![]() |
Re: bord cu lumina albastra, alba etc
salut.. eu nu stiu daca o sa pot trece maine pe la voi asta pt ca joi a aparut un examen f important si trebe sa stau sa invat... (abia azi am aflat de el :P) Dupa Joi daca e...
Bafta! |
Salut DSIGN.
Am si eu un Subaru Forester sa iti aduc dar vreau si sa-i fac cadranele albe si apoi sa il faci tu la lumini. Vreau sa ma gandesc bine ce culoare la lumini, dar de schimbat trebe schimbat tot in masina, integral, eventual si sa bagi ceva lumini anti "rupt picioarele". Din moment ce ai facut deja Imprezza, si ele au platforme similare, nu ma vait ca nu iese; ba chiar intuiesc rezultatul. Rugaminte acum: recomanda-mi pe cineva capabil sa imi faca foliile albe la cadrane dar atat de bine sa nu le deosebesc de originale! Ar fi culmea sa am lumini beton si tziganie de cadrane... As prefera sa vb pe privat cu tine, te-am adaugat la YM. Evident o sa vorbim noi si la telefon. Multumesc. |
Salut...am avut rabdarea sa citesc primele 24 de pagini .......vad ca ai ajuns de le juniori la profesionisti relativ repede....Asta e un lucru bun,i-mi place ceea ce ai facut cu masinile alea .
Eu am o Calibra si vreau sa-mi schimb luminile la bord.Am vazut cateva cu lumina albastra si acele rosii....arata bine ......eu as fi vrut alb neon si cu acele rosii.Stiu ca e foarte greu de facut ceea ce vreau eu dar refuz sa cred ca este imposibil. |
10 Attachment(s)
@mugurg, trebuie sa vorbim intre 4 ochi pentru cadrane, ca in final tot eu ti le demontez si ti le montez a loc. va trebui sa iti arat ce am mai facut, ca sa iti faci o idee si cel mai bine ar fi sa vezi pe viu. Discutam cu obiectul muncii in fata
@GTA deja am vorbit pe telefon, abia astept sa-l facem. 0723 264 207 nr meu sa va arat niste poze cu cadrane albe pt Logan: |
Jos palaria! Dar in cazul meu, ce culoare vor fi marcajele si cifrele pe cadranul alb(in timpul zilei), daca eu vreau noaptea acele marcaje sa fie luminate alb?
P.S. Am sa te sun dupa ce imi termina tapiteria. |
La o Vectra A cat ma costa sa-mi faci si mie ceasurile albe si lumina tot alba... un mesaj pe prv pls. Bafta!
|
sefii, nu merge ceasuri albe si lumina tot alba... Nu se poate... Decit daca vreti sa nu vedeti nimic ziua, sa fie cadranul alb complet si noaptea sa fie spectacolul, atit.
|
Ok, la mine mine aleg verde sau amber... Ma mai gandesc.
|
Ok, greseala mea, ceasuri albe si lumina albastra se poate...?
ZI si un pretz pls. VECTRA A |
Daca tot suntem la capitolul borduri ... Se poate face asta https://img86.imageshack.us/img86/307...h8e1zj5.th.jpg din astahttps://img86.imageshack.us/img86/522...73zguo5.th.jpg (fara sa-mi schimb ceasurile ? :D)
|
pai fa rost de folia de cadrane si ti-o schimbam noi, no charge. altfel nu
|
dsign, pentru tico ati mai gasit vreo posibilitate? plasma, perhaps? eu am bordul facut tot de voi, cu lumina albastra si ace rosii, dar parca l-as schimba putin...
in afara de asta, pentru aeroterma de tico am inteles ca se poate rezolva cu lumina albastra, cum facem sa rezolvam si cat ma costa? tot lumina albastra as vrea si la butoanele unui head-unit, voi atasa poza cu structura fetei detasabile. |
K ! Imi recomandati pe cineva cu ploter-cutter priceput ?
|
Quote:
Lucreaza impecabil |
cate ma costa sa-mi faci si mie la un matiz cu leduri albastre tot bordu inclusiv butoanele de la la aer conditionat si luneta dezaburire astept un raspuns si un pret
|
la un logan cat dureaza si cat costa alb la ceasuri cu rosu la turometru de la 6000 si cu acelel albastre ... daca imi poti da un mail pls [email protected]
|
7 Attachment(s)
Pentru Matiz cam 160.Ron pt Logan te costa 170Ron inclusiv consola centrala si butoane. Si cateva poze cu lucrari care nu au mai fost postate:
|
prima poza: logan cu lumina alba + rosu la ace
a doua poza: skoda octavia in stil vw a treia poza: clima de la skoda a patra poza: bord alb+ace albastre la o octavia a cincea poza : clima de la skoda, pe alb+albastru a sasea poza: ace rosii pe o skoda octavia a saptea poza: o fabia alb+rosu |
vreau si eu cadran alb pt focus,se poate?daca da la c bani?
|
Salut!
Pentru VW Corrado aveti ceva? |
Quote:
|
corrado n-am mai facut, dar se face si iese frumos... seamana cu golful la bord
pt tico raspunde soran |
Salut,
Pt un passat an '98 vreau si eu k in a "patra poza: bord alb+ace albastre la o octavia"...deci doar bordul, fara ac sau butoane geamuri pret si timp?! |
1 Attachment(s)
salut pt golf 1 ma intereseaza cu plexi , te rog spune-mi un pret..sunt decat doua cadrane ..si multa munca... stiu
|
Niste poze cu lucrarea facuta de baietzii de la ZeXstar Daniel si Sorin carora le multzumesc. Lucrarea a iesit foarte bine.:)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...d110cf101a.jpg https://forum.4tuning.ro/imagehosting...d110e2aa47.jpg https://forum.4tuning.ro/imagehosting...d110e06e46.jpg https://forum.4tuning.ro/imagehosting...d110dd6f30.jpg https://forum.4tuning.ro/imagehosting...d110d625a7.jpg |
pt un 206 aveti ceva poze ca sa imi fac si eu o idee si cam la ce pret nu numai indicatoarele tot ce este luminat
|
pt passat, tabloul de bord costa in jur de 200 lei.
pt peugeot 206 va trebui sa vedem bordul pe viu, ca nu am mai facut asa ceva (de la pejo am facut doar 307 si 406). pretul il discutam dupa ce vedem cum sta treaba, in functie de timpul de lucru si numarul de leduri necesar multumimn pt aprecieri ne gasiti la 0723 264 207 sau 0723 823 679 |
1 Attachment(s)
Uite si 206!
|
Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc
si cam la ce pret bordu + restu luminilor macar aproximativ
|
4 Attachment(s)
Am pus niste poze mai mari ca sa se poata vedea mai bine bordul de la Golanu meu:twisted:
ZeXtar:dance: |
OPEL TIGRA ati lucrat pana acum? daca da te rog arata-mi si mie niste poze cu ce ati realizat si spune-mi cat ma costa. Vreau sa il faca pana da zapada, asta daca ai si tu timp binenteles. Multumesc!
|
Cauta in topicu asta ca sunt poze cu Tigra! Pentru Peugeot ti-a spus colegul meu ca trebuie sa vedem.Probabil undeva la 200-250Ron Mai vorbim la fata locului cand te hotarasti.
|
pentru tigra pleaca de la 100 lei si ajunge la 250 lei maxim.
|
numarul meu de tel este acum 0729 019 115. pe cel vechi nu-l mai folosesc din motive obiective
|
Ai facut pana acum vreun Ford Focus? Albastru cu rosu m-ar interesa. Si un pret. Ms
|
focus nu s-a facut, dar s-au facut 2 mondeo de ultima generatie... sunt asemanatoare dpdv al constructiei tabloului de bord, deci merge, insa o sa dureze cam 2 zile si o sa coste cam 250 lei
|
Salut ai facut vreo Corsa pana acum...shi recomanda-mi nishte culori care sa fie super pentru ambianta shi pentru ochi :D ms...da-mi pm te rog frumos...
|
Bre,mie cand imi faci bordu la Kia?
|
salut omule as vrea sacomand si eu niste leduri albastre sami pun in bord la un golf 2 poti sami spui si mie cam cat mar costa cu sigurante si cu tot ce mai trebuie si cate buc tre sa iau
|
sal man!tot respectul pt munca voastra!!!!100x!vreau si eu la un clio din 2003 sa schimb culoarea de tot!ma refer la bord,ceasuri butoane,comenzi electrice geamuri,plafonire,aerisiri si am vazut leduri pt pedalier parca si usa???cat ar ajunge totalul?si daca te ocupi tu si ceasuri albe!masina fiind alba ar da f bine!!!ce culori imi recomanzi?leduri albe cu rosu?sau albastru si rosu???astept cu nerabdare raspunsul
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning