![]() |
nike FF esti de apreciat ca sti pretu , de ce zici ca nu am ce face cu el ??? de unde sti ce afaceri am la 15 ani??? ( telu asta imi indeplineste toate cerintele) Bafta si tie sa iti iei unu la fel poate si mai tare ;)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ADIK??? |
ADICA CE ?!
ce cacat face un copil de 15 ani cu telefon de 400+ euro ? te simti ? |
n-ai auzit ma k are afaceri... cum zicea si un vers autohton manca-ti-as : am afaceri mari prin tara...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
normal frate... se duce la meeting`uri importante .. cu colegii in spatele blocului ...
plm .. tre sa fie prezentabil nu ? si cum mai bine decat cu un tel. de 400+ euro ... hai ma .... duceti-va .. ia-ti tel de 100 de euro ca oricum p`asta il pierzi ca esti batut in cap sau ti-l fura tiganii ... si de restu 300 mananca .... ia vitamine .. sa te faci si tu barbat bine .. :lol: |
lol santose...
nu merita pustiule...vb lu al' de mai sus...ori il pierzi ... ca deh asa e cu tineretul de azi :), ori ti se da in cap sa ti-l fure...vezi tu: saracia naste monstrii ;) |
hahaha se pare ca daca nu pot inca sa imi fac placerea sa imi iau masina sau moto pana la anu ,asta e placerea mea care e prob???
PS Va cam roade ca yo am 15 ani si am scula si ......................BAFTA |
ai scula ?!
hai sa ne vedem .. sa vezi cum ma ..... eu pe scula ta ... crezi ca ai coae cretze daca ai pasarica aia de telefon ?! termina ma baiatule ma cu prostiile ma ... auzi :)) ne roade pe noi .. ni se rupe noua .... de ce telefon ai tu ma baiatule ma .. stai linistit , nu te mai umfla in halul asta in pene ... ca. . nu se merita ... sa ma anuntzi cand ramai fara el ;) adevaru e ca .... esti mult mai chulo frate acum .. ca ai telefonu curului :lol: stii cum ?! in ochii mei esti un fel pseudozeu al zilelor noastre ... maricon mic ce esti |
ce nu suport eu copii astia care se lauda pana peste cap cu ce au...macar de ar fi produs pe banii lui...da altzi isi rup carca sa ii fie baiatului bine...mancala-r tata :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
vinde , de 2 zile ne streseaza cu statusu lui .. \" Vand nokia 6230i \" :lol:
alexutzzz ai tacut tati ? vbeste ... cat`s got your tongue ? |
ce cearta stupida...
lasati dreaq telefoanele.. credeti k dk ai telefon de 1000 euro ,iti mai creste brusc ink un coi?! dimpotriva, dk te spargi in basini cu el mai rau rade lumea de tine, si ma refer la lumea normala , nu la ceilalti copii prosti plini de fite... asa k reveniti la subiect ;) |
a zis speeder cam tot ce era de zis :D
biness |
Bai Speeder, taci din gura baaa, k n-ai vrut sa-m i vinzi mie telefonu ala al tau, PRAFU SA SE-ALEAGA DE EL ( nu k ar mai avea mult)!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Si ala cu SCULA de pe pagina anterioara...Tel. tau de 400Euroi l-ai luat acum 6 ani nu?Nokia Banana, sau cum se numea.... |
pai c vrei?! dupaia cu ce telefon ma mai laudam la lume ? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
:D :lol: topicul este ce telefon mobil ai? am zis si yo care e prob neaparat daca mi am facut placerea si mi am luat un tel mai sukar inseamna ca sufar??? si ca ma dau mare |
Santosh te am jignit yo??? vb frumos
|
Re:
Quote:
adio , maricon mic ce esti |
Re:
Quote:
|
santos nu sufera deloc , el spune lucrurilor pe nume :wink:
e baiat de nota 20 asa ca \"ciocu mic\" santos dami si mie idul lui mutzu sa vorbesc cu el de telefon . |
sconxoo
asta e id`u blowwind ... ma uimesti pe zi ce trece ... =)) pe ym nu mi-ai zis vreodata ca sufar .. zici aici ? =)) oricum ma lasa rece orice parerea de-a ta legata de mine so ... continua .. ah , si btw ... sufar cu cine vreau sa sufar .. nu de alta .. da ..sa scap de anturaju nedorit ... chit ca imi scot vbe dup`aia .. gen sufar , mi se rupe .. parca mai rau ma mi se rupe inima-n 2 cand ii zic unuia in fatza ca e .. PROOOOOOOOOOOOOOOST ... ma da prost de bubuie ... intelegi ? |
Mi-am luat k300i ieri :P
|
ce am eu si n-aveti voi!
Mey eu am una bucata Motorola V330 cumparata din wonderland America! M-am uitat si pe piata locala sa vad dc exista febletea mea de telefon, dar se pare ca nu! :lol: Btw, telefonul meu este cumparat de la operatorul T-mobile, si cand ma chioram prin vitrine la un dealer Connex, ghicea ce vad sigla pe cateva mobile? yap...T-mobile!
Si daca cumva stati in cumpana dc sa luati RAZR V3,ultimul tel de la Motorola, nu mai stati asa de mult pe ganduri si just do it! Isi merita banii! Nu aparuse inca pe piata cand mi-am luat eu V330, ca altfel era in buzunarul meu acum (sau mai bine spus in portofel ca este asa de suplu incat incape in portofel) |
am nokia 3510i .. si in decembrie vreau sa-mi iau Nokia 6600 .. ma obsedeaza mobilul ala .. il vreau .... sper prin decembrie sa-l iau ... pacat ca nu e cadou de mos craciun cu barba sura ci mi-l iau din banii mei :P
daca cumva vinde cineva 6600 NOU LA CUTIE cu mult mai ieftin decat in magazine sa ma anunte pe PM pls :) i love nokia 6600 :) |
V3-ul face cam multe probleme.
mi-as lua 8800, super telefon dar e cam exagerat pretul. intre timp folosesc tot siemens cf62 (lol) la care am vorbit aproape 200 de ore in 10 luni, l-am scapat, l-am trantit... tot merge, tot se aude bine, tot are semnal si tot tine bateria 4 zile... super telefon! costa si doar cateva milioane... acum ma bucura mai mult utilitatea, am realizat dupa ce am citit ultimele pagini... acum cativa ani si eu eram innebunit de fite de telefoane, am avut kramer cand a aparut si era vreo 600$ fara tva, 8210, 8850, t28... le-am stricat pe toate :) acum am un jaf de 100$ pe care-l frec toata ziua c UTILITATE si e perfect. oricum nu mai suntem in anul 2000 cand un lucru asa banal ca si un telefon putea sa impresioneze pe cineva... |
am un nokia 7260 luat acum 1luna si e foarte bun ! :lol: pt mine
|
simens m 65 si sant foarte multumit de el :lol:
|
in curand si Z110 ... va veni la mine in maini :)
|
motorola a925 f multumit
incerc sa ii activez gps |
Eu:Nokia 6680,SONY CMD J7 si un sagem dar nu stiu ce model e.In curand va fi si un zapp. :lol:
|
Re:
Quote:
|
care stie ce se merita mai mult ... E350 sau E630 ... pls :) caut sa-mi iau un tel si am nevoie de sfaturi :) si argumente
|
nokia 7260
un stift de tel,pt ca stie multe dar nu are memorie |
Re:
Quote:
sau sa il incatci odata la 2 zile !!! 8) |
Re:
Quote:
Still owning a Nokia 6230... and I'm satisfied :) |
Nokia 7610 si Nokia 3200 ...ambele sunt de vanzare ....sa vad care pleaca primu :)
|
Re:
Quote:
e tare ... de tot :D ...da` din pacate am un amarat de card de 16 ... tre` sa`mi cumpar unu de 256 ... e suficient ... :D ... cine are programe pt.6600 va rog sa le urcatzi aici ... am numa` un program funny rau de tot (potzi folosi telefonul ca shi telecomanda) ce m`am distrat la profa de mate =)) ... ms :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning