![]() |
Re: E36 - 1.8 IS Limited edition
frumos frumos :)
imi place cum se aude |
Hristos a Inviat Marianee ... Iti dau eu boss vascocuplaju si ce mai ai nevoie de pe 2.0 24v daca tie bun , pretz frumos pt tine ..ca si asa n-am ce face cu ele :)) vii le iei de pe masina direct :P ce zici ? daca vrei da-mi un mesaj
|
Quote:
toti care au vazut masina si i-am dat cateva cercuri au zis ca e blocant :) |
bai mariane , am si eu un diferential pe 1.8is scrie pe placuta S 3,38 , cand am luat masina ala a zis ca e blocant , eu am ridicat-o pe cric acasa si cand invarteam o roata cealalta statea.... pana la urma cum e?.... blocant sau nu ? ca sa stiu ce pret bag pe el :)
pe al tau ce scrie?... |
hai cwae tu vino cu masina pe la gr sa ma dai un cerc si mai vedem atunci :P
|
Quote:
|
Ca sa va calmati, eu am montat cel GRUP pe masina !
|
Quote:
|
Quote:
sincer nu ma intereseaza ce scrie pe el , mereu cand plec cu masina "nu mai trage dreapta ,sau stanga,imi pleaca drept,mereu daca dau scart imi las 2 urme aproape la fel de cauciuc,mereu cand virez stanga/dreapta si dau blana dau cercuri !!! daca e sau nu blocant nu ma intereseaza am sa mai pun un film pe zi nu am apucat sa fac prea mult ca veneau "participanti la trafic" dar se vede clar ca este blocant ! desii pe rampa se invarte una intr-un sens cealalta in alt sens ! |
pai daca e blocant asa trebuie sa se invarta, una intr-un sens si una in celalalt cand e pe rampa daca le invarti cu mana
|
Quote:
|
Hristos A inviat
|
Mamaa nene 7 pagini de topic pentru un grup :)))))))) Si numa mecanici... merita sticky la perle asta jur :))
|
Quote:
|
nu e posibil sa fie LSD?......
eu am avut urs cu LSD cred ca 50%...sau mai putin...si dadea cercuri in draci... la fel...pe cric roata se invartea.....dar cercurile le dadea perfect.... stiu ca blocantul daca ridici o roata nu se invarte deloc.... asa am la ambii ursi pe care ii am acum.... |
Quote:
|
Quote:
nu ma pricep la LSD......deci iti dau dreptate.......:) sal...... |
Quote:
|
Daca nu ai putea sa invarti deloc roata ar fi blocat 100%. orice blocant de bmw original se invarte,cand ridici o roata,mai usor sau mai greu,depinde si cat de uzat e diferential si "tras" de el.
|
Quote:
|
Quote:
in cateva minute am sa atasez 2 filme cu masina mea :D unul avand grupul vechi asa numit (open) si unul cu noul grup care (nu stiu ce este) astept parerile voastre a mai multora care au avut masini cu asa ceva si care se pricep desii mai mult ca sigur aproape toti de pe acest forum va pricepeti !!! |
Si acum urmeaza momentul adevarului !!! si astept cu mare interes parerile voastre celor care se pricep intradevar !!!
film (fara blocant) -- https://www.youtube.com/watch?v=RCiTE...eature=related film cu grupul nou care nu stiu daca este blocant sau nu dar oricum se vede diferenta :peace: --- https://www.youtube.com/watch?v=nl2VpzIdBLw |
nu indrazneste nimeni ????
|
eu unul zic : se vede diferenta.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
gluma gluma,azi ca a plouat imi pleca de cur in toate partile :D ....
inainte imi lua doar cu o roata :D la semafor am plecat cu 5000 d ture amandoua rotile duduiau ca si cum ar sarii de pe asfalt :) (inainte imi lua doar una) maxim dreapta si acceleratie !!! dau cercuri !!! CE ESTE???????ACEST GRUP ????? CA MOR.... IUBESC CEVA CE NU CUNOSC CE ESTE =)))))) |
Quote:
Este un obiect neidentificat, faurit de civilizatia maya, fugi repede cu el la nasa. Si cu ocazia asta salvezi pamantul de la apocalipsa din 2012... In 2000 la fel, a fost unu prin Irak care ba se dadea diferential open, ba blocant... da pana la urma a salvat pamantu... |
Eu zic ca are 3 diferentiale :lol::lol: unu' open,unu' close si unu' done :lol:,daca te straduiesti il pui si pe al patrulea ,numit UFO :lol:
acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare |
Quote:
|
mariane fratelo uita-te sub capota poate ti-au furat astia 1.8 si ti-au pus 2.5.3.0 stiu eu ce au gasit si ei si tu nu stii :D:D numai bine
|
Quote:
|
Ia puneti va voi la start si rezolvati problema !
|
Salut
Cu suspensia de M ce ai mai facut? Ai montat-o? Cum este masina acum, tinand cont ca suspensia a fost proiectata pentru alta masina? |
Quote:
|
Suspensia aia am urmarito si eu, mie imi trebuie flansele de la amortizoare, si suspensia chiar era de M, nu m tehnik.
Cine o cumpara poate vrea sa faca un banut si sa imi vanda mie flansele, aka rulmenti de sarcina. p.s. mariane la cat mai multe gume si planetare |
Quote:
|
Quote:
am amortizoare acum pe masina nu mai am probleme la gropi dar in schimb am probleme mari cand o vad inalta :( pt k motorul de 4 pistoane este mult prea usor ! si o tine sus :D "Suspensia e proiectata pt e36, si era foarte probabil suspensie de m technik, difera fata de cea pusa pe ///M. Nu este nici o diferenta de la caroseria de 316 pana la cea de 3.2 M, asa ca nu are ce sa fie daunator." sprinter : mare bmwist ce ejti iti spun ca "dauneaza" am puso eu pe 1.8 is care este mai greu decat motorul tau de frigider si imi sta masina sus ;) si cu arcurile scurtate 2 cm :D ejti prea ofticat ca nu am vrut sa iti dau un stantza cu "bmw motorsport international limited edition ca sa ti-o pui tu in bord,ejti prea ofticat,observ ca vrei sa te "Razbuni" aici pe topic nu ai decat,dar tu te faci de ras !!!totusi (bmw e36 1.6 motorsport) sa fim seriosi ! este de vanzare suspensia cu tot cu flansele excentrice 6 milioane nediscutabil cu tot cu bara de torsiune !!! avand in vedere starea lor care este excelenta si ofer garantie 6 luni (cel putin) la aceste 2 amortizoare !!! browser Ia puneti va voi la start si rezolvati problema ! cu cine sa ma pun ma cu 1.6 ? nu stiu ei ca masina mea "chiar trage";)PT 150 DE CAI si ei cred ca imi laud de nebun masina ca se impresionez !!! NU VREAU SA IMPRESIONEZ PE NIMENI !!! VOI CEI DE SUFERITI CU MASINI... EU DOAR IMI PREZINT MASINA ! SI AM CERUT PAREREA UNUIA CARE CUNOASTE,CARE A MAI AVUT ASA CEVA,NU CARE CITESTE PE NET "INSTRUCTIUNI":) SI AICI PE FORUM SCRIE CU "PASTE,SAU "CTRL + V " |
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
- Copyright 2026 4Tuning