![]() |
ma ajuta si pe mine cineva sa-mi zica daca stie, ce poate sa-mi faca politia daca ma prinde fara casca pe motocicleta?
|
amenda cred! doar atat!
|
|
lool piry... o ieshit fainutz... :)) vezi ca se supara 2pac pe tine :lol:
|
merci wob, deci daca n-am casca, tre sa am bani in buzunar
Azi am avut un accident pe aurel vlaicu. nu eu eram de vina, da.... asta e! masina-i varza! daca sant printre voi care au mai patzit, sau care cunosc, imi puteti da sfaturi la ce sa fiu atent(hartiile cu asigurarile si reparatia si chestii din astea), ca noh, daca n-am fost de vina, n-ash vrea sa pun nici un ban! Luni tre sa merg la asigurari la unita. Daca ma puteti ajuta, va multzumesc |
s-a facut constatarea la politzie? dupa politzie mergi la asigurari... ce zice politzistu la constatare aia ramane vina deci acolo ai grija cum se apara ala sa nu te scoata pe tine vinovat!
|
pai constatarea o facut-o politistu, si alalalt ii vinovat. luni ma duc la asigurari, sper sa plateasca tot ce o scris politistu pe foaie
|
mah nu esti singuru cu masina pizdita de altu... :)
si mie mi-o facut un coleg un tuning la masina, dar ala mai de graba se incadreaza la \"kitch tuning\"(asa ma gandesc eu ca le zice la tuningurile cu urma de parapet in masina) asa ca vreau sa remediez situatia... stie cineva un tinichigiu bun?...partea cea mai naspa ii, ca ala nu avea RCA pt prostie exagerata si trebe sa imi plateasca din buzunar si o sa fie cam delicat.... :cry: |
driveru' e un tinichigiu bun....
|
baietzi a aparut underground 2... il iau acum!
|
cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul
shi yo vreau... ii pe aduc doo cduri nuh? :D |
fuck it man... e tzeapa.... am downloadat 1.2G de geaba.... ca nu e joku bun...
|
:x :x :x :x :x :x :x :x :? :? :?
ce ma dispera oamenii aia care *** afara cu fake shareuri de astea. |
FRATZILOR SA VA PUNETZI PATCHUL ALA CIUMEG DE IL ARE TEKNO... BODY KITURI SHI UPGRADEURI BETON... TEKNO SA LE DAI SHI LOR LINKUL!!! :)
|
2 Attachment(s)
hai man ca nu am facut-o din reautate... ce **** mea... tzi-am dat linku inainte sa incerc shi eu, am incercat, shi am vazt ca nu merge, asta e... WTF...
http://www.linkmania.ro/downloads/download.php?ID=2415 odata cu asta tre shi No CD crack v1.1 care nushtiu unded gasitz... |
lasa ma ca mergem maine dimineata ca este oferta la parmalat .... iesim ieftin !
|
1 Attachment(s)
YEAH BABY!!!
|
yeeeeeeeeeeeeeeeeeey...o incepatoare in arta conducerii e printre voi!Fratilor,trebuie udat carnetul sa nu mi-l ia ashtia repede :))...o intalnire,ceva,sa petrecem?:D
|
felicitari !!! facem shi o bere... ashteptam propuneri :)
|
felicitari pentru a nunsh' cata uara :D mai vbim :wink:
|
mai WOB la frate-to ii arde de curse prin oras... :lol:
p.s. felicitari Theba |
am o intrebare pt cj03vxg d la ce vine nr asta... zimi si apoi iti zic si de ce te intreb...
|
Re:
Quote:
de ce ? .. detalii :) |
poi prin cipariu depasire pe linie continua... si apoi span...(so fi suparat ca il facusem la stopu de pe avram) apai tocmai nu aveam eu chef de curse ca asa ii scoteam curesle din cap... :P glumeam ca nu is genu...da oricum nu prea ii fair play ceea ce face!
|
erai tot in curul meu shi de aia m-am tot dus ce curse prin oras
|
sapoi nu imi ardea de curse ca stiam ca il sti pe fratemi-o :D
|
idolii mei :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :twisted: :evil: :wink:
|
bah.. relax ca glumeam :P eram cu un preten in masina si zice \"mah il stiu pe asta...ca mama o lucrat cu maicasa la ccs, ia fute-l umpic sa vad ce face\" :)
|
hehe am implinit si eu 50 de mesaje... :wink: :lol:
din nou intrebare pt cj03vxg de la ce vine nr tau????daca vine de la ceva! |
ajutor
nu stiti cam ce eleroane gasesc la spider tuning sau novatech sau daca stiti pe cineva care face mi-ar fi de mare folos
mersi |
Re: ajutor
Quote:
|
:)
opel astra g
|
bei melo da cand ne faci o demonstratie cu noua ta masina ? ... sau carei povestea acui ii astra asta?
|
:D
ii a mea mah dar momentan tre sa o prepar putzin ca sa am ce demonstra :P
|
Mah cika sunt stickere cu CSR?! Io am vazut unu azi pe un lupo cre'ca era, unu negru, cu stopuri tip lexus ... era ceva de genu unui steag shi scria csr ... este asja ceva ?!
|
sunt de cumparat in piata :lol:
ma nu era lupo , era un prieten deanostru selekt cu un Seat Arosa ... cam atat... :P stocu a fost limitat :lol: :oops: |
... tu vorbesti serios? sunt in piatza?! ... mah da nasol ...
Nush ce era ca am trecut numa pe langa el, din masjina am vazut stickeru. Mah nu facem un get together sapt asta in c...... ? :D |
chiar melo...ashteptam o demonstratzie.Dar pana una alta...o plimbare cu noul Astra...c zici? te rishti sa ma lasi sa fuck o tura? :P
|
Bah!recunoashtetzi...v`o fost dor de mine? :D...hg,p unde ejti?de ce nu mai dai nici un semn de viatza?...LAJule,pe forum de ce nu vb la fel de mult ca si live? ;)...de tekno nu zic nimik...cred k ii satul d mine,k ma vede toata ziua.Strengaritza,acuma jtiu k ejti a 12-a,da` nici chiar asa...mai ieshi si u la o poveste...uita`te la mine,la tekno...la horea...la junkie!...
|
mai uitat pe mine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning