Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - black bmw (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/142777-e39-black-bmw.html)

DEVIL's Style 07-01-11 18:06

Re: E39 - black bmw

urata domle masina , nu mi place deloc :D , glumeam , frumoasa rau , mai ales ca e neagra [ moartea mea ] acum sa treaca iarna si un set de jante pe 18 ar da frumos de tot ! felicitari cristi !

PS : daca ar fi dupa mine , as pune shadowline si un set de oglinzi de m5 ca totul sa fie perfect !

all3ex_wly 07-01-11 18:44

stiu si RUN-ul din oras.mi-a atras atentia si faptul ca are jante ca ale mele.eu le am doar de iarna pe asta acum.pana duminica sper sa intru in posesia unor style 194M

JusT_SaY_BoBo 07-01-11 19:11

sa vad ce gasesc ... oricum ma incata rau d tot si bbs rc .. daca gasesc 8j cu 9j le iau sigur !
stiu ca tu mai le ai cu anunturile... daca vezi ceva anuntama si pe mine ![/QUOTE]

cu cea mai mare placere.cand dau de ceva iti arat8)
foarte placut sunetul!
chiar arata foarte foarte bine masina!:twisted:

crysty.bobok 07-01-11 20:28

Quote:

urata domle masina , nu mi place deloc , glumeam , frumoasa rau , mai ales ca e neagra [ moartea mea ] acum sa treaca iarna si un set de jante pe 18 ar da frumos de tot ! felicitari cristi !

PS : daca ar fi dupa mine , as pune shadowline si un set de oglinzi de m5 ca totul sa fie perfect !
MS colegu :D shadowline vine cat de curand , oglinzile de m5 dupa pasti cred ... ! Am alte prioritati pana atunci .. jantele si suspensia vor fi urmatoarele modificari majore !

Quote:

stiu si RUN-ul din oras.mi-a atras atentia si faptul ca are jante ca ale mele.eu le am doar de iarna pe asta acum.pana duminica sper sa intru in posesia unor style 194M
RUN este un prieten bun... are jantele si pt iarna si pt vara ...;) stiu jantele style 194M arata foarte bine pe e90 ! Bafta !

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3963237)
sa vad ce gasesc ... oricum ma incata rau d tot si bbs rc .. daca gasesc 8j cu 9j le iau sigur !
stiu ca tu mai le ai cu anunturile... daca vezi ceva anuntama si pe mine !

cu cea mai mare placere.cand dau de ceva iti arat8)
foarte placut sunetul!
chiar arata foarte foarte bine masina!:twisted:

Mersi ! Sunetul difera mult fata de ce se aude in video ... este mult mai subtil !

RideTheRiddle 09-01-11 23:51

cand vad masina asta ma oftic si mai mult ca nu am gasit una neagra....:shock:

crysty.bobok 11-01-11 19:49

2 Attachment(s)
Happy Birthday !!!

crysty.bobok 11-01-11 20:01

Happy Birthday !!!

SAX1987 11-01-11 22:09

Cand montezi inelele de bord ?:D

Eu le-am pus azi , daca vrei iti pot da detalii !

all3ex_wly 11-01-11 23:01

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3976059)
Happy Birthday !!!

unde erau 13 grade astazi ? :O

crysty.bobok 12-01-11 09:23

3 Attachment(s)
Quote:

Cand montezi inelele de bord ?

Eu le-am pus azi , daca vrei iti pot da detalii !
acum sunt la facultate ... intr-un weekend cand ajung acasa o sa ma ocup d ele ...

Quote:

unde erau 13 grade astazi ? :O
Pozele sunt facute pe 08-01-2011 in Pucioasa la calea ferata ...

Sambata am schimbat Termostat , filtru epurator si senzorul de temperatura !

Astazi au cedat stergatoarele :(( ... o sa imi fac timp sa le desfac si sa vad ce trb sa cumpar ... !

adrian17071979 12-01-11 14:18

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 2633383)
Fabricatie :2003
Motor :2000cc , 136cp

Masina o am din 2005 , am luat-o din germania cu 63.000 de km acum am 158.000 si singura problema care am avut-o cu masina a fost la 153.000 km cand am parcat masina am intarziat vreo 2 ore iar cand am vrut sa plec sa auzit un troncanit .... picase fulia ....din ce cauza nu stiu reparatia m-a costat vreo 250 euro dar am fost surprins cum in aproape 100 mii km nu am avut nici o problema cu ea ...

Recomand tutoror acest model sunt f rezistente cunosc persoane care au bmw e 60 si deja intampina ff multe probleme la nr asta de km ....

Mai am pana sa o fac pe a mea asa , oricum este frunoasa foc si sa ai grija de ea , sa pui poze cu ce pui pe ea .

crysty.bobok 12-01-11 14:36

sunt poze cu o pagina in urma .... :) tu ai vazut doar prima pagina :D

adrian17071979 12-01-11 14:41

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3978387)
sunt poze cu o pagina in urma .... :) tu ai vazut doar prima pagina :D

Am vazut , insa ma refer totusi si la cum arata inainte tot departe de tine sunt cu modificarile. Succes mult si sa ne auzim cu bine.

allexgabriel 13-01-11 23:32

Foarte frumoasa masina. Te-am vazut de cateva ori si prin oras. Felicitari si spor la treaba in continuare !

crysty.bobok 14-01-11 14:22

Quote:

Am vazut , insa ma refer totusi si la cum arata inainte tot departe de tine sunt cu modificarile. Succes mult si sa ne auzim cu bine.
Atunci succes si tie si in maxim 1 an sa ma intreci la modificari !!!!

Bafta !

Quote:

Foarte frumoasa masina. Te-am vazut de cateva ori si prin oras. Felicitari si spor la treaba in continuare !
Mersi !

all3ex_wly 14-01-11 14:30

multa lume din oras dar cand e vorba sa facem o intalnire,fie ea si pe jos nu sare nimeni :(

crysty.bobok 14-01-11 17:51

Quote:

multa lume din oras dar cand e vorba sa facem o intalnire,fie ea si pe jos nu sare nimeni
ma sunt cativa dar trebuie organizat ...marea majoritatea nu intra pe forum ...

Tocmai am pierdut un set de OZ Mito pe 17 de 8,5j cu 10j , mor de oftica :cry2::cry2:

quze 15-01-11 00:53

:) dc mori de oftica ? e39 cu 17 e pistol cu apa

crysty.bobok 15-01-11 10:10

Quote:

dc mori de oftica ? e39 cu 17 e pistol cu apa
erau la 400 euro ... si le-as fi tinut pana gasesc ceva pe 18 sa imi placa... sigurul set de oz mito pe 18 mi la gasit un coleg de forum la 2000 euro :)

RuDoLf3721 15-01-11 23:20

https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...-modulare.html

eu nu am bani :(

SAX1987 15-01-11 23:29

Am vrut sa le iau eu prin vara dar nu m-am inteles cu proprietarul .

Pot sa iti dau detalii despre starea lor de atunci daca vrei .

quze 16-01-11 02:29

Idem SAX, daca nu le-a reconditionat nu-si fac banii.

De fapt, isi fac banii, da nu in RO

SAX1987 16-01-11 12:48

Quote:

Originally Posted by quze (Post 3989733)

Poate isi fac banii dar astea erau strambe si una era sparta, trebuia sudata !!

Buzele erau inca cu lacul original si gumele pe spate sunt prea late , n'ai ce face cu ele .

Erau buna daca erau mai late putin dar ele au doar 9.5j pe spate , daca erau de 11 j merita .

Manu_88 16-01-11 14:12

pe baiat il chema marius?

crysty.bobok 16-01-11 17:43

Quote:

Am vrut sa le iau eu prin vara dar nu m-am inteles cu proprietarul .

Pot sa iti dau detalii despre starea lor de atunci daca vrei .
Quote:

Quote:

Poate isi fac banii dar astea erau strambe si una era sparta, trebuia sudata !!

Buzele erau inca cu lacul original si gumele pe spate sunt prea late , n'ai ce face cu ele .

Erau buna daca erau mai late putin dar ele au doar 9.5j pe spate , daca erau de 11 j merita .
Am mai vorbit noi sax despre jantele astea... stiu starea lor si oricum pe 19 nu prea ma incanta ...

quze 16-01-11 17:51

Omu e cu capu oricum, m-am mai interesat acum de ele si i-am zis ca mai intra minim 300 in ele, cica in ce domne :lol::lol:

crysty.bobok 16-01-11 18:36

Quote:

Omu e cu capu oricum, m-am mai interesat acum de ele si i-am zis ca mai intra minim 300 in ele, cica in ce domne
Or fi reconditionate si puse la punct ! Oricum eu vreau pe 18 ....

crysty.bobok 17-01-11 11:31

astazi am dat avans pentru folie si un mic polish....

o sa vina asa..
difuzor : folie carbon ,
rama proiectoare : folie carbon ,
ornamente geamuri : negru lucios ,
trimuri interior : folie carbon ,
nari : negru lucios sau folie carbon ..... as vrea negru lucios dar am inteles ca in timp o sa se zgarie ar fi mai bine sa le imbrac si pe astea in folie carbon ?

quick_silver2 17-01-11 14:47

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3993658)

o sa vina asa..
nari : negru lucios sau folie carbon ..... as vrea negru lucios dar am inteles ca in timp o sa se zgarie ar fi mai bine sa le imbrac si pe astea in folie carbon ?

Narile, parerea mea e ca mai bine ar arata in folie negru lucios sau chiar negru mat, in nici un caz carbon.. zic eu,dar e o chestie de gusturi treaba asta.

crysty.bobok 17-01-11 14:57

si eu tot negru lucios vreau ....

cred ca asa o sa le fac ...

all3ex_wly 17-01-11 15:59

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3994247)
si eu tot negru lucios vreau ....

cred ca asa o sa le fac ...

uite cum este cu carbon.e frumos negru lucios.eu d'asta am avut si d'asta am pus.vroiam sa scap cat mai repede de pata aia d ecrom :))

JusT_SaY_BoBo 17-01-11 16:04

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3993658)

o sa vina asa..

dap negru lucios la nari e ce trebuie.
in rest un sfat de la mine ar fi sa pui folie de carbon alba in interior se vede mult mai bine!dar si normala e ok

crysty.bobok 17-01-11 16:35

Quote:

uite cum este cu carbon.e frumos negru lucios.eu d'asta am avut si d'asta am pus.vroiam sa scap cat mai repede de pata aia d ecrom
am mai vazut facute in folie carbon ... arata bine dar parca tot negru lucios vreau chair daca o sa fiu nevoit sa il mai schimb din cand in cand ... + ca ornamentele de la geamuri le fac negru lucios ...

Quote:

dap negru lucios la nari e ce trebuie.
in rest un sfat de la mine ar fi sa pui folie de carbon alba in interior se vede mult mai bine!dar si normala e ok
o sa vad ce folie pun la interior am inteles ca aia alba are un soi de sclipici in ea si nu stiu cum ar arata....

JusT_SaY_BoBo 17-01-11 16:51

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3994530)
am mai vazut facute in folie carbon ... arata bine dar parca tot negru lucios vreau chair daca o sa fiu nevoit sa il mai schimb din cand in cand ... + ca ornamentele de la geamuri le fac negru lucios ...

o sa vad ce folie pun la interior am inteles ca aia alba are un soi de sclipici in ea si nu stiu cum ar arata....

nu stiu de faza cu sclipiciul,eu am vazut si mi s-a parut foarte ok mai ales pentru interior.intra pe site-ul lui brandex ca are el poze acolo cu carbon alb8)

crysty.bobok 17-01-11 17:03

1 Attachment(s)
uite cum arata folia... o sa pun o bucata de forma si vad cum arata la soare... de obicei sunt foarte atent la detalii de genul asta :)

SAX1987 17-01-11 17:34

Nu pune carbon pe grile :D Negru mat e cel mai bine sau chiar si lucios .

Tu ai interiorul gri si nu cred ca va arata bine cu carbonul ala alb !

Hai sa o vedem gata , sunt curios cum va arata !

crysty.bobok 17-01-11 17:45

Quote:

Nu pune carbon pe grile Negru mat e cel mai bine sau chiar si lucios .

Tu ai interiorul gri si nu cred ca va arata bine cu carbonul ala alb !

Hai sa o vedem gata , sunt curios cum va arata !
Negru lucios o sa fac grilele !

la interior inca nu m-am hotarat ce pun .... alb sau negru ... si albul ala se asorteaza destul de bine cu interiorul gri ...

crysty.bobok 17-01-11 18:19

8 Attachment(s)
O mica modificare la husa de capota ! ....

JusT_SaY_BoBo 17-01-11 20:11

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3994857)
O mica modificare la husa de capota ! ....

arata bine tare!uitasem ca ai interiorul gri.te hotarasti tu la fata locului la culoare!intradevar are dreptate sax nu stiu cum ar veni griul cu alb:oops:

crysty.bobok 17-01-11 20:19

Quote:

arata bine tare!uitasem ca ai interiorul gri.te hotarasti tu la fata locului la culoare!intradevar are dreptate sax nu stiu cum ar veni griul cu alb
o sa vad acolo ce si cum fac... sa nu uitam totusi ca scaunele si banchetele sunt negre ... cu toate ca pe viitor voi pune gri ...

All times are GMT +2. The time now is 21:30.

- Copyright 2026 4Tuning