![]() |
Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!
oricum noi va asteptam la piatra neamt pentru sustinere...daca sunteti de`acord
|
eventual presedintele de la clubul vostru sa zica cate ceva la microfon despre comunitatea voastra, cum v`ati infiintat, etc.
|
1 Attachment(s)
eveniment pe 1 noembrie la ERA in iasi:D...sper sa veniti cat mai multi sa asaltam si iasul nu numai suceava:twisted: oricum driftul si probele de indemanare vor fi cele mai interesante plus ca va fi o proba de indemanare in care vor fi numai fete:lol:
|
Am pus si eu pe blog inaintea ta:P Mai am de spus ca va mai fi un eveniment in afara celui de duminica, cel de vineri. Mai multe detalii aici. Eu o sa vin sigur. Acum sa vedem care o sa mai apara.
|
a fost super tare la iasi evenimentul:D...in special debutul lui dragos la drift(fostul proprietar UGA,actual proprietar nissan sylvia)..eh..pana i-a luat foc ceva desubt:(...inca o parte interesanta pe care am uitat sa o mentionez era cum un peugeot negru era sa dea peste noi in timpul probei de indemanare dar noroc de cauciucuri
|
5 Attachment(s)
A fost fain in afara de frig. Frigul mi-a afectat si pozele de la drift, pentru ca masinile erau in miscare, eu tremuram de frig si aproape toate pozele de la drift mi-au iesit in ceatza. Am pus cateva sa se vada ca a fost, dar slabe calitativ. M-a dezamagit aparatul. Cred ca avea si niste setari aiurea, dar nu am stat sa mai caut ca imi inghetau mainile. Restul stiti unde gasiti.
P.S.: Am pus pe net si niste filmuletze de vineri cu lancia delta integrale a lui Bogdan Marciuc. Le gasiti aici. Este ceva de asteptat, dar sper sa va placa, mai ales al 3-lea in care ne-a stropit pe toti:D P.S.: Tin sa va anunt ca la urmatoarele poze imi voi schimba semnatura de pe ele. O mica modificare, voi schimba din 3Xtreme in VyXxK. Pozele sa stiti ca o sa fie facute tot de mine, doar ca nick-ul de 3Xtreme il folosesc foarte rar si m-am gandit sa il schimb. Era doar o informatie:-) |
pacat ca n-ai prins pe ala cum intra in noi=)) in rest au iesit pozele destul de bine avand in vedere conditiile de polul nord de afara
|
Cand a intrat ala acolo langa noi, eu incercam sa iti arat un Mercedes S** AMG pe care pana la urma tot nu l-ai vazut:D Dar am avut noroc la faza aia. Au trecut 2 cauciucuri exact prin stanga si prin dreapta mea;) Daca nu stie baiatul cum se foloseste frana de mana sau macar aia de picior...
|
Ce parere aveti de aventura de ieri? :P Eu unul zic ca a fost supertare. Cu respect!!!!!
|
5 Attachment(s)
a fost super tare intalnirea...all for one and one for all...new members new friends:D...familia noastra creste(IMAGES BY ZET)
|
4 Attachment(s)
Niste poze si din partea mea, facute printre filmari. A fost super, mai ales ca am mai castigat cativa membri;) Sper sa mai fie asa intalniri. Cel mai mult mi-a placut sfarsitul:twisted:
|
cornell29 este id-ul meu ! Frumoase pozele dar filmuletul cand e gata?
|
Am facut comanda de parasolare si de tricouri. cei care mai vor sa ma anunte. cu respect!!!!!
|
Quote:
|
|
Chiar daca mi-a luat mult de montat clipul vreau sa zic ca a meritat si vreau sa le multumesc membrilor high speed drivers care au facut o treaba excelenta,atat soferii cat si cameramanii.Mult respect si abia astept sa realizam partea a 2-a care va fi si mai spectaculoasa ca aceasta si cu mai multi membri.
|
poate o sa ma primiti si pe mine la urmatoare miscare...
|
<embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/BMT8v7R8rNx" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed>
Enjoy:!::twisted: |
Bmw-ul cu sigla M are motor de m power?
|
Nu, are un 2.5. As mai da niste detalii, dar nu stiu daca vrea el sa stie toata lumea de noul lui proiect (are o legatura si cu M power).
|
Despre proiectul lui ar fi cel mai bine sa ne spuna el ce si cum ;) Asta e parerea mea...Oricum ii doresc mult succes in noul lui proiect
|
multumesc mult boy_wonder pentru activarea embeded-ului si lui EaGle pentru facerea thread-ului sticky.Mult respect baeti!!!:D
|
cum se poate intra in acest club?
|
Da add la id-ul hutanuionutmarian si vorbeste cu el. Spune-i ca vrei sa intri si tu in club si rezolvati voi.
|
Sau il suni ca pe mess mai greu dai de el ;)
|
am vorbit azi cu el , id-ul meu e thekoket , si tel 0745831913 , mi-a zis cand vin prin botosani sa-l anunt. Daca faceti vreun meeting sa-mi dati si mie un anunt , poate nu's pe faza..
|
Vand Jante 18 barracuda pt bmw 5x120 PRET 200E cei interesati 0745225153 sau [email protected]
|
Va doresc tuturor sarbatori fericite, multa sanatate si tot ce va doriti. Iar la anul sper sa relaizam mult mai multe decat anul acesta. Cu respect!!!!
|
si eu va doresc SARBATORI FERICITE!:)sanatate si toate cele bune!Numai bine!;)
|
Ce parere aveti despre moartea, respectiv ultima rasuflare a marcii Saab? Dupa parerea mea este una din cele mai bune masini la toate categoriile si e ceva ce v-a ramane in istorie. Sper sa le vina mintea la cap pe ultima suta de metri si sa o vanda macar daca nu le convine sa o mai tina.
|
ce sa zic..Saab!erau niste masini acceptabile pentru mine..pacat de ei.
|
cine imi spune si mie care e treaba cu clubul asta?.....adik, cam ce trebuie sa indeplinesti sa poti intra.....trebuie sa ai o anumita masina?....sau pur si simplu....
|
poi de curiozitate ce masina ai? si mai multe detalii in leg cu conditiile de intrare contacteaza-l pe cel care conduce clubul nostru:)
|
Relatii la id-ul hutanuionutmarian (nu e al meu)
Asteptam mai multe detalii despre tine si masina ta. |
detalii despre mine?.....ce sa va spun?....starea civila?....:))
sunt de loc din galati si am un an si ceva de cand m-am mutat in botosani.....am un golf 3 1.9 TDI 130 CP achizitionata de curand in care vreau sa incep sa investesc.....alte detalii ce sa va mai spun?.....astept intrebari,....:D |
1,9 TDI..punei un 2,0 cv..un benzinar..vino intro seara sa ne intalnim,sa vorbim..numai bn
|
2 Attachment(s)
si eu o sa vreau sa ma alatur clubului, am vb deja cu ionut, cu prima ocazie vin la o intalnire :D
si asta e jucaria mea :D interesanta nu? |
O stim de prin oras. Parca mi-a zis si ionut ca vrei sa intri. Prima intalnire cred ca stii ca e maine daca nu ai prins-o pe asta de azi:D Lasa un ID de mess sa mai vb si noi cu tine ca intre membri, sa ne cunoastem mai bine;)
|
@Tzapul: Vrem poze cu ea:D si ce modificari i-ai adus
@BT 21 RZV: E frumusica foc,dar ce motorizare are si la fel ce modificari i-ai adus:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
- Copyright 2026 4Tuning