![]() |
Re: Roman
2 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/1491...ml#post2740011 Ia baieti...poate aveti vineri drum prin Iasi si va plictisiti :)
Vineri 30.10.2009 Iasi ... parcare camin T 10, ora 12.00 ... eveniment auto organizat de facultatea de mecanica prin proiectul studentiada ... < burn`out, expo, graffity, demolari & others > ... toate intr-un singur eveniment Expo & Burn ... Mai multe detalii puteti primi la nr. de telefon 0726179013 / 0726179013. Inscrierile se vor face in dimineata zilei de 30.10.2009 Va asteptam !!! |
Eu vin, mergi si tu ? :D
Obtinem un loc in "culise" ? :D |
Quote:
P.S. Poate mergi vineri si nu mergi duminica la evenimentul de la Era...ca te'am ras!!! |
si duminica mai e alt eveniment ????? :O
|
Quote:
|
Duminica cine organizeaza ?
Eu o sa pot merge si vineri si duminica :D |
Quote:
|
Ceva locuri in culise ?!? pentru Vineri ma intereseaza...
ca Duminica s-ar putea sa plec la Bucuresti de dimineata... ai ceva pile morf ? :D:D:D |
Quote:
|
In culise... adica plm... cu organizatorii ...sau in chipa de sprijin .. :D
|
Dragos da la Piatra nu mergi ?:(
|
Ba da :D
|
da hai sa organizam noi un eveniment sa facem ceva si in roman si sa nu vb de 2 cu logan-uri sitckaroase. stiti care e parerea mea. nu conteaza ce masina au pana la urma, conteaza intentia pe care au avut-o. stiti si vorba aia gestul conteaza ;)
|
Quote:
Pe 15 noe vroiau cei cu loganurile, sa organizeze acel eveniment. |
cel putin eu le dau dreptate baietilor si in loc sa ii comentam si sa le judecam masinile hai sa vb cu ei si sa vedem despre ce e vb si poate ii ajutam sau facem o echipa si organizam ceva si la roman.
|
Mai multi avem ganduri mari... dar in Roman nu avem oameni si nu avem nici loc unde sa organizam un astfel de eveniment....
Toti suntem constienti de lucrul asta...nu avem unde, la Kaufland is prea multi stalpi in parkare, la Plus ii prea mica, la Penny ii prea mica, nu avem unde... Doar daca facem Expo & Sound ... dar pentru drift, drag sau burn nu avem unde !!! L.E: Alex... nu avem unde !!!! pentru orice fel de show, cat de mic o fi el, noi nu avem loc... |
daca vrei loc gasesti. asa este. dar poti sa faci burn alte chestii nu neaparat drag drift sau poti incerca dar la o scara mai mica. loc de expo este garla. hai sa punem mana de la mana si la o intalnire sa vedem ce ideei putem scoate. crede-ma daca iti doresti nimic nu e irealizabil.
|
Pai ne vedem vineri seara ? pe la 11 .. ca sa ajung si eu si morf :D
|
app o stire de ultima ora am avut ACCIDENT CU GOLFUL.
|
Ce ma ? :O ... cum naiba ?
Grav ? ai patit ceva ? unde ? ... detalii te rog |
eu nu am nimic, gajicuta din dreapta sa speriat oleak cam tare. eu veneam de la lic 3 pe prima banda sa fac dreapta pe centru, un scartar de la speed taxi cu un logan pe a 2 a banda oprit la semafor era primu. si cand ajung in dreptul lui nu stiu ce a fost in capul carutasului dar a tras dreapta sa schimbe banda si a intrat in mine. mia zgariat o janta, mia strambat janta de pe st fata, mia indoiat aripa st fata langa portiera si portiera si am vreo doua dungi galbene pe ea. in rest e ok. iam luat asigurea imi despagubeste tot, chiar imi da piese noi. si a ajuns si la urechile lui tata si baiatu nu avea atesta ca avea doar 5 luni de permis. e la titi masina maine seara sper sa o pot lua. azi dimineata era indreptata tot trebuia vopsita sau pregatita de vopsit. in rest totul e ok. incerc sa trag pozele sa le fac upload
|
Bine ca nu ai patit nimic, cine era gagica care s-a speriat ? :D:D:D
Daca Titi are chef de munca ca si saptamana trecuta... nu-ti termina masina nici daca ii platesti dublu :lol: saptamana trecuta... era asa de beat (joi,vineri,sambata) 3 zile la rand.. incat a si uitat ca a vorbit cu mine si cu Naiana ca mergem la el la service sa luam Microcaru' :lol: |
aseara am dus masina. azi dimineata la ora 9 cand am fost era indreptata o pregateau pt vopsit. si avand in vedere ca dupa ce am lasat masina au inchis. se misca repede. si a vb si tata cu el.
|
Cine era gagica din dreapta care s-a speriat ?!? :D:D:D:D
|
prietena mea. da nu conteaza asta :D
|
Va anunt ca urmeaza un post lung marca morpheusmaster :))
Quote:
Quote:
Quote:
Si da, pe 8 nu pe 15 ca sa schimbat data (e full de evenimente in Moldova asta, asa pe final de sezon...Piatra 25, Iasi 1, Roman 8..pfoaaa...Bacaul e in urma tatiiii :)) :P ) fac cei de la Logan Club Roman un eveniment...acum ce o sa fie cine o sa vina, nu stiu...asteptam detalii, poate ne informeaza chiar 1 din baieti :) Quote:
Quote:
2) Avem Bro' unde sa organizam...hai nu ma omora ca ai vazut ce au facut aia la Vitantis din juma' de parcare de Plus :)) si erau si stalpi si toate draciile...stalpii ii pui ca jaloane, pui 2 cauciucuri in juru lor si ii faci de ocolit ;)...se poate, credema! Parcarea de la Kaufland sau de la Plus e foarte buna pentru un inceput ;)! Expo& sound facem si in parcare la Fidelio :)) nu enici o problema :)) (glumesc) Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
BA FRATILOR DA MULT AM SCRIS =)) Imi e lene si mie sa citesc :)) eu ma bucur daca ati ajuns sa cititi asta si ati citit si tot ce e scris mai sus :)) |
Ne era dor de un post in stil Morf :D
Apropo de stalpi... la Kaufland is prea desi stalpii, la Vitantis erau de aia mari... unu "ici,colo" dar la noi .. avem si stalpi mari si indicatoare mici cu interzis si cu sens unic si indicatoare taiate... si au ramas tevile alea mici in asfalt... si daca calci pe ele .. faci pana ... crede-ma.. eram acolo cu Landcruiseru, noroc ca aveam cauciuc mare... ca la 2 BMW-uri .. cau jante mari si profil mic la cauciuc, au facut pana in secunda 2... |
eu zic ca ai loc la kaufland chiar daca ai stalpii...in fiecare iarna vine tot prostul acolo si nu a aterizat nimeni in nici un stalp...cine vine la drift mai stie cate ceva...
|
Baietii idee este si oameni va adun eu. pentru piatra duminica am mai cooptat 3 oameni.
|
Quote:
|
il chemam pe prietenul nostru alex aka nebun si rezolva cu bucata aia de teava cum a rez si cu stalpii de la primarie =))))))
|
Care ne asteapta in gara la ora 10 ? pe mine si pe morf ?!? :D:D VladM ? Farcash ? ?:D:D:D:
|
Tot eu. Va astept pot sa zic nu
|
Ms Alex :D tot un baiat de nota 10 ai ramas...
P.S: ce caterinca a fost asearaaaaaaaaaaaa !!! cu hidranti, cafele, parcare Kaufland, 20-30 de insi, stilu de dans a lu' Zavate !! :lol::lol::lol: super smecherie, radio zu te scapa de datorie :)))) =))) :lol: |
Quote:
BAIETI IN SEARA ASTA LA 8.30 IN PARCARE LA CNRV!!! INTALNIRE CU CEI DIN LOGAN CLUB ROMAN!!! VA ROG, PREZENTA OBLIGATORIE!!! Am vb. cu baietii si nu e frumos daca nu aparem :) Si maine dimineata cine merge la Piatra Neamt la ora 8.30 este in parcare la Kaufland Roman cu masina alimentata si gata pregatita de drum!!! Astept confirmari! |
ne vedem la piatra :D...poate stam la un pahar de vorba...venim si noi 2 masini din cd...va explic la fata locului de ce asa putine daca va intrebati...
|
Quote:
|
Cirinel,tu mergi cu Bora ?
|
da trecem prin roman...dar nu as putea sa iti zic exact pe la cat trecem prin roman...la 8 ne intalnim la kaufland in iasi...
nu vin cu bora vin cu golful :) (cred k m-ai confundat sau mi-ai confundat masina) |
Da :)) scuze,ziceam ca poate merg cu tine,dar las ca ma descurc eu :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning