![]() |
Re: speedster vs ????????
Ce te ataci asa ? Si mai vb si de suferinte ... vad ca nu stii de gluma .. Astept sa vad cu ce masina vrei sa ne dam .
|
ce intepaturi vad aici :))
|
... hai ma lucian mah... ce naiba...fiecare cu umorul lui...
ca sa vezi ca nu te iau peste picior siaproposde o ragalie, nu as putea veni decit cu un porsche! sa imi zici din timp ca sa apuc sa ii incarc bateria! ;) |
data viitoare knd mai aranjeaza lucian ceva sa cheme si televiziunea
|
CZR-le ... te pup cat esti de urat si ne vedem cu 730d al tau . Ducule ... va fi o onoare dar sper sa fie pana in 300 caluti ... mai mult nu ma tine . Sper ca nu va suparati ca va aranjez eu "intalnirile" cat timp Pepy are alte treburi . Daca CZR nu a vrut sa ma faca si pe mine cavaler , el fiind un rege ... m-a facut Pepy lord si asa mai spun si eu una alta pe forum . Daca stau bine si ma gandesc .. de ce draq sa va suparati ... ca doar pt "intalniri" bagati banii in masini , nu ?
|
@ducu : imi pare rau ca ai interpretat-o ca suferinza... Nu am avut pretentzia ca te-as fi batut tot timpul, ultimele dati ai fost mai bun , Felicitari , dar tu m-ai rugat sa iti amintesc daca ai pierdut VRODATA cu mine si ti-am amintit atita tot . Bineintzeles ca intzleg ca tre sa rezolvi o problema , poate cel mai bine,pt ca de un an am tot avut si eu de rezolvat...:P. Din nou imi cer scuze pt. "suferintza" dar chiar nu a fost intentia mea sa par increzut, inca nu stiu cum fuge opelul in comparatie cu masina ta si nici cu a lui cezar , dar deabea astept sa aflu.
|
hahaha ce simpatici sunte-ti m-am amuzat f tare continua-ti asa ca ris tare de tot .... spor la nebunii
|
Quote:
|
Quote:
|
CEZAR!!!! hai ca numai u ai mai ramas!!!:D
|
da ma,mai asteapta,k am de schimbat o sonda lambda,una alta...
e greu cu masinile astea puternic modifikte |
Cezar poate iti pui si tu la masina aia modifikata un ceas de afr.
|
Quote:
mai bine sa ma loveask fulgerul si sa nu stiu ce m-a lovit :)) :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cezarica e plin tot de voltmetre.... |
cezar astepti lambda sau NOS?:)
|
Quote:
deokmdata nu stiu ce kuzeaza cu adevarat intreruperile de putere,am schimbat bobinele si nimic astept sa vina lambda sapt viitoare si p urma sa vad ce se intampla |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a venit iarna :( pa curse citeva luni.......
|
Ce impresii ...
|
suferintze se numesc ma!!!!
|
Tu stii cel mai bine ;)
|
Sal la toti! Pepy si CZR iesiti la un dans in decembrie daca vremea permite?
|
Ce sa mai permita frate ? Tu ai vazut ce e pe jos ?
|
Nu am cum sa vad pt ca momentan nu sint in tara.;)
|
knd a fost sunat din kiseleff cu martori...domnul pepy nu a iesit...era vineri...sambata am asteptat iar un semn,stiut fiind faptul k pe net zicea k fug de el...duminik dim am ramas fara permis in urma unei sesizari...sa-i zicem sifon...si m-am trezit cu dosar penal...fara drept de circulatie...nici urma de pepy in timpul asta...sa fie doar o coincidenta?cine stie...
dupa ce imi recapat permisul...ne vedem pe niste sume...k asa nu ma mai pasioneaza..pana atunci,succes la tuning! |
Pentru mine e ok. Cind crezi ca ti-l vei recupera?Eu fiind mai mult plecat ar fi fost bine de stiut . Da-mi te rog un pm sa-mi spui la ce suma te gindesti.Pina atunci bafta si succes la recuperari.
|
Quote:
|
stabileste tu data si suma cezar! dar anuntza-ma si pe mine ! tu!
telefonul din chiselev nu a venit de la tine , si a venit intr-o noapte in care chiar nu aveam cum, a doua zi am auzit de la lucian ca ai spus despre mine ca te-am turnat si ai ramas fara permis, te-am sunat si ai dat reject , am sunat imediat dupa la razvan(raz) presupun ca sti asta , am mai incercat sa te sun de 2 ori in acceasi seara fara succes. nu am mai incercat sa te scot pt ca am auzit ca nu ai permis, si m-am gandit ca ar fi urit din partea mea sa te provoc in conditiile in care nu ai cum sa raspunzi. Oricum , frumoasa ideea ta ,stabilm o data si o suma si incheiem povestea! (sa sti ca atunci cind m-ai batut ai promis o revansa, da ce sa te astepti de la un tzigan....) |
Cezar eu ti-am spus ca bati campii din punctul meu de vedere. In afara de tine nu cred ca mai exista cineva care sa nu considere o ineptie ce ai spus despre Pepy. La un moment dat stiu ca exista respect intre voi. Ti-am spus ca poti pierde aiurea oamenii de langa tine pt niste vorbe aiurea. Iata ca se intampla. Pepy .. parca ai exagerat putin cu comentariul din paranteza .. finalul lui ..
|
vineri ai fost sunat din kiseleff,k sa fie martori,sa nu mai suferi pe net k fug eu de tine sau de oricine altcineva...nu am facut-o niciodata,contrar minciunilor spuse de tine pe acest topic
sambata ai stat iar cu kpul in nisip,duminik lafel luni am vb cu lucian pe mess in jurul orei 14,moment in kre probabil ai aflat si tu si m-ai sunat pe la 15 REPET...LUNI AM VB CU LUCIAN unde ai stat 3 zile? dak voi aveti cercul vostru de aplaudaci,ma bucur,mie mi s-a scarbit de toti ai avut okzia sa dovedesti k esti tare,schimbasem bujiile kre erau kuza amestecului bogat...si masina era ok...te-am sunat...te-ai dat lovit?ce ins asta? k ma faci,nu...?!? k aia la tine in club asa vb pe la colturi... p.s. in ciuda tenului meu mai negricios,nu sunt tigan...multumesc de remark cum e sa fii pe locul 2,doare? |
Din cauza bujiilor aveai amestec bogat ? :paper: :yikes:
|
Quote:
voi graitori de adevar absolut si va poate spune k si sonda lambda noua este in masina,impreuna cu cea veche pepy nu mai incerk sa duci lumea de nas...stiu k e greu sa accepti adevarul,dar din pakte alianta ta cu sebi s-ar putea sa t fak sa t ineci cu propria saliva p kre vad k o scuipi cu o dezinvoltura surprinzatoare avand in vedere cum zicea si lucian k la un moment dat parea k ma respecti...cred k acuzele aduse in saptamanile premergatoare acelei vineri te-au plasat printre suspecti succes la tuning |
Florin a spus exact asta ? Ca bujiile cauzau un amestec bogat ? Imi pare rau ca e tarziu si nu-l pot suna sa-mi spuna ce sa le fac la ale mele sa imbogatesc amestecul putin. Tu detinatorule de intelepciune ... ce sa mai respecte cineva la tine cand vorbesti astfel si faci asemenea acuze ? Stiu ca ti se rupe total dar la un moment imi erai simpatic .. vad ca acum ai plecat la jignit orice persoana o cunosti.
Succes la cursele ilegale in continuare dragul meu ... la LEGALE nu prea te-am vazut de multe ori pe podium ... poate la anul ! |
Quote:
tu de 3 ani stai pe net si ai o superdacie tunata kre bate tot...si p ea insasi anul asta la LEGALE:locul 1 la oradea...locul 1 la suceava...cu siguranta k luam si locul 1 la satu mare dak imi venea volanta mai devreme si locul 2 la craiova anul trecut la grupa mea... tu unde te-ai plasat lucian? nu am nevoie de respectul tau.tine-l pt amicii tai.il merita cu prisosinta...chiar dak pe 400m imi vad bine evacuarea |
Sunt convins ca ai avut o concurenta acerba si la Suceava (??!!) si la Oradea, :)) Tocmai ca stau in public ar fi trebuit sa te vad mai bine ... Cat despre respect ... chiar daca ai avea nevoie de el nu ai stii cum sa-l capeti. Mult succes la curse indiferent de incadrarea lor din punct de vedere juridic.
P.S. Pune mana si citeste. Poate din cauza bujiilor (eventual ude sau prea calde) nu aveai scanteie ... mai greu sa ai amestec bogat din cauza bujiilor. Te faci de ras pe forum. Verifica si bratul la invervier sa nu te trezesti ca iti crapa si iar te dai lovit . |
Amestecul bogat il sesiza sonda lamda ... putea sa fie si din cauza bujiilor care nu mai dadeau scanteie bine ... lucru care ar fi dus la amestec ne detonat ... si implicit la sesizarea de amestec bogat din partea sondei lamda!!!
Daca nu crezi lucrul asta incearca pe masina ta si ai sa vezi ca o sa sesizezi acelasi lucru. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning