![]() |
Re:
Quote:
|
apropo de intreceri pe strazi ... este o dacie break domle` care nush ce face da numai pe contrasens depaseste .. .cu masini in fatza el nu are treaba. E diles omu` (in sensu` bun) :lol:
|
ti-am zis mah,ala cu breaku' sta langa zana_rea
|
Re:
Quote:
|
ery -----mergeti mah mai incet ce dracu a dat viteza in voi?????-----
UITE CINE VORBESTE :roll: :roll: in locxul tau taceam cand stiu ca fac fleshuri la radar la 180 si in loc sa opresc bag a4a si accelerez....... sau erai in a4a? :evil: :evil: |
tu vb mey D_M_X care itzi trezesti noaptea vecinii....stii tu ce zic :D
|
Re:
Quote:
|
mda .....lol ery...apropo de intreceri ...stiii ce era frumos in seara aia cand am mers la zodiac si l-am temelit pe ala cu solenta....sa incepem sa facem si sherpishori in fatza lui........cred ca o lua pe refugiul de tramvai
|
noi baieti buni!
ok roger inger_rebel ,,i got it\" lol vedem noi ce mai iese pana la urma facem sau nu ceva cumva sambata!scrieti pe MR forum ca sa stie toata lumea oficial si in ,,particular\" vb vine!v-am tzukat pana cand ne vedem!cyaa all
|
psycho,iti fac politzaii concurentza:au bajetii niste solenze noi noutze
scrie pe ele \"politia\" bai deci am ras in prostie cand am vazut-o |
Re: noi baieti buni!
Quote:
|
Re:
Quote:
da da mai sunt cateva noi noutze pe care nu scrie nimik .. m`am dat la unu ... dar il shtiam ...a venit dupa mine si nu mi`a facut nimik .. e o solenzxa alba .. cu numere de bucureshti .. B - nush cat -NAH .. e gardaa .. are si sirena pe ea asa k ... take care :) |
Re: noi baieti buni!
Quote:
|
am avut aseara parte de intreceri pe strazi aoleooooooooooo ... de toata frumusetzea. Contra-sens, liniutze spontane, mai o lua Psycho pe unde vroia, mai dadea CeReS o flacara ... superb ce sa mai zic, asa iese de fiecare data cand MR Cta e pe strazi :wink:
|
se poate si mai bine .. toata distractzia m`a costat 100 d mii .. si inca ceva .. va zic asta p alt forum :)
|
Re:
Quote:
|
doar ce am ajuns acasa .. o seara incarcata ... ce e mai important .. shtitzi k e o nova albastra cu neoane si cu bara modificata .. nebunie .. ma plimbam cu un pasat 1.9 TDI si ii facu semn lu` shaw .. dam o linie .. si face da .. hop pe varianta ... la 3 plecam, .. de fapt pleaca , k mie mi s`a oprit motoru .. :) ... la a 2`a mi`o dau cam 1 mashina jumate .. se urk shoferu la volan la pasat ... si ii da cam juma de mashina ... passat breack ... cu un injector injundat ... in fine ... ii zic lu` shau .. k a 2`a oara m`am dat cu el in mashina .. frate asta nu e motor nu nova ... ai ceva p el ... si face .. da am ...
si ridica , capota ... evacuare inox cap coada .. 2 tobe + filtru sport + cip ... asa k .. e inca unu rau :) |
Re:
Quote:
oho... trebuie sa il caut si eu ... sa fac si eu una cu el .... :) dar asta dupa ce imi repar masina .. :) |
Re:
Quote:
ma bag langa el .. si ii fac .. hai frate .. ne tragem ... | | .... si a zis da ... asa imi plac mie oamenii .. super zambitor .. nu taran cum sunt altzii ... respekt ptr el :) |
Re:
Quote:
treaba asa .. bun .... ca sa stiu .. :) mersi pt. info :) |
da .. a zis k se da .. da fara sa vreau am uitat sa ii iau numaru de tel ... oricum omu` se trage ... da vezi k n`are limitare .. m`am cam uitat eu la el la turometru :)
|
Re:
Quote:
mai bine ... ca nu are ... :)) stiu eu ce zic .. :) |
am vazut-o si eu nova aia cu nr de tl.........si chiar ma gandeam ce are sub capota ca se vedea si auzea ca nu e lucru curat acolo
|
nu stiu de ce dar cred ca vor cam dispre liniutele din mamaia o data cu deschiderea sezonului din cuza aglomeratie ,dar ramane varianta aia de la metro care iti da fiori cand ajungi pe ea.sper ca vom vedea ceva interesant pe acolo cat de curand ,macar ca pe vremurile bune :lol:
|
Re:
Quote:
|
corect psycho......si variantra cu mamaia cade ptr ca in primul rand nu ai cum sa faci liniutza printre masini(doar sa fii tampit in sensul de prost) si in a2lea ....e full de politzie.Singura ramane varianta si acolo in cadru restrans.
Apropo vreau sa-i multzumesc tipului cu Cielo alb care sambata seara(in portu tomis) mi-a dat o shansa sa ma fac cu el iar eu in prostia mea am refuzat aceasta onoare |
mai rarutz ca e mai dragutz shi in cadru cat mai restrans...foarte restrans...daka se poate doar 5-6 mashini maxim e perfect...
|
eu prefer totusi vreo 30 de masini si in fiecare zi...... :oops:
|
super.. si daca se poate fara public.. sau fara copii.. e bine art ? 5-6 masini e perfect.. te bagi si tu ca chilotu'-n cur.. poate ca ar fi mai bine sa apara doar aia cu permise.. nu ti se pare normal ? oricum eu nu vin.. ca n-am masina pt asa ceva.. dar poate sunt altii care chiar s-ar baga.. (si nu au 15 ani :roll: )
|
eu am zis sa fie 5-6 mashini in care sa fie doar shoferii fara sa apar eu...nu ai intzeles ce trebuia...
|
iar incepe vechea discutzie ? :roll: :roll: :roll:
|
zice bine ery in fiecare zi nu ar strica,ca la cat de bolnav sunt eu de masini si de curse nu m-as satura.nu cred ca ar fii chiar atat de bine intr-un cadru super restrans dar nici adunatura cum este in port.daca se faca ceva,sa se faca intre cei ce se cunosc si atunci poate vine ceva lume dar am mai spus nu adunatura.daca se anunta ceva il bagati si pe gabitza in seama :oops: mersi
|
aoleoo adii .. ai espero si nu t dai cu cielo .. poate iti dadea si o mashina avans .. da si tuh fraier .. trebuia sa faci prima cu el sa il lashi sa te faca .. si la a doua ... cand el sa plece de la start .. tuh sa fii la finish .. sa vedem ce fatza facea :) :shock: :yikes: :weirdface si ii si zici k ai un injector infundat .. bujiile neschimbate .. si benzina proasta .. k altfel poate ii dadeai mai bine .. :)
:weirdface :weirdface :weirdface :weirdface :weirdface :weirdface :weirdface |
mai nene ,de cand ma tot plimb pe strazi dar nu am mai vazut deloc o ilegala ,la un semafor sau o liniuta mai klumea la iesirile din oras.chiar nu mai au romanii pofta de adrenalina
|
pacat.. eu chiar fac :D mai bine ca nu ma vede lumea :D daca s-ar putea sa nu ma vada nici politia.. ce bine ar fi :roll:
|
Re:
Quote:
|
am dat eu in seara asta singur :) de la stop de la gara(cu ferdinand) spre casa d cult 5 sec si vpr-ul a trecut cu 200 prin cdc ..deci liniii se daau cu unu sau altu sau singuri.....
|
Si eu am o \"sensibilitate\" pentru bucata Capitol - ss - ... :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Liniute spontane inca mai sunt garla... conteaza cum abordezi un potential \"adversar\" iti turezi un pik motorul, sau te uiti la femeia lui, sau ii zambesti si te duci cu masina un pik mai in fata, sau ii arati universalul semn :)) etc o groaza de tipuri de abordari, trebuie doar sa o gasesti pe cea corecta si sigur iti gasesti o masina cu care sa te dai la semafor :))
:peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning