Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   NFS UG2 Drifters (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/131129-nfs-ug2-drifters.html)

IuLyKuTzA 16-02-10 20:28

Re: NFS UG2 Drifters

care se da acum? :)

demonul 16-02-10 21:16

2 Attachment(s)
intru si eu cu eclipsele asta :) sper ca nu va deranjeaza

Ingerasul99 16-02-10 22:19

Intrati: rechin , junker, alin, demonul
Iesiti: racer e30 , geani, kenzor, pitiku, world cars
Si o mica mare rugaminte, cand faceti server si va jucati , nu mai da-ti kick la cei care joaca din romania, o mare parte din ei ne sunt cunoscuti.
Restu va astept pe id-ul meu sa imi raspundeti la intrebari, altfel veti fi descalificati.
Succes!

eMH 16-02-10 22:22

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 3093631)
Intrati: rechin , junker, alin, demonul
Iesiti: racer e30 , geani, kenzor, pitiku, world cars

Nenea, nenea, mie imi dai voie sa joc? Da' sa nu ma dai afara de pe 4tuning :|

Ingerasul99 16-02-10 22:25

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3093645)
Nenea, nenea, mie imi dai voie sa joc? Da' sa nu ma dai afara de pe 4tuning :|

Sa nu indraznesti sa ma superi ca iti dau kick pentru toata viata !
Hai la una mica!

demonul 16-02-10 23:56

nu prea mai este multa lume :lol:

JunKer_hP 17-02-10 10:01

eu ma retrag din campionat , nu mai are rost ,suntem prea putini , scz

R3chin 17-02-10 10:22

A fost o pierdere de timp sa ridicam acest topic....ma retrag ca mai sunt 3 jucatori....ce sa mai jucam...
Nu toti suntem perfecti ..... da putem avea o sansa la joc...

GT'S 17-02-10 12:38

dmne poi inseamna k ma retrag si eu dak au plekt toti:))
ceilalti care nu au intrat in campionat* sa ii contacteze pe junker si insane k vau pregatit o supriza:D bft allz;):twisted:

demonul 17-02-10 13:53

daca toata lumea sa retras eu la ce mai are rost sa mai joc:|:|:|:|:|
daca insane si junker dvd gt's george nu joaca eu nu mai joc a fost o pierdere de timp scandaluri aiurite si in + ma retrag din campionat scuze eMH scuze ingerasul99 va bateti singurei deacum :lol:

eMH 17-02-10 14:01

Ce misto, eu nu inteleg chestia asta: Daca s-a retras X ma retrag si eu. Hai sa ne retragem toti :)))

Oricum, sunt convins ca nu ar fi iesit mare chestie, pentru ca acum sunt multi useri noi pe care nu ii intereseaza. Data trecuta a fost mult mai bine, cand jucau numai cei care stiau, ne cunosteam intre noi, si asa mai departe. Intr-adevar, au existat si atunci faze d-astea, dar atunci ne permiteam, pentru ca tot au jucat vreo 15 (sau mai multe) persoane.
Oricum, eu voi continua sa joc, chiar daca nu exista un campionat, pentru ca nu asta e important. Aia era doar de distractie, ca oricum se stie cine e cel mai bun aici. Atunci am facut campionat pentru ca nu eram siguri care e mai bun dintre noi, cati eram. Eram vreo 5 sau mai multi insi care eram cam la acelasi nivel, si vroiam sa vedem care e mai bun.
Acum nu vad rostul chestiei asteia, pentru ca oricum suntem maxim 10 insi care jucam (si aia din an in Paste, sunt vreo 3-4 care joaca mai des) si tot ne certam intre noi. Daca vrei sa joci NFS joci si fara campionat, si fara net, si fara retea. Nu e obligatoriu sa particip la un campionat ca sa se puna. Nu se castiga nimic, deci nu vad care e tragedia. De campionatul asta nu mai stie nimeni, in afara de noi, cei care postam pe topicul asta, deci eu chiar nu imi dau seama pentru ce atata agitatie.

Cine are vreo problema cu ce am scris eu, poate sa imi dea un PM.

GT'S 17-02-10 14:07

E nasola treaba.Oricum parca era vorba sa vedem cine king drift si atat! nu k vezi k nujti aia k nai aia k .... .Mai bn jukm clan vs clan ceva de genu.cei din clanu lui ingeras si cei din clanu lu junker si insane
o parere mik k sa nu se strice absolut tot;)

eMH 17-02-10 14:10

=)))))

Aici nu e cs sa joace 5 vs. 5. Aici poti juca maxim 2 vs. 2 (la drift).
Ce clan cunosti alcatuit din 2 persoane?
Si oricum, aici nu e cu clanuri. Nu stiam ca exista un clan. Pentru faptul ca eu il cunosc pe Ingerasul mai bine decat il cunosc pe Junker, de exemplu, si probabil ma inteleg mai bine cu el tocmai din cauza asta, nu inseamna ca suntem un clan!

GT'S 17-02-10 14:12

dmne frate echipe e bn????? nu ma refeream k sa jukm 5 vs 5 sau 2 vs 2 tot 1vs1 dar care fac parte din echipe diferite!atat!

eMH 17-02-10 14:31

Nu te inteleg. Si pe baza carui criteriu sa formam echipele astea??
Si pentru ce sa jucam? Chiar daca jucam pe echipe, echipele alea sunt doar fictive, pentru ca tot 1 vs. 1 sau 2 vs. 2 trebuie sa jucam.

D v D 17-02-10 15:30

Eram sigur ca nu mai iese nimic , daca stam bine sa ne aducem aminte de ce s-a inchis fostul topic exact din cauza asta ,au venit 2 3 insi noi mari drifteri au stricat totul si au plecat exact ca si acuma ,deci baieti singurii care au fost de la inceput pe treaba si inca sunt se numara eMH Ingerasul si eu in rest numai oameni noi ,si eram sigur ca se va intampla ca data trecuta va pup si spor la clanuit ;)

GT'S 17-02-10 15:39

Mi sa luat de voi ... daca se tine vreun campionat bine daca nu la fel si atat! :) ... Bafta!

D v D 17-02-10 15:42

Quote:

Originally Posted by GT'S (Post 3095672)
Mi sa luat de voi ... daca se tine vreun campionat bine daca nu la fel si atat! :) ... Bafta!

Te-am pupat din mers ;)

GT'S 17-02-10 15:57

mda BV ;) :))

Ingerasul99 17-02-10 16:45

eMH te astept diseara la un versus ?poate filmam si ceva interesant.
Cum a-ti venit buluc , la fel a-ti plecat buluc :)) =)), era de asteptat!
Multam frumos ca a-ti aratat ca sunteti cunoscatori ai jocului.

eMH 17-02-10 21:29

Eu v-am zis ca nu vom face treaba cu novicii. Eu nu sunt bun la NFS (defapt sunt chiar slabut), dar eu macar joc de multa vreme, si o sa mai joc. Nu joc pentru ca e la moda, sau pt ca se organizeaza un campionat, sau pentru ca joaca multa lume. Joc pentru ca imi place. Din pacate nu se poate spune asta despre... Stiti voi despre cine, ca sunteti baieti destepti! ;)

R3chin 17-02-10 21:59

Nu e vorba de aia eMH ..... e vb de injeru....ca prima data nu am facut ca eram doar 5 ...a spus ca nu face daca suntem asa putini....bun, ne-am adunat....acuma nui bine ca suntem mai multi de 5 si a redus la 5 :> intelegi?
Fi egal cu toti ca nici tu nai fost perfect si nici eu....nici ei....
El nu are chef sa joace cu orcine caruia ii place jocul....nustiu cum de ati jucat cu mine... :))

Ei vor sa joace....normal....a zis cineva nu:))? dar daca asa sta treaba....

Oltcit Rally Team 17-02-10 22:01

Eu ma bag orice ar fi,si asa aproape in fiecare seara ma dau cu cativa de aici.:lol:

JunKer_hP 18-02-10 08:37

total de acord cu R3chin!

toreto 18-02-10 13:21

Frate eram sigur k nu pot sa particip si eu!:( voi dk sunteti cunoscuti jucati intre voi si la altii nu mai dati sanse.Puteati sa ziceti k este un anumit numar de locuri si nu mai erau atatia doritori!....as vrea mai multe detalii(add dragos_akon_feat)

world cars 18-02-10 13:24

Eu ... am avut ghinion nu e vina mea, rechin cu ingerasul stie ca ma dadeam pe ficare seara cu ei... eu jucam 100% daca nu pateam ce am patit... bafta

Ingerasul99 18-02-10 15:45

Am zis clar ca odata inscrisi tre sa raspundeti la o intrebare care era eliminatorie, nu e vorba de locuri sau alte dastea. Nu va convenit asta e.Drum bun si cale batuta.

D v D 18-02-10 15:54

De curiozitate care era intrebarea ?!?

eMH 18-02-10 16:07

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 3099411)
Drum bun si cale batuta.

Santate, si un praz verde!! (suna mai bine :))

GT'S 18-02-10 16:13

pai daca tu ai eliminat pe toti cu intrebarea asta a ta .
dar ce ai intrebat de nau stiut ?

Ingerasul99 18-02-10 16:14

Quote:

Originally Posted by GT'S (Post 3099500)
pai daca tu ai eliminat pe toti cu intrebarea asta a ta .
dar ce ai intrebat de nau stiut ?

I-am intrebat daca au buletin!

GT'S 18-02-10 16:16

ce prostie =))

demonul 18-02-10 17:40

intrebarea a-fost simpla ceva de dyno ecu si mai era ceva dar nu mai stiu ori cum am raspuns correct am iesit asta este eu va urez bafta la toti chiar daca am iesit si noroc si drum bun!

DannyKid 18-02-10 19:31

Am stat si am citit mereu cand ati inceput inscrieri pentru campionat si cu noii veniti si etc. Nu-mi vine sa cred ca sa ajuns cam la aceeasi chestie ce a fost si pe celalalt topic. Mare mirare ca nu sa inchis si topicu asta. Ce-i care sunt vechi, au dreptate. E mult mai fun intre noi decat multi care sunt noi si nu inteleg multe chestii.

Oricum, eu nu m-am inscris in campionat pentru ca stiam ca n-am sa pot fi prezent la reprizele de drift. Dar nu regret :lol:
Oricum, e ok ca sunt cativa care chiar se tin. Bravo si bafta. Cand am timp mai degajat, o sa ma bag si eu :-P

GT'S 18-02-10 19:51

voi astia* cu vechime cine va credeti??? :)))))))

mafy92 18-02-10 19:58

:))):))

JunKer_hP 18-02-10 23:08

Se poate inchide.

D v D 19-02-10 09:49

Quote:

Originally Posted by GT'S (Post 3100348)
voi astia* cu vechime cine va credeti??? :)))))))

nu ne credem nimeni ,vorba e ca suntem aici dinaintea voastra si o sa fim si la mult timp dupa ce voi o sa fiti plecati ,astia suntem noi ;) si nu ,nu o sa se mai inchida topicul pentru ca au venit x insi noi mari drifteri care iar se cred zmei si din cauza lor se strica tot ,nu o sa se mai intample asta

JunKer_hP 19-02-10 10:28

[QUOTE=D v D;3101934]nu ne credem nimeni ,vorba e ca suntem aici dinaintea voastra si o sa fim si la mult timp dupa ce voi o sa fiti plecati ,astia suntem noi ;) si nu ,nu o sa se mai inchida topicul pentru ca au venit x insi noi mari drifteri care iar se cred zmei si din cauza lor se strica tot ,nu o sa se mai intample asta

Nu a fost din cauza lor , a fost vina voastra , aveti figuri in cap , faza cu intrebarea e cea mai mare prostie care am vazut-o vreodata , ziceam ca e buna daca jucam pe bani ; da asa pana mea e doar nu joc nu vad de ce nu puteau juca si altii fara intrebarea aia STUPIDA

R3chin 19-02-10 10:29

Quote:

Originally Posted by D v D (Post 3101934)
nu ne credem nimeni ,vorba e ca suntem aici dinaintea voastra si o sa fim si la mult timp dupa ce voi o sa fiti plecati ,astia suntem noi ;) si nu ,nu o sa se mai inchida topicul pentru ca au venit x insi noi mari drifteri care iar se cred zmei si din cauza lor se strica tot ,nu o sa se mai intample asta

Vezi ce nu-mi place la voi....voi nici macar nu stiti....planu era sa scape de toti cu intrebarea .... dc sa nui fi lasat pe toti...sa joace ca stiu juca....

All times are GMT +2. The time now is 02:06.

- Copyright 2026 4Tuning