![]() |
Re: Intalniri
deseara ne vedem pe la SS
|
imi da cineva un dictionar al prescurtarilor ? ca as venii si eu la ceva intalniri :) da nu inteleg pe unde se tin :))
|
Sala Sporturilor ... A fost interesant aseara! :)
|
haha eu am fost aseara la ss si m-am distrat de unul singur:Ppiry mai am umpic si te provoc=)))))))))))))
|
uite de ce eu nu trec pe acolo ... ^^...parca era loc de intalnire...nu de grozavii...:P
|
nici eu nu voi mai trece...oameni la care nu ma asteptam..s-au apucat de grozavii! bravo ma...
|
voai de mine... a mancat calul ovas... te miri?
|
meretzi ma......impresarilor.............
api serios ma ........numa acolo va putetzi da ?????? nu atzi mai putut astepta inca vreo ora sa va datzi (unde ii de dat )??? |
Quote:
|
nimeni de pe forum (din cate stiu eu) nu a facut grozavii...
|
Quote:
|
ma eu nu am fost joi pe acolo si nu am facut nimik cand era lume pe acolo sau masini parcate sau adunate sau plm!!!!
am fost vineri noaptea eu si un preten am iesit la o tigara:)))))) |
De unde esti?
Dan |
Am aflat de unde esti ca am cascat ochii.
|
=)))))))marasti, intre lacuri str. tulcea
|
Marasti Str Fabricii
|
Suntem aproape vecini
marasti-marasti |
E multa lume pasionata din Marasti . Dar sunt multi si din Manastur , si din Gheorgheni , ce sa mai vorbim de Zorilor , str. Pasteur :))))))) .
Clujul are multi pasionati , dar mai avem inca pana sa-i ajungem din urma pe oradeni , care au 60 % din masini cu jante modificate si vezi masini tunate din minut in minut , care mai de care :) . Dak cei de la West Side Racers sunt destul de mari ca sa faca un show al lor , cand se va face acest lucru si la noi ? Eu abia astept :) . Ce se mai intampla pe la intalniri ? Mai vine Militia ? :) |
mah aia din oradea au granitza la 3 pasi mi se pare normal;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning