bafta in continuare cu ceea ce incerci tu sa faci ... |
Quote:
pune aici pe forum nu am ce ascunde;) |
Quote:
|
Quote:
acum motzule vezi ca e motorul stramb cand il pui drept nu vezi ca sta inclinat :P:P:P fitear "COAJA" de ras se cearta lumea pe forum :))) hai raq nu o termini odata sa o vad terminata ca de un an ma tot uit la proiectul asta ce raq faci ca si mig-urile se terminau mai repede :))) auzi ma am uitat sa te intreb da la interior ce ii mai faci ? nu mai se misca nimik sau ramane asa:) ps: din cauza ta caut pisici de rasa pe froum acum :)) |
1 Attachment(s)
Quote:
Acum sa nu intelegi gresit ca vezi domne` eu tin cu el sau ceva de genu` nici nu il cunosc, nu l-am vazut in viata mea!!! Ideea e ca ai primit observatia cu suflet rau! Asta vroiam eu sa spun! Si sa iti mai zic ceva legat de masina, este un proiect foarte indraznet, pentru ca la majoritatea masinilor ce nu e stock,OEM sau cum vreti sa ii spuneti si incepi sa pui alte piese care nici alea nu sunt de la o firma mai serioasa nu prea se mai puopa chestiile .. si trebe sa fie facute cu mare grija si multa munca! Mie unu nu imi place nici portbagajul cum vine la colturi... dar este numai parerea mea.. nu am mai spus nimic.. deoarece este a ta si tie iti place.. Asta conteaza! Si a mea poate are un milion de defecte... dar nu ma intereseaza!!! mie imi place PUNCT!!! Eu ma refeream ca trebuia sa fi mai pasiv la raspunsuri... Scuze de OFF si nici nu mai postez altceva de acum incolo! Bafta! Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
dar ma rog numa o minte ca alui naldo poate vb de aberatii el o crezut ca asa umblu cu ea:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
deci nu e la linie...cand bara o sa fie la linie o sa vb atunci |
motz.. saptamana asta terminam si fata sa poti sa o duci de la mine
|
ma copii terminati cu prostiile ca ma plictisesc cat am de sters.
abtineti-va sa intrati in conflict chiar daca masina e stramba/dauna/rasturnata sau dreapta/impecabila... |
cu cat dai jantele daca le vinzi ?
|
Quote:
|
Hai cu poze noi ca apoi '' moare lumea vin aricii''.
|
poze motz.....nu auzi ca 'mancam sarmale de pe unii' :twisted:
|
2 Attachment(s)
doar astea doua le am momentan;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1682572 |
Arata bine rau masina, ar merge niste distantiere parca si daca poti sa o lasi mai jos
|
Imi place mult cum arata din spate.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
la distantiere m-am gandit si eu.....sunt in plan in iarna asta ceva noi remodificari
mai jos nu am unde si asa circul cu ea zi de zi si e nasol rau cu drumurile eu zic ca e destul de low cateva poze mai noi cu jantele repolisate enjoy:arrow: |
Dc sta saracutza parcata in turda plina de praf ??
|
Quote:
|
Pe cati bani ?:shock:
|
Quote:
|
aoleooooo o iesit baniii rickooo sa moara cipilan:lol::lol:
hai sa trecem peste glume acolo stau eu si e praf in orasu asta oricat o spal tot asa e din pakate :cry: |
frumoasa pisica colegu sa ai noroc la ea mult succes la modificat,cati cp dezvolta?
|
Bai nenorocitule dami-o mie daca tu n-ai grija de ea arzate-ar focu sa te arda,sa moara gibilan :))
|
Asa reclama ce iti face lumea ardite-ar gazu' ti saracu' frigider nespalat?Daca il ia rugina,rugineste chitul de pe utilaj?:)):)):)):))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)