![]() |
Re: E46 - kox's coupe
extrema masina!!succes in continuare si sa ai grija de ea ca merita!!!
|
diabolica masina!
nu se mai aude nimic cu ea? bafta! |
Quote:
apoi... portbagajul de csl si cupola la fel, cu efect carbon, poate face pe oricine sa creada ca ar fi un csl, sau macar un motor destul de puternic, iar cand o accelerezi, face ca un motor de 2.0l. ideea nu e rea deloc si a iesti super bine masina, doar ca ai fi putut sa te-ncordezi la un motor mai mare ca sa poti sta in fata daca tot e. ;) |
In Londra acolo nu s-a auzit de styling ?!
|
Foarte frumos!
Off topic Parere personala : ma uit la poze si imi zic : "Uite ca avem si noi,se poate si in romania,sunt si in romania oameni care au facut ceva deosebit din masinile lor" . Poate ar trebuii un "beemerfest" in primavara si cineva ( EvlSkillz ) sa faca un filmulet poate un site,"pictoriale".Sa se stie ca pe langa multa mizerie ,tigani( nu am nimic personal),un guvern de rahat,c***e,drumuri jalnice in Romania avem peisaje deosebite,femei frumoase si masini ! https://www.youtube.com/watch?v=sFgnswwP9eo https://www.youtube.com/watch?v=kPvkzo37WZg |
jantele ce sunt acum pe masina nu sunt cumva alea ce le'a avut bacosh pe 350z?
|
Quote:
|
a fost foarte frumoasa masina inainte cand era neagra,acuma ai reusit din ea ceva extraordinar. Spor la treaba in continuare.
|
Quote:
|
Quote:
Nu te mai obosi sa imi raspunzi, e dimineata si m-am distrat ceva pana la ora asta, poate d-asta am fost mai recalcitrant, spor la munca. |
Quote:
cat despre credite sau daca am vreun credit, obositule, nu te ingrijora tu ;) ce sa intelegi de la un tzarush!? daca el nu are, nu tre sa aiba nimeni. scuze de off topic, dar ca de obicei il intereseaza pe vecinul din scara, daca are vecinul de sus ce crapa. ca doar asa e la noi... |
Quote:
cat despre atacul gratuit pe care ni-l oferi, asa fac astia carora le cadea zgura de pe casa si au ajuns si ei " la mai bine ", sufera si jignesc ... crezi ca esti vreun buric pe undeva ?? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
se vorbeste despre masina omului si nu despre neajunsurile mele gasco :D |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Domnu K O X ce mai face masinuta?
Care ii mai e viata? Nici o poza nimic cu ea? Noutati? Hiberneaza? PS: parca seamana?:) |
am vazut masina sapt trecuta de foarte multe ori prin oras,parca eram sincronizati,cam in fiecare zi,ba eu eram in spatele lui ba el..evident intamplator
frumoasa masina,in realitate ii altceva:X sa ai parte de ea si spor in continuare la miciile detalii |
Quote:
|
1 Attachment(s)
masina e ok.asteapta sa ai ajunga capacele de la roti si apoi un pic de stressss pe mareo pt o sesiune foto cum trebuie.pana atunci doar o poza mica. :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
mai pun si eu o poza mica
|
Hmm....frumos.
Mai pune,mai asteptam Bft in continuare cu albitura:) |
Am vazut masina la aeroport in Arad cand a fost evenimentul de drag. Arata foarte bine! Sa o stapanesti sanatos si cu grija!
|
urca pozele cu bestiaaaaaaaaaa.... :D
|
Arata foarte bine masina. Dintre toate badboy-urile care le-am vazut facute pe bmw al tau e cel mai fain. Arata mult mai fain pe alb, se vad mult mai bine liniile masinii si iese foarte mult in evidenta. Din ce an este?
P.S. Felicitari, le meriti din plin:P! |
Quote:
deosebita e ... ai ales exact ce trebuie pt ea ... a iesit superb ...nu am cuvinte ... |
5 Attachment(s)
ceva poze de la ultima sedinta.
|
poze de wallpaper
:) felicitari |
e de pe alta planeta masina asta....
|
Excelent arata cu capacel puse !
|
:shock::shock:
|
superba...:oops:
|
ce model sunt jantele ? marca si model ...
ms |
Quote:
|
Quote:
|
cel mai frumos e46 vazut de mine pana acum!!! felicitari
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:20. |
- Copyright 2026 4Tuning