![]() |
Re: DJ 02 NUE
daca iti pui numarul de inmatriculare intr-o parte, comenteaza organele? se pot lua de tine pt asta? am vazut ca aveai si tu nr intr-o parte.
|
Citez :))) : "Orice modificare adusa autovehicolului inafara de cele omologate de autoritatiele competente se sanctioneaza comform legii in vigoare" am incheiat citatul..> e lege bre' =))
|
Quote:
n-aveam de unde sa stiu. nu am carnet :) |
Misto jantele alea :) ce latime au cauciucurile ? am vazur ca ai specificat .. standard. 165-175 ? mie cu 185 si buza aripii din interior indoit, si un pic lasata suspensia... imi freca la orice hop (ce`i drept .. cu amortizoare neintarite).
Legat de numarul pe o parte.... am intrebat politzisti rutieri daca conteaza unde este amplasat numarul pe bara.. si au zis ca nu conteaza atat timp cat este la vedere, poate fii pus si pe stanga si pe dreapta. Cu toate acestea... spuse din gura unui rutier... un echipaj m`a oprit si mi`a luat certificatul pentru : fara toba (deh.. aici le dau dreptate) .. cauciucuri tocite .. si NUMAR PE STANGA |
Quote:
Cauciucurile de pe fata sunt de 165/70....pe spate am 205/60, pentru care, dupa ce fac ITP-ul, trebuie sa fac pasajele mai late. Numarul l-am pus la locul lui, pentru ca nu mai vreau sa atrag foarte multa atentie, am vazut ca niste militisti se uitau insistent dupa mine, pana ce am disparut pintre alte masini.Oricum, cu militienii se rezolva, cu ARR-ul e beleaua mare, sper sa nu ne intalnim cu ei. Daca ii vad, prefer sa opresc inaintea lor, si sa las masina acolo, decat sa imi faca teoria chibritului, pentru o folie de 25% black, triple rosii care se vad excelent noaptea(si ziua) si o toba, care e mai silentioasa decat una de Cielo.Mai dai in mm. Cat despre cauciucuri :rolleyes2..... |
Frumoasa masina,bafta in continuare
|
Bara spate cu ce ai vopsito ca arata bine si eu ar trebui sa o vopsesc
|
Quote:
Acum vreau sa o revopsesc, am patat-o cu niste benzina. |
bara spate trebe sa o vopsesc un pik ca so decolorat un pik de la soare,grila fata ii greu de schimbat sa o fac simpla cu sarma ?
|
trebe luata bara jos sa o vopsesc ?
|
vreau sa fac grila in fata ca si la tine da capota o las asa nu o modific
|
1 Attachment(s)
Quote:
Grila e usor de schimbat, masca are niste urechi de tabla care prind grila.Nu e mare filozofie. Nu as schimba grila...astea din sarma mi se par de prost gust, folosite de toata lumea pe fel si fel de cascarabete. Eu am lasat-o fara grila, in spate e doar radiatorul vopsit frumos inainte.Acum daca am norocul sa iau o randunica in radiator, aia e. App. cand postezi, incearca un edit la mesajul initial, nu merita sa te intinzi pe 5 posturi cu o idee pe care o poti comprima in unul singur. Bara trebuie data jos, daca nu vrei sa gazezi caroseria.Te sfatuiesc sa o pipai putin cu hartie abraziva(4-600) cu apa, inainte.Dupa degresezi si vopsesti cu grija. P.S. Fiind vorba despre masina ta, hai sa ne mutam pe topicul tau. |
Quote:
Sal.. am vazut la cineva tot asa fara grila fata dar avea o plasa pe radiator, pot sa zic ca era destul de deasa si vopsita in negru nici nu mi-am dat seama ca nu e radiatoru gol..Poti incerca si tu Bafta cu masina |
Quote:
|
rredman,am si eu o intrebare! cum ai dat jos sticla de pe faruri, pt ca vad ca si la tine este vopsit cu negru interiorul la far!;) am mai intrebat de la cineva, dar sa vad, alte idei, cine cum sio facut!:)mersi!;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
daa daaa foarte tare mestere... bravoss :twisted: e chiar tare mai ales asa in soare, hai s`o pastrezi clean pe bunicuta ca acum e bine bine ... ai duso la emisiunea aia "pe muchie de cutit"? :lol: spoor....
*ah ce vroiam s t intreb ... in legatura cu bad boy look,am inteles ca ar fi problema pe la ITP, se leaga astia ca ar obstructiona unda de lumina emisa de far si bla bla... ?? sti cv?ai facut ITP`u de curand cu bad boy`u sau ... ? ca sunt curios, vreau sa`i fac si eu si nu as vrea sa ma complic cu o capota noua numai pt bad boy si cu asta normala pt ITP :rolleyes2 .. |
Quote:
ITP-ul urmeaza sa-l fac in iunie.Sincer nu ma astept sa am probleme cu "bad boy'u", nu e destul de exagerat incat sa afecteze lumina farurilor, insa daca fac figuri baietii, mai am o capota de rezerva, si cum se schimba in 5 min, nu imi fac probleme. Eu zic sa-ti faci, nu consider ca e atat de mare problema asta, o sa arate mult mai bine. Deocamdata masina intra la naftalina pana la vara, acum am alte prioritati.Am in plan o serie noi de modificari, urmand sa le pun in practica atunci. Salutare! |
am inteles mestere.. dap sa sti ca vreau sa`mi fac, schimba destul d mult aspectul mai ales acum si cu bi-xenonul montat eu zic ca o sa dea bine bine.. am sa ma mai intaresez si vad cum o rezolv :twisted: hai seara buna .. ;)
|
Topic deschis .
|
Sa inteleg ca Redman se apuca de treaba:D o sa vedem modificari drastice:lol:
|
9 Attachment(s)
Quote:
Am inceput cu motorul...reglaje carburator...toata partea de electrica verificata...bujii curatate...putina curatenie...culbutori reglati ca la carte...evacuarea a fost etansata din nou.Motorul merge ca un Tissot nou. Cablu de la frana de mana schimbat....cilindrii de la franele de spate schimbati+aerisire completa.... Astept amortizoarele intarite de la un mosulet, presa de arcuri...si ma apuc si de suspensie.Intre timp vreau sa imi achizitionez doua 165/60 r13 care o sa intre pe jantele duble de spate....sa nu mai fie nici o problema cu militia. Am verificat-o si pe sub ea...in cautare de rugina....din fericire nu am gasit decat antifonul prafuit..masina refuza sa rugineasca....ciudat pentru o Dacie de 15 ani..... |
oo bun bun mestere,bine ai revenit 8) chiar sunt curios cum o sa`ti dea jantele dublate cu gume de 165/60 :twisted: spoor la treaba mestere ...
|
3 Attachment(s)
Quote:
Pe jantele pe care le am, fostul propietar a pus cauciucuri de 165/70.Ele arata in felul urmator: Cele de 165/60 o sa fie mai putin inalte, decat ce vezi in poze si o sa "pice" mai bine pe jante.De asemenea...Garcea..nu mai are ce sa comenteze. |
Arată incredibil de frumos aşa, dar oare o merge treaba?
Pe gumă scrie ceea ce trebuie, dar strigă de la o poşta "ilegal". Mă gândesc dacă într-adevăr astfel le-o putem "coace"?! |
Quote:
Teoretic nu ar trebui sa comenteze atata timp cat dimensiunile cauciucurilor sunt respectate.Cat despre jante si latimea lor, nu cred ca este specificat pe undeva ca trebuie folosite anumite dimensiuni. Chestia este ca militistul, daca vrea sa te arda, te arde...acum...depinde cum "negociezi". |
Quote:
În spirit de glumă ar trebui să facem şi noi ca americanii...Citizen's arrest! Gata! am divagat destul de la subiect:)... Vrem să pui roţile cât mai repede şi să ne arăţi şi nouă! |
Quote:
|
Quote:
|
Frumoasa masina,cred ca ma sti sunt baiatu cu care ai vorbit atunci :)
|
2 Attachment(s)
Pentru ca tot s-a asezat praful...
Olteanca a primit cateva retusuri cu vopsea, in zonele in care a fost lovita de tovarasii vecini de parcare, cu usile....o curatenie generala....alarma+inchidere centralizata...benzina si talpa(in limita bunului simt, bineinteles)... Urmeaza itp-ul..care expira in 5 zile...deci...trebuie sa ma apuc sa demontez... Cu jantele si suspensia joasa, stau chill, momentan...piesele "e" la naftalina... |
Cand montezi carburatorul dublucorp da de veste..ca am cateva intrebari.
Cat te-a ajuns alarma si inchiderea centralizat?ce marca este?esti multumit de ea? |
Quote:
Ce anume te intereseaza in privinta carburatorului? |
Pai ma cam intereseaza asa .. :
Consumul(stiu ca va creste,dar nu stiu cu cat,). Daca reglajele pot fi facute de oricine (daca nu e complicat). L.E:Acum mi-am dat seama ca tu ai 1.6 ..implicit folosesti aceesi galerie..nu? |
Quote:
Reglajele recomand sa fie facute pe un banc, intr-un service care are oameni competenti, nu "mesteri".Sau poti sa intrebi la sectiunea Oltcit, de locuri in care se poate regla carburatorul, in orasul tau.Este similar cu cel de pe oltean, asa ca oamenii ar trebui sa stie ce si cum. Oricum este mai prost facut decat unul construit de un chinez(care are doar o pila si o bucata de fier in dotare) cu gastrita severa, inchis intr-un container, pe un vas in deriva in mijlocul Oceanului Indian.Deci foarte prost construit. Recomand sa iti montez unul de pe alta masina decat Dacia.Galeria este de 1.6. |
Te vazui astazi pe la 11 si ceva aproape 12 dimineata pe la baru` tineretului :) erai la cafea parca
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning