Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   cafeneaua membrilor crazy drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/15087-cafeneaua-membrilor-crazy-drivers.html)

Zerofast 26-11-05 11:59

Mai Evlsantos tare iti place sa critici oameni :lol:

DASCALUGABRIEL 26-11-05 12:04

eu nu cred ca a fost o critica!a fost o simpla constatare a unui membru al comunitatii 4tuning care din intimplare e din afara clubului nostru,deci are o privire de ansamblu obiectiva

LaMishto 26-11-05 12:18

subscriu 8)

KAmikazee2005 26-11-05 14:22

evlsant0s acuma nu mai intoarce vb... stim ca vrei sa ne furi fetele! :D :twisted:

mertan 26-11-05 14:24

a fost o prostie. am recunoscut. asta este. am zis ca topicul asta sa fie inchis. ma luatzi la misto. peste picior. e bun atunci, daca asa ceva primesc eu din partea voastra. ar trebuie s afim oleaca mai altfel. dar asta e viatza.

INCHIDETZI TOPICUL.

EvLSant0S 26-11-05 14:37

Te luam la misto ? te iei singur , iti garantez ..
oricum , te-am citit ,esti genul ala .. prea .. orgolios .. care nu accepta sfaturi de la altii si tot asa , tot ca el face, chit ca e gresit , eu .. sunt mic , chiar mai mic ca tine , intamplator .. ma vad un pic mai . .\"evoluat\" decat tine , cel putin in domeniul asta, asa eram si eu la inceput , doar ca spre deosebire de tine , eu .. la inceput ,cand imi zicea unu de 27 de ani ... nici nu indrazneam sa .. comentez .. imi ceream frumos scuze , realizam ca am gresit , si ma asiguram ca a doua oara sa nu se mai intample , am avut noroc sa . dau de oameni .. calmi si rabdatori , care m-au invatat MULTE ..
vad ca tu .. plm , ai 3 coae .. pe romaneste .. fa ca tine ..

alta anomalie ,ar fi faptul ca .. nickul tau e mertzan .. ai bmw , si nu stii nimic despre mercedesuri :) tare rau

iar .. observatia am facut-o .. pentru simplu fapt ca .. vorbele tale .. pot afecta intr-o oarecare masura imaginea clubului din care faci parte , si .. intamplator .. in Crazzy Drivers .. chiar .. sunt niste oameni ... pe care eu unu ii respect mult ...
de ei imi e .. ca .. ii faci de rusine , nu de tine
gata , de ajuns , salut

laurea 26-11-05 19:10

Hai nu va faceti griji...nu suntem asa usor de furat...si daca ne fura ii facem viatza un coshmar :lol: si o sa ne aduca inapo la voi..deci... :D

mertan 27-11-05 09:29

a iesit ceva pana acum? vreun stiker ceva.?

aleks 28-11-05 10:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pot sa mut topicu la femei ? ca tot aia e ..

evlsantos, nu t puna al d sus sa iti bagi degetelele si sa muti topicul, k reduc berile alea d ma laudam k le dau knd ne vedem, cu 1 ( una ) bucata...
si nu stiu dak o sa fie suficiente doar 99 in 2 oameni... :wink:
in alta ordine de idei... unde sunt pozele?
a si inca o intrebare... halatul, cat e halatul?? :lol:

KAmikazee2005 28-11-05 11:07

aleks halatu e scump :D :)

Mantus_a 28-11-05 11:18

KAMIKAZEE LASA FETELE IN PACE SI PUNE FILMELE ALEA PE NET!!

aleks 28-11-05 12:18

ia, ia, va rog putina atentie, ca a dat iama domnul evlsantos in sectiune la crazy drivers :lol: :lol:
eu sunt prieten cu amandoi, si tocmai de asta nu vreau sa comentez conflictul...
ideea e ca mertzan sare calul pe forum de multe ori, desi in realitate se comporta aproximativ ok...
are multe buline negre din partea multor membri, dar se scoate cu niste actiuni personale in favoarea clubului ( detalii doar pe privat ) :wink:
oricum ar putea sa inceapa si el sa se maturizeze, si sa lase orgoliul deoparte, ca-si creeaza antipatii inutile.
in alta ordine de idei...
am avut si eu odata o porecla: sanducu, mi se spunea la misto, pt k urasc sa mi se spuna altfel decat alex sau alexandru...
oricum eram mic, si-i mult de-atunci :wink:

KAmikazee2005 28-11-05 20:01

ma omule... deci filmele nu le pot pune... 1. imi da o eroare stupida. 2. a incercat si heparu si aceeasi eroare i-a dat... deci nush c are! imi pare rau ca nu le pot pune!

SV-05-YBG 29-11-05 09:47

eu vreau sa v-o arat live. Nu in poze

aleks 29-11-05 10:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"KAmikazee2005\"
ma omule... deci filmele nu le pot pune... 1. imi da o eroare stupida. 2. a incercat si heparu si aceeasi eroare i-a dat... deci nush c are! imi pare rau ca nu le pot pune!

incearca azi, k ieri a fost o problema si s-a rezolvat :wink:

KAmikazee2005 29-11-05 11:39

o sa pun atunci filmele diseara! ms ca mi-ai zis aleks :D :P

KAmikazee2005 29-11-05 11:40

pai daca vrei sa ne-o aratzi live... ajteptam sa iti termini tu toate treburile la majina... si facem o int la iasi cum era vb! nu-i aja baietzi? :twisted:

Spor la treaba in continuare Stefan!

B-14-BYE 29-11-05 11:45

sal

1 Attachment(s)
:arrow:

aDytZa_1989 29-11-05 17:24

EvLSant0S ia gata scuze ca eu trebie sa zic astea da ia gata nu il mai jigni pe mertan. si ce dc a facut topicul asta a gresit ok. ce acum trebui sa ii scotii ochi si mai ales tu care nici nu esti in clubul asa. dc nimeni nu a zis nimik trebuia sa zici tu. ai vazut el a vrut sa inchida topicul. dc nu la inchis nu e vina lui. :evil: :evil:

DACIA-Wrc 29-11-05 20:07

ce filme?

aDytZa_1989 29-11-05 20:39

baietii ce se mai aude cu intalnirea crazy drivers din buc. stefan baietii veniti sau nu. :D

Mantus_a 29-11-05 23:23

filmele cu ce s-o facut la suceava sambata seara intr-o parcare gasesti 3 dintre ele la topicul \"inc o intalnire crazydrivers...\" cred ca e imediat sub topicu' asta

SV-05-YBG 30-11-05 11:40

Depinde cand se face. Dati niste date mai concrete si vedem cum facem.

SV-05-YBG 30-11-05 11:48

Pentru a evita DISCUTIILE IN CONTINUARE SI CONSIDERAND CA CEI CARE AU AVUT DE INTELES CATE CEVA DE AICEA AU INTELES IMI PERMIT SA INCHID ACEST TOPIC. Daca considerati ca este necesar sa il redeschid dati un semn pe pm si vedem ce putem face.

Cu RESPECT pentru toata lumea. Va doresc o zi buna.

Heparu_Boy 01-12-05 00:24

nu cred ca acuma de curand !!! mai ashteptam sa treaca zapada !!!

Francezu 01-12-05 04:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Francezu\"
Salutari la toata lumea!

Deocamdata nu sunt prea multe de spus despre masina mea.

Laguna '95, 1,8i.

Nu are alte modificari inafara de jantele OZ Titan 15\".

Am amanat instalarea unui sistem audio/video pt dupa achizitionare urmatoarei masini, cel mai probabil acum in iarna si va fi un Audi A6 2,7T de 250CP.

Voi avea in vedere un cip pt motor + jante 18\" + aripi largi.

S`auzim numai de bine si multa bafta in continuare! Drive safely! :)

UPDATE : Cip`ul va fi o surpriza de proportii :twisted:

Ms de urari!

SV-05-YBG 01-12-05 08:34

Pe zapada nu pot spune ca ma tenteaza foarte tare sa vin in bucuresti. Normal ca asteptam sa se duca zapada.

mertan 01-12-05 21:51

venim cu mare drag la bucuresti. :shock:

aleks 02-12-05 08:57

in primavara era vorba...
in primavara nu-i problema, mergem unde e nevoie :wink:

aleks 02-12-05 09:14

vezi sa nu reduci viata motorului la doar 20.000 de km dupa marea surpriza, k au mai patit-o si altii...
era doar un sfat, iti urez succes... :wink:

DACIA-Wrc 02-12-05 21:56

>:D< mi dor de zapada, dc nu pot pune filmulete de la intalnire? :((

Francezu 03-12-05 02:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
vezi sa nu reduci viata motorului la doar 20.000 de km dupa marea surpriza, k au mai patit-o si altii...
era doar un sfat, iti urez succes... :wink:

Mda, tocmai am aflat ca cip`ul costa aproape cat masina :P ...M'am cam racorit...

Oricum, era ceva profesional, de la Abt.

B-14-BYE 03-12-05 11:40

avem un majorat in crazy drivers :)

un majorat.. azi am implinit varsta de 18 ani pe care o astept de mult... chiar ma gandeam cum a trecut timpul. am terminat si scoala de soferi. urati=mi bafta la sala si traseu. o sa aveti inca un membru major si cu carnet ! :peace: :bunch:

amy_mariata 03-12-05 11:50

La multi ani!!!!!.......bafta la examen :wink: ....stim ca o sa reusesti :lol:

Low_Ridah 03-12-05 12:08

La Multi Ani cu Saaaanaaatate sa iti dea Domnu' tot ceti doresti zile senine si rezervoare pline :lol: .....La Multi ani sa traiesti .....!!!!!!!! Sa ai parte de masina buna si benzina buna (cu cifra octanica cat mai mare) :wink: .....si la cat mai multe liniutze castigate :D ....Clubul Crazy Drivers iti ureaza un sincer La Multi ani!!!!!!!!

LaMishto 03-12-05 12:09

La Multi Ani! :drunk: si multa bafta! 8)

Trebuia sa anunti si tu mai devreme majoratul.. poate apaream cativa p`acolo ;)

B-14-BYE 03-12-05 12:11

sal

da.. trebuia. dar ma revansez la prima intalnire. . lazile de bere :) :drunk:

aleks 03-12-05 12:13

felicitari, sa iei cat mai repede permisul, si ni te alaturi la start :wink:
la multi ani si toata bune, cate sunt, la tine sa fie :wink:

B-14-BYE 03-12-05 12:19

sal

va multumesc frumos... eu sunt cam asa.. :drunk: .. ca in seara asta.. iese iuresh :)

mertan 03-12-05 12:46

o sa mai fie un \"majorat\"(daca pot sai zic asha, da cuvantul asta nu se potriveste ) plus ziua mea de numele mic. sapt viitoare. una dupa alta. 6 dec si 7 dec. nu o sa ma imbat. daca vretzi putetzi sa venitzi, sa ceretzi ceva de baut. nu stiu.

All times are GMT +2. The time now is 02:36.

- Copyright 2026 4Tuning