![]() |
Re: Maşina mea: OPEL CALIBRA - PSD-ul
18 Attachment(s)
01. Montat inchidere suplimentara capota
02. Polishat sistem inchidere capota 03. Montat evazari dedicate Opel Calibra din tabla 04. Finisat aripi fata + spate 05. Comandat aparatori noroi fata GM, diuze spalator parbriz GM 06. Lupta continua cu jantele 07. Achizitionat toba finala Isotta Blue Reptor, acum se lucreaza la evacuare / 63. 08. Comandat telescoape LIP bara fata. |
He's alive!!! Credeam ca ai ajuns prin guvern si te-ai lasat de meserie ;).
|
Nu stiu de ce am impresia ca o sa iasa si mai bine de data asta!
Tony succes si sti ca te sustin de la distanta! |
prinde o forma extraordinara:D, ce culoare te-ai gandit ca ii vei da?
|
cand o vopsesti?
|
Caroserie finalizata ... pe drum elementele carbon look.. jantele 70% finalizate :) o sa iasa iuhuuuuuu !
|
Nu-ți vine greu cu taxele ? Că la un motor de 2.0 sunt ceva bani de dat pentru acte , benzină etc + tunningul care s-a făcut și care cred că se va mai face ..
|
nu are taxe mari! motorul e sub 2.0, 1998cmc daca nu ma insel suma care o plateste ca impozit e undeva pana la 250ron maxim
|
Quote:
|
Vaiiii ! Dacă mă ajunge pānă la 150 lei , trebuie să caut să pun māna pe una . A avut un tovarăș de al meu , și m-a băgat īn boală .
|
masina va fi vopsita tot la fel...adica aceiasi nuanta?....
|
10 Attachment(s)
O parte din elementele ce vor fi montate / masina - carbon look.
|
1 Attachment(s)
Masina a fost vopsita integral,nu aceiasi nuanta de culoare insa ci custom,inlocuind din vopseaua de baza mai multi pigmenti.
Toate elementele carbon look au ajuns cu bine intre timp am fost dintr-o greseala umana, a mea dealtfel sa iau si sa fac cap coada o chiuloasa si sa schimb pinionu de la distributie pana acestuia rupandu'se si ajungand la indoirea tuturor supapelor deci... arucand cu alte cuvinte chiuloasa,alta data sa-mi fie invatatura de minte sa strang suruburile cum trebuie sau mai bine zis sa-mi amintesc sa le strang. Am achizitionat stopuri Dectane Smoke 2013 aceiasi varianta ca cele pe care le aveam numai ca partea din interior nu este cromata ci semifumurie.. mult mai buna pentru mine :) |
sa meritat sa astepti asa mult si oricum bara fata este fenomenala imi place foarte mult cum a iesit! interiorul abia astept sa ti-l vad montat o sa fie super tare:shock:
|
Frumoasa! Multa munca,dar totul iese perfect! Respect!
|
fara suparare pt tony . respect enorm de mult munca care ai depuso si imi place mult ca ai pus accent pe finisaje si multe altele .cea ce nu imi place sincer este kitul de spoilere mult mai frumos iar sta cu culoare care o are cu spoilere si praguri stock(chiar si cu eleronu acela as lasao daca ar fi) ar fi o calibra de vis.eu dupa mine asa as face stock sau body kit rieger extrem.sal si nu te supara
|
9 Attachment(s)
Nu am de ce sa ma supar, vorbim de o masina stock si o masina cu modificari cu gust sau fara,stii cum e gusturile nu se discuta.
Singura bara / original pe care as pastrao este cea de Last Edition... atat in rest nu-mi plac nici pragurile nici bara spate si nici kit=ul de la Rieger. |
Quote:
|
Nu cred ca se va vinde vreodata, probabil va ajunge mostenire de familie.
|
Vazut astazi in "probe" pe A2.
Arata super. |
Eleronul ala face tot..imi place foarte mult cum vine pe masina, si mai ales ca l-ai lasat negru!
|
10 Attachment(s)
Si inca mai exista :)
Urmeaza cel mai probabil capota transparenta unita cu ce a mai ramas din cea initiala :) Ce a patit ? A venit la 170 km/h in parbriz simplu multumesc telescoapelor de capota ca alea au tinuto sa nu se pileasca de mine drept urmare " o sa privim prin ea " :)) |
Arată bine de tot dar bandourile sunt cam obosite, nu?
|
ce se mai aude cu PSD-ul? arata foarte bine masina, felicitari.
|
Se incadreaza perfect la Kitsch Tuning.Iti bati joc de o masina pe care fabrica a facut-o aproape perfecta .
Si te rog fara raspunsuri de genul ,, gusturile nu se discuta si e masina de show,, Ce vad aici este o masina care nu are ce cauta nici macar la sectiunea de extreme-tuning. In concluzie - ti-ai batut joc de niste bani ...dar de ...o fi fost placerea ta. |
Quote:
N-ai vrea sa faca masina dupa gusturile altora ? Eu unul iti respect parerea, dar nu cred ca e treaba nimanui cum alege el sa-si faca masina . |
Ne folosim de conturi duble ca sa ne mutam pe net rafuielile din viata reala, trist, serios...
|
Quote:
Nu am nimic cu omul ,nici nu il cunosc. Doar mi-am spus parerea .Am avut si eu Calibra o perioada (2000-2005). Am impresia ca pe aici trebuie sa iti spui doar anumite tipuri de pareri. Pe cel de mai sus nu are rost sa il bag in seama . |
Quote:
|
Quote:
|
Ma Rockefeller hai sa iti zic ceva la sec asa :
= Fac masina cum vrea .... mea! = Fac masina unde vrea .... mea! = Ii dau foc asa cum a luat si a ta cand vrea .... mea! = Ma doare-n .... de parerea ta! = Am muncit 5 ani si dupa parerea ta degeaba dar parerea poti sa ti-o pastrezi sau s-o spui 'persoanei dragi tie' nu mie! Daca aveai 49032715983 de posturi intelegeam insa iti faci account si ma intepi pe mine, stii, este urata ca nu este a ta,stiu! |
Tony de unde naiba iti dau LIKE ? :)))
|
Dar mai facem si noi ceva anul asta?
|
Hai Toniii ! 😂
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning