Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/143411-4tuningtime-pitesti-editia-2-17-18-octombrie.html)

Racer_e30 18-10-09 20:52

Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie

Quote:

Originally Posted by buldogu (Post 2730144)
bai bai bai....ca nu pot sa ma abtin...ma frate ce or fi gasit de ras(foarte multi) sau nu mai zic cat misto si ce a fost la gura lor cand s-au lovit cei doi...dobre si ursu rosu SOW...ma frate asta e s-a intamplat...oamenii au zambit...au continuat showl...dar nooo...s-a gasit si de data asta un dobitoc-2-3-4 care sa comenteze...si pentru cei care au fost la vitantis si nu au fost aici...va zic eu ca nici aici nu au lipsit cei de genul "mama ce misto ar fi sa se loveasca, mama ce varza arata masinile" sau "daca venea X cu masina ii facea praf"...HALAL DE OAMENI!! NU MAI VENITi BAA TERMI !! stati acasa si jucati nfs asl pls. ce dreq ma...respect pentru baietii care s-au dat!! VA MULTUMESC!! si va multumim pentru ce faceti pentru noi!!

stiu mereu se gasesc 2 - 3 -4 (vb ta) sa comenteze aiurea
nu stiu ce sa zic dar eu preferam varianta cu bani la intrarea (poate ca aici nu sa putut) dar cred ca daca nu o sa fie free o sa vine "lumea calumea carora le place unde se afla si nu comenteza nimica pentru ca nu sunt aici ca sa faca misto de dobre, calin , hai etc SA VINA LA CURSE DOAR CEI CARE SUNT PASIONATI SAU CEI CARE SUNT LA INCEPUT.....( Nu toti glumeti de 2 bani ) scz daca zignesc pe cineva.........

skyZZo 18-10-09 20:52

Quote:

Originally Posted by buldogu (Post 2730144)
bai bai bai....ca nu pot sa ma abtin...ma frate ce or fi gasit de ras(foarte multi) sau nu mai zic cat misto si ce a fost la gura lor cand s-au lovit cei doi...dobre si ursu rosu SOW...ma frate asta e s-a intamplat...oamenii au zambit...au continuat showl...dar nooo...s-a gasit si de data asta un dobitoc-2-3-4 care sa comenteze...si pentru cei care au fost la vitantis si nu au fost aici...va zic eu ca nici aici nu au lipsit cei de genul "mama ce misto ar fi sa se loveasca, mama ce varza arata masinile" sau "daca venea X cu masina ii facea praf"...HALAL DE OAMENI!! NU MAI VENITi BAA TERMI !! stati acasa si jucati nfs asl pls. ce dreq ma...respect pentru baietii care s-au dat!! VA MULTUMESC!! si va multumim pentru ce faceti pentru noi!!

am mai spuso si o mai spun
ne lipseste cultura
adica membrii 4 tuning si adevaratii pasionati au fost super incantati
ceilalti au venit sa se uite sie ei(ce e la moda)
am stat de vb cu cativa insi pe care ii mai cunosteam si am ramas tampit
astia se asteptau sa vada masini cu garda la sol inexistenta,vopsea "deaia ca curcubeuu" si neoane
oamenii nu au nici o treaba cu fenomenul de drifting sau motorsport in general(am auzit la perle zilele astea :lol:)
e nevoie de cat mai multe evenimente de genul asta ca lumea sa inteleaga ca treaba asa se face,de ce baietii au "tevi' in masini si ca pentru drift iti trebuie tractiune spate
usor usor publicul se va pune in tema cu fenomenul ;)(sper...:???:)
ps:e30-daca ai jignit pe cineva sa se simta nu sa te scuze

Muttley 18-10-09 20:58

Quote:

Originally Posted by dragos1989 (Post 2730049)
Frate ne-a disperat comentatorul ala..aveti grija data viitoare pe cine puneti...

Quote:

Originally Posted by skyZZo (Post 2730071)
pe hai
ca se pricepe cel mai bine :lol:
un adevarat show man

Tipic romano-manelisto-cocalaresc.
Daca-i unu' care-i in stare sa lege doua fraze coerente si acordate va dispera.
Altu' care nu stie daca exista un (il citez) "campionat de viteza in coasta" e show-man.

Si la fel de tipic, daca ati descoperit apa calda nu mai iesiti din cada.
Pentru asa un "show", cu o mana de masini, toate identice, v-ati umectat de tot. Am stat in frig si ploaie cam 5 ore asteptand sa apara o masina veritabila de drift.
Insa aceleasi serii 3 obosite, un MX5 standard al unui baietas de bani gata si junioru' cu Evo-ul.

Nu zic nu, a fost interesant, da' pe asa o pista, cu asa masini, un asemenea "spectacol" trebuia sa dureze maxim 2 ore.

PS: astia cu "multumim lui Dumnezeu" sunteti penibili tare =)))

SKR* 18-10-09 20:59

Puneti si poze de la Car-Audio, nu am vazut decat 2.

Racer_e30 18-10-09 21:00

imi amintesc ca era un grup la baneas langa mine in pauza si eram in fata masinii lui tengu rx7-ele si ei se tot bateau cap in cap sa descopere ce masina: e bmw ? nu nu e bmw !, e subaru , nu e ma nici subaru e nissa .... si tot asa si cand am zis ca e rx-7 mi-au zis de unde stii ma :shock:?
nu mai tin minte dar parca era scris pe undeva pe stapte la masina ... dece nu trebuia mare cultura sa stii ce marca e o masina.... si erau niste pusti adica nu oameni mari cu plobleme pe cap si .... :twisted:

ON-topic : eventu foarte reusit pacat de soare RESPECT HAI KNS si toti ceilalti SHOW TATA FELICITARIIII!!!!!!!!!!!!:!:

Donnyro 18-10-09 21:04

1 Attachment(s)
Am pozat intentionat un astfel de exemplar sa vedeti si voi cum arata un cocalar caruia cand i se cerea sa ii incurajeze pe drifteri prin aplauze incepea sa ii huidue. Pentru cine nu il recunoaste l-am incercuit cu rosu .:lol::lol:

skyZZo 18-10-09 21:05

Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 2730179)
Altu' care nu stie daca exista un (il citez) "campionat de viteza in coasta" e show-man.

Pentru asa un "show", cu o mana de masini, toate identice, v-ati umectat de tot. Am stat in frig si ploaie cam 5 ore asteptand sa apara o masina veritabila de drift.
Insa aceleasi serii 3 obosite, un MX5 standard al unui baietas de bani gata si junioru' cu Evo-ul.

Nu zic nu, a fost interesant, da' pe asa o pista, cu asa masini, un asemenea "spectacol" trebuia sa dureze maxim 2 ore.

da pe tine cine tea suparat asa de tare?
hai a facut niste glume pe care eu un,cocalar manelist (care nu asculta manele si e departe de a fii cocalar,dar in fine,tu stii mai bine) leam apreciat:rolleyes2
poate data viitoare te vedem pe tine cum arzi guma ;)
(eu am ocazia asta foarte rar,si sunt multi ca mine,poate tu ai vazut mult mai bine dar eu nu prea am cum,am 17 ani si nu prea pot sa merg prin tara la evenimente:cry: asa ca am motive sa ii multumesc lui Dumnezeu)

Racer_e30 18-10-09 21:08

Quote:

cine te-a obligat sa vii la eveniment ???

buldogu 18-10-09 21:10

Muttley esti cumva George_eu? de la vitantis?

Racer_e30 18-10-09 21:13

Am stat in frig si ploaie cam 5 ore asteptand sa apara o masina veritabila de drift.
data viitoare sa vii tu cu o masina veritabila de drift !
da' pe asa o pista, cu asa masini, un asemenea "spectacol
ursulete cu v8 pe ele si pregatite de drfit ti se par asemenea ???
si unde ai vazut tu "pista " de drift in romania ma refer la una amenajata cum trebuie ???

Racer_e30 18-10-09 21:13

Quote:

Originally Posted by buldogu (Post 2730220)

da cred ca el e ...... :rolleyes2 scz de oftopic

D.Y ¬ 18-10-09 21:14

Încetaţi cu discuţiile ăstea aprinse. Lăsaţi oamenii să pună poze şi video. ( că eu asta fac de câteva ore.. )
Felicitaţi organizatorii, participanţii.. dar fără să vă certaţi.
Şi pe cei care nu ştiu cu ce se mănâncă sportu ăsta.. lăsa-ţii să-şi facă posturi. :D

SKR* 18-10-09 21:14

Quote:

Originally Posted by buldogu (Post 2730220)

Hai ma ca difera :lol: George nu intelegea ce inseamna drift si ce presupune pregatirea unei masini din nestiinta, Muttley in schimb pare ca ar stii, si cu toate astea, nu stie sa aprecieze.

buldogu 18-10-09 21:15

ba prietene...ba PRIETENI...stati ba acasa...ca si cu voi si fara voi show-ul tot ala este...noi batem sute de km sa ajungem sa vedem asa ceva si voi venici cu replici de genul"am stat 5 ore in ploaie si frig sa vad o masina demna de drift'???????? pai pa baiatule cunoscator alea sunt masini de drift care le-ai vazut..mai putin evo ala care cred ca e de raliu si mazda care omu era incepator...si era super bun...dar ce sa stiti voi...repet si o tin pe a mea intr-una intr-una intr-una: JUCATI NFS CU DAMAGE OFF CA SA AVETI MEREU O MASINA FRUMOASA SI "LUCIOASA IN CULORI CURCUBEU" si faceti drift cu ea...ca na..aia e masina demna de drift nu? PS vedeti ca a aparut shiftu acolo aveti si bmw e36...faceti voi din ea o masina demna de drift, daca ale baietilor nu va plac =)))

D.Y ¬ 18-10-09 21:18

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2730236)
Încetaţi cu discuţiile ăstea aprinse. Lăsaţi oamenii să pună poze şi video. ( că eu asta fac de câteva ore.. )
Felicitaţi organizatorii, participanţii.. dar fără să vă certaţi.
Şi pe cei care nu ştiu cu ce se mănâncă sportu ăsta.. lăsa-ţii să-şi facă posturi. :D

UP!!!!!!!!!

cryssl 18-10-09 21:18

evenimentul a fost foarte reusit.. felicitari organizatorilor! bube nu au fost chiar deloc..sa facut tot posibilul

Felicitari FullSPeed racing..si baietilor care s'au chinuit foarte mult

este primu eveniment unde addicted a venit aproape in formula completa..este primul eveniment unde am participat si noi..acolo cat de cat.. si ne bucuram foarte mult. . multumim si la vara o sa va asteptam si noi la slatina pentru un asemenea eveniment ;)

in 1-2 ore o sa urmeze o serie de vreo 150 de poza foarte frumoase ;)

@ restul frustratilor si nemultumitilor : mai capatati si voi experienta in asemenea evenimente si poate atunci invatati si voi sa apreciati cat de cat ce faci unii oameni ;) pentru ca pentru un organizator multumirea sufleteasca e cand vede ca a reusit sa faca ceva bun.. si il scarbeste si il nemultumeste cand vede asemenea oameni ca scot asemenea perle (vorbesc din proprie experienta ) ;)

placerile voastre personale este sigur ca nu se pot discuta ;)dar rezumativa la comentarii..mie nu mi'a placut..si nu la comentarii gen mama voastra cu masinile voastre si cu bmw;urile voastre ;) ca e imatur prostesc si inutil ;)

buldogu 18-10-09 21:19

haideti nu mai aveti poze?? filmulete?? eu nu am avut cu ce sa fac :(

cryssl 18-10-09 21:23

Quote:

Originally Posted by buldogu (Post 2730260)
haideti nu mai aveti poze?? filmulete?? eu nu am avut cu ce sa fac :(

o sa pun eu poze ..dar se incarca foarte greu .. sper sa fi acoperit aproape tot .. sper sa va placa

buldogu 18-10-09 21:23

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 2730281)
o sa pun eu poze ..dar se incarca foarte greu .. sper sa fi acoperit aproape tot .. sper sa va placa

he he...super :)

D.Y ¬ 18-10-09 21:24

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 2730281)

Quote:

Originally Posted by buldogu (Post 2730287)
he he...super :)

Vă rog frumos măcar aveţi puţină răbdare.. sunt foarte multe poze de pus.. şi la cum merge netu.. e un stres..
Criss ştie cum e ..
Mai aşteptaţi şi voi.. vă rugăm frumos.

UnDracK 18-10-09 21:25

Niste filmulete de la Audio are cineva ?

Muttley 18-10-09 21:25

M-a determinat sa postez ala de a zis ca acel comentator l-a "disperat".
Da, HAI-ul a fost simpatic in postura de comentator, insa intr-un mod extreeeeem de accesibil si simplist. Probabil d-aia-i denigrat celalalt.

In postul meu exista si un pasaj care spune ca a fost interesant, deci v-aprindeti degeaba.
Sambata n-am ajuns, insa am inteles c-au fost doua japoneze, o RX si o Silvia. Speram sa le vad, insa n-au aparut. Sincer, pentru alea am asteptat pana la sfarsit, altfel eram plecat dupa maxim o ora.

Si ca fapt divers, veritabililor devoratori de motor-sport de-i vad pe aici: incercati un Campulung, un Sibiu, o Babarunca. Dac-aici ati ramas impresionati, as vrea sa va vad impresiile dupa ce vedeti acolo.

Noapte buna!

pikollo 18-10-09 21:25

Sper ca ati fost multumiti toti de eveniment este al 2-lea eveniment din Pitesti si sper sa o tinem tot asa sa urcam din ce in ce mai sus pentru a deveni un oras pe harta evenimentelor anuale chiar cate 2 3 .

Tin sa felicit publicul pentru ca a venit in numar atat de mare si nu au plecat cand a inceput sa ploua .

Multumim 4tuning & Euromall pentru ajutorul acordat nota +100

Felicitari tuturor participantilor tuning , car audio and drift

Si nu il ultimul rand multumesc echipei FullSpeed Racing pentru ajutorul acordat fara voi nu se putea tine acest eveniment .

Nikola a facut aproape 4000 de poze o sa le puna in seara aceasta .

OFFtopic :

Pentru cei care sunt interesati sa faca o filiala FullSpeed in orasul lor puteti sa ma contactati pe mess ID pikolloalex

pikollo 18-10-09 21:30

Quote:

Asa o mana de masini la drift ?

Scuza-ma daca tu vii din tokio si ai vazut la un eveniment de genu asta ( la drift ma refer) cate 80 de masini nu e vina noastra ca nu ne putem ridica la nivelul tau .

Promit eu ca daca tu vii cu o masina mai buna decat a lui Tengu , Hai , KNS , RLG eu iti fac un eveniment numai pentru tine sa fii multumit .

D.Y ¬ 18-10-09 21:38

Quote:

Originally Posted by pikollo (Post 2730319)
Asa o mana de masini la drift ?

Scuza-ma daca tu vii din tokio si ai vazut la un eveniment de genu asta ( la drift ma refer) cate 80 de masini nu e vina noastra ca nu ne putem ridica la nivelul tau .

Promit eu ca daca tu vii cu o masina mai buna decat a lui Tengu , Hai , KNS , RLG eu iti fac un eveniment numai pentru tine sa fii multumit .

Hai că ai zis-o :))
Lasă-i să vorbească gura fără ei..

dan_eclipse4g63t 18-10-09 21:41

Quote:

Originally Posted by Racer_e30 (Post 2727629)
"....pai ce faci tati ne plimbi cu bicicleta da te iei de ala..." cam ai dreptate gusturile nu se discuta :D

Care gusturi ???:rolleyes2
pai sa iti spun eu cum sta treaba cu gusturile prietene.Nu ar spune nimeni nimik daca masina aia ar fii intalnita pe strada,dar ea a fost bagata la un salon de tuning,aici este marea problema.:???::???.Este vina noastra ca am vazut si criticat o asa hidosenie mai ales si spoilerul ala pe fata care nu are nici o treba cu restul masinii??????[mai bine o lasa stock,ca era mai draguta].
Sigla aia cu GTR este sudata de capota?,sa fim seriosi o dezlipea si gata,dar exact cum ai spus si tu gusturile nu se discuta,dar nu si la un salon auto
unde masina a fost expusa.
Si inca ceva,Cludyu nsl,vezi ca baiatu conduce bmw cabrio prietene;)
Asa ca in rest puteti sa va puneti si sigle cu BUGATTI VEYRON pe strada,ca nu comenteaza nimeni,dar la un salon de tuning crezi ca ar da bine???;););)
bafta si sa auzim numai de bine.:D:D:D

csprrr 18-10-09 21:42

cum a zis-o omu "3 serii obosite " apropo un motor de 4.0 v8 nu cred ca oboseste vreodata !

a fost frumos , am aplaudat de ma ustura si acuma palmele , la fel de nemultumit ca majoritatea de pe aici de cocalarii din "tribuna".

felicitari organizatorilor , HAI KNS si toti ceilalti au facut show total :) , a si HAI la microfon ONE MAN SHOW :)

D.Y ¬ 18-10-09 21:46

POZE DE LA EVENIMENT.

AICI! Am reuşit în sfârşit să le pun..

Racer_e30 18-10-09 21:46

Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 2730355)
pai sa iti spun eu cum sta treaba cu gusturile prietene.Nu ar spune nimeni nimik daca masina aia ar fii intalnita pe strada,dar ea a fost bagata la un salon de tuning,aici este marea problema.:???::???.Este vina noastra ca am vazut si criticat o asa hidosenie mai ales si spoilerul ala pe fata care nu are nici o treba cu restul masinii??????[mai bine o lasa stock,ca era mai draguta].
Sigla aia cu GTR este sudata de capota?,sa fim seriosi o dezlipea si gata,dar exact cum ai spus si tu gusturile nu se discuta,dar nu si la un salon auto
Asa ca in rest puteti sa va puneti si sigle cu BUGATTI VEYRON pe strada,ca nu comenteaza nimeni,dar la un salon de tuning crezi ca ar da bine???;););)

fiecare isi tuneaza ce masina vrea si cum vrea
e treaba lui ... daca a adus-o la expo inseamna ca a crezut ca arata bine asa cum e si ca o sa rupa gura sau nu ... asta a ramas de vazut si sa vazut.... :lol:
numai bine :lol::lol::lol:

D.Y ¬ 18-10-09 21:52

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 2730355)

La asta te referi?? Ştiu şi mie mi s-a părut penibil şi era şi expoziţie.. în fine eu am văzut mult mai multe..

Greedy91 18-10-09 21:52

superb , absolut superb . frumos spectacol oferit de toata lumea . la mai multe evenimente cel putin la fel de reusite ca acesta .

felicitari tuturor participantilor , organizatorilor , spectatorilor ... mai putin celor de la paza , acei BG sau ce erau care desi vedeau ca esti cu camera foto in mana veneau peste tine sa iti zica : n-ai voie aici , nu ai voie acolo (nu batusem drum pana la pitesti ca sa vina un frustrat la mine sa imi zica ce si ce nu am voie sa fac , dar in fine , trecem peste:rolleyes2)

legat de ce ne intereseaza ... FOTOGRAFII ... Gratian , iti trimit un dvd la aceeasi adresa cu ele ? ca sa pun 1200 +/- foto pe net e putin mai dificil :)

Racer_e30 18-10-09 21:54

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2730399)
La asta te referi?? Ştiu şi mie mi s-a părut penibil şi era şi expoziţie.. în fine eu am văzut mult mai multe..

doar nu puteati sai spuneti omului sa se care cu ea ca e "tunata aiurea" :lol::lol:

tarnafes 18-10-09 21:56

Ce misto e threadul asta numai cearta si 2 3 poze, eu am fost sambata si mam dat putin, am ajuns tarziu, a fost un efort sa vin caci aveam f multa treaba, am venit totusi, mam dat, a fost super, m-am simtit excelent ca deobicei, publicul a fost la inceput retinut dar apoi aplauda si savura showul...nu va mai certati atat , sariti cu poze, stiu ca masina mea a dat ceva flacari caci am chinuito cu viteza 1...care are a prins fro poza cu masina mea cu flacari pe evacuare (nissan-ul portocaliu cu DOG la numar) il dau o tura blana la urmatorul show :D

Seb4speed 18-10-09 21:57

Quote:

Nepoate dute te rog eu si cu toti "novicii" astia care sunt prin comunitatea asta sa te duci frumusel la culcare ca esti un frustrat dependent de RATB si parinti locuind cu repesctivii intr-o garsoniera unde e instalat un calculator(rajnita pentium 3 probabil) pe care ai pus inevitabil si "niste" net in rate ca sa te dai bat-man pe site-uri de specialitate ... Bafta ta tati somn usor ;)

In rest maxim respect pentru baietii care au omorat masinile sa ne ofere un spectacol pe cinste pentru baietii cu muzica f buna si cei care au fost prezenti ca sa ne incante privirile cu kit-uri unicate sau in orice caz de mare valoare ...Multumim mult Pikollo,Gratzian si tuturor care au participat/organizat sau doar au fost prezenti :) ... din partea clubului de desen 4speed crew care a fost cu toti membrii pitesteni la eveniment :) RESPECT!

P.S.: Spider-man stiu ca nu se compara cu ce ai vazut tu...in filme... dar asta este te asteptam pe tine dar vezi ca autobuzul de euromall nu face drifturi nu nu nu ;) :-P:evil::twisted::rolleyes2;)

Sa ma scuze moderatorul daca am jignit personajul de desene animate mentionate mai sus ... imi pare rau ... sper sa fiu iertat :):-P:x Dar sunt mandru ca fac parte intr-un fel sau altul din aceasta comunitate si mandru ca sunt pitestean ;) Bafta! :)

D.Y ¬ 18-10-09 22:00

Quote:

Originally Posted by Racer_e30 (Post 2730409)
doar nu puteati sai spuneti omului sa se care cu ea ca e "tunata aiurea" :lol::lol:

Ehh şi tu..

Quote:

Originally Posted by tarnafes (Post 2730427)
Ce misto e threadul asta numai cearta si 2 3 poze, eu am fost sambata si mam dat putin, am ajuns tarziu, a fost un efort sa vin caci aveam f multa treaba, am venit totusi, mam dar, a fost super, m-am simtit excelent ca deobicei, publicul a fost la inceput retinut dar apoi aplauda si savura showul...nu va mai certati atat , sariti cu poze, stiu ca masina mea a dat ceva flacari caci am chinuito cu viteza 1...care are a prins fro poza cu masina mea cu flacari pe evacuare (nissan-ul portocaliu cu DOG la numar) il dau o tura blana la urmatorul show :D

Asta le-am zis şi eu. ;)

pikollo 18-10-09 22:12

Aici este link in care apare Robotul pe care l-ati vazut il videoclipul lui David Guetta

Am pus asta sa va dati seama ca acest robot nu este un nimeni

https://www.youtube.com/watch?v=hJnKQCXfpCU

dan_eclipse4g63t 18-10-09 22:15

;)
Quote:

Originally Posted by Racer_e30 (Post 2730376)
fiecare isi tuneaza ce masina vrea si cum vrea
e treaba lui ... daca a adus-o la expo inseamna ca a crezut ca arata bine asa cum e si ca o sa rupa gura sau nu ... asta a ramas de vazut si sa vazut.... :lol:
numai bine :lol::lol::lol:

:Dma bucur ca ai ajuns la vorba mea,pe strada chiar ca nu-i zicea nimeni nimik.Asa,aici sper ca a inteles ce nu-i bine la ea si omul o sa-si repare greseala.a fost o critica,care pana la urma a fost constructiva pentru el,si data viitoare nu o sa o mai aibe pe capota.:D:Dorice sut in fund este un pas inainte.
;););)o seara buna.

dan_eclipse4g63t 18-10-09 22:17

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2730399)

Da asta este:sad::sad::sad:
chiar imi pare rau ca am fost acid,dar o sa-i prinda bine in viitor.si eu am inceput de jos asa ca....:D:D:D

Kasp3r 18-10-09 22:21

OAMENI..
DACA VrETI sA va certatii...faceti-o pe privat.
acum toti care au poze si clipuri sa le posteze.

1.eu unu tin sa felicit publicul care nici cand a inceput sa ploua nu au plecat

2. felicitari TENGU , super show...felicitari si baietilor ( HAI & KNS) cu care am reusit sa ma pozez si MULTUMIM GRATIAN ptr ceea ce faci..( P.S. SI cu tine m`am pozat :D )

3. Felicitari colegilor mei din FullSpeed care au fost la inaltime si care au ajutat mult la acest eveniment ...Nikola, Pikolo... Bvo...

buldogu 18-10-09 22:21

Quote:

Originally Posted by pikollo (Post 2730496)
Aici este link in care apare Robotul pe care l-ati vazut il videoclipul lui David Guetta

Am pus asta sa va dati seama ca acest robot nu este un nimeni

https://www.youtube.com/watch?v=hJnKQCXfpCU

stai ca nu stiu ce vrei sa zici....ala de la sfarsit care apare in lumini fluorescente este ACELASI cu cel care a venit azi la pitesti?

All times are GMT +2. The time now is 00:25.

- Copyright 2026 4Tuning