![]() |
Re: Prezentati-va!
cul, la care statie de itp lucrezi?
|
4 Attachment(s)
probe :X
|
bun venit fordistilor!!!
|
Nume: Alin
Nick: sonyc Masina: golf 4 powered by B&S Customs :D Ocupatia: student + tuning auto + dj Hobby: Muzica, masini, tuning, comp, etc tot ce merita facut:D |
10 Attachment(s)
poze ford probe :D 8)
acum lucram si la site..deacum in fiecare saptamana intalnire ford probe in cj ! cine ii pasionat de probe sa ma contacteze mic_gaby. |
3 Attachment(s)
Nume: Sebi
Nick: friky Masina: Fiat Stilo 1.8 Ocupatia: calculatorist :P Hobby: masini, muzica, filme, bla bla bla... Bine v-am gasit!!! |
Bun venit Sebi
|
5 Attachment(s)
am reusit sa pun piele in masinuta...luna asta am zis ca mai bag un subwoofer si o incinta frumos facuta..si asta e proiectul masinii care sa speram ca va iesi
|
incet incet iese si la tine masina .spor sa ai razvi:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nume: Adi
Masina: Golf 4, 1.9 sdi :oops: Ocupatie : Vanzator Hobby : masini , muzica , berea si iesirile la iarba verde :D |
salut,bine ai venit :) intretinuta masina :D succes :-P
|
mersi mult , sper sa o pot intretine in continuare
|
Quote:
|
la indicatia lui tekno , rectific
ocupatie: reprezentat vanzari:lol: |
2 Attachment(s)
Nume: Jocco (22 ani)
Ocupatie: student (inca o luna...sper) Hobby: bere pe piezisa, inot, stat pe banca in fata la ISE la ore de varf :D, fotbal, noaptea cu bolidu, etc.. Masina: citroen saxo vts 1.4 mk2 |
bine ai venit
|
Quote:
|
mersi mersi :D
|
Nume: Liviu
Masina: Skoda octavia kit wrc Ocupatie: Student arhitectura hobby: Masinile si arhitectura origine: Sibiu :P |
Salut
Nume: Paul Masina: Hyundai Coupe Ocupatie: Ofiter bancar Hobby: Masini, fotbal, sala... Origine: Bistrita - Relocat definitiv la Cluj :) |
Bine ati venit baieti
|
5 Attachment(s)
Norok
Nume: Alex Masina: Oltcit Club 11Rm underconstruction: https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/106337-oltena-club-12trs-cj-70-mig.html Ocupatie: Elev,licean Hobby: Masini, fotbal,excurii,intalniri cu prieteni.mesterit pe la masina (mai tot timpul:D) Pozele cu masinuta sunt recente ,dar si unele mai vechi! |
bine ai venit Alex :)
si spor la munca pe goanga :D |
3 Attachment(s)
sal
nume: adrian porecla: draku varsta: 23 ani ocupatie: politie, facultatea de drept hobby: tuning skoda, jocuri strategie masina: skoda octavia 1, 1.9 tdi (101 HP) |
Quote:
foarte frumoasa masina sa o folosesti sanatos |
5 Attachment(s)
nume: Serban
varsta: 21 ani ocupatie: student (ubb info engleza), webdesigner hobby: masini, tuning, webdesign, sporturi etc. masina: Nissan 350Z (V6 3,5L 280 Cp) CJ 88 WEB |
aia da masina (de fapt racheta :P)
welcome:D |
Quote:
mersi :) :P |
Re: sal
Quote:
ma numesc tot razvan masina: bmw 320d in rest totul ramane la fel... |
bine ati venit.
f fain 350z. cred ca team vazut intr-o noapte in manastur. |
nume: Dan
varsta: 24 ani ocupatie: arhitect, hobby: tot ce tine de auto / moto, tuning, "sa ies cu prietenii, sa ma uit la filme" :) masina: Audi A3 (2003) poze: http://www.spidershop.ro/spidertunin...a31/index.html ( inca nu le-am primit de la Horica :) ) club: mi-ar placea sa ma inscriu intr-unul, dar inca nu sunt hotarat.... |
frumos a 3 u . lucrai la terasa de langa obsesion vara trecuta? ca iti tot vedeam masina pe acolo
|
Quote:
|
Quote:
|
Nume:Gabi
Varsta:17 anisori:oops: Ocupatie:elev Hobby:tuning-ul,masinile:lol:,colectionez machete Masina:O Dacie 1310 Break,nu e pe numele meu dar eu o conduc,pe la tara,pana cand fac 18... Aspiratii:I.Sa fac 18 ani II.Sa cumpar un Ford Probe+facut tuning and styling III.Sa ma inscriu in CSR:D Salutare. |
bine ati venit baieti :)
Succes in a obtine ce va doriti :D |
Nume: Robert
Ocupapie: student autovehicule rutiere, anul I Masina: opel ascona c, c16nz, 75 cai. Hobby: tot ce tine de masini si muzica Aspiratii: multe si nu marunte:-P |
Quote:
Poate ne pui o pila la colegii tai sa nu ne mai amendeze pentru jante,folii...si cea mai noua perla "spoilere" trecute in talon, no offence catre tine, sper sa nu ma intelegi gresit. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning