![]() |
Re: Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team
1 Attachment(s)
Dancu Auto Show...weekendul trecut...cel mai bun timp clasa RWD - cursa indemanare
Multumiri lui Tim pt poza. |
cat de blana arata:X:X:X
|
Brasov - 2010,etapa 5: locul 9 in calificari, apoi in finale am reusit sa intru in top 8 ( l-am batut pe Ciuli, na-na-na-na-na-na!), pierzand in sferturi fata de KNS - probabil cel mai bun pilot de la aceasta etapa dupa parerea mea.
Masina e in proportie de 90% ok, am reusit doar sa daram cateva jaloane si cred ca bate ceva prin fata de la minunatul drum Iasi-Bacau-Onesti-Tg Secuiesc-Brasov si retur. Din fericire, a fost una din masinile care a functionat fara probleme la acest eveniment. Un film din calificari, nu stiu care runda este asta: https://www.youtube.com/watch?v=C7pv8...eature=related |
Ai fost de vis!!! Cum poti sa o pui dea latu...mama mama. Ffff frumos lai invins pe Ciuli (ta nannananana :)) ), un strop de noroc daca aveai il invingeai si pe KNS. Meriti mult mult mai sus de 8 la cum merge masina si tu cu ea.
P.S. Data viitoare nu mai fugi asa de la locul faptei...poate mai vor fanii sa te salute :)) |
Quote:
multumecs ca mi-ai dat voie sa studiez un pic ce ai tu sub capota. A fost demential ce ai facut duminica in poiana. Bafta in continuare. PS:Mi-a placut tura de recunoastere a traseului !!!!!!!!!! |
Quote:
haha felicitari pentru victorie, te-ai dat foarte fain, a fost chiar frumos sa ne dam asa de aproape si scuze daca ti-am dat emotii in vre-un fel :hug: |
News:
Suceava 30-31oct 2010: dupa prima tura de antrenamente s-a spart grupul de Skyline R32 si a cedat coroana, nu partea de autoblocant. Fuga la Iasi, luat vechiul grup sudat, parintii mei mi-au adus planetarele din Neamt, si sambata seara la 21.00 masina era functionala. Am intrat in calificari, locul 8 din 16 calificati, cu 80puncte. In finale, a trebuit sa lupt contra lui Calin (care a condus masina lui HAI, intrucat Sky-ul s-a stricat sambata) , am reusit prima runda 7-3 pt mine, a doua runda s-a anuntat prin statie 6-4 pt Calin, ma pregateam sa dau turul de invingator cand arbitrii au revenit asupra deciziei, acordand nejustificat in opinia mai multor piloti de la fata locului 7-3 pentru Calin, in re-round am obtinut 6-4 in prima tura, iar in a 2-a am facut spin. Castigator - Calin. Nu comentez, stiu ca sunt un debutant si nu am cum sa ma trag de sireturi cu cei care fac legea in sportul asta la momentul actual. Am lovit masina de 2 ori puternic de parapetul de anvelope. In rest, totul e ok. Ne vedem la anul! |
Quote:
Ne mai auzim daca mai ajungi prin zona! Te salut! |
Multumesc de aprecieri.
|
Maaaaaaaaaaan...ai lovito :| CRAP! Imi pare rau sa aud asta. Cat despre nepotisme, e aiurea daca au inceput DEJA sa se practice. Mai mult nu imi permit sa comentez ca nu am fost acolo.
Totusi felicitari ca ai reusit sa pui masina in functiune si ai participat si duminica si ai facut spectacool frumos cum ai obisnuit publicul de fiecare data! |
2 Attachment(s)
Actiuneeeee...
|
Buna ziua, felicitari pentru prestatie domnu` inginer! ne pare rau ca ati lovit-o ! semnati condica weekendul asta la iasi ? :D
|
Felicitari nenea Dragos! Mult succes anul viitor si mai mult noroc!
|
Si cursa care a lansat controverse dpdv al jurizarii ultimei runde:
https://www.youtube.com/watch?v=_2CUT...eature=related |
"BEST PERFORMANCE" in evenimentul Urban Driving Skills Iasi organizat de FRT, pentru timpul cel mai bun al zilei la proba de indemanare.
Si un mic film din antrenamente, sunt curios daca are cineva si filmul de la proba cronometrata. https://www.youtube.com/watch?v=Y_7xEwkAHQ4 |
Felicitaciones senor Dragoş, sau cum dracu s-o scrie felicitări în spaniolă :lol:
|
Salutare nenea Dragos.
Cam tarziu dar abia acum am reusit sa-mi fac putin timp liber sa pun si eu cap la cap clipul de pe 31.Oct.2010. Numai bine. https://www.youtube.com/watch?v=LgOqWoUHALk |
Frumos filmat, felicitari !
|
y, tare filmuletul, si well driven dragos :D
|
Mersi, Andi.
Un mic montaj postat de Razvan LKN - Iasi, 07.11.2010 https://www.youtube.com/watch?v=zBEY0e27Zb0 |
Cea mai impecabila masina d la drift .
Mor d ea bv Dr. Made in Japan :P |
felicitari si succes in continuare. pentru masina nota 10+
|
1 Attachment(s)
..:D...
|
Quote:
|
Quote:
|
Îi provoci tahicaride lui Dragoş, atât tot :lol:
|
Nu cred:lol:
...Ca ce am ilustrat eu acolo nu s-a lasat cu "sechele" asupra masinii. :-) |
La multi ani , tot ce ne dorim :D sa avem parte.
Bft cu proiectul. Pyranha. |
Vrum, vrum, am iesit pe strada...
|
Tinand cont de ultimele reguli impuse de FRD, este foarte posibil ca proiectul constituit de S14-le negru sa ajunga intr-un impas, din simplul motiv al lipsei fondurilor pentru a modifica masina conform noilor reguli.
Din niste calcule aproximative, tinand cont de faptul ca masina mea este inca apta sa circule in regula pe drumurile nationale (adica are RCA, ITP, rovinieta, trusa, triunghi, stingator, etc), precum si de faptul ca dpdv estetic inca arata ca o masina normala, pe care uneori o folosesc singur sau impreuna cu un pasager chiar si cateva zile la rand, pentru a-i aduce imbunatatirile constand in roll-cage, scaune scoica si centuri in patru puncte, pastrandu-i totodata practicabilitatea curenta, vor fi necesari aproximativ 1500 euro doar pentru piese. La aceste costuri se adauga cel al unui echipament omologat, adica cel putin 250euro, rezultand un total de 1750 euro fara a lua in calcul eventualele lucruri care vor aparea suplimentar. In absenta unor sponsori sau a unui sprijin financiar de orice natura care m-ar ajuta sa cumpar niste repere bolt-on pt masina mea, ma vad nevoit sa las masina in stadiul actual (nu pot sa ma apuc sa sudez niste bare prin masina si sa zic ca am rollcage sau sa prind scaunele cu profil prin podea doar de dragul de a fi prinse) si sa merg in campionat atata vreme cat vor permite derogarile date de federatie - 1,2 sau 3 etape. Ca sa fiu subiectiv, desi nu am dreptul intrucat nu am participat la sedinta de sambata din cadrul federatiei, consider ca exista o antiteza totala intre spatiile ce servesc pt circuite de drift improvizate in Romania si conditiile de siguranta foarte severe impuse de federatie. Si mie mi-ar placea ca toate masinile din campionat sa fie aliniate la standarde internationale, insa multi dintre noi suntem departe dpdv financiar de puterea de a realiza acest lucru prin forte proprii. Iar daca in curand driftul va deveni o chestie exclusivista pentru cei care pot si vor sa investeasca in masina lor, voi fi nevoit sa ma supun regulilor si sa renunt. Succes tuturor in campionat. |
Subscriu in totalitate! Convine sau nu, ce a zis Dragos e purul adevar, din pacate.
E vorba aia "tot ce'i frumos tre sa dispara"...cam asa ceva si aici... |
Trist !
|
Quote:
Crezi ca a alergat cineva la magazin sa cumpere combinezon cu nomex si casca omologata de jdemilioane? sa nu exageram. Vorbim la Iasi, punem noi ceva la cale. PS: esti cam optimist cu echipamentul complet si omologat la 250 eur :D vorbim |
Razvane, iti dai seama ca nu mi-as dori sa se termine pt mine cu driftul, insa am luat in calcul ipoteza ca se va merge pe directia precizata de federatie, la care chiar daca as vrea sa subscriu, nu am resursele necesare acum (din motive personale, fireste, e vorba de planuri de viitor, etc).
Va astept cu drag la Iasi. |
Quote:
|
Dragos nu ma uita. 8)
|
Cum ti-am zis si cand ne-am vazut azi, sper sa nu renunti pentru ca lucrurile au un mod de a se rezolva uneori de la sine.
Ar fi pacat sa irosesti timpul si banii investiti pana acum in sportul asta, in definitiv poti sa mergi pe ieftin doar ca sa fii in regula si cu asta basta, nu trebuie sa fie totul high-quality daca e mai greu cu finantele. Si eu ma aflu intr-o situatie asemanatoare, mi-au fost date putin peste cap planurile insa voi face ce pot ca sa ma aliniez, no choice. Nu vreau sa-mi sara lumea in cap dar cumva asta este singura cale de a aduce drift-ul la nivelul de apreciere meritat, si anume acela de sport profesionist. Altfel este intr-adevar greu sa atragi sa atragi sponsori seriosi, media, fani samd. Orice lucru mare a necesitat sacrificii pe parcurs. Eu unul sunt mic copil ca investitii fata de majoritatea pilotilor din campionat, si cu toate astea ma consider prea investit in sport-ul asta (care inca nici nu l-am practicat oficial) ca bani, timp si altele ca sa dau acum inapoi. Consider ca ar fi fost mult mai bine daca regulamentul pentru 2011 ar fi fost stabilit inainte de iarna ca sa nu fie din scurt si sa fie timp sa putem schimba prioritatile si sa facem mai intai "investitiile" in necesare si nu in altele dar .. aia e. Eu sper sa nu pierzi dorinta de a merge mai departe, nici tu si nici oricare alt pilot isi pune aceeasi problema. Si in definitiv daca prioritatile actuale sunt altele, ce e in neregula cu o pauza de un an ca sa poti pregati agregatul si pilotul 100% pentru 2012 ? Sau sarite cateva etape pana e totul ok ? Daca voi putea ajuta cu ceva, voi incerca sa ajut. Indiferent de ce vei decide iti voi tine oricum pumnii la fiecare etapa la care vei participa. Multa bafta, Octav |
3 Attachment(s)
Merge omu` linistit prin parcarea Carrefour si il loveste un BMW in fund ... soferii astia cu BMW-ul sunt pericol public.
Felicitari Dragos pentru fum si pentru stil. Ai aratat lumii ca se poate merge foarte frumos si cu o masina "de strada" |
Multumesc pentru aprecieri. Ultimele doua curse, cele cu Calin, au fost dedicate din tot sufletul publicului care m-a sustinut in aceste 2 zile, pentru acesti oameni, care au indurat frigul si au aclamat, am incercat sa fac spectacol - fum mult- unghiuri mari, lasand la o parte telul competitional, si imi doresc sa cred ca am si reusit.
Multumesc inca o data. |
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:38. |
- Copyright 2026 4Tuning