Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 1.8 IS Limited edition (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/152355-e36-1-8-is-limited-edition.html)

Gyo*TDS 03-04-10 15:35

Re: E36 - 1.8 IS Limited edition

frumos frumos :)
imi place cum se aude

Ricardinho 04-04-10 13:26

Hristos a Inviat Marianee ... Iti dau eu boss vascocuplaju si ce mai ai nevoie de pe 2.0 24v daca tie bun , pretz frumos pt tine ..ca si asa n-am ce face cu ele :)) vii le iei de pe masina direct :P ce zici ? daca vrei da-mi un mesaj

Marian_nebunu 04-04-10 20:07

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 3244660)
ba vere sa mor daca mai inteleg ceva... deci pana la urma e cum ti-am zis eu, nu e blocant =)))

daca tu spui ca nu e blocant !!!

toti care au vazut masina si i-am dat cateva cercuri au zis ca e blocant :)

leonard 04-04-10 23:44

bai mariane , am si eu un diferential pe 1.8is scrie pe placuta S 3,38 , cand am luat masina ala a zis ca e blocant , eu am ridicat-o pe cric acasa si cand invarteam o roata cealalta statea.... pana la urma cum e?.... blocant sau nu ? ca sa stiu ce pret bag pe el :)
pe al tau ce scrie?...

69WRX 05-04-10 00:30

hai cwae tu vino cu masina pe la gr sa ma dai un cerc si mai vedem atunci :P

daffy duck™ 05-04-10 00:37

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 3247779)
bai mariane , am si eu un diferential pe 1.8is scrie pe placuta S 3,38 , cand am luat masina ala a zis ca e blocant , eu am ridicat-o pe cric acasa si cand invarteam o roata cealalta statea.... pana la urma cum e?.... blocant sau nu ? ca sa stiu ce pret bag pe el :)
pe al tau ce scrie?...

daca roata care era in aer facea o tura completa, nu e blocant....daca era blocant, trebuia sa faca nici un sfert de tura si pe urma sa se blocheze....

browser 05-04-10 01:02

Ca sa va calmati, eu am montat cel GRUP pe masina !

sprinter 05-04-10 02:11

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3247852)
daca roata care era in aer facea o tura completa, nu e blocant....daca era blocant, trebuia sa faca nici un sfert de tura si pe urma sa se blocheze....

NU face nici un sfert de tura ....

Marian_nebunu 05-04-10 08:48

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 3247779)
pe al tau ce scrie?...

frate nu stiu ce scrie ca "BROWSER" a vazut ce scrie pe el,eu am luat masina cu grupu direct montat !!!

sincer nu ma intereseaza ce scrie pe el , mereu cand plec cu masina "nu mai trage dreapta ,sau stanga,imi pleaca drept,mereu daca dau scart imi las 2 urme aproape la fel de cauciuc,mereu cand virez stanga/dreapta si dau blana dau cercuri !!!

daca e sau nu blocant nu ma intereseaza am sa mai pun un film pe zi nu am apucat sa fac prea mult ca veneau "participanti la trafic" dar se vede clar ca este blocant !

desii pe rampa se invarte una intr-un sens cealalta in alt sens !

69WRX 05-04-10 10:36

pai daca e blocant asa trebuie sa se invarta, una intr-un sens si una in celalalt cand e pe rampa daca le invarti cu mana

Bmwaldo 05-04-10 12:13

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 3248212)
pai daca e blocant asa trebuie sa se invarta, una intr-un sens si una in celalalt cand e pe rampa daca le invarti cu mana

esti sigur ?:-)

Serghei_325 05-04-10 12:28

Hristos A inviat

sprinter 05-04-10 13:27

Mamaa nene 7 pagini de topic pentru un grup :)))))))) Si numa mecanici... merita sticky la perle asta jur :))

preparatu 05-04-10 13:40

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3248021)
frate nu stiu ce scrie ca "BROWSER" a vazut ce scrie pe el,eu am luat masina cu grupu direct montat !!!

sincer nu ma intereseaza ce scrie pe el , mereu cand plec cu masina "nu mai trage dreapta ,sau stanga,imi pleaca drept,mereu daca dau scart imi las 2 urme aproape la fel de cauciuc,mereu cand virez stanga/dreapta si dau blana dau cercuri !!!

daca e sau nu blocant nu ma intereseaza am sa mai pun un film pe zi nu am apucat sa fac prea mult ca veneau "participanti la trafic" dar se vede clar ca este blocant !

desii pe rampa se invarte una intr-un sens cealalta in alt sens !

DECI,PT TOATA LUMEA,UN DIFERENTIAL BLOCANT,RIDICATA DE AMBELE ROTI DE PE SPATE,AMBELE ROTI TREBUIE SA SE INVARTA IN ACELAS SENS DE ROTATIE,CAND O ROATA ESTE JOS,MASINA SA FIE SCOASA DIN VITEZA SI FRANA DE MANA LASATA JOS,ROATA CARE ESTE IN AER NU TREBUIE SA SE INVARTA,DACA SE INVARTE NU ESTE DIFERENTIAL BLOCANT CI UNUL OPEN,BAFTA CA EA LA MODIFICARI.

jakal 05-04-10 13:45

nu e posibil sa fie LSD?......

eu am avut urs cu LSD cred ca 50%...sau mai putin...si dadea cercuri in draci...
la fel...pe cric roata se invartea.....dar cercurile le dadea perfect....

stiu ca blocantul daca ridici o roata nu se invarte deloc....
asa am la ambii ursi pe care ii am acum....

sprinter 05-04-10 15:00

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3248630)
nu e posibil sa fie LSD?......

eu am avut urs cu LSD cred ca 50%...sau mai putin...si dadea cercuri in draci...
la fel...pe cric roata se invartea.....dar cercurile le dadea perfect....

stiu ca blocantul daca ridici o roata nu se invarte deloc....
asa am la ambii ursi pe care ii am acum....

Nu exista LSD 50% din fabrica, toate dar absolut toate au 25% blocant(LSD) iar cele open au 25% Blocabil ..... Rapoartele de genul 50% / 75% se fac doar pe comanda si nu la bmw... aveai diferential open. Daca ai skill dai si cu diferential open cercuri perfecte. Spre ex la mine cand a fost diferentialul pe duca imi bloca mai mereu, apoi a pleznit.

jakal 05-04-10 15:54

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3248820)
Nu exista LSD 50% din fabrica, toate dar absolut toate au 25% blocant(LSD) iar cele open au 25% Blocabil ..... Rapoartele de genul 50% / 75% se fac doar pe comanda si nu la bmw... aveai diferential open. Daca ai skill dai si cu diferential open cercuri perfecte. Spre ex la mine cand a fost diferentialul pe duca imi bloca mai mereu, apoi a pleznit.

posibil ....nu te contrazic.......stiam si eu ceva de 25% dar am crezut ca poate asta are mai mult....
nu ma pricep la LSD......deci iti dau dreptate.......:)

sal......

69WRX 05-04-10 17:56

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 3248425)
esti sigur ?:-)

nu sunt foarte sigur dar asa stiam...in fine am aflat acum cum sta treaba defapt cu blocantul...

Corneliu26 05-04-10 20:07

Daca nu ai putea sa invarti deloc roata ar fi blocat 100%. orice blocant de bmw original se invarte,cand ridici o roata,mai usor sau mai greu,depinde si cat de uzat e diferential si "tras" de el.

Guwy 05-04-10 20:26

Quote:

Originally Posted by Corneliu26 (Post 3249639)
Daca nu ai putea sa invarti deloc roata ar fi blocat 100%. orice blocant de bmw original se invarte,cand ridici o roata,mai usor sau mai greu,depinde si cat de uzat e diferential si "tras" de el.

Exact .

Marian_nebunu 05-04-10 21:16

Quote:

Originally Posted by Serghei_325 (Post 3248465)
Hristos A inviat

Adevarat a Inviat tuturor !!!

in cateva minute am sa atasez 2 filme cu masina mea :D

unul avand grupul vechi asa numit (open) si unul cu noul grup care (nu stiu ce este) astept parerile voastre a mai multora care au avut masini cu asa ceva si care se pricep desii mai mult ca sigur aproape toti de pe acest forum va pricepeti !!!

Marian_nebunu 05-04-10 22:12

Si acum urmeaza momentul adevarului !!! si astept cu mare interes parerile voastre celor care se pricep intradevar !!!

film (fara blocant) --
https://www.youtube.com/watch?v=RCiTE...eature=related

film cu grupul nou care nu stiu daca este blocant sau nu dar oricum se vede diferenta :peace:
---
https://www.youtube.com/watch?v=nl2VpzIdBLw

Marian_nebunu 06-04-10 07:20

nu indrazneste nimeni ????

Provenzano 06-04-10 17:11

eu unul zic : se vede diferenta.

da_joint 06-04-10 17:21

Quote:

Originally Posted by Corneliu26 (Post 3249639)

Completare:Daca ai blocant 4,10 sa zicem pe urs...inseamna ca roata "libera" face 4 rotiri complete si inca un pic inainte sa blocheze,la fel si cu celelalte grupuri cu alte valori

sprinter 06-04-10 17:32

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 3252388)
Completare:Daca ai blocant 4,10 sa zicem pe urs...inseamna ca roata "libera" face 4 rotiri complete si inca un pic inainte sa blocheze,la fel si cu celelalte grupuri cu alte valori

Daca era pe pisica facea flic flacu'

urs_e30 06-04-10 17:35

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3252431)
Daca era pe pisica facea flic flacu'

=)) ... ff tare

Corneliu26 06-04-10 17:36

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 3252388)

faci misto,ha? :))

Marian_nebunu 06-04-10 18:01

gluma gluma,azi ca a plouat imi pleca de cur in toate partile :D ....

inainte imi lua doar cu o roata :D

la semafor am plecat cu 5000 d ture amandoua rotile duduiau ca si cum ar sarii de pe asfalt :)

(inainte imi lua doar una)

maxim dreapta si acceleratie !!! dau cercuri !!!

CE ESTE???????ACEST GRUP ????? CA MOR....

IUBESC CEVA CE NU CUNOSC CE ESTE =))))))

sprinter 06-04-10 23:59

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3252522)

la semafor am plecat cu 5000 d ture amandoua rotile duduiau ca si cum ar sarii de pe asfalt :)

Este un obiect neidentificat, faurit de civilizatia maya, fugi repede cu el la nasa. Si cu ocazia asta salvezi pamantul de la apocalipsa din 2012... In 2000 la fel, a fost unu prin Irak care ba se dadea diferential open, ba blocant... da pana la urma a salvat pamantu...

Snoopz 07-04-10 00:18

Eu zic ca are 3 diferentiale :lol::lol: unu' open,unu' close si unu' done :lol:,daca te straduiesti il pui si pe al patrulea ,numit UFO :lol:

acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Marian_nebunu 07-04-10 13:25

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3253890)
Este un obiect neidentificat, faurit de civilizatia maya, fugi repede cu el la nasa. Si cu ocazia asta salvezi pamantul de la apocalipsa din 2012... In 2000 la fel, a fost unu prin Irak care ba se dadea diferential open, ba blocant... da pana la urma a salvat pamantu...

coae o dai in ironii dastea ejti slab rau :)

dr_pricop 07-04-10 13:39

mariane fratelo uita-te sub capota poate ti-au furat astia 1.8 si ti-au pus 2.5.3.0 stiu eu ce au gasit si ei si tu nu stii :D:D numai bine

sprinter 07-04-10 14:15

Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 3255260)
mariane fratelo uita-te sub capota poate ti-au furat astia 1.8 si ti-au pus 2.5.3.0 stiu eu ce au gasit si ei si tu nu stii :D:D numai bine

Cine stie ce hamster o pedala sub capota aia, de se invarte boston grun asta..

browser 07-04-10 14:19

Ia puneti va voi la start si rezolvati problema !

mihai_antony 07-04-10 14:23

Salut

Cu suspensia de M ce ai mai facut? Ai montat-o?
Cum este masina acum, tinand cont ca suspensia a fost proiectata pentru alta masina?

sprinter 07-04-10 18:29

Quote:

Originally Posted by mihai_antony (Post 3255375)
Salut

Cum este masina acum, tinand cont ca suspensia a fost proiectata pentru alta masina?

Suspensia e proiectata pt e36, si era foarte probabil suspensie de m technik, difera fata de cea pusa pe ///M. Nu este nici o diferenta de la caroseria de 316 pana la cea de 3.2 M, asa ca nu are ce sa fie daunator.

remus_bv 07-04-10 19:37

Suspensia aia am urmarito si eu, mie imi trebuie flansele de la amortizoare, si suspensia chiar era de M, nu m tehnik.

Cine o cumpara poate vrea sa faca un banut si sa imi vanda mie flansele, aka rulmenti de sarcina.

p.s. mariane la cat mai multe gume si planetare

Gyo*TDS 07-04-10 21:25

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3252522)

ceva numit blocant?:twisted::-)

Marian_nebunu 07-04-10 21:26

Quote:

Originally Posted by mihai_antony (Post 3255375)
Salut

suspensia am montato si sunt ruinat :( sa facut masina jeep exact cum era cand am luato ,inalta rau :( pt gustul meu :D amortizoarele au fost incarcate la "omul acela din comuna rosu care incarca amortizoare :D i-am spus sa le mai coboare 2 cm ;)

am amortizoare acum pe masina nu mai am probleme la gropi dar in schimb am probleme mari cand o vad inalta :( pt k motorul de 4 pistoane este mult prea usor ! si o tine sus :D

"Suspensia e proiectata pt e36, si era foarte probabil suspensie de m technik, difera fata de cea pusa pe ///M. Nu este nici o diferenta de la caroseria de 316 pana la cea de 3.2 M, asa ca nu are ce sa fie daunator."
sprinter : mare bmwist ce ejti iti spun ca "dauneaza" am puso eu pe 1.8 is care este mai greu decat motorul tau de frigider si imi sta masina sus ;) si cu arcurile scurtate 2 cm :D
ejti prea ofticat ca nu am vrut sa iti dau un stantza cu "bmw motorsport international limited edition ca sa ti-o pui tu in bord,ejti prea ofticat,observ ca vrei sa te "Razbuni" aici pe topic nu ai decat,dar tu te faci de ras !!!totusi (bmw e36 1.6 motorsport) sa fim seriosi !

este de vanzare suspensia cu tot cu flansele excentrice 6 milioane nediscutabil cu tot cu bara de torsiune !!! avand in vedere starea lor care este excelenta si ofer garantie 6 luni (cel putin) la aceste 2 amortizoare !!!

browser
Ia puneti va voi la start si rezolvati problema !

cu cine sa ma pun ma cu 1.6 ?
nu stiu ei ca masina mea "chiar trage";)PT 150 DE CAI si ei cred ca imi laud de nebun masina ca se impresionez !!!

NU VREAU SA IMPRESIONEZ PE NIMENI !!! VOI CEI DE SUFERITI CU MASINI... EU DOAR IMI PREZINT MASINA ! SI AM CERUT PAREREA UNUIA CARE CUNOASTE,CARE A MAI AVUT ASA CEVA,NU CARE CITESTE PE NET "INSTRUCTIUNI":) SI AICI PE FORUM SCRIE CU "PASTE,SAU "CTRL + V "

All times are GMT +2. The time now is 01:24.

- Copyright 2026 4Tuning