![]() |
Re: Jocuri pentru PC
serbica ...nu`ti mai bate capul aiurea....or sa dispara posturile lui...stai linishtit...
|
deja cred ca stiu cine se tzine de glume si daca aflu ca asa e o sa apara fara un dinte si cu ochiul umflat printre noi......;)
|
ar fi minunat sa-l lovim toti ;)
oricum ... a fost sanctionat cu BAN |
salut.aici am vazut ca toata lumea scrie despre jocuri auto , cu masini , curse etc.sper sa nu va suparati dar desi si eu sunt impatimit al acestor jocuri totusi o sa postez un link ce duce la un joc de stratgie pe internet (foarte tare)(parerea mea)
http://www.travian.ro/?uc=ro1_44894 sper sa nu ma injurati si sa nu va suparati pe mine si de asemenea sper sa nu iau vre-un ban sau ceva de genul.multumesc |
Quote:
|
Quote:
|
pai aici e primu loc unde am postat link-ul si acum sunt in asteptare :P :).
dar am postat aici pt a intra cat mai multi oameni si sa ne bucuram impreuna de acest joc.si daca tot suntem ploiesteni cu totii poate ne aliem in joc.cine stie. :) |
|
da frate,...il vazusem deja ,...super tare,..cred ca oricine care e cat de cat gamer a jucat seria GTA.....si GTA4 o sa rupa gura targului ,....:D
|
si placa mea video in DOUA:)
|
-nfs(toate Seriile)
-gta(tot) -hard Truck (tot Cu Tiruri) -srt(masini) -juiced(masini) -f1(masini)... Nu Mai Stiu |
ne impartasesti noua ce te joci tu?
|
salu. care imi poate spune de unde pot downloada jocu Racer sau un site cu torrentu. plssssssss
|
am putea incerca cu hamachi sa jucazm un AGe, NFS, CS, Unreal, ceva ceva... eu deja ma joc cu mai multi.
|
merge Age cu Hamachi? ca eu am incercat si nu am reusit si tot clasic ma joc :)
|
da. merge. dar trebuie un kit de multiplayer. ala cu casca albastra.
|
aaa dar stai putin ... despre ce Age vorbim aici? eu zic de Age II.
|
da mah, Age II. age of empires II.
tre sa aiba toti aceeasi versiune de hamachi. identica. si sa ai kitu de multiplayer....sa intrii in joc cu iconul in care este o caciula albastra. nu gasesc poza pe net. dar sdaca vrei iti fac un print screen acasa. |
aaa nu, ms oricum... am reusit sa ma joc asa... merge daca nu ai router... prin Internet Direct IP ...
|
Quote:
Quote:
|
cand? eu de joi pana duminica nu prea stau seara sa joc...
|
pey ....noi ne vb pe mess dak e...k nici eu nu stiu sa iti zic cand sunt acasa!!.....daca sunt acasa sunt pe mess!! de obicei imi fac drumuri` ..;) vorbim daca e..
|
2 Attachment(s)
Pt cei care vor porshe-ul aici e torrentul si programul hamachi
Eu ma intorc pe la 4 de la scoala,la hamachi userul este:bogdan x, iar password:1234,iar in NFS porshe ip ul este:89.40.107.48....cine nu stie sa foloseasca hamachi aici aveti id ul meu:cosmin_ph86min,si dupa ora 4 va explic eu cum se face |
am inceput si eu s aiau porsche...doar eu am inceput ..downloadul nu
trebuie sa avem toti aceeasi varianta ca sa e poata juca ? ...asa eu mai am jocul pe undeva pe un CD feraruflorinus e id-ul meu...cei care va jucati sa ma bagati si pe mine in seama ca obisuiam sa fiu bun la Porsche in clasa a 6-a :) |
vedeti ca a aparut si versiunea buna la NFS prostreet cei intere3sati :)
|
cei interesati...dar si cu calculatoare performante...la mine nu merge. mama lor de EA.
|
incercam diseara un NFS U1 sau 2?
|
Feryboy,eu am incercat cu NFS Porshe-uri diferite si a mers fara pb,asa k va astept diseara la una mik :D
|
fery se referea la NFS Pro Street ala ( sau cum draq ii zice ) :)
|
pai fery se referea dak sunt compatibile, intre ele, diferitele versiuni de NFS Porshe (sa joci pe net) :D,eu la asta ma refeream
|
Quote:
|
Quote:
de pro street nu stiu nimic decat pretul calculatorului care imi permite sa il joc:) |
caut nfs proo street si test drive unlimited....
cine ma poate ajuta fac cinste;) merci |
|
vreau si eu Counter-Strike 1.5 cu boti va rooooooooog, k l`am cautat de mi`a venit rau
|
imposibil sa nu-l gasesti pe odc :D
|
vad ca nu rveti sa ne juca Porsche...
|
Fery nu trebuie sa fii suparat ca nu iti merge ProStreet pt. ca si asa e o mare porcarie....
|
am versiunea pt telefon...e SUPER :)
|
prostreet e o mare porcarie,am facut vreo 20% si l am abandonat de vreo sapt si ceva,sunt alte jocuri care merita jucate (gen test drive unlimited etc.) ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning