![]() |
Re: De unde vine nick-ul fiecaruia ?
the risk=> za risk => zarisk...un fost nick de grafitti dar suna bine :D( parerea mea)
|
Alex30:
Alex de la nume (Alexandru) 30 de la ziua mea de nastere :D |
al1ca ->alica defapt, dar mi-a placut mie 1 in loc de i...
de unde alica? cand eram mai mic bunicii din partea mamei imi ziceau alica de la alexandru...si tot asa...s-au obisnuit si parintii, si toti prietenii...:) |
IONUTBLV
IONUT BLV-->> BVLGARI BLV! |
inside...cand eram mai mic rupeam tastatura la cs nu nick-ul InSidE,acum m-am lasat de el.Ca o amintire am ramas cu nick-ul asta.
|
marian=numele meu 92=anul de nastere:D:D:D
|
pur si simplu mi-a placut cand mi-a venit in minte cuvantul, cum prima optiune fusese luata
|
oare de unde vine nick-ul meu?? ..nick-u' astea e prea usor asa ca o sa va zic de unde vine nick-ul pe care-l aveam mai demult:y2ki...y2k vine de la celebra motocicleta sau celebrul virus(nici io nu mai stiu)si "i-ul" vine de la telefonul care-l aveam atunci se k320I..cam aiurea
|
iulian-iulica-giulica-giuls-giulaicos-julaikos :D
|
am vazut pe strada o masina (numai stiu ce era) si avea B-01-BHP . m'am gandit ca bhp vine de la brake horse power , cai putere la roata si mi'a placut si 99 imi place mie :D deci bhp99
|
1 pentru ca imi place cum canta acest artist(grasu xxl)
2 cand miam facut contul eram obez:twisted: |
ride the riddle
The Riddler sau Edward Enigma, personaj consacrat din Batman, imbracat de obicei intr-un costum verde, cam acelasi verde ca masina mea, si cum si masina mea e o enigma in sinea ei, merge ca unsa o zi, apoi urmatoarea zi parca s-a stricat totul pe ea, pana ajungi la mecanic isi revine si nu iti dai niciodata seama ce are. deci ride the riddle, conduc enigma :-? |
Mario asa ma striga o parte din prieteni , de la Marius .
CrT de la numele de familie . |
Mi s-a parut tare denumirea :))
|
FED- de la numele meu
express -de la THE BANDIT EXPRESS celebrul Pontiac Trans Am din filmul ”Smokey and the Bandit”. |
Ma numesc Vali si sunt nascut in 91. Dar eram copil pe atunci cand mi-am facut contul (parca prin 2006), si noh, as vrea sa il schimb, dar nu se poate.
|
Ba se poate cu un mail ceva la admin !
|
Quote:
|
salutare la toata lumea:D:D..nick-ul meu vine de la numarul masinii mele :D IS-92-GRG :D ..am prins drag de el sa stiti :rolleyes2
|
Quote:
On: Greu de imaginat..... |
porecla dog,iar 99 imi place ca nr.
|
DrifterGT...
Drifter , deoarece de mic mi'a placut sa alunec cu masina , fie ea virtuala/reala , a fost un vis care pe parcurs vreau sa il transform in realitate. GT , am fost foarte atras de Porsche'urile GT , gen GT 997 :oops:. |
vladigrec=vlady, ma cheama vlad si mi se mai spune vlady.
|
danydaniel19....pai daniel al 2-lea nume al meu,dany e prescurtarea de la daniel si asa ma striga toata lumea si 19 e nr meu norocos;)
|
cangri vine de la cangriman asa cum se spune congresman`ului in Puerto Rico.
Congresman`ul este omul cu cea mai mare putere in stat. Deci un fel de seful sefilor Mi-a fost pus de prietenii din state deoarece iubesc foarte mult reggaeton`ul un stil muzical nascut in Costra Rica si Puerto Rico. |
catalin266 , totul a inceput mai de mult de la o simpla inscriptionare pe bicicleta cu 266 , prieteni imi mai spun si 266 , un alt motiv ar fi atingerea vitezei de 266mile/h
|
428 km/h ? :shock: Ai avion personal ? :lol: ca, cu masina ... nici cu eleroane dalea "tunning" nu stai pe asfalt :))
|
Quote:
|
266 mile in NFS:))
|
Quote:
On topic: D.Y - Daniel Yordache. si acel semn.. l-am pus pentru ca trebuia userul din cel putin 4 caractere, parca asa era nu? |
Nxdev - Nx, fosta masina...nissan 100nx
- dev, fostul numar de inmatriculare B XX DEV , si probabil viitorul. |
Quote:
|
Probabil a vrut sa zica 266 km/h, ca doar nu are avion personal...
|
Locul de munca , partidul simpatizat.
|
Quote:
|
Pai tu te-ai exprimat gresit. Ai spus motiv = atingearea vitezei de 266 mile/h. Adica deja ai atins viteza aia, si de aia ti se spune asa. Nu ca ai de gand sa o atingi.
Acum am inteles cum sta treaba. |
Prin 2002 am vazut pe tricoul unui prieten un mesaj: Enjoy CoCa`ine!
Mi-a placut f mult acel CoCa`ine (cu C-urile de CoCa`Cola) iar in timp am renuntat la acel " ` " din cauza CS-ului :))))) |
miai-- asa imi spunea profu' de mate in generala ....miaita(|miaitza|) imi ziceau fetele...:oops:...si scris cu "y" ""k aja era moda atuncea"":???:
|
La mine se trage de la faza ca, la un moment dat, cand eram mic si era zapada multa, am vrut sa curat o Manta B de zapada. Proprietarul nu stiu ce a crezut, insa m-a altoit de mi-au sarit capacele. Asadar, de atunci mi s-a pus pata grav de tot pe masina asta(deja e vazuta ca un soi de nevasta de prietenii mei) si mi-a ramas porecla de Manta B.
L.E.: acum am observat ca sunt cu Sven:oops: Scuze. Ma rog, nick-ul deriva din treaba ca sunt pro-german. |
cs28katy => Pe la 14 ani am primit un scuter de 49, nu trebuia inmatriculat si mi-am facut un nr. personalizat cs28katy, mi-a ramas asa pentru ca am avut probleme cu politia de vreo 8 ori :lol: si prieteni de atunci imi spun Katy de si ma cheama Catalin.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:46. |
- Copyright 2026 4Tuning