![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
mah nush ce sa mai zic... ea chiar de asta s-a speriat... ca deveneaprea serios pt ea! nush ce sa cred... a trecut deja o luna :(.... sapt asta e ultima de asteptare... dar va fi si de indiferentza totala...nu tu telefoane... nu tu mess. vreau sa vad cum se descurca! situatia e destul de imbarligata....
dar eu o iubesc... sper totusi sa nu se fi schimbat atata cat sa nu o pot suporta.... makar panacastig eu teren ;) |
Asa te vreu! Indiferenta e o treba buna! Las-o pe ea sa vina. Acum depinde de ce v-ati certat.... Dak e ceva de iertat ca sa zic asa merge,dar dak e ceva grav poti sa-ti cauti alta si pe ea s-o lasi cu ochii in soare.Din proprie experienta iti zic: mai bine suferi acum mai putin decat sa suferi mult mai mult mai tarziu. Eu asa am patit-o, si cand am avut OCAZIILE nu am facut-o, k nah.... stia sa ma prosteasca cu lacrimi. Nu fi fraerul ei man! k o sa vina mai tarziu alta mai buna si ai sa zici " ce fraer am fost k am iertat-o si m-am impacat cu ea" . Stiu k acum suna ciudat dar dak ma asculti, mai incolo ai sa iti dai seama ca am dreptate. Bafta!
|
daca te porti frumos cu o fata nu e bine,indiferenta face minuni uneori ;)
|
accord2.0ex, asculta ce ti-a zis needbrain, ca a zis bine. indiferenta doare cel mai tare. laso asa vreo2 saptamani, nu ii da nici un semn sa vezi daca nu o sa te caute ea. fao sa i se faca ei dor de tine si sa isi deie seama ce a pierdut si daca nu o sa te caute, laso moarta ca nu mai are nici un rost. la 19 ani mai ai destule de facut si de iubit, zic io. am traito pe propria piele.
si cum a mai zis cineva dupa fomei si autobuze sa nu alergi niciodata, ca vin altele. a si inca ceva, incearca sa iesi cu alte fete si sa te vad ea sau amicele ei, daca se poate mai si un sarut ca sa vada ca nu iti pasa, sa vezi atunci ciuda si cum o sa te caute. acuma faci cum vrei, dar si dexter 20 zice bine ce zice |
ideea e ca daca va iesi cu altele,nu tre sa iasa ca sa fie vazut de ea.in primu si primu rand tre sa iasa pt el,sa "guste si alte mancaruri".si daa s-o intampla sa-l vada tipa respectiva asta e altceva.dar un lucru sa nu faci,sa nu te cuplezi cu una si sa treci pe la aia prin cartier ca-i va pica fisa ca vrei s-o oftici,va vedea ca defapt te doare si.....s-a basit mireasa ;)
|
nu prea am avut rabdare sa citesc toate posturile de aici... dar doua faze m-au omorat:
""Si inca ceva: dupa femei si autobuze sa nu fugi niciodata! Stii de ce? Pt k intotdeauna vin altele! "" si "" frate daca intr-o zi, femeia care-o iubesti ti-e infidela si iti trece prin cap sa te arunci din balcon, adu-ti aminte ca doar ai coarne boule nu aripi!!!! N""... marfa asa! stiti ce? sa nu va para rau de nimic. daca a fost o relatie frumoasa si v-ati iubit... sa zambiti cand va aduceti aminte, nu sa oftati. n-o sa puteti face asta din prima luna dar pe urma o sa mearga... si e frumos :) bucurati-va de ce a fost si nu mai plangeti de ce nu mai este :) viata e frumoasa, sunt multe femei si multi baieti si cu siguranta veti gasi pe altcineva cu care sa aveti o relatie cel putin la fel de frumoasa :) |
Asa asa!!! Bagati mare si fara numar k are nevoie de tot spijinul nostru acum. El nu trebuie sa treaca prin ce am trecut noi. UF! de s-ar putea transmite experienta noastra de la noi la el ce bine ar fi, dar omul trebuie sa vada cum e sa te arzi cu focul pt k apoi sa stie sa se fereasca.
|
stii cum se zice
cine sa ars o data in supa, a2a oara sufla sin iaurt fi tare ca o sa treaca si sa vezi ce bine o sa te simti. da pe ele ca nu merita, au tradat si tradeaza de cand sa facut lumea, prima a fost EVA. bafta si sper sati treaca, fi tare |
Valeu cata dreptate ai! Chiar... prima tzeapa a fost data de o femeie...unui barbat.Asa ca...NEVER TRUST PUSSY!
|
O alta idee ar fi sa te vada cu o alta tipa...probabil ca va face urat, insa sunt sanse sa te sune sa iti zica sa va impacati...deh, gelozia intre fete e mare rau :D
|
chiar crezi k ar avea vreun efect?(pozitiv)
|
aia tine de ea...
Eu am patit-o...ea se plictisise iar eu m-am bagat cu alta sa imi ocup timpul...dupa ce m-a vazut cu "noua" a inceput sa ma sune...prima oara sa ma anunte ca m-a vazut cu "mandra" si ca domne una mai buna nu ai gasit, etc ca mai apoi sa ma sune sa imi spune ca ma iubeste si ca vrea sa ne impacam... Totul depinde de ea... |
va veni o vreme cand iti vei spune "ma ce fraier eram" etc.si asta o sa vina in momentul in care o sa intalnesti fete ce sunt "superioare" din anumite privinte respectivei dar implicit si "inferioare".
zici ca merita?nush cate ai avut pana acum,dar cu cate vei avea mai multe iti vei da seama muult mai usor care merita si care nu viata merge inainte cu/fara ea ;) o sa vezi ca se poate si fara.va fi mai greu o perioada dar cu timpul te vei pune la loc pe picioare si va fi totul ok |
Asa e. Trebuie doar sa lasi timpul sa vindece ranile.
|
oare daca a deranjat-o ca m-am facut o data ca nu o vad o sa o deranjeze daca ma vede cineva cunoscut ei cu alta? sau asa o sa aiba si ea curaj sa umble cu altul? e prea riscant.. dar daca pana martea viitoare nu se aude nimik de bine incerc si asta!
ms |
mi se pare o prostie sa te pui cu cineva doar ca sa faci experimente cu cealalta.... tie ti-ar conveni sa se puna una cu tine doar ca sa vada ce zice fostul ei? in plus de asta fosta ta e posibil sa creada ca TOT S_A TERMINAT, ai vrea asta? complicate treburile..lasa asa cum e ceva timp si gata... daca nu da ea nici un pas peste o vreme da-l tu ,iar daca ai dat degeaba pui punct si NEXT! ;)
|
nu am zis k o combin pe una doar k sa vad dak merge... rezi k eu nu am prietene kare m-ar ajuta? le-o fi greu s se plimbecu mine de mana si sa-mi dea un pusi? oricum mai astept sa vad....
|
frate te framanti prea mult!cat timp acorzi tu pe zi acestui subiect?
din cate observ prea mult.mai bine ai face altceva.nush..iesi cu masina cu tovarasii,basi in portbagaj alea alea,caterinca.daca stai toata ziua sa te gandesti la tipa aia nu o sa rezolvi nimic!!! |
stai tu linistit k nu am eu timp toata ziua de ea... am destule de facut!
tu ai trecut prin asa cev? .. sincer nu cred... nu-ti doresc... asa k nu ma lua cu dinastea pls! |
ba am trecut;)
dar am avut prietenii aproape si am reusit sa trec peste ea mai repede decat as fi crezut.iti trebe si "o mana de ajutor" ce-i drept,dar trebe sa si vrei sa treci peste. io acum tie iti spun ceea ce mi s-a spus si mie,si ce a avut efect ;) daca vrei sa iti vezi de viata ta linistit asculta ceea ce zic eu si inca cativa baieti pe aici,si presupun ceea ce-ti tic si prietenii si vei vedea ca nu vrem decat sa te ajutam.io-ti sigerez sa tii cont de sfaturile noastre,dar decizia tu o ei |
DAP! Asa am facut si eu. Si acum fac kk pe o rel de 1an si 2 luni pt k cei de-aici m-au ajutat sa vad cum sta treaba....Acum sunt la inceput de relatie cu o tipa....blonda dupa care toti pretenii mei saliveaza.... Asa ca ....
|
accord2.0ex , ai 19 ani , acum iei viata in maini , asta e startul , nu'l rata...pleaca din pole position omule...las'o pe tipa aia...sunt altele mai bune...in maxim 3 ,4 luni o sa uiti de ea...o sa fie doar o amintire placuta...si eu am trecut prin asta si stiu cum e...si acum imi pare rau k am pierdut destul de mult timp suferind dupa cineva care nu merita...si mai tragic a fost momentul cand am aflat k de mai mult timp tipa era impreuna cu omul pe care il consideram fratele meu...e mult mai lunga si complicata povestea.poate o sa ti'o zic odata la o bere ;)
|
daca nu o bagi in seama cand o vezi pe strada, nu prea rezolvi nimic, o faci sa creada ca tu suferi si nu mai vrei sa vb cu ea.
macar salut-o, asteapta sa vb cu tine si nu iti arata punctele slabe. daca te intreaba ceva tu spunei ca totul e ok, zambeste si spunei ca te grabesti ca ai putina treaba, ai sa vezi ca nu o sai pice bine si dc totusi trece o vreme, cred ca ar fii mai bine sa nu te mai gandesti la ea, pt ca iti faci tie rau si e pacat pt ca ai toata viata in fata or sa mai vina si altele(cu cat mai multe cu atat mai bine), pt ca din astea inveti, cine tie aproape si cine nu. bafta, si tinete tare |
In cazul lui e bine....La mine cand am vrut s-o salut nici nu a vrut sa vb. MI-a scris pe telefon k nu vrea sa mai vb cu mine....Deh! mi se rupe mie k ea vrea sa faca economie la vorbit... Cel mai bine e sa nu te gandesti la ea si la trecut si sa privesti viitorul...
|
el zicea ca sa facut el ca nu o vede. io ziceam ca daca ea il saluta el sa nu o ignore, ca nu e bine. si dc ea il ignora asta e, atunci nu mai are nici un rost, poate sa o uite si sa-si vada de treaba lui si de viata lui, nu?
eu asa zic |
Asta asa este, dar cand pompa de snge spune altceva? Atunci trebuie sa intervina creierul si sa zica....STOP si NEXT.Dar e mai greu inceputul.
|
oameni buni... am inteles! tiu c trebuie sa fac... e totul ok! merci mult pt sfaturi si incurajari!
|
Quote:
acum esti in "vraja" dar stai sa vezi ce misto o sa fie cand o sa-ti treaca,o sa te schimbi destul de mult,o sa observi nesti lucruri care nu le observai inainte la fete mi-a zis mie cineva odata ca toti ne ardem cel putin o data in viata...dar toto raul spre bine ;) asta daca stii sa profiti de greseala care ai comis-o si nu o vei mai repeta ;) hai k obs ca poti(daca vrei) asa ca,io zic sa vrei mai mult ;) |
M-am despartit si eu astazi de prietena mea , dupa o relatie de un an de zile.....am spart toate vreo 10 scrumiere si vreo 10-20 de pahare de nervi.....sa ma ia dracu
|
Quote:
Si sa-ti facem cunostinta cu persoane cu probleme muuuult mai mari. Crede-ma ca ajuta enorm sa vezi pe unu care o duce mult mai rau ca tine . |
Quote:
|
Quote:
Sa fie o femeie care sa ti-o traga al dracu de bine si sa-ti ofere tot ce nu ai primit de la prima.Nu trebuie sa te indragostesti de ea (nici nu ai cum asa repede) dar te va face sa o uiti pe fosta instant... |
Quote:
|
big problem! :(
|
Cred ca am sa incerc sa ma impac cu ea...
|
Quote:
|
nu pot sa inteleg pt ce va trebuie relatii lungi de la 17 ani.
voi realizati ca mai devreme sau mai tarziu tot va despartiti? una e o relatie de 2 ani spre ex care incepe cand ai 22 de ani si una e relatia de 2 ani cand ai 17 ;) la 22 esti ceva mai copt la dovleac si stii mai bine ce vrei si sansele sa mearga mai departe relatia respectiva sunt mai mari da la 17 ani cand incepi sa simti gustul vietii si a distractiei,NU SE MERITA! ma uit acuma la unii dintre voi de 18-19 ani cum suferiti pt in urma cu 1 an,1 an si ceva sau poate chiar mai mult ati luat o decizie aiurea cre ca va era muult mai bine daca nu ati fi avut aceste relatii lungi...nush de ce da am io presimtirea asta ;) |
exact..needbrain are dreptate...mare dreptate...cu toate k pur si simplu se intampla sa te indragostesti , nu trebuie neaparat sa vrei...eu asa am patit'o , de atunci m am lecuit :D
|
Quote:
no applause pliz :))))) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |
- Copyright 2026 4Tuning