![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
Quote:
|
mustang: ai p.m.
|
Leduri la manerele exterioare...mare kitch! Consola daca vrei sa faci o treaba simpatica ia un spray mai dragut si vopseste si partea de sus, un argintiu merge de minune...am eu:-) te poti inspira! La boxele de 13 daca nu merg indoaie putin tabla sau chiar taie din ea cat sa intre difuzorul, nu are nimic! Sper sa te fi ajutat sfaturile mele!
|
4 Attachment(s)
update..
poze mai clare diseara!!:-) multumesc robert de sfaturi , sunt bune:-) |
2 Attachment(s)
:arrow:
urmeaza saptamana viitoare folie si poate un turometru:-? sa vedem ce aflu de sumatorul ala:x |
5 Attachment(s)
update..
foliat stalpi autocolant negru mat, plasa bara fata, cheie schimbata cu una "gen touareg" doar ca la ultima parte am o problema, nu gasesc cutia de la alarma ca sa o schimb:( momentan doar pozele astea le am ca iar numai merge aparatu maine urmeaza si folie spate cred fata nustiu inca sigur..decat sa pun sa nu se vada mai bine numai pun.. |
frumos frumos... zi-mi si mie cat te-a costat cheia, si ce a cuprins kitul care l-ai cumparat. avea inchidere centralizata inainte? ai schimbat doar receiverul? cand inchizi/deschizi masina se aprind avariile? se aprindeau/nu inainte? unde ai facut copie dupa cheie si cat ti-a luat? mersi...
|
Quote:
|
Unde e folia de pe stalpi ca nu o vad:-)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Da jos alea de pe usi, arata ca dracu si nu te ajuta cu nimic!
|
alea de pe usi m-au ajutat foarte mult, de nustiu cate ori am deschis usa prea mult si am dat cu ea in vreun perete si noroc cu acele "aparatori"
|
2 Attachment(s)
|
Ce frumos ii sta cu folie...:tenisclap
|
Quote:
|
Nici alea de E nu sunt 100% transparente, iar organul nu are la el aparat de masurat transparenta geamurilor.
Eu m-as risca la o folie de intensitate 25%-30% pe geamurile fata. :D Arata foarte bine cu folie, felicitari!!! :flower: |
merci pentru aprecieri:oops:
nu poti 25,30%:-), 25% cat are geamul deja+ folie 27% mai mica nu exista, este egal cu 52%:)) , daca nu reusesc sa gasesc geamuri simple, pun ca pe spate sau 70-80% daca tot depasesc sa simt ca am si depasit nu sa am doar de forma.. desi eu stiu ca exista matiz fara tenta !! poate cel utilitara.. |
Al meu nu are nici o tenta si este E doar variantele mai scumpe au geamuri cu tenta.Vrei sa facem schimb :-)
|
1 Attachment(s)
o sa le vand:D probabil,desi nu cred, as vrea sa le tin in caz de ..doamne fereste... ca geamuri vreau sa imi cumpar noi..:D
pana una alta, azi a primit xenon proiectoare...va urma:lol:... |
14 Attachment(s)
pana una alta...turometrul din imagine este de vanzare..:-) detalii pe p.m.
poze cu xenonul maine, ca nu am apucat sa il montez.. |
Stii cat de greu este sa faci ceva frumos si ce usor este sa strici?
Cam asta ai facut tu, ai dat cu piciorul la tot ce ai facut cu RACING pe hayon. In rest imi place. Nu ii sta bine cu aparatorile de noroi albastre. Cu fetele de usi ce ai facut? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
aparatoarele vor fi vopsite negru din nou, pentru ca am spart una si am inlocuito..deci este neagra si urmeaza si restul zilele astea..RACING-ul de pe portbagaj, zboara saptamana viitoare pe luni sau marti si daca va mai referiti si la alea de pe usi..sunt cam in ochii dar nustiu imi cam sunt folositoare, dar cred ca se duc si alea..
fetele de usi au fost date jos pentru a caurata ce este in spatele lor, se poate observa siin poza noroi..deci rugina poate sa apara.. |
2 Attachment(s)
gata si xenonul in proiectoare
Rezultat: 100% multumit! |
4 Attachment(s)
|
Frumoasa rau albastrica:-) Si curata! Daca ar primii si ea o pereche de incaltari noi ar fi si mai bine, dar cer finante puternice!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
am dat si cu aspiratorul pe usi:pelvic_th
|
Bravo! Esti pe drumul cel bun.
PS: Vezi ca schimb culoarea la consola de bord si cea de la schimbator, poate iti place cum iese si te inspiri!;)(argintiu iridium:-) ) |
Quote:
@succes in continuare, |
Nu erau modelul acesta!;)Sunt curios ce model este janta de pe Matizul negru, vine belea:-)
|
nu sunt la fel dar erau belea de frumoase si alea....
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1169744942 |
va multumesc pentru aprecieri:bunch:, robert astept rezultatul:D si ma bag si eu la vopsitorie:lol:
TZN 85 BUB:intradevar nu sunt la fel, prima data cand am vazut matizul negru, exact la cel de oradea m-am dus:-), eu am o boala, vreau spita sa fie cat mai subtire:D, acum mai este problema si cu dimensiunea..de 13" clar nu , nici nu cred ca exista..deci bataia ramane intre 14" si 15", dar bani sa fie si modelul potrivit:-) p.s. mi-a venit sa colantez barele cu folie 3M albastra:-?, o arata frumos?:-) |
arata bine... chiar foarte bine... niste "adidasi" ii mai trebuie si e gata :D nu face cu folie 3M alabastra, nu cred ca da bine... lasa-le simple. colantu da bine in anumite zone doar, si pe negru de cele mai multe ori. astept sa vad ce jante ai in minte.. adica ce vrei sa pui pe masina.
spor la treaba. |
Quote:
|
care stie cat are plafonu , dimensiunea?:oops: scuze ca intreb dar nu am ruleta:lol:
|
175/125 sper sa imi fi amintit bine...
|
7 Attachment(s)
nu am gasit decat de 1m latime:( pana una alta, am rezolvat aparatoarele de noroi, vopsite negre( nu le-am montat inca) capace oglinzi vopsite, au fost amandoua dar una am sparto si am inlocuito, urmeaza vopsita si aia:) si una alta:D
|
vreau si eu o parere rapida, cum sa fac plafonu, ce culoare? si mat/lucios va rog:-)
|
Quote:
ii sta bine cu folie. app, pe fata presupun ca nu ai autorizatie, nu? strange bani si dupa jante pune-i arcuri neaparat! +1 pt portbagaj pe dinauntru -1 pt portbagaj pe dinafara... (macar aia cu "racing" scoate-o, te rog!) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:43. |
- Copyright 2026 4Tuning