![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie
Quote:
nu stiu ce sa zic dar eu preferam varianta cu bani la intrarea (poate ca aici nu sa putut) dar cred ca daca nu o sa fie free o sa vine "lumea calumea carora le place unde se afla si nu comenteza nimica pentru ca nu sunt aici ca sa faca misto de dobre, calin , hai etc SA VINA LA CURSE DOAR CEI CARE SUNT PASIONATI SAU CEI CARE SUNT LA INCEPUT.....( Nu toti glumeti de 2 bani ) scz daca zignesc pe cineva......... |
Quote:
ne lipseste cultura adica membrii 4 tuning si adevaratii pasionati au fost super incantati ceilalti au venit sa se uite sie ei(ce e la moda) am stat de vb cu cativa insi pe care ii mai cunosteam si am ramas tampit astia se asteptau sa vada masini cu garda la sol inexistenta,vopsea "deaia ca curcubeuu" si neoane oamenii nu au nici o treaba cu fenomenul de drifting sau motorsport in general(am auzit la perle zilele astea :lol:) e nevoie de cat mai multe evenimente de genul asta ca lumea sa inteleaga ca treaba asa se face,de ce baietii au "tevi' in masini si ca pentru drift iti trebuie tractiune spate usor usor publicul se va pune in tema cu fenomenul ;)(sper...:???:) ps:e30-daca ai jignit pe cineva sa se simta nu sa te scuze |
Quote:
Quote:
Daca-i unu' care-i in stare sa lege doua fraze coerente si acordate va dispera. Altu' care nu stie daca exista un (il citez) "campionat de viteza in coasta" e show-man. Si la fel de tipic, daca ati descoperit apa calda nu mai iesiti din cada. Pentru asa un "show", cu o mana de masini, toate identice, v-ati umectat de tot. Am stat in frig si ploaie cam 5 ore asteptand sa apara o masina veritabila de drift. Insa aceleasi serii 3 obosite, un MX5 standard al unui baietas de bani gata si junioru' cu Evo-ul. Nu zic nu, a fost interesant, da' pe asa o pista, cu asa masini, un asemenea "spectacol" trebuia sa dureze maxim 2 ore. PS: astia cu "multumim lui Dumnezeu" sunteti penibili tare =))) |
Puneti si poze de la Car-Audio, nu am vazut decat 2.
|
imi amintesc ca era un grup la baneas langa mine in pauza si eram in fata masinii lui tengu rx7-ele si ei se tot bateau cap in cap sa descopere ce masina: e bmw ? nu nu e bmw !, e subaru , nu e ma nici subaru e nissa .... si tot asa si cand am zis ca e rx-7 mi-au zis de unde stii ma :shock:?
nu mai tin minte dar parca era scris pe undeva pe stapte la masina ... dece nu trebuia mare cultura sa stii ce marca e o masina.... si erau niste pusti adica nu oameni mari cu plobleme pe cap si .... :twisted: ON-topic : eventu foarte reusit pacat de soare RESPECT HAI KNS si toti ceilalti SHOW TATA FELICITARIIII!!!!!!!!!!!!:!: |
1 Attachment(s)
Am pozat intentionat un astfel de exemplar sa vedeti si voi cum arata un cocalar caruia cand i se cerea sa ii incurajeze pe drifteri prin aplauze incepea sa ii huidue. Pentru cine nu il recunoaste l-am incercuit cu rosu .:lol::lol:
|
Quote:
hai a facut niste glume pe care eu un,cocalar manelist (care nu asculta manele si e departe de a fii cocalar,dar in fine,tu stii mai bine) leam apreciat:rolleyes2 poate data viitoare te vedem pe tine cum arzi guma ;) (eu am ocazia asta foarte rar,si sunt multi ca mine,poate tu ai vazut mult mai bine dar eu nu prea am cum,am 17 ani si nu prea pot sa merg prin tara la evenimente:cry: asa ca am motive sa ii multumesc lui Dumnezeu) |
Quote:
|
Muttley esti cumva George_eu? de la vitantis?
|
Am stat in frig si ploaie cam 5 ore asteptand sa apara o masina veritabila de drift.
data viitoare sa vii tu cu o masina veritabila de drift ! da' pe asa o pista, cu asa masini, un asemenea "spectacol ursulete cu v8 pe ele si pregatite de drfit ti se par asemenea ??? si unde ai vazut tu "pista " de drift in romania ma refer la una amenajata cum trebuie ??? |
Quote:
|
Încetaţi cu discuţiile ăstea aprinse. Lăsaţi oamenii să pună poze şi video. ( că eu asta fac de câteva ore.. )
Felicitaţi organizatorii, participanţii.. dar fără să vă certaţi. Şi pe cei care nu ştiu cu ce se mănâncă sportu ăsta.. lăsa-ţii să-şi facă posturi. :D |
Quote:
|
ba prietene...ba PRIETENI...stati ba acasa...ca si cu voi si fara voi show-ul tot ala este...noi batem sute de km sa ajungem sa vedem asa ceva si voi venici cu replici de genul"am stat 5 ore in ploaie si frig sa vad o masina demna de drift'???????? pai pa baiatule cunoscator alea sunt masini de drift care le-ai vazut..mai putin evo ala care cred ca e de raliu si mazda care omu era incepator...si era super bun...dar ce sa stiti voi...repet si o tin pe a mea intr-una intr-una intr-una: JUCATI NFS CU DAMAGE OFF CA SA AVETI MEREU O MASINA FRUMOASA SI "LUCIOASA IN CULORI CURCUBEU" si faceti drift cu ea...ca na..aia e masina demna de drift nu? PS vedeti ca a aparut shiftu acolo aveti si bmw e36...faceti voi din ea o masina demna de drift, daca ale baietilor nu va plac =)))
|
Quote:
|
evenimentul a fost foarte reusit.. felicitari organizatorilor! bube nu au fost chiar deloc..sa facut tot posibilul
Felicitari FullSPeed racing..si baietilor care s'au chinuit foarte mult este primu eveniment unde addicted a venit aproape in formula completa..este primul eveniment unde am participat si noi..acolo cat de cat.. si ne bucuram foarte mult. . multumim si la vara o sa va asteptam si noi la slatina pentru un asemenea eveniment ;) in 1-2 ore o sa urmeze o serie de vreo 150 de poza foarte frumoase ;) @ restul frustratilor si nemultumitilor : mai capatati si voi experienta in asemenea evenimente si poate atunci invatati si voi sa apreciati cat de cat ce faci unii oameni ;) pentru ca pentru un organizator multumirea sufleteasca e cand vede ca a reusit sa faca ceva bun.. si il scarbeste si il nemultumeste cand vede asemenea oameni ca scot asemenea perle (vorbesc din proprie experienta ) ;) placerile voastre personale este sigur ca nu se pot discuta ;)dar rezumativa la comentarii..mie nu mi'a placut..si nu la comentarii gen mama voastra cu masinile voastre si cu bmw;urile voastre ;) ca e imatur prostesc si inutil ;) |
haideti nu mai aveti poze?? filmulete?? eu nu am avut cu ce sa fac :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Criss ştie cum e .. Mai aşteptaţi şi voi.. vă rugăm frumos. |
Niste filmulete de la Audio are cineva ?
|
M-a determinat sa postez ala de a zis ca acel comentator l-a "disperat".
Da, HAI-ul a fost simpatic in postura de comentator, insa intr-un mod extreeeeem de accesibil si simplist. Probabil d-aia-i denigrat celalalt. In postul meu exista si un pasaj care spune ca a fost interesant, deci v-aprindeti degeaba. Sambata n-am ajuns, insa am inteles c-au fost doua japoneze, o RX si o Silvia. Speram sa le vad, insa n-au aparut. Sincer, pentru alea am asteptat pana la sfarsit, altfel eram plecat dupa maxim o ora. Si ca fapt divers, veritabililor devoratori de motor-sport de-i vad pe aici: incercati un Campulung, un Sibiu, o Babarunca. Dac-aici ati ramas impresionati, as vrea sa va vad impresiile dupa ce vedeti acolo. Noapte buna! |
Sper ca ati fost multumiti toti de eveniment este al 2-lea eveniment din Pitesti si sper sa o tinem tot asa sa urcam din ce in ce mai sus pentru a deveni un oras pe harta evenimentelor anuale chiar cate 2 3 .
Tin sa felicit publicul pentru ca a venit in numar atat de mare si nu au plecat cand a inceput sa ploua . Multumim 4tuning & Euromall pentru ajutorul acordat nota +100 Felicitari tuturor participantilor tuning , car audio and drift Si nu il ultimul rand multumesc echipei FullSpeed Racing pentru ajutorul acordat fara voi nu se putea tine acest eveniment . Nikola a facut aproape 4000 de poze o sa le puna in seara aceasta . OFFtopic : Pentru cei care sunt interesati sa faca o filiala FullSpeed in orasul lor puteti sa ma contactati pe mess ID pikolloalex |
Quote:
Scuza-ma daca tu vii din tokio si ai vazut la un eveniment de genu asta ( la drift ma refer) cate 80 de masini nu e vina noastra ca nu ne putem ridica la nivelul tau . Promit eu ca daca tu vii cu o masina mai buna decat a lui Tengu , Hai , KNS , RLG eu iti fac un eveniment numai pentru tine sa fii multumit . |
Quote:
Lasă-i să vorbească gura fără ei.. |
Quote:
pai sa iti spun eu cum sta treaba cu gusturile prietene.Nu ar spune nimeni nimik daca masina aia ar fii intalnita pe strada,dar ea a fost bagata la un salon de tuning,aici este marea problema.:???::???.Este vina noastra ca am vazut si criticat o asa hidosenie mai ales si spoilerul ala pe fata care nu are nici o treba cu restul masinii??????[mai bine o lasa stock,ca era mai draguta]. Sigla aia cu GTR este sudata de capota?,sa fim seriosi o dezlipea si gata,dar exact cum ai spus si tu gusturile nu se discuta,dar nu si la un salon auto unde masina a fost expusa. Si inca ceva,Cludyu nsl,vezi ca baiatu conduce bmw cabrio prietene;) Asa ca in rest puteti sa va puneti si sigle cu BUGATTI VEYRON pe strada,ca nu comenteaza nimeni,dar la un salon de tuning crezi ca ar da bine???;););) bafta si sa auzim numai de bine.:D:D:D |
cum a zis-o omu "3 serii obosite " apropo un motor de 4.0 v8 nu cred ca oboseste vreodata !
a fost frumos , am aplaudat de ma ustura si acuma palmele , la fel de nemultumit ca majoritatea de pe aici de cocalarii din "tribuna". felicitari organizatorilor , HAI KNS si toti ceilalti au facut show total :) , a si HAI la microfon ONE MAN SHOW :) |
|
Quote:
e treaba lui ... daca a adus-o la expo inseamna ca a crezut ca arata bine asa cum e si ca o sa rupa gura sau nu ... asta a ramas de vazut si sa vazut.... :lol: numai bine :lol::lol::lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
superb , absolut superb . frumos spectacol oferit de toata lumea . la mai multe evenimente cel putin la fel de reusite ca acesta .
felicitari tuturor participantilor , organizatorilor , spectatorilor ... mai putin celor de la paza , acei BG sau ce erau care desi vedeau ca esti cu camera foto in mana veneau peste tine sa iti zica : n-ai voie aici , nu ai voie acolo (nu batusem drum pana la pitesti ca sa vina un frustrat la mine sa imi zica ce si ce nu am voie sa fac , dar in fine , trecem peste:rolleyes2) legat de ce ne intereseaza ... FOTOGRAFII ... Gratian , iti trimit un dvd la aceeasi adresa cu ele ? ca sa pun 1200 +/- foto pe net e putin mai dificil :) |
Quote:
|
Ce misto e threadul asta numai cearta si 2 3 poze, eu am fost sambata si mam dat putin, am ajuns tarziu, a fost un efort sa vin caci aveam f multa treaba, am venit totusi, mam dat, a fost super, m-am simtit excelent ca deobicei, publicul a fost la inceput retinut dar apoi aplauda si savura showul...nu va mai certati atat , sariti cu poze, stiu ca masina mea a dat ceva flacari caci am chinuito cu viteza 1...care are a prins fro poza cu masina mea cu flacari pe evacuare (nissan-ul portocaliu cu DOG la numar) il dau o tura blana la urmatorul show :D
|
Quote:
In rest maxim respect pentru baietii care au omorat masinile sa ne ofere un spectacol pe cinste pentru baietii cu muzica f buna si cei care au fost prezenti ca sa ne incante privirile cu kit-uri unicate sau in orice caz de mare valoare ...Multumim mult Pikollo,Gratzian si tuturor care au participat/organizat sau doar au fost prezenti :) ... din partea clubului de desen 4speed crew care a fost cu toti membrii pitesteni la eveniment :) RESPECT! P.S.: Spider-man stiu ca nu se compara cu ce ai vazut tu...in filme... dar asta este te asteptam pe tine dar vezi ca autobuzul de euromall nu face drifturi nu nu nu ;) :-P:evil::twisted::rolleyes2;) Sa ma scuze moderatorul daca am jignit personajul de desene animate mentionate mai sus ... imi pare rau ... sper sa fiu iertat :):-P:x Dar sunt mandru ca fac parte intr-un fel sau altul din aceasta comunitate si mandru ca sunt pitestean ;) Bafta! :) |
Quote:
Quote:
|
Aici este link in care apare Robotul pe care l-ati vazut il videoclipul lui David Guetta
Am pus asta sa va dati seama ca acest robot nu este un nimeni https://www.youtube.com/watch?v=hJnKQCXfpCU |
;)
Quote:
;););)o seara buna. |
Quote:
chiar imi pare rau ca am fost acid,dar o sa-i prinda bine in viitor.si eu am inceput de jos asa ca....:D:D:D |
OAMENI..
DACA VrETI sA va certatii...faceti-o pe privat. acum toti care au poze si clipuri sa le posteze. 1.eu unu tin sa felicit publicul care nici cand a inceput sa ploua nu au plecat 2. felicitari TENGU , super show...felicitari si baietilor ( HAI & KNS) cu care am reusit sa ma pozez si MULTUMIM GRATIAN ptr ceea ce faci..( P.S. SI cu tine m`am pozat :D ) 3. Felicitari colegilor mei din FullSpeed care au fost la inaltime si care au ajutat mult la acest eveniment ...Nikola, Pikolo... Bvo... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning