Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!! (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/127545-highspeeddrivers-numele-noului-club.html)

cartman_nsl 10-10-09 13:11

Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!

oricum noi va asteptam la piatra neamt pentru sustinere...daca sunteti de`acord

cartman_nsl 10-10-09 14:48

eventual presedintele de la clubul vostru sa zica cate ceva la microfon despre comunitatea voastra, cum v`ati infiintat, etc.

Rac3r 26-10-09 14:08

1 Attachment(s)
eveniment pe 1 noembrie la ERA in iasi:D...sper sa veniti cat mai multi sa asaltam si iasul nu numai suceava:twisted: oricum driftul si probele de indemanare vor fi cele mai interesante plus ca va fi o proba de indemanare in care vor fi numai fete:lol:

3Xtreme 26-10-09 19:32

Am pus si eu pe blog inaintea ta:P Mai am de spus ca va mai fi un eveniment in afara celui de duminica, cel de vineri. Mai multe detalii aici. Eu o sa vin sigur. Acum sa vedem care o sa mai apara.

Rac3r 02-11-09 11:15

a fost super tare la iasi evenimentul:D...in special debutul lui dragos la drift(fostul proprietar UGA,actual proprietar nissan sylvia)..eh..pana i-a luat foc ceva desubt:(...inca o parte interesanta pe care am uitat sa o mentionez era cum un peugeot negru era sa dea peste noi in timpul probei de indemanare dar noroc de cauciucuri

3Xtreme 02-11-09 13:22

5 Attachment(s)
A fost fain in afara de frig. Frigul mi-a afectat si pozele de la drift, pentru ca masinile erau in miscare, eu tremuram de frig si aproape toate pozele de la drift mi-au iesit in ceatza. Am pus cateva sa se vada ca a fost, dar slabe calitativ. M-a dezamagit aparatul. Cred ca avea si niste setari aiurea, dar nu am stat sa mai caut ca imi inghetau mainile. Restul stiti unde gasiti.
P.S.: Am pus pe net si niste filmuletze de vineri cu lancia delta integrale a lui Bogdan Marciuc. Le gasiti aici. Este ceva de asteptat, dar sper sa va placa, mai ales al 3-lea in care ne-a stropit pe toti:D
P.S.: Tin sa va anunt ca la urmatoarele poze imi voi schimba semnatura de pe ele. O mica modificare, voi schimba din 3Xtreme in VyXxK. Pozele sa stiti ca o sa fie facute tot de mine, doar ca nick-ul de 3Xtreme il folosesc foarte rar si m-am gandit sa il schimb. Era doar o informatie:-)

Rac3r 02-11-09 13:26

pacat ca n-ai prins pe ala cum intra in noi=)) in rest au iesit pozele destul de bine avand in vedere conditiile de polul nord de afara

3Xtreme 02-11-09 13:29

Cand a intrat ala acolo langa noi, eu incercam sa iti arat un Mercedes S** AMG pe care pana la urma tot nu l-ai vazut:D Dar am avut noroc la faza aia. Au trecut 2 cauciucuri exact prin stanga si prin dreapta mea;) Daca nu stie baiatul cum se foloseste frana de mana sau macar aia de picior...

BT-01-KAW 09-11-09 11:22

Ce parere aveti de aventura de ieri? :P Eu unul zic ca a fost supertare. Cu respect!!!!!

Rac3r 09-11-09 11:38

5 Attachment(s)
a fost super tare intalnirea...all for one and one for all...new members new friends:D...familia noastra creste(IMAGES BY ZET)

3Xtreme 09-11-09 13:31

4 Attachment(s)
Niste poze si din partea mea, facute printre filmari. A fost super, mai ales ca am mai castigat cativa membri;) Sper sa mai fie asa intalniri. Cel mai mult mi-a placut sfarsitul:twisted:

bronx 17-11-09 21:05

cornell29 este id-ul meu ! Frumoase pozele dar filmuletul cand e gata?

BT-01-KAW 18-11-09 11:56

Am facut comanda de parasolare si de tricouri. cei care mai vor sa ma anunte. cu respect!!!!!

bronx 18-11-09 17:47

Quote:

Originally Posted by BT-01-KAW (Post 2817853)
Am facut comanda de parasolare si de tricouri. cei care mai vor sa ma anunte. cu respect!!!!!

Sper ca parasolarul meu e comandat..Vreau si un tricou..

3Xtreme 18-11-09 21:56

Un mic trailer din care va puteti da seama ce va urma.:twisted: HSD in imagini, de data asta video. Acest montaj a fost realizat de Jhonny (Rac3r). Enjoy!!!

Rac3r 19-11-09 12:36

Chiar daca mi-a luat mult de montat clipul vreau sa zic ca a meritat si vreau sa le multumesc membrilor high speed drivers care au facut o treaba excelenta,atat soferii cat si cameramanii.Mult respect si abia astept sa realizam partea a 2-a care va fi si mai spectaculoasa ca aceasta si cu mai multi membri.

Kenzo4Boss 19-11-09 16:05

poate o sa ma primiti si pe mine la urmatoare miscare...

Rac3r 20-11-09 18:24

<embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/BMT8v7R8rNx" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed>
Enjoy:!::twisted:

HOT 22-11-09 12:31

Bmw-ul cu sigla M are motor de m power?

3Xtreme 22-11-09 12:46

Nu, are un 2.5. As mai da niste detalii, dar nu stiu daca vrea el sa stie toata lumea de noul lui proiect (are o legatura si cu M power).

bronx 22-11-09 17:25

Despre proiectul lui ar fi cel mai bine sa ne spuna el ce si cum ;) Asta e parerea mea...Oricum ii doresc mult succes in noul lui proiect

Rac3r 23-11-09 21:37

multumesc mult boy_wonder pentru activarea embeded-ului si lui EaGle pentru facerea thread-ului sticky.Mult respect baeti!!!:D

koket 30-11-09 18:43

cum se poate intra in acest club?

3Xtreme 30-11-09 18:56

Da add la id-ul hutanuionutmarian si vorbeste cu el. Spune-i ca vrei sa intri si tu in club si rezolvati voi.

bronx 01-12-09 20:05

Sau il suni ca pe mess mai greu dai de el ;)

koket 01-12-09 20:06

am vorbit azi cu el , id-ul meu e thekoket , si tel 0745831913 , mi-a zis cand vin prin botosani sa-l anunt. Daca faceti vreun meeting sa-mi dati si mie un anunt , poate nu's pe faza..

BT 87 YVI 12-12-09 15:01

Vand Jante 18 barracuda pt bmw 5x120 PRET 200E cei interesati 0745225153 sau [email protected]

BT-01-KAW 25-12-09 08:56

Va doresc tuturor sarbatori fericite, multa sanatate si tot ce va doriti. Iar la anul sper sa relaizam mult mai multe decat anul acesta. Cu respect!!!!

Tzapo0 25-12-09 16:35

si eu va doresc SARBATORI FERICITE!:)sanatate si toate cele bune!Numai bine!;)

3Xtreme 28-12-09 21:43

Ce parere aveti despre moartea, respectiv ultima rasuflare a marcii Saab? Dupa parerea mea este una din cele mai bune masini la toate categoriile si e ceva ce v-a ramane in istorie. Sper sa le vina mintea la cap pe ultima suta de metri si sa o vanda macar daca nu le convine sa o mai tina.

Tzapo0 29-12-09 16:07

ce sa zic..Saab!erau niste masini acceptabile pentru mine..pacat de ei.

tzapul 04-01-10 07:52

cine imi spune si mie care e treaba cu clubul asta?.....adik, cam ce trebuie sa indeplinesti sa poti intra.....trebuie sa ai o anumita masina?....sau pur si simplu....

Rac3r 04-01-10 10:46

poi de curiozitate ce masina ai? si mai multe detalii in leg cu conditiile de intrare contacteaza-l pe cel care conduce clubul nostru:)

3Xtreme 04-01-10 12:40

Relatii la id-ul hutanuionutmarian (nu e al meu)
Asteptam mai multe detalii despre tine si masina ta.

tzapul 04-01-10 13:42

detalii despre mine?.....ce sa va spun?....starea civila?....:))
sunt de loc din galati si am un an si ceva de cand m-am mutat in botosani.....am un golf 3 1.9 TDI 130 CP achizitionata de curand in care vreau sa incep sa investesc.....alte detalii ce sa va mai spun?.....astept intrebari,....:D

Tzapo0 04-01-10 21:21

1,9 TDI..punei un 2,0 cv..un benzinar..vino intro seara sa ne intalnim,sa vorbim..numai bn

BT 21 RZV 04-01-10 21:27

2 Attachment(s)
si eu o sa vreau sa ma alatur clubului, am vb deja cu ionut, cu prima ocazie vin la o intalnire :D
si asta e jucaria mea :D interesanta nu?

3Xtreme 04-01-10 21:36

O stim de prin oras. Parca mi-a zis si ionut ca vrei sa intri. Prima intalnire cred ca stii ca e maine daca nu ai prins-o pe asta de azi:D Lasa un ID de mess sa mai vb si noi cu tine ca intre membri, sa ne cunoastem mai bine;)

Rac3r 04-01-10 21:54

@Tzapul: Vrem poze cu ea:D si ce modificari i-ai adus
@BT 21 RZV: E frumusica foc,dar ce motorizare are si la fel ce modificari i-ai adus:D

Rac3r 04-01-10 22:40

Quote:

Originally Posted by tzapul (Post 2945041)
detalii despre mine?.....ce sa va spun?....starea civila?....:))
sunt de loc din galati si am un an si ceva de cand m-am mutat in botosani.....am un golf 3 1.9 TDI 130 CP achizitionata de curand in care vreau sa incep sa investesc.....alte detalii ce sa va mai spun?.....astept intrebari,....:D

aa da si bun venit in botosanisi pe forumul nostru :D

All times are GMT +2. The time now is 10:30.

- Copyright 2026 4Tuning