![]() |
Re: Comanda Model Car World
cat m-ar costa asta? http://www.modelcarworld.de/relaunch...79&language=de
|
Ma bag si eu cu 1-2 F.M.-uri, dar dupa 15 oct......sa vina salariul ..:???::rolleyes2
|
1 Attachment(s)
salutare, parca m-as baga si eu la o comanda micuta cu 1/24
am sa incep un document word. |
se mai face vreo comanda ? nu neaparat acum, dar prin noiembrie cam asa ca sa vina prin decembrie (sau chiar mai repede), ca sigur s-ar strange ceva lume ca o sa fie sarbatorile, cadouri, alea alea :-)
|
mai este cineva interesat sa dam comanda?
|
M-as baga eu, dar nu sunt dispus sa pun foarte mult la transport asa ca ar fi bine sa fim multi :P. M-ar interesa sa stiu cat trebuie sa pun acum(cu cati sunt pana acum) daca iau o singura macheta 1/18.
|
ma bag si eu ... daca are timp Promo ar trebui facuta comanda cat mai repede (bineinteles daca se strange lume) , ca de sarbatori o sa fie mai greu, aglomerat si cu posta etc etc.
|
bun, suntem 3 pana acum...
|
poate ma inscriu si eu dar numai mai pe seara o sa pot sa intru pe site-ul ala sa vad daca vreau ceva.
merci |
Buna pe Brasov nu face nimeni?
|
ok baieti, contati si pe mine - vreo min 2 buc am vazut pe acolo care-mi trebuiesc (1:24) :D
|
perfect, i-am scris un msg lui promo...
|
transportul este 25 de euro care se imparte la cate persoane sunteti. + 10 ron de persoana comisionu meu...
|
este ok din partea mea. cine mai doreste?
|
eu zic ca in max 1 saptmana sa se dea comanda...ca dupa vin sarbatorile si poate se aglomereaza....
|
sa punem un termen limita ? sa stie lumea cand e ultima zi de depunere si toate cele ?
|
Comanda Model Car World
As vrea si eu 2 machete 1:18. pina in ce data se depun bani ? si din cite am vazut (daca am calculat bine) ar fi 4 persoane plus eu ,am fi 5 deci 5 euro transportul pe o persoana.daca am gresit ,scuze ,sper sa ma lamuriti si pe mine.Toate bune.
|
Quote:
|
salut
pai hotariti ce si cum, si eventual cine nu se decide pina la data stabilita pierde trenul data asta. voi decideti. |
3 decembrie eu zic ca este o data ok pentru o comanda finala si pentru a depune bani in cont. destul timp de gandire pana atunci.
|
up!!!!!!
|
se scurge timpul...sunteti hotarati?
|
Comanda Model Car World
Eu sint hotarit am si banii :D dar sa vad citi oameni se string ,fiindca nu vreau sa platesc prea mult pe transport,si daca sintem citiva joi i-am trimis banii lui promo.
|
same here, si eu vreau 2 machete 1:24, dar la fel, sper sa fim mai multi sa nu dau pe transport cit pe o macheta. :D
|
Pana acum...
BH07FAF Brabus NECROPHORUS Gica Transportul este 6,25€ de persoana in acest moment. |
Salutare, treceti-ma si pe mine pe lista va rog!
|
BH07FAF
Brabus NECROPHORUS Gica cristianes pe langa transport(5€ de persoana acum), sa nu uitati sa luati in calcul si 10 ron comision Promo |
vreau si eu una 1/24 dar : unde depun banii?
asi dorii http://www.modelcarworld.de/relaunch...88&language=de golf 5 asta.. dar e din fier sau din plastic la 10 euro ?:)) |
Quote:
banii se vor depune intr-un cont care va fi anuntat cel tarziu miercuri seara, in momentul in care se termin "inscrierile" |
Ok, ma bag si eu :-) O sa-i trimit lui Promo un PM, deci puteti sa ma puneti si pe mine on the list.
|
BH07FAF
Brabus NECROPHORUS Gica cristianes Racer21 aerox4ever suntem in grafic. sper ca din 7 sa nu ramanem 2-3 :) |
Quote:
|
Deoarece se apropie sarbatorile de iarna si aceasta este comanda pentru Craciun.M-am gandit ca poate mai doresc si altii sa comande cate ceva,asa ca am facut theard sticky.Acesta va fi sticky pe durata comenzii.:D
Bafta la cumparaturi baieti! |
2 persoane din 7 pana acum....
in principiu daca nu sti sigur cate sunt nu pot face calcul... mai asteptam..... |
ma bag si eu cu un model...
|
Mă bag şi eu cu un 1:18, dar am o întrebare, transportul se împarte la numărul de machete sau toți plătesc la fel chiar dacă unul cumpără una și altul zece? Transportul de la tine la noi se plăteşte tot odată cu acel avans în care intră banii pe machetă, transport până în ţară şi comisionul tău?
P.S.: Sper că din aceştia care ipotetic vorbind am fi nouă, nu se retrage nimeni, că nu-i frumos.:-P |
Quote:
|
Până acum s-au înscris următorii. Să sperăm că vom rămâne cât mai mulţi. :???:
BH07FAF Brabus NECROPHORUS Gica cristianes Racer21 aerox4ever Tako Sergini0 Promo, ai PM. |
salutare
am dat pm si eu de vreo 2 zile, asa ca e batut in cuie :D |
Comanda Model Car World
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:23. |
- Copyright 2026 4Tuning