![]() |
Re: accidente in bacau
Quote:
|
se increteste pielea pe mine....
viteza e mare, dar...venea dinspre margineni, nu-i greu sa vii cu viteza de acolo, ca e drumul drept... nu incerc sa-l disculp, dar 50% din vina apartine celor care au "reparat" podul, in orice tara din europa spre care tindem, administratorul drumului(si la randul ei, firma care a executat lucrarile) ar fi raspuns penal si civil(pecuniar) pentru accidentul cauzat de incostienta si amatoriusmul de care a dat dovada. mergeti acum pe pod, la atatea zile dupa efectuarea lucrarilor de "reparatii", si spuneti-mi daca mizeria aia de suprafata poate fi numita suprafata de rulare pentru autoturisme, e incredibil pe ce se duc banii nostri, pe combinatiile si pe manariile celor din consiliul local si din primarie... |
Quote:
exact!!!!!! :evil: |
Quote:
|
nu e vb ca nu e suprafata buna de rulare... si cred ca ai pus ei cu un scop griblura aia acolo... si nu acolo era pb... trebuia semnalizat corespunzator acest tip de carosabil rpin semne de avertizare si limitare a vitezei... etc etc etc... daca traia omul. putea sa dea in judecata administratorul drumului :)
|
Quote:
cu ce scop? griblura a ramas dupa minunata asfaltare ... nu are nici un scop ... e pietris ramas dupa asfaltare si atat. |
2 Attachment(s)
asta am vazut eu azi la intrarea in bacau :)
|
wow?victime nu au foat nu?
|
Quote:
Griblura aia...se lasa peste tot in lume. Ideea e ca acel pietris ar trebui, in maxim 24 de ore sa intre in asfalt si sa nu ramana pe sosea. La noi....cum compozitia e de tot rahatelul, ce sa-i faci. Si administratia drumului trebuia sa puna semne de avertizare. Dar..traim in Romania..:( Care vrea sa ne mutam inafara????:D |
Problema nu e ca daca mai traia el, ii dadea in judecata pe aia, ci mai degraba ca ar fi facut puscarie pt omor din culpa...nu credeti?!
Daca traia si nu patea nimic, toata lumea sarea si zicea ca e un criminal , acuma ca a murit, hai sa uitam ca s`a jucat cu viata unui pasager... Soferul e vinovat 100% . Legea nu permite sa mergi cu 160km/h, nu? Nu poti da vina pe un drum cu griblura cand tu rulezi cu viteze care iti periclitezi viata chiar si in conditii normale de drum, sa fim seriosi ! E vorba de inconstienta si atat! Daca ii dadea cu 160-180 pe ploaie si derapa si se ducea dracului, pe cine mai arunca vina? Dumnezeu sa`i ierte pe amandoi! |
Quote:
Stii ... una e sa mergi ca nebunul pe ploaie, pe zapada, pe pietris .... si alta e sa mergi pe drum bun si sa dai de o portiune cu nisip ... Asa mergeam si eu spre iasi si intr-o curba pe care o luam lejer cu 140 m-am trezit ca vad numai pietris pe jos ... deodata ... nu era nimic nici inainte nici dupa, dar in acel loc era acoperit drumul cu mult pietris ... iti dai seama cum mi-a stat inima in loc ... si acolo (stie si aleks ca i-am povestit despre ce curba e voarba) se merge lejer cu viteza, fara probleme ... daca eu saream de pe drum ... eram oare tot un inconstient?? (multi o sa considere poate ca da ... ca 140 e o viteza mare, dar ... sa se tina cont si de masina, de suspensie sport, de un balon de 40 ...) In cazul de la pod de la margineni ... viteza a fost un factor important (si decisiv pt moartea celor implicati) ... si soferul a fost vinovat ... dar ... daca venea un om nu cu 160 ci cu 90 sa spunem ... nu era inconstient la viteza aia (zic eu), dar accident tot ar fi facut din cauza griblurii ... (dar poate, poate, nu ar fi murit ... desi cine stie ... conteaza mult hazardul) Nu a zis nimeni ca soferul ar fi fost nevinovat, ci doar ca e scandaloasa starea acelui drum, si ca ... si la viteze mai mici (poate nu legale, desi si la 50 la ora daca ai pe unu in fata si tre sa franezi, pe pietrisul ala te infingeai in fundul lui ... si stie si zerofast ... ca a 2 zi am trecut pe acolo si eram cu el ... am pus frana la 30 la ora ... si sa vezi ce frumos se ducea masina ..... ) acelasi lucru s-ar fi intamplat... Oricum, Dumnezeu sa-i ierte pe amandoi si sa se odihneasca in pace :sad: |
el incheiase o depasire, iar in momentul in care se replia a derapat!! nu a derapat mergand in linie dreapta!!
|
Quote:
AAAA SHI INK CEVA SE ADUC CAMERE DE FILMAT(CCA. 60)KRE SE VOR MONTA IN BC..deci o sa alergam pe camp la cleja de acum..naspa rau se anuntza vremuri grele..mai ales pt tuninguri...or sa ceara omologare si pt un abtipild d acum...dak nu ne amenintza cu punctele |
Quote:
|
Quote:
La dracu, e pod, fir`ar mama lui de pod...si se vede din Margineni ca e pod in fata. Cum sa`i dea mai frate cu 160, sa faca si depasire, sa`i vina si masina din contrasens...asta nu`i om normal! |
Quote:
Nu vreau sa fac polemica pe baza acestui caz pt ca, atat pasagerul cat si soferul au murit, si eu zic ca un odihneasca-se in pace este de ajuns ... fara sa comentez asupra inconstientei, a talentului ca sofer sau alte chestii... Din ce ai citat tu ... puteai sa imi dai raspuns la ce am spus in legatura cu posibilitatea ca un om care mergea cu 90 la ora sa pateasca ce a patit cel 160 ... pt ca sunt cazuri in care se izbeste unu cu 150 intr-un capat de pod si scapa si cazuri in care are unu accident la 70 si moare ... pt ca din pacat se intampla ... Ca ala mergea ca nebunu, ca nu ... nu merita sa moara, pt ca nimeni nu merita ... si mie mi se pare scandalos felul in care se prezenta acel drum ... nu se stie ce se putea intampla ... si nu ma refer neaparat la un accident mortal, dar nici un accident nu este de bun augur. |
SFW iar ma doare capul..*****i mult tare :)
|
Quote:
|
Sa vezi acolo accidente :)
|
da...au avut loc ceva accidente si acolo:)
|
aleks, de ce mi-ai sters un post???
=========================== eu sterg posturi pe 2 motive: off-topic sau limbaj neadecvat(nu spun nimic de alea in care se injura ca la usa cortului, si pe care , din fericire, nu ajunge sa le observe mai nimeni) deci, daca nu e trecut pe cafenea(cum se intampla cam cu tot ot-ul) inseaman ca l-am sters pt k era neadecvat topicului - aleks |
Quote:
Quote:
|
Quote:
2. Eu ma refeream la accidentul in cauza ... si ala a murit ... nu inteleg ce treaba are una cu alta ... .Normal k putea sa pateasca multe, si nu merita nimeni sa moara, sa intre in coma(desi ma indoiesc ca poate sa existe coma pe viata) , sa ramana paralizat pe viata, si nici alta posibilitate pe care o sa o spui ... ( na, spre exemplu putea sa traiasca si sa trebuiasca sa ii fie amputate mainile si picioarele, ca si asta e o posibilitate, dar au am zis sa ma rezum la accident, si nu sa ma gandesc la fel de fel de "pedepse" pt acel om) Hai ca nu mai discut pe baza subiectului asta ... pt ca eu am o parere, tu alta, si asa va ramane. Pt mine, si autoritarile sunt vinovate pt acel incident (am spus "si", nu ca, numai ele ar fi). nu mi se pare normal ca intr-o tara ce se vrea in europa drumul sa fie in totalitate valurit (noile asfaltari) si pline de prundis, si in orice tara civilizata, cineva ar fi raspuns pt asta, penal si civil. ps: si cu pedeapsa cu moartea ... o mai fi existand ea ... dar nu in cazuri de omor din culpa ... :rolleyes2 |
francezule, sincer, nu pot sa fiu deacord cu tine.
e vinovat soferul pentru viteza, intr-adevar, asa spune legea, nu poti sa o contrazici, dar carosabilul este factorul principal al accidentului. era carosabilul ok, acest accident nu ar fi avut loc. numai ca la noi niciodata nu raspunde nimeni pentru cazurile astea, nici macar cand mor 2 oameni. culpa comuna se numeste, dar nimeni nu tine cont de ea... mortu-i vinovat, si s-a spalat toata lumea pe maini... |
Daca respecta viteza totushi nu se mai intampla sa alunece din cauza carosabilului.... Din cate stiam eu de aia se pun limitatoare de viteza in locuri unde se lucreaza...
|
Quote:
La drum nu se mai lucra ... doar ca le-a fost lene sa mai si curete carosabilul ... si au zis ca o sa se curete de la sine ... de la trafic ... de la ploaie ... :evil: |
Gata ma.... k dezgropati mortii de acuma :)) lasatii in pace... Dumnezeu sa ii ierte pe amandoi !!! :(
|
4 Attachment(s)
asta am vazut azi in drum spre piatra neamt. era dupa hemeiusi dupa calea ferata. p.s. pozele sunt facute in graba cu telefonul
|
Damn! :shock: :shock: :shock:
|
naspa.... :)
|
urat accident, si pe deasupra si cu dacia, care nu-ti ofera decat muchii, margini dure, si colturi ascutite, drept protectie bineinteles....
|
In aceasta noapte a ars o masinuta pe la mn prin cartier ... o sa revin cu poze maine k aq nu am avut cum sa fac ... k era lume si ma omorau dak mai facem si poza la cat de amarati erau :( da ce sa ii faci .... se mai intampla...
P.S nu avea asigurare :( P.P.S este vb de Ford KA |
stiu ca e offtopic...nu ma injurati...dar am considerat ca e tare si in sfarsit am vazut si eu un dobitoc care a sarit cu masina in dambovita.....
Soarec....17 ani....beat....bmw-ul seria 7 a lu' taticu...furat...in regie in cluburi....distractie...femei..pleaca spre casa cu doua gagici.....si la aproape de Unirea.....s-a gandit sa faca o baie...a rupt gardul ala de protectie si a plojat spectaculos.... Idiotiii |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si acu pozele. ..cam tarziu dar. .. merge ;) Aveam si un filmulet da este mp4 si nu pot sa il pun :(
|
l-am vazut si eu, in zimbru...
cam aiurea, mai ales ca nu prea dau asigurarile banii la incendiu chiar dak ai casco... |
am vazut si yo masina. cum aleks nu dau banii astia la casco ?????
|
Daca te judeci un pic cu ei poate poate capeti ceva... X-(
|
daca e full casco nu au voie sa nu itzi dea
|
Asa e la full, dar la casco simplu e bataie de cap. Am un prieten cu un clio care si acum se judeca pentru o piesa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning