![]() |
Re: Eveniment Auto la Shopping City Suceava - 26 - 27.09.2009
Adica ?
|
El poate face cam tot ce a scris acolo, daca vrea şi merită, dar postul lui de aici a fost doar un răspuns la prostiile care s-au tot debitat pe aici, un pamflet.
|
Am avut noroc k m-au ajutat baietii (turbotiger, madcow si B93798) sa-mi umplu masina cu heliu k pe un balon sa o mai usurez si mai ales sa o racesc cu NOS sa mi se mai ridice relantiul din baia de ulei...
Apropo, totul este un pamflet cu exceptia clasamentului postat de mine...cu scuzele de rigoare k am fost offtopic dar am vrut sa ne mai amuzam si noi...:)... Golful are doar soft facut intr-o mica sau mai mare masura de 3 minti luminate cica...:))...mai multe detalii la Dragos-Uga sau B39798, sau ce nick o mai avea el pe aici... |
oricum felicitari....ai mers super bine
|
Cronica personala:
1. Bine ca s-a intrerupt cursa de accelerare. O minte luminata, responsabila a hotarat acest lucru si nu pot decat sa-l felicit. Restul sunteti iresponsabili... 2. In orice stat civilizat, in orice competitie legata de sporturile cu motor, SIGURANTA e pe primul plan. Vorba americanului "Safety first..." si cu asta am spus tot ce am avut de spus. 3. Succesul unei manifestatii de acest gen nu depinde de nr. cat mai mare de participanti, cum gresit au inteles marea majoritate, ci de calitatea evenimentului privita din toate punctele de vedere. 4. Comentariile unora gen "oile din suceava" sau " la aia din BT ce poti sa le ceri" nu denota decat "inteligenta artificiala" cu care sunt inzestrati. 5. Organizatorii au fost pur si simplu coplesiti de nesimtirea de care au dat dovada cei care in nenumarate randuri si la urma definitiv au trecut de banda de hartie care delimita accesul. Si totul s-a petrecut sub ochii organizatorilor care abia faceau fata in haosul creat la linia de start. Se dadea ceva "moka" acolo mai baieti ca trebuia sa stati gramada acolo? 6. M-a "amuzat" teribil si etapa de decernare a premiilor si cupelor cand un participant, cred ca din Bucuresti (un domn brunet mai bine facut) a primit o cupa care era acordata pentru sectiunea "AUDIO" desi respectivul participant castigase premiul la cu totul alta sectiune. Ce sa-i faci domnule, nu fii trist.... e tot o cupa. Unul din organizatori (nu dau nume dar probabil se simte singur) a zis ca nu e vina lui, s-a "evaporat" si l-a lasat pe respectivul domn cu ochii in soare. 7. Si o remarca pozitiva... a mai crescut cu cateva procente calitatea evenimentelor organizate la Suceava. Felicitari lui Tengu care in ciuda evolutiei spectaculoase s-a ferit sa faca si alt fel de "spectacol". Poate unii nu inteleg ce vreau sa zic... dar va mai dau un indiciu: e oare normal ca dupa ce iti inchei reprezentatia artistica sa te dai jos din masina, sa o "pedepsesti" urcandu-te pe ea si "calcand-o" in picioare? Poate pe viitor vom vedea si "drifteri" care din cauza extazului sa se dea jos din masina, sa ia din spate un baros( sau poate un flex) si sa dea in masina precum rockerii care isi sparg chitarele pe scena la final de reprezentatie. Felicitari si pentru posesorul VW Scirocco din BT care cu un motor 1.8 16 valve, normal aspirat a reusit sa ne impresioneze intr-un mod extrem de placut. Salutari din Cetatea de Scaun a Moldovei - Stefan cel Mare. |
Quote:
Da, organizatorii sunt vinovaţi, desigur, nişte incompentenţi care nu baga concurenţii īn seamă. Ce vă mai place să aruncati cu noroi, romāneşte aşa... |
Quote:
|
Pai eu am luat pe bune clasamentul si tot ce s-a zis pt ca nu am fost prezent la Suceava, fiind la Bucuresti, si chiar eram curios de ceea ce s-a intamplat ( stiind doar de nefericitul accident care a avut loc ).
|
Quote:
Promit eu ca data viitoare tu vei fi organizatoru principal ;) sa te vedem dak implicat in organizare o sa mai faci atatea comentarii... peste tot si mai ales la toate evenimentele facute in sv au exista oameni inafara de participanti si organizatori care au inceput cu aia nu e bine ca ailalta la fel... frate pune dracului mana si organizeaza tu sa te vdm atunci ;) iar in leg cu saftey.. intradevar pista .... nu era una pt curse... dar nu te supara pe mine... cu taranii din suceava (si aici ma refer exclusiv la public) niciodata nu se va face nik safe.... si ca sa va aduc aminte etapele organizate pe aeroport unde desi erau jandarmi, garduri sau orice alt ceva... oile ca altfel sincer nu pot sa le zic treceau chiar unii din ei la 10 metrii de masina care venea in viteza... Deci dak in sv o sa se trezeasca un alt organizator inafara de cei care deja ne stim... o sa ii uram toti multa bafta si o sa va tinem pumnii sa fiti the best ;) |
Quote:
|
Aleks, te rog sa intelegi ca tot ceea ce am scris mai sus nu a fost cu rea vointa. Am spus doar ceea ce s-a vazut din afara, din ipostaza de spectator.
Pe de alta parte sunt sigur ca nimic nu poate fi perfect, mereu vor fi si deficiente pe care organizatorii le vor lua in calcul pe viitor, lucru de altfel benefic pentru cresterea calitatii unor evenimente de acest gen. Voi organizatorii nu trebuie sa va suparati cand cineva va spune unde a "iesit" sau n-a "iesit" bine - (feedback se numeste) ci ar trebui sa dovediti ca sunteti responsabili si ca veti face ca data viitoare sa iasa mai bine. Numai asa eforturile voastre vor fi apreciate. Din pacate sunt perfect constient ca organizatorii, in ciuda eforturilor pe care le fac, se lovesc mereu de vesnica problema: autoritati, birocratie, spectatori cu un grad inca mic de civilizatie. KAmikazee2005: cred ca te lasi dus de val cand spui "...cu taranii din suceava". |
cu siguranta
niciodata spectatorii nu sunt de vina NICIODATA oiunde, daca intr-un spatiu neprotejat faci ceva de interes, o sa imbulzeasca lumea.. in orice oras... organizatorul are datoria sa delimiteze si sa securizeze suprafata de demonstratie |
mie imi place ca de cate ori iese bine 4tuning ia toate meritele....de cate ori iese rau ei se spala pe maini si nu au nici o legatura...nu prea mi se pare normal
|
tu nu ai observat bine
in general noi ne luam suturi, si invatam din asta nu sunt ok jignirile, dar am tinut cont de fiecare neregula semnalata dar aici nu ne spalam pe maini aici nu am avut NICIO IMPLICARE la ce sa ne spalam pe maini? eu am intervenit mai sus deoarece cineva vorbea urat de publicul din Suceava am spus doar ca nu este publicul de vina la liniutele de acolo... eu am aflat depre ele de pe 4tuning, cu o zi inainte nu am organizat, nu am acceptat si nu cred ca acolo se poate face o cursa de viteza mergi la locatie si spune-mi daca iti pui tu fundul la bataie sa faci o cursa acolo dar nu-mi spune aici ba chiar nu-mi spune de loc fa acolo o cursa, daca vrei si o sa avem grija sa nu fim prin preajma multa bafta |
Quote:
retine bine: "Asa cum spune si titlul pe 26 si 27 septembrie 2009 va avea loc in parcarea Shopping City Suceava (Carrefour) ceea ce se vrea cel mai mare eveniment auto din Moldova si Bucovina din acest an. Organizator - Fritz 4Tuning - 0724/407190 & Razvan alias Red Celica alias LKN adica me - 0723/867777 sau 0747/119991 :lol::lol::lol:" pagina 12, amice!8) |
4tuning nu organizeaza curse pe 402 m, "liniutze"
|
da normal...posturi sterse....vai de capu vostru
|
Felicitari 4tuning... sunteti tari;) tineti-o tot asa... nu cred ca mai exista undeva in lumea asta un forum mai cenzurat decat asta ;) in fine... inca odata felicitari... sunteti "tari"
|
Īmi pare rău că s-a şters ultimul meu post, aş fi fost foaarte curios să-ţi aud răspunsul la cele ridicate acolo.
Nu-i nimic, cu altă ocazie o să ridic din nou problema, şi aştept cu mare interes atunci răspunsurile tale. Pānă atunci, toate bune. |
Buna Aleks. Poti sa imi faci pe PM un rezumat cu discutia?
|
Sigur Ştefan, intru pe mess şi-ţi detaliez imediat. :)
|
Rog pe colegii mei din Crazy Drivers sa incheie aici discutia si sa nu mai posteze decat daca este vorba despre alt subiect.
|
Quote:
Vad in el calitati de leader... Go Stean, Go !:lol::lol::lol: |
Păi e un lider, fără discuţii. Eu am apreciat la el calitatea asta tot timpul, şi o spun oricui īntreabă.
|
Gata ca ma inrosesc :oops: si va sterg posturile :twisted:
|
:arrow:lupta stefane
|
aici pt ,,sageata vw driver,, sa stii ca sint mindru ca ...fritz si razvan (red celica ) au organizat impreuna cu invitatii si shoping city suceava si eu cred ca a iesit foarte bine . Multumim si sper ca va placut cel mai frumos eveniment din nordu Moldovei. Bafta
|
Quote:
noroc ca-mi trece repede:lol::lol: poate ne vedem la piatra pe 25 octombrie. apropo, nici nu contest faptul ca au organizat ei. si la mai multe! eu, chiar daca am fost suparat pe moment tot am sa mai vin in sprijinul vostru (nu de umplutura). pana la urma l-am inteles si pe fritz ca era suparat. vorbele lui au fost deranjante pe moment. dar cand stam sa rumegam mai bine... ne mai vine mintea la cap.:peace: multa bafta in continuare. |
Razvane Fritz cand e urmatorul event la SUCEAVA ????? ca mie dor de mult fum si multe cauciucuri sparte :D
|
expo carrefour daca strang 10 masini frumoase luna asta .. sunt pe aproape ..
|
Ms moolt fritz dar te rog sa lasi un comment cu data cand va fi eventul :D
ca sa stiu sa vin ca abia astept ms :D |
platesti bn fritz sa vin cu racheta mea
?>:-P |
racheta e sol-aer sau sol-sol ? :)
|
depinde la ce te referi poate merge si prin aer si pe sol:-P