![]() |
Re: 4TuningFESTIVAL 2009 - 3-4 octombrie - Baneasa Shopping City
Salutare...am o intrebare: l-am vazut pe HAI, dar masina lui de ce nu a fost acolo?
Mi-ar fi placut tare mult sa o vad!8) |
Quote:
|
sper ca va fi weekendul viitor. stie cineva ceva?
|
salutare!
am azuit ieri la stiri ca cineva de la drift a dat peste un om sau a scapat masina nustiu chiar exact stie cineva mai multe? :D |
Da men!!! Oameni buni, weekend-ul viitor va fi in Vitan!!! Credetima, va fi super!!! 4TUNING go an drift!!!
Nu a fost ceva dur men!!! Vina omului ca a stat prea aproape de gard!!! Masina a alunecat si asta e!!! Nimik grav!!! Totu sub control la 4TUNING!!! Go!!! WEEK-END-UL VIITOR IN VITAM!!! NE VEDEM ACOLO!!! |
19 Attachment(s)
pun si eu niste poze...
|
Am revenit cu filmuletul pe care l-am promis
Il puteti descarca de aici: http://sui.filebox.ro/get_file.php?k...1cb8de537bd969 sau |
Un clasament final se poate pune ???? Si felicitari Razvan - Suceava - BMW E36, 2800 cmc, 230 CP (Red Celica)
|
Quote:
si care e seria 5 care a mers bine? foarte tare show-ul.. nu vreau sa fiu carcotas dar cui nu i-a placut, prb n-a facut un cerc in viata lui si ii compara pe toti cu drifterii orezari de pe youtube. felicitari si la mai mare Gratian Quote:
mare caterinca.. Dobre il cheama..i-a dat-o si lui Onofrei?? ca si lu` Calin i-a dat-o mare caterinca.. Si cu Bmw rosu..s-a dat bine, dar toti cei din finala au fost mai buni, n-avea pe cine sa scoata.. merge in forta, dar ceilalti au stat mai bine la control Oricum felicitari, e talentat, am inteles ca s-a dat fara frana de mana si are si cutie smg..si nici experienta n-are..bravo.. sorry ca postasem de 2 ori nu prea le am cu citarile multiple.. |
Quote:
stie cineva pana la ce ora a tinut spectacolul?ca eu am plecat cand s-a intetit ploaia. dar in vitantis o sa stau pana la sfarsit. :D |
A fost pana la 7
|
pana seara la 18:30, am indurat ieri toata ziua in ploaie dar a meritat.a fost superb mai ales duelul dintre calin si e 30 rosu unde pur si simplu tot publicul a, aplaudat si stiti foarte bine ca mai greu incepe publicul sa aplaude ca de le e greu sa le dea putina sadisfactie pilotilor care isi da tot interesul pt a crea un show spectaculos,in fine a fost superb,si ai felicit pe toti in special pe baiatul cu piciorul rupt ''calin''.bafta
era sa uit,inchiderea shoului a fost tare rau,toti au inceput un burnout nebun,pana la explozii. |
Quote:
|
multumesc pentru stegulete !! cred k era LEE masina de pe care mi le`au dat
|
Finala
Filip Dobrescu (BMW E30) vs Ciulean Dan (Skyline) lap 1 - https://www.youtube.com/watch?v=P5XAaMy1wQE lap 2 - https://www.youtube.com/watch?v=aM5Po-eGVro Filip E30 vs Onofrei S14 https://www.youtube.com/watch?v=unP6HVFgZDA Ciuli (Skyline) vs Dobre (E30) https://www.youtube.com/watch?v=_mNBpOdEK5Y Ciuli Skyline vs Marius KNS E30 https://www.youtube.com/watch?v=MXBs1m5FGl0 |
de renault 21 e cutia pe dacia alba Y L I
motorul e de renault 19 136cp |
Traian E30 3000 V8 mi-a placut mult mult intra in forta in bucla aia mare. respect maxim
|
una peste alta a fost un show reusit
desi a plouat a fost destul de multa lume felicitari concurentilor felicitari castigatorilor felicitari organizatorilor |
deci ne vedem sambata sau duminica in vitantis?pentru ca eu abia astept urmatorul eveniment.poate am noroc sa iau stickere pentru ca incerc de mult sa fac rost.
|
ce n-am inteles eu,de ce atunci cand se intampla ceva rau la curse toata lumea sare in sus de fericire?ce natie de oameni suntem...
|
Salut baieti,
A meritat din plin ziua de ieri, cu tot cu ploaie si incidentele neplacute. Am pus un link cu cateva secvente care le-am tras ieri. Am fost norocosul care a beneficiat de un drift-taxi cu Tengu. Sper sa va bucure imaginile! https://www.youtube.com/watch?v=jCkCFVF61O8 Este primul filmulet pe care-l uploadez, scuze calitatea. |
Quote:
Frumos filmuletul de mai sus cu Tengu in actiune , insa nu mi se pare corect deloc sa coste atata un drift taxi , 50 de lei :shock: , macar 5 lei maxim , e clar ca nu prea se vrea plimbarea publicului. |
daca ar fi 5 lei....sar face un eveniment numai pt public....aja la 50 lei se plimba doar nush...cn isi permite...sa zic aja......la 5 lei nu sar termina niciodata coada....parerea mea
|
Da , pacat ca nu suntem un popor care sa respectam niste reguli , sa fie 5 lei sau chiar gratis dar in intervalul unor ore , dar la noi mai mult ca sigur s-ar lasa cu inbranceli si injuraturi. :lol:
|
Din taxa de 50 de lei băieţii īşi acoperă o mică parte a cheltuielilor, vă reamintesc faptul ca īn Romānia singurul sport īn care sponsorii sunt relativ accesibili e fotbalul....
|
Un clip de proba este urcat pe youtube ....asa un demo cum ar fi...
https://www.youtube.com/watch?v=I6UM_TUbSBc si o poza tot de demo http://i35.tinypic.com/o6z3p2.jp Restul(poze cu caliate si marime de wallpaper si video de rezolutie inalta) le gasiti pe LINK |
eu sunt de acord cu taxa de 50 de lei mi se pare ok, sincer nu am bani de risipit in vreo 5 minite dar distractia costa.... asa ca cand am bani de drift ( 1-2 ori pe an ma duc ) cand nu am stau si ma uit... asta e fiecare dupa bugete frate
|
frumox tare tricoloru nostru;)) bmw-u ala..si so dat super bine;):) bv...felicitari tuturor:)
|
Si mie mi se pare ok taxa isi mai acopera si ei o parte din cheltuilei, si daca ar fi 5 lei nu s-ar mai termina coada si sigur se ajunge la imbranceli si injuraturi ca nah suntem in romania.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa nu-mi zici ca acolo isi ''rup'' oamenii masinile doar pentru public , in primul si in primul rand pentru pasiunea fiecaruia dintre piloti , adica asa as gandii eu , ma dau dea lat-ul ca-mi place si ca in sfarsit pot sa o fac fara sa fiu cu ochii dupa gabori.
Oricum , eu zic sa incheiem aici discutia despre taxa la taxi drift , e si pacat sa stricam un topic asa frumos , e organizat de ei , ei sa decida cat si cum. Numai bine si asteptam Vitantis-ul! ! ! |
38 Attachment(s)
Am si eu o serie de poze, chiar daca vremea nu a tinut cu noi a meritat sa stam in ploaie pt un super show si finalul a fost nemaipomenit :D Abia astept la Vitantis sper sa fie si atunci taxi drift :D
|
Quote:
si eu sunt in aceeasi postura si nu mi-e rusine sa recunosc dar prietenii tai mai mult strica cand abereza cu masini de drag incontrolabile..etc no offense bafta |
Quote:
si va multumesc tuturor care m-ati incurajat si ati avut incredere in mine. Tot voua va cer scuze ca nu am reusit un rezultat mai bun... am fost la 1 punct de locul 8 care mi-ar fi asigurat participarea in finala. Gresala este 100 % a mea. Am schimbat inainte de calificari rotile spate si am pus un set mai late (205) si cu anvelope mai bune ca sa pot marii viteza. Ideea a fost ca frana de mana nu a mai tinut la fel ca si cu rotile mai inguste am facut greseli mari... am mers prost tare, dupa ce in calificari am avut ture consante si cursive. Subscriu celor spuse mai sus de Tengu si Gratian si sunt de parere ca rezultatul din calificari este podiumul real. Evolutia lui Marius KNS a fost impecabila pe toate cele 4 ture arbitrate si merita fara doar si poate locul I. A fost cel mai bun dintre toti concurentii pe tot parcursul celor 2 zile. Sunt convins ca Tengu a jurizat obiectiv si rezultatele din aceasta etapa sunt corecte. Felicitari lui Filip, care a mers senzational in ambele zile...si un sfat: Pune-ti draq odata scaun scoica ca iti faci tie treaba mai usoara...:lol::lol: Calin are tot respectul meu... merge mai bine parca de la tura la tura.... Dobre, ce sa zic... a fost o tata de culoare... sambata dimineta vine cu ghips pe picior si carja.... da cateva ture: FORTZA!, apoi dispare... zic, gata am scapat de un adversar... in 4 ore apare nebunul inapoi, fara ghips, tzopaind pe acolo si imi spune ca a rupt o planetara si a mers sa oschimbe si il incurca ghipsul... asa ca la taiat... Duminica, a inceput sa dea Dobre al meu in concurenta, de sareau barele, sopurile, farurile si aripile de nu stiai care a cui era.. SUPER FORTZA FRANCEZULE...:lol::lol: HAI-ul si-a asumat o noua denumire: PUTZIIII, gaz, gaz, gaz !!!!, ne-a incantat la microfon ca intotdeauna. Mouse cu dricul a mers super tare... se naste o legenda: Dricul electric... Traian a mers constant si curat, o evolutie excelenta. Ciuli - nu am vazut de mult la un baiat atata bun simt... e ceva de speriat.. tot timpul zambeste, are o vorba buna pentru fiecare... DAUNA... nu ati vazut asa ceva... relaxat cu spatarul pe spate... muzica bubuia si el dadea pizdeala de-a latu' - o evolutie excelenta cu o super masina.. felicitari si lui. Tot respectul pentru GRATIAN, care a stat 2 zile echipat de parca mergea pe platou la BABELE in mijlocul iernii...era full Goretex... Cred ca e si el multumit cand a vazut ca in 10 luni de zile s-a progresat enorm... de la masini complet de strada care se dadeau haotic incarcand sa faca niste cercuri... la 20 de masini mai mult sau mai putin pregatite, dar departe de stoc, care s-au dat curat pe un circuit care nu a fost usor. Felicitari tuturor si ne vedem la Vitalis Mall... Bafta cu organizarea, Razvan LKN :lol: |
10 Attachment(s)
bv LKN felicitari
sa vedem c o sa fie la VITANTIS cateva poze si de la mn nu k nu ar fi destule |
Quote:
Ai pus punctul pe i.Felicitari. |
Auziti....ziceti-mi si mie ce era cu putziii ..ca eu nu am inteles nimic de sunetul masinilor...un sfat..data viitoare dati boxele la maxim sau luati altele...nu prea s-a auzit nimic
|
astept cu interes weekendu viitor la vitantis. sper sa fie cel putin atat spectacol cat a fost si la baneasa. desi cred ca toata parcarea de la vitantis o sa fie ocupata cu traseul pt drift
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning