Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - brown is the new black (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/152912-e36-brown-is-the-new-black.html)

aleks 20-09-10 22:47

re: bmw e36 brown is the new black

O singură chestiune: stăpâniţi-vă nervii sau limitaţi-vă singuri accesul la forum, altfel forumul vă va limita accesul la el.
Înjurături ca la uşa cortului, jigniri legate de orice lucru v-a trecut prin minte, scuipături cât încape, şi totul în nici 24 de ore.
Se presupune că sunteţi oameni maturi, purtaţi-vă ca atare şi dacă va vine să îl înjuraţi pe unul de v-a supărat, folosiţi funcţia de report post, că funcţionează rapid.

FAST&FURIOUS 20-09-10 22:49

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3672267)
O singură chestiune: stăpâniţi-vă nervii sau limitaţi-vă singuri accesul la forum, altfel forumul vă va limita accesul la el.
Înjurături ca la uşa cortului, jigniri legate de orice lucru v-a trecut prin minte, scuipături cât încape, şi totul în nici 24 de ore.
Se presupune că sunteţi oameni maturi, purtaţi-vă ca atare şi dacă va vine să îl înjuraţi pe unul de v-a supărat, folosiţi funcţia de report post, că funcţionează rapid.

Multumesc.

sharkylete 20-09-10 22:59

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3672267)

Nu imi vine sa cred ce rapid ai fost... mai aveam 2 pagini de citit si acum habar nu am cum se termina :)) puteai sa mai stai 10 min... :)) glumesc!
E urat sa se ajunga la atatea certiuri,telefoane si mai stiu eu ce de la un post... trebuia sa ii raspunzi printr-un simplu multumesc ca m-ai atentionat.. o sa fie remediata problema... sau eu stiu .. ceva mai subtil.. nu ca are probleme cu vederea... sa isi vada de drumu lui .. jigniri gramada...
Daca ai deschis topic aici trebuie sa accepti mai multe pareri .. nu numai cele de bine si laudele!!!
U in primul rand masina o faci pt tine.. poate sa fie si haita,rupta`n 2 etc... daca tie iti place,iti place si gata!

Succes in continuare si o sa urmaresc topicul pt ca sunt tare curios cum o sa iasa la sfarsit!
BAFTA

Restu` e CanCan!
:paper:

motzu 20-09-10 23:03

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 3672289)
Nu imi vine sa cred ce rapid ai fost... mai aveam 2 pagini de citit si acum habar nu am cum se termina :)) puteai sa mai stai 10 min... :)) glumesc!
E urat sa se ajunga la atatea certiuri,telefoane si mai stiu eu ce de la un post... trebuia sa ii raspunzi printr-un simplu multumesc ca m-ai atentionat.. o sa fie remediata problema... sau eu stiu .. ceva mai subtil.. nu ca are probleme cu vederea... sa isi vada de drumu lui .. jigniri gramada...
Daca ai deschis topic aici trebuie sa accepti mai multe pareri .. nu numai cele de bine si laudele!!!
U in primul rand masina o faci pt tine.. poate sa fie si haita,rupta`n 2 etc... daca tie iti place,iti place si gata!

Succes in continuare si o sa urmaresc topicul pt ca sunt tare curios cum o sa iasa la sfarsit!
BAFTA

Restu` e CanCan!

daca te-ai uitat inseamna ca ai vazut cand eu i-am zis sa vina cu argumente ce vede el stramb pe masina
el nu o venit eu i-am dat replica atat
el o fost cel care o continuat eu mi-am vazut de treaba si aia o sa fac in continuare
nici pt 1000 ca el nu ma opresc din proiectu initiat mie imi place si aia e tot ce conteaza.....RESTU E CAN CAN;)

Bmwaldo 20-09-10 23:10

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by motzu (Post 3672296)
daca te-ai uitat inseamna ca ai vazut cand eu i-am zis sa vina cu argumente ce vede el stramb pe masina
el nu o venit eu i-am dat replica atat
el o fost cel care o continuat eu mi-am vazut de treaba si aia o sa fac in continuare
nici pt 1000 ca el nu ma opresc din proiectu initiat mie imi place si aia e tot ce conteaza.....RESTU E CAN CAN;)

ti-am pus o poza unde ti-am demonstrat ca e bara valuri, o tii pe a ta .

Felicitari, multa bafta in continuare cu ceea ce incerci tu sa faci ...

motzu 20-09-10 23:13

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 3672318)
ti-am pus o poza unde ti-am demonstrat ca e bara valuri, o tii pe a ta .

Felicitari, multa bafta in continuare cu ceea ce incerci tu sa faci ...

unde ai pus poza??????chiar nu o gasesc
pune aici pe forum nu am ce ascunde;)

tigermotorsport 20-09-10 23:20

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 3672328)

A fost o poza in care a incercuit el unde zicea ca-s valuri... In fine, bara e pusa de forma, dar eu unu, live, nu am observat sa aiba valuri.

ionutz_njd 20-09-10 23:28

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 3672350)
A fost o poza in care a incercuit el unde zicea ca-s valuri... In fine, bara e pusa de forma, dar eu unu, live, nu am observat sa aiba valuri.

asa mi-am luat si eu teapa si bara era pusa de forma si chiar nu am vazut unde a incercuit el eu am vazut doar la difuzorul spate cel mic de jos da nu era bara fixata deci am primit acea confirmare si m-am inselat :)
acum motzule vezi ca e motorul stramb cand il pui drept nu vezi ca sta inclinat :P:P:P fitear "COAJA" de ras se cearta lumea pe forum :))) hai raq nu o termini odata sa o vad terminata ca de un an ma tot uit la proiectul asta ce raq faci ca si mig-urile se terminau mai repede :)))
auzi ma am uitat sa te intreb da la interior ce ii mai faci ? nu mai se misca nimik sau ramane asa:)
ps: din cauza ta caut pisici de rasa pe froum acum :))

sharkylete 21-09-10 00:05

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by motzu (Post 3672328)

Cam asa era poza...
Acum sa nu intelegi gresit ca vezi domne` eu tin cu el sau ceva de genu` nici nu il cunosc, nu l-am vazut in viata mea!!!
Ideea e ca ai primit observatia cu suflet rau!
Asta vroiam eu sa spun!

Si sa iti mai zic ceva legat de masina, este un proiect foarte indraznet, pentru ca la majoritatea masinilor ce nu e stock,OEM sau cum vreti sa ii spuneti si incepi sa pui alte piese care nici alea nu sunt de la o firma mai serioasa nu prea se mai puopa chestiile .. si trebe sa fie facute cu mare grija si multa munca!
Mie unu nu imi place nici portbagajul cum vine la colturi... dar este numai parerea mea.. nu am mai spus nimic.. deoarece este a ta si tie iti place.. Asta conteaza!

Si a mea poate are un milion de defecte... dar nu ma intereseaza!!! mie imi place PUNCT!!!

Eu ma refeream ca trebuia sa fi mai pasiv la raspunsuri...
Scuze de OFF si nici nu mai postez altceva de acum incolo!

Bafta!

Restu` e CanCan!

motzu 21-09-10 08:32

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 3672506)
Uitasen sa pun poza!:))

parca am zis ca bara nu e prinsa....
dar ma rog numa o minte ca alui naldo poate vb de aberatii
el o crezut ca asa umblu cu ea:lol::lol::lol:

sprinter 21-09-10 08:38

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 3672506)
Uitasen sa pun poza!:))

Batea vantu cand a facut poza, d aia e stramba, in rest e dreapta... nu are nimic.

motzu 21-09-10 08:40

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3672676)
Batea vantu cand a facut poza, d aia e stramba, in rest e dreapta... nu are nimic.

hai sa no dam iar in povesti ca is satul....

sprinter 21-09-10 08:53

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 3672687)
hai sa no dam iar in povesti ca is satul....

Atunci incheiati subiectu, ca de fiecare data cand face cineva o observatie care nu va pune in vre o lumina prea buna sariti de cur in sus.

motzu 21-09-10 08:54

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3672718)
Atunci incheiati subiectu, ca de fiecare data cand face cineva o observatie care nu va pune in vre o lumina prea buna sariti de cur in sus.

mah....orice om poate sa vada ca bara aia nu e prinsa sus
deci nu e la linie...cand bara o sa fie la linie o sa vb atunci

alexufo 21-09-10 09:33

motz.. saptamana asta terminam si fata sa poti sa o duci de la mine

alexutzu 25-09-10 12:34

ma copii terminati cu prostiile ca ma plictisesc cat am de sters.

abtineti-va sa intrati in conflict chiar daca masina e stramba/dauna/rasturnata sau dreapta/impecabila...

hanganu 26-09-10 20:19

cu cat dai jantele daca le vinzi ?

motzu 27-09-10 07:53

Quote:

Originally Posted by hanganu (Post 3684812)
cu cat dai jantele daca le vinzi ?

ai pm

FAST&FURIOUS 03-10-10 12:04

Hai cu poze noi ca apoi '' moare lumea vin aricii''.

Yo87_xXx 03-10-10 23:41

poze motz.....nu auzi ca 'mancam sarmale de pe unii' :twisted:

motzu 04-10-10 12:34

2 Attachment(s)
doar astea doua le am momentan;)

DaNn.ZyX 04-10-10 13:40

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by motzu (Post 3701511)
doar astea doua le am momentan;)

+1
Attachment 1682572

tea_radu 04-10-10 14:31

Arata bine rau masina, ar merge niste distantiere parca si daca poti sa o lasi mai jos

SV25MBN 04-10-10 20:29

Imi place mult cum arata din spate.

tigermotorsport 05-10-10 06:59

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 3701780)
Arata bine rau masina, ar merge niste distantiere parca si daca poti sa o lasi mai jos

NO WAY... DACA O LASA MAI JOS NU MAI POATE CIRCULA CU EA...

ionutz_njd 05-10-10 12:37

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 3703410)

eeee nu mergeam eu la 5 cm de sol si nu merge el :P mai ales ca la voi sunt mai bune drumurile si bordurile mai joase:D

tigermotorsport 05-10-10 12:49

Quote:

Originally Posted by ionutz_njd (Post 3704233)
eeee nu mergeam eu la 5 cm de sol si nu merge el :P mai ales ca la voi sunt mai bune drumurile si bordurile mai joase:D

nu stiu ce garda are el exact, da nu cred ca vrea mai mult... am patit si eu cu ascona sa frec cu burta o piatra cat pumnu, dar aia nu-i pont... acuma depinde motz cat o foloseste, dar la mine nu era... btw, ai spus cumva mergeAM? oare de ce;)

motzu 05-11-10 10:43

4 Attachment(s)
la distantiere m-am gandit si eu.....sunt in plan in iarna asta ceva noi remodificari
mai jos nu am unde si asa circul cu ea zi de zi si e nasol rau cu drumurile
eu zic ca e destul de low

cateva poze mai noi cu jantele repolisate enjoy:arrow:

Ms-02-TPI 25-11-10 18:51

Dc sta saracutza parcata in turda plina de praf ??

RIcKO 25-11-10 19:32

Quote:

Originally Posted by Ms-02-TPI (Post 3843871)

a fost amanetata :(

SAX1987 25-11-10 19:39

Pe cati bani ?:shock:

FAST&FURIOUS 25-11-10 19:42

Quote:

Originally Posted by Ms-02-TPI (Post 3843871)

Acolo sta proprietarul si ii este lene sa o aduca sa o tina la mine in curte.

motzu 25-11-10 19:47

aoleooooo o iesit baniii rickooo sa moara cipilan:lol::lol:
hai sa trecem peste glume acolo stau eu si e praf in orasu asta oricat o spal tot asa e din pakate :cry:

Adryanbmw 25-11-10 20:22

frumoasa pisica colegu sa ai noroc la ea mult succes la modificat,cati cp dezvolta?

VladM 25-11-10 20:28

Bai nenorocitule dami-o mie daca tu n-ai grija de ea arzate-ar focu sa te arda,sa moara gibilan :))

DaNn.ZyX 25-11-10 21:12

Asa reclama ce iti face lumea ardite-ar gazu' ti saracu' frigider nespalat?Daca il ia rugina,rugineste chitul de pe utilaj?:)):)):)):))

motzu 25-11-10 22:48

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 3844394)
Asa reclama ce iti face lumea ardite-ar gazu' ti saracu' frigider nespalat?Daca il ia rugina,rugineste chitul de pe utilaj?:)):)):)):))

am grija mai multa decat ai tu mah cu aragazu tau:lol:

Marian_nebunu 25-11-10 23:14

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 3703410)

atunci jante pe 18-19 :D:D:D:D E PACAT CA ARATA GRAV MASINA :D

motzu 26-11-10 17:33

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3844867)
atunci jante pe 18-19 :D:D:D:D E PACAT CA ARATA GRAV MASINA :D

sa stii ca m-am gandit la jante 18 pe ea acuma orikum astept sa treaca iarna si apoi mai vad ;)

motzu 15-12-10 08:44

6 Attachment(s)
WINTER PHOTO SESION:arrow:

All times are GMT +2. The time now is 16:55.

- Copyright 2026 4Tuning