![]() |
Re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate
azi urmeaza 2 upgrade...
|
Quote:
|
alea de mult is ... :)
cotiera si reparat geam stanga fata... bine, tehnic nu is chiar upgrade-uri, dar...ma tot gandesc la 320k...sau 325k...momentan sunt alte prioritati, dar...o sa fie si aia la un moment dat. inca mai caut frane de m3 si bari stabilizatoare tot de m3... 2 inele nu, la bmw, ca mai apar de undeva inca 2 si iese altceva...daca va merge mintea acolo unde mi-a mers mie cu "inelele"...(ceva cu un rege si ... |
..don`t :))))
|
e ok ?
|
da, sigur...ne-am chinuit putin cu montajul, dar...e ok. se potriveste...
cum pot sa schimb tapiteria de pe ea? se desfac clemele de dedesubt? |
vreau sa le multumesc tuturor celor ce au fost langa mine in momentele speciale din weekendul trecut...m-am simtit foarte bine, si nu o sa uit niciodata.
urmeaza si cateva poze, mai tarziu... |
stiu ca o sa ma injurati toti :))
dar e printre cele mai chicioase tuninguri pe care le-am vazut :)) de la bara fata, lambo doors, evacuare, tot :)) |
n`o sa te injure nimeni pt ca iti expui punctu de vedere...o sa te injure pt modu in care ti`l expui ...tipic cocalarului roman
|
Quote:
|
Quote:
p.s. ii dau dreptate lu hori:)) |
ma pot face ca nu am vazut...e un forum liber (in general) deci ai si tu dreptul la parerea ta...revin astazi cu cateva pics...
|
Este părerea lui şi dacă până şi proprietarul maşinii i-o respectă, îi rog pe ceilalţi care ţin morţiş să-i ţină partea lui daflyer să se abţină.
VladM, la următorul mesaj în care postezi un cuvânt obscen, iei vacanţă ! |
eu am facut masina cum am crezut eu ca e bine, si ...sa fie absolut diferita de ce este in romania, in materie de e36...daca am reusit si daca e apreciat, e ok. daca unii (nu cred ca e singurul) considera ca e kitch...sau mai stiu eu ce, e dreptul lor, e parerea lor...
ma doare intr-un fel ca eu stiu cat am muncit, si cat efort am depus, financiar si...nopti nedormite, nervi etc...sa vina cineva sa "arunce" o chestie din asta, dar...daca atat le poate unora capul, ce pot face eu?absolut nimic...si de aceea, nu merita sa ma stresez in nici un fel |
Quote:
|
ai fost weekendu' trecut sau acu 2 sapt. la nunta? :D te-am vazut sambata seara prin oradea-city.. cu flori si minunii pe ea...
mie imi place masina.. e diferit dar nu mi se kitch.. cel putin din profil, combinatia cu negru arata f bine! legat de capacele tale... am uitat complet! ti-ai facut rost sau iti trimit eu? :D |
o participat la nunta ca de nu mergea se supara nevasta pe el:))
|
2 Attachment(s)
nici nu am pretentia sa placa tuturor, e prea extrem, e ceva care fie place, fie nu place. insa de la asta pana la a fi kitch...e drum lung. numa deranjeaza deloc ca nu place cuiva...doar putin m-a deranjat catalogarea atat de rapida in categorie...dar, nu mai are rost sa dezbatem subiectul...
|
Ce sa mai ! Ti-am zis si ieri casa de piatra sa isi faca aia din epoca de piatra :). Tu sa o faci din BCA cu dita mai garaju si dita mai piscina :D. Sa fiti iubiti si fericiti !!!
|
Casă de piatră, ginerică ! :peace:
|
THX !!!
|
Casa de piatra prietene !
|
Casă de piatră !
|
Casă de piatră !
Succes cu matza pe mai departe , looking good , nu intotdeauna ce e diferit inseamna si kitch ... |
Casă de piatră şi o casnicie fericita !
|
Casa de piatra
|
Casa de piatra;)
|
mai ai in plan serpisori ?
|
da, dar caut ceva cu TUV...sa o pot omologa cumva cumva ca tot am probleme din cauza nivelului de zgomot...si oricum refac tot traseul cel actual e supradimensionat si...nu e chiar ok.
eventual ...evacuare completa (pana la finale) , cu serpisori, si tot ce mai trebuie...(nu e neaparat sa aiba catalizator, ca oricum ala nu il mai am). |
eu mi-am comandat un rand de serpi,te anunt dupa ce ajung si ii montez.
|
ok, chiar sunt curios cum sunt, si...daca is ok, si eu vreau...dar vreau sa fiu sigur ca sunt ok calitativ, ca pretul e prea bun...(grosimea peretelui, calitatea sudurilor, aspect etc)
|
Quote:
|
daca is ok, sa imi spui, ca,..eu chiar ame nevoie de o refacere de traseu, sa il fac putin mai silentios, ca...patesc si eu ca si EVL maine poimaine
|
Te referi cumva la asta: " A condus auto nr * ** EVL si a tulburat linistea publica prin producerea de zgomote de intesitate excesiva produse prin ambalarea excesiva a motorului ....":lol:
|
DA !!!
|
1 Attachment(s)
ce am gasit prin arhiva... :lol:
acuma sper ca se vede munca depusa de tine... |
oho...inca mai am si eu poze.
la vremea ei, a intors cateva capete...poza asta cred ca are vreo 4-5 ani... |
Si mai zice lumea ca e kitch..arata ff bine!
|
Quote:
cluj si am fost dezamagit..tot bordul ala de fibra de sticla, bodykit-ul ciudat, de capota nu mai zic...:headache: se vede ca s-a muncit mult pentru ca masina sa ajunga in stadiul actual. e putin cam extrema pentru gusturile mele dar a iesit frumos. foarte tare ideea cu gri(sau e negru)mat pe lateral:yes: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning