Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matizul ALBASTRU (MKI) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127574-matizul-albastru-mki.html)

Mustang 06-05-10 19:24

Re: Matizul ALBASTRU (MKI)

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3339056)

P.S. am de vanzare semnale bara fata originale noi noute pentru cine vrea sa le schimbe sau sa incerce experimente!!

Lasa-mi un pret pe PM, te rog.

pustiu_FUG 06-05-10 19:31

mustang: ai p.m.

Robert_MNW 06-05-10 21:17

Leduri la manerele exterioare...mare kitch! Consola daca vrei sa faci o treaba simpatica ia un spray mai dragut si vopseste si partea de sus, un argintiu merge de minune...am eu:-) te poti inspira! La boxele de 13 daca nu merg indoaie putin tabla sau chiar taie din ea cat sa intre difuzorul, nu are nimic! Sper sa te fi ajutat sfaturile mele!

pustiu_FUG 08-05-10 14:19

4 Attachment(s)
update..

poze mai clare diseara!!:-)

multumesc robert de sfaturi , sunt bune:-)

pustiu_FUG 09-05-10 12:44

2 Attachment(s)
:arrow:

urmeaza saptamana viitoare folie si poate un turometru:-? sa vedem ce aflu de sumatorul ala:x

pustiu_FUG 11-05-10 14:58

5 Attachment(s)
update..
foliat stalpi autocolant negru mat, plasa bara fata, cheie schimbata cu una "gen touareg" doar ca la ultima parte am o problema, nu gasesc cutia de la alarma ca sa o schimb:(

momentan doar pozele astea le am ca iar numai merge aparatu

maine urmeaza si folie spate cred fata nustiu inca sigur..decat sa pun sa nu se vada mai bine numai pun..

B-99-SAA 11-05-10 16:25

frumos frumos... zi-mi si mie cat te-a costat cheia, si ce a cuprins kitul care l-ai cumparat. avea inchidere centralizata inainte? ai schimbat doar receiverul? cand inchizi/deschizi masina se aprind avariile? se aprindeau/nu inainte? unde ai facut copie dupa cheie si cat ti-a luat? mersi...

pustiu_FUG 11-05-10 16:28

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3351959)
frumos frumos... zi-mi si mie cat te-a costat cheia, si ce a cuprins kitul care l-ai cumparat. avea inchidere centralizata inainte? ai schimbat doar receiverul? cand inchizi/deschizi masina se aprind avariile? se aprindeau/nu inainte? unde ai facut copie dupa cheie si cat ti-a luat? mersi...

dupa cum am zis si mai sus nu gasesc cutia de la alarma ca sa o pun pe ce-a noua, pret 120 ron, erau si mai ieftine, dar calitatea lasa de dorit si modelul de asemenea.., se aprind avariile si pe alarma veche si pe ce-a noua asa scrie in carte, facutul de copie m-a costat 40 ron + trebui sa schimbi tu cipul este usor..contine ce se vede in ultima poza, doar ca 2 chei!!

Robert_MNW 11-05-10 17:41

Unde e folia de pe stalpi ca nu o vad:-)

pustiu_FUG 11-05-10 18:26

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3352104)
Unde e folia de pe stalpi ca nu o vad:-)

asta este singura poza care am putut sa o fac:(..nustiu daca va ramane negru mat, ma bate gandu la 3M.. sa vedem..

Robert_MNW 11-05-10 21:24

Da jos alea de pe usi, arata ca dracu si nu te ajuta cu nimic!

pustiu_FUG 12-05-10 07:06

alea de pe usi m-au ajutat foarte mult, de nustiu cate ori am deschis usa prea mult si am dat cu ea in vreun perete si noroc cu acele "aparatori"

pustiu_FUG 12-05-10 12:30

2 Attachment(s)

Robert_MNW 12-05-10 12:38

Ce frumos ii sta cu folie...:tenisclap

pustiu_FUG 12-05-10 12:40

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3354034)
Ce frumos ii sta cu folie...:tenisclap

multumesc:oops:, era si mai frumos si fata, dar au deja din fabrica tenta de 75%:shock:, o sa cumpar geamuri de E, alea nu cred ca au..ca sa pot sa pun si folie ..

B-72-RZD 12-05-10 14:29

Nici alea de E nu sunt 100% transparente, iar organul nu are la el aparat de masurat transparenta geamurilor.
Eu m-as risca la o folie de intensitate 25%-30% pe geamurile fata. :D

Arata foarte bine cu folie, felicitari!!! :flower:

pustiu_FUG 12-05-10 16:19

merci pentru aprecieri:oops:

nu poti 25,30%:-), 25% cat are geamul deja+ folie 27% mai mica nu exista, este egal cu 52%:)) , daca nu reusesc sa gasesc geamuri simple, pun ca pe spate sau 70-80% daca tot depasesc sa simt ca am si depasit nu sa am doar de forma..

desi eu stiu ca exista matiz fara tenta !! poate cel utilitara..

Robert_MNW 12-05-10 22:06

Al meu nu are nici o tenta si este E doar variantele mai scumpe au geamuri cu tenta.Vrei sa facem schimb :-)

pustiu_FUG 13-05-10 07:57

1 Attachment(s)
o sa le vand:D probabil,desi nu cred, as vrea sa le tin in caz de ..doamne fereste... ca geamuri vreau sa imi cumpar noi..:D

pana una alta, azi a primit xenon proiectoare...va urma:lol:...

pustiu_FUG 13-05-10 18:18

14 Attachment(s)
pana una alta...turometrul din imagine este de vanzare..:-) detalii pe p.m.

poze cu xenonul maine, ca nu am apucat sa il montez..

B-72-RZD 13-05-10 21:45

Stii cat de greu este sa faci ceva frumos si ce usor este sa strici?
Cam asta ai facut tu, ai dat cu piciorul la tot ce ai facut cu RACING pe hayon.

In rest imi place. Nu ii sta bine cu aparatorile de noroi albastre. Cu fetele de usi ce ai facut?

Robert_MNW 13-05-10 22:18

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 3358164)
Stii cat de greu este sa faci ceva frumos si ce usor este sa strici?

Intotdeauna detaliile mici fac diferenta! Cand o-sa invete pustiu asta o sa fie mult mai bine!;)

pustiu_FUG 14-05-10 11:31

1 Attachment(s)
aparatoarele vor fi vopsite negru din nou, pentru ca am spart una si am inlocuito..deci este neagra si urmeaza si restul zilele astea..RACING-ul de pe portbagaj, zboara saptamana viitoare pe luni sau marti si daca va mai referiti si la alea de pe usi..sunt cam in ochii dar nustiu imi cam sunt folositoare, dar cred ca se duc si alea..

fetele de usi au fost date jos pentru a caurata ce este in spatele lor, se poate observa siin poza noroi..deci rugina poate sa apara..

pustiu_FUG 14-05-10 18:19

2 Attachment(s)
gata si xenonul in proiectoare

Rezultat: 100% multumit!

pustiu_FUG 17-05-10 16:01

4 Attachment(s)

Robert_MNW 17-05-10 21:47

Frumoasa rau albastrica:-) Si curata! Daca ar primii si ea o pereche de incaltari noi ar fi si mai bine, dar cer finante puternice!

pustiu_FUG 18-05-10 12:26

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3368361)
Frumoasa rau albastrica:-) Si curata! Daca ar primii si ea o pereche de incaltari noi ar fi si mai bine, dar cer finante puternice!

multumesc pentru aprecieri Robert, jantele sunt cu dus si intors la mine la fel ca si suspensia:(, nu merg tot timpul numai pe asfalt, mai frecventez o padure un pescuit, des de fel,,si nu le-as vedea prea bine. In al doilea rand ce jante imi plac mie nu merg pe matiz, si ce ar cadea bine pe matiz nu imi plac..este cu dus si intors...eu as vrea niste jante ca in poza de mai jos, dar nu prea cad bine pe a mea..si tot asa:sad:

pustiu_FUG 19-05-10 15:51

4 Attachment(s)
am dat si cu aspiratorul pe usi:pelvic_th

Robert_MNW 19-05-10 21:00

Bravo! Esti pe drumul cel bun.
PS: Vezi ca schimb culoarea la consola de bord si cea de la schimbator, poate iti place cum iese si te inspiri!;)(argintiu iridium:-) )

TZN 85 BUB 19-05-10 21:07

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3369555)
multumesc pentru aprecieri Robert, jantele sunt cu dus si intors la mine la fel ca si suspensia:(, nu merg tot timpul numai pe asfalt, mai frecventez o padure un pescuit, des de fel,,si nu le-as vedea prea bine. In al doilea rand ce jante imi plac mie nu merg pe matiz, si ce ar cadea bine pe matiz nu imi plac..este cu dus si intors...eu as vrea niste jante ca in poza de mai jos, dar nu prea cad bine pe a mea..si tot asa:sad:

jante modelul asta au fost la un momentdat pe matizul lui tavisor " un matiz oradean " , si cu suspensie erau :shock: . cauta pe 4tuning un matiz oradean si vezi poze acolo,

@succes in continuare,

Robert_MNW 19-05-10 21:32

Nu erau modelul acesta!;)Sunt curios ce model este janta de pe Matizul negru, vine belea:-)

TZN 85 BUB 20-05-10 08:15

nu sunt la fel dar erau belea de frumoase si alea....

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1169744942

pustiu_FUG 20-05-10 09:21

va multumesc pentru aprecieri:bunch:, robert astept rezultatul:D si ma bag si eu la vopsitorie:lol:

TZN 85 BUB:intradevar nu sunt la fel, prima data cand am vazut matizul negru, exact la cel de oradea m-am dus:-), eu am o boala, vreau spita sa fie cat mai subtire:D, acum mai este problema si cu dimensiunea..de 13" clar nu , nici nu cred ca exista..deci bataia ramane intre 14" si 15", dar bani sa fie si modelul potrivit:-)

p.s. mi-a venit sa colantez barele cu folie 3M albastra:-?, o arata frumos?:-)

B-99-SAA 20-05-10 12:22

arata bine... chiar foarte bine... niste "adidasi" ii mai trebuie si e gata :D nu face cu folie 3M alabastra, nu cred ca da bine... lasa-le simple. colantu da bine in anumite zone doar, si pe negru de cele mai multe ori. astept sa vad ce jante ai in minte.. adica ce vrei sa pui pe masina.
spor la treaba.

pustiu_FUG 20-05-10 13:35

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3375393)
arata bine... chiar foarte bine... niste "adidasi" ii mai trebuie si e gata :D nu face cu folie 3M alabastra, nu cred ca da bine... lasa-le simple. colantu da bine in anumite zone doar, si pe negru de cele mai multe ori. astept sa vad ce jante ai in minte.. adica ce vrei sa pui pe masina.
spor la treaba.

multumesc frumos pentru aprecieri:D, colantarea barelor a cazut, nustiu de ce aveam impresia ca este foarte apropiata culoarea, dar se pare ca nu este:sad:, jantele care imi plac si sper sa fac rost de ele sa vedem si finantele ce spun:))), sunt cu cateva mesaje mai sus pe un matiz negru:oops: urmeaza colantarea plafonului, acum sa vedem cu ce..negru mat, sau 3M negru..

pustiu_FUG 20-05-10 19:23

care stie cat are plafonu , dimensiunea?:oops: scuze ca intreb dar nu am ruleta:lol:

Robert_MNW 20-05-10 21:39

175/125 sper sa imi fi amintit bine...

pustiu_FUG 23-05-10 19:58

7 Attachment(s)
nu am gasit decat de 1m latime:( pana una alta, am rezolvat aparatoarele de noroi, vopsite negre( nu le-am montat inca) capace oglinzi vopsite, au fost amandoua dar una am sparto si am inlocuito, urmeaza vopsita si aia:) si una alta:D

pustiu_FUG 25-05-10 12:47

vreau si eu o parere rapida, cum sa fac plafonu, ce culoare? si mat/lucios va rog:-)

B-99-SAA 25-05-10 13:07

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3388157)
vreau si eu o parere rapida, cum sa fac plafonu, ce culoare? si mat/lucios va rog:-)

negru mat. sau il lasi in culoarea masinii. cand "vin" jantele? (adica finantele).
ii sta bine cu folie. app, pe fata presupun ca nu ai autorizatie, nu? strange bani si dupa jante pune-i arcuri neaparat!

+1 pt portbagaj pe dinauntru
-1 pt portbagaj pe dinafara... (macar aia cu "racing" scoate-o, te rog!)

All times are GMT +2. The time now is 08:43.

- Copyright 2026 4Tuning