![]() |
Re: Team CSR
faza e ca cel alb e gsi
cel rosu ...nu .......desi mergea suuuper si ca sa inchei discutia aceasta eu nu am zis niciodata ca e custom sau ceva de genu. e o alternativa ca sa nu mai arate asa ca pleca din tara .asa ca nu ma ludam.punct.numai bine |
"ca sa inchei discutia aceasta eu nu am zis niciodata ca e custom sau ceva de genu"
pentru fraza asta meriti respect ufo bafta! NIGHTRIDER: Nuiu daca vrei sa ofensezi pe cineva, fa-o in particular, nu asa.Ti-am sters partea aia stii si tu de ce ;) |
ca sa fie f CLAR, cine mai posteaza MAGARII SI OFENSE pe topicul TEAM CSR ia o vacantza de o saptamana, ULTIMUL AVERTISMENT ! daca aveti ceva de impartit, folositi PM sau chat daca puteti vorbii decent. PUNCT
PS. MESAJUL E VALABIL AMBELOR PARTI ;) |
amin....:))
|
am avut onoarea sa merg si eu putin cu skodita aia break,merge ceva chiar daca e "sdi" tot respectu
|
??????????????????????????????
|
6 Attachment(s)
cateva poze pe care am uitat sa le postez de la penultima intrunire
|
7 Attachment(s)
inca cateva , restul le pun la csr la intalniri
|
Super pozele.
|
zuberbe rotile pe astra g
bafta |
:D si mai urmeaza pe astra pe langa jantele alea inca ceva :D
|
cum e acum e belea,pri ii faci un exterior unicat,ori o lashi asa ca e frumoasa si ii faci un motor roket
bafta |
8 Attachment(s)
team csr Transilvania Tuning days
|
ai uitat cateva masini csr domnule...las ca pun eu :D...........mai tarziu
|
:) domnule nu am uitat ca mai aveam si cu matizu si cu fiat ..da nu am mai pus ca merge naspa netu si imi rog morti pana se incarca.:)apropo ufo ce tot explicai tu acolo cu jentile:D?
|
Deci..show over...congratz la UFO pt Logan, la restu pentru participare...spor la "tuningat" in continuare si la mai mare!!.. :D
|
mersi mai sammy felicitari pt premiu :D best custom..ai fost cam la limita cu loganul alb de baia mare si matizul :D dar totul a fost k
|
On the edge e mai palpitant... ;)
Speram sa castigam mai detasat la urmatoarele showuri.. |
felicitari!!!
si un msg pt laju... in leg cu ce are la status!!!: DON T BREAK THE RULES....BEND THEM!BY OUTLAWZ...THE OUTLAWZ ARE 4 THE REAL BOYS,NOT FOR YOU PUSSY'S...... AVAND IN VEDERE CA CHESTIA ASTA NOI O FOLOSIM NU E FRUMOS DIN PARTEA TA LAJULE |
Danutzu, watch language si nu face off-topicuri degeaba. Ai ceva de spus, in particular, pe mess sau pm, rivalitatiile personale se rezolva in particular sau pe strada. PUNCT. Oricum stii ca sterg toate off-topicurile...so chill.
Toate cele bune. |
Quote:
|
16 Attachment(s)
TEAM CSR la Transilvania Tuning Days
|
Felicitari CSR!!
|
fain punto'ul sa ai bafta de el cicione ;)
|
silviule ai lipsit !!!!!!!!!!!! ei ei !!!
|
mersi mult vlad !
|
Felicitari colegilor din CSR pentru participare si cupe :)
|
6 Attachment(s)
masinile premiate din Team CSR.la urmatorul show suntem prezenti
|
Quote:
bafta si ma bucur ca sunteti acolo sunt unde va e locul |
Hello all ;) Cu cine as putea povesti daca se poate sa ma culegeti si pe mine de pe strazi in clubul CSR? :D
|
Quote:
|
am rezolvat .
mai sunt cateva zile pana la 4tuning fever |
Bine v-am regasit domnilor, am cam lipsit, in ciuda da timp si de masina stock cu garantie de care nu ma pot atinge:)
anyway, I`m back si ma gandesc sa-mi iau ceva al meu, asa ca o sa am nevoie de help dupa ce strang bani:( Tot certuri cu Piry?Mah ce aveti cu el?:) Felicitari pt cupe Alex, e bestial Loganul, mi-a placut f mult cand l-am vazut la expo...o prietena zicea nedumerita "asta e logan?wow zici ca e masina de afara":) Shit chiar ca!:) |
Despre CSR, cat tre sa platesti cotizatie pe luna ca sa fii membru?
|
da add pe mess la cj82ufo si vb cu el
|
team csr a fost prezent la evenimentul de pe litoral. matizul a luat best custom exterior,
laju' cu octavia aia combi :)))) a luat la db drag locul 1 la clasa street B 138 db. membrii ce au castigat cupe la transilvania tuning days sa vina la mine sa le recupereze ca le-am adus eu. poze curand |
Quote:
|
:)))))))))))))))))) bine zici caline.maine vine laju cu aparatul ca a mai stat in bucale putin.si punem poze destule:D
|
si o poza cu matizu si cu skoda umpic mai repede :P
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1185316529 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1185316529 bineinteles masinile puternice sunt lasate in fundal :P |
2 Attachment(s)
sediul Team CSR la Navodari
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning