![]() |
Re: How about piercing or tattoos?
Nu-mi plac deloc cele de deasupra fundului ...in rest sunt ok
|
Re: How about piercing?
Quote:
|
Tu te-ai uitat acum cat timp a fost postat mesajul ala ?
|
I got a new pierce !!! :> Happy!!!
|
Quote:
|
Quote:
si unde se positioneaza...acesta |
Nasuc! :P hi hi hi
|
1 Attachment(s)
Planul meu de viitor :D:D:D:D:D:D
|
Am avut, dar mai jos... :)) In buza inferioara... si pe coltul stang, si pe mijloc, si pe coltul drept :)):P
|
fiare....
chiar nu inteleg fiarele alea :D sunt de acord cu pierce-urile dar doar cu alea din buric...si altele :lol: |
Ce sa zic, ce stii tu despre piercuri?? :)) Nu te mai baga :)) Lasa fiarele pentru noi ... ;))
|
Sa ma bag si eu ? :D
Serios. Un pierce nu te face mai atragator/atragatoare. :D Nu inteleg de ce trebuie sa va intepati ca sa arati mai ... trendi. :D Dar nu imi sariti in cap pt parere. |
Quote:
|
eu am unpierce in ureche..nu cred ca ma face mai atragator...n'aveam ce face intr-o seara, am contactat o prietena..si m-a gaurit:D
tatuaj...as vrea sa imi fac unul da nu stiu cu ce...de vreun an de cand ma gandesc la unul nu m-a impresionat niciunul pana acum..cand o sa gasesc un tatuaj ok..o sa il fac:D |
1 Attachment(s)
Eu singurul tatuaj pe care mi l-as face e cu asta mic de aici, dar alta imagine... :D
Mi-a luat mintile... Il am si in masina, si pe wallpaper, si 2 brelocuri cu el (unul de plus si unul metalic), si la telefon, ca accesoriu, si ca tema pe telefon, si 2 jucarii cu el... :D Si agenda e cu el... Si pix... :D Si mai zic?? DAr mi-e ca e FOARTE complicat :( Si... :( O sa ma las... Oricum, asta e sg tattoo pe care mi l-as face 8) |
Quote:
PS: Nu o zik ku rautate... |
am si eu o prietena...tweety...e inconjurata de tweety..brelocuri, teme, ceasuri etc etc etc...si are 22 ani:)...nu stiu daca are si un tatuaj cu tweety?!?!?
|
Cauta-l :D
Ca sfat :D |
Quote:
|
Stiu :D Si imi placeeee :D
|
Treci la curatenie si lasa 4tuningul ! :D
Si lasa tatuajul ala ... ca ti-ar ocupa o mare parte din corp. Si ... nu o sa mai aiba inteles cand o sa fii femeie la 50 de ani. ;) |
Quote:
si de tattoo ... nici eo nu recomand... m`am plictisit de acum de el... si il am de 3 ani....si peste 10 nush ce ma fac :D:D:D: |
il scoti :lol:
|
Deci lasati curatenia in seama mea...
Si tatuajuuuuuu.... O sa fie miiiic :X |
Si intr-un loc ferit :D
|
Iti multumesc ca imi recunosti aceasta putere!!
=)) Hai, sa revenim la subiect... Sasha... In afara de buza, am mai avut cercei in nas (inca doi, care nu au rezistat :)) asta sper sa reziste... ), in buric, inca o dambla intre degetele de la mana ... Si mai enumar :D |
Quote:
|
Aaaah...
Dar cel din buric este facut de mine... :D Cu manuta mea... :D Si cu ce infectie s-a lasat... Nu vreau sa zic... :)) |
Quote:
|
sunteti cu capu :| . punct
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Nu si-a mai facut nimeni tatuaj ? pierce ? nimic :???:
Atunci hai ca ma laud eu cu singurul meu tatuaj facut acum 3 luni,sper sa va placa :-P ps:ignorati pistruii de pe spate :lol:,de la soare :lol: later edit: ultimul post pe acest thread a fost pe 16-10-2007 exact ziua cand mi-am facut si eu tatuajul |
si ce semnifica litera aia chinezeasca ?
|
|
"8th Free Chinese Tattoo Symbol
Pronunciation: Ai Meaning: Love Symbols: the first symbol is in Kaiti Style while the second is in Lishu style." asta pe http://www.chinesenames.org/chinese-tattoo.htm |
cele mai frumoase pierceuri la fete sunt in nas si in buric ... dar la un baiat in nas sau in buric ..mi se pare gay :D .... eu am avut doar in limba 2 si 1 in buza :-?? dar m`am plictisit de ele si + ca ramai cu semne :((
|
1 Attachment(s)
inca nu e terminat dar.....
|
dar ce-ar trebui sa fie ca nu tare m-am prins
|
e un KOI
un tatuaj chinezesc |
Quote:
Si gata cu tweety,k il am eu tatuat pe abdomen... Tatuaje mai am inca trei si intentionez sa-mi mai fac unul...Pirce...hmmm si d-alea 3 bucati:lol: Imi plac...nu e vb deloc de iesit in evidenta...e stresant sa auzi toti taranii cum se excita..."mooooaaaaa,il ai tatuat pe tweeeeeetyyyyyy" sau alte remarci de genul:evil: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning