Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/124384-roman.html)

morpheusmaster 21-10-09 22:07

Re: Roman

2 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/1491...ml#post2740011 Ia baieti...poate aveti vineri drum prin Iasi si va plictisiti :)

Vineri 30.10.2009 Iasi ... parcare camin T 10, ora 12.00 ... eveniment auto organizat de facultatea de mecanica prin proiectul studentiada ... < burn`out, expo, graffity, demolari & others > ... toate intr-un singur eveniment Expo & Burn ...

Mai multe detalii puteti primi la nr. de telefon 0726179013 / 0726179013.

Inscrierile se vor face in dimineata zilei de 30.10.2009

Va asteptam !!!

scturoag 21-10-09 22:08

Eu vin, mergi si tu ? :D
Obtinem un loc in "culise" ? :D

morpheusmaster 21-10-09 22:13

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2740021)
Eu vin, mergi si tu ? :D
Obtinem un loc in "culise" ? :D

La cat lam ajutat pe baiat poti obtine in locu meu loc unde vrei tu :) Eu nu am sa pot sa merg ca e vineri...daca era sambata era alta viata...dar atat sa putut.

P.S. Poate mergi vineri si nu mergi duminica la evenimentul de la Era...ca te'am ras!!!

scturoag 21-10-09 22:26

si duminica mai e alt eveniment ????? :O

morpheusmaster 21-10-09 22:29

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2740082)
si duminica mai e alt eveniment :O

Prioritar e cel dp 1. Daca puteti merge la ambele depinde d voi dar va spun din surse sigure ca duminik o sa fie un show cum nu a vazut moldova!

scturoag 21-10-09 22:34

Duminica cine organizeaza ?
Eu o sa pot merge si vineri si duminica :D

morpheusmaster 21-10-09 22:37

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2740109)
Duminica cine organizeaza ?
Eu o sa pot merge si vineri si duminica :D

organizeaza prietenul nostru Spartanul de la FRT!!! Detalii aici: http://www.urbanracing.ro.im/

scturoag 21-10-09 22:42

Ceva locuri in culise ?!? pentru Vineri ma intereseaza...
ca Duminica s-ar putea sa plec la Bucuresti de dimineata...
ai ceva pile morf ? :D:D:D

morpheusmaster 21-10-09 23:04

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2740133)
Ceva locuri in culise ?!? pentru Vineri ma intereseaza...
ca Duminica s-ar putea sa plec la Bucuresti de dimineata...
ai ceva pile morf ? :D:D:D

Pai lam ajutat cat am putut eu cu promovarea si nu numai pe baiatul care organizeaza! Cand spui loc in culise la ce te referi? Mai exact...oricum vorbim vineri/sambata de treaba asta...si daca e ceva vb. cu baiatul si cred ca o sa ma ajute si el daca o sa poata...

scturoag 21-10-09 23:09

In culise... adica plm... cu organizatorii ...sau in chipa de sprijin .. :D

VladM 22-10-09 13:59

Dragos da la Piatra nu mergi ?:(

scturoag 22-10-09 14:00

Ba da :D

alex_phm 22-10-09 22:46

da hai sa organizam noi un eveniment sa facem ceva si in roman si sa nu vb de 2 cu logan-uri sitckaroase. stiti care e parerea mea. nu conteaza ce masina au pana la urma, conteaza intentia pe care au avut-o. stiti si vorba aia gestul conteaza ;)

VaLeX 22-10-09 22:49

Quote:

Originally Posted by alex_phm (Post 2742958)
da hai sa organizam noi un eveniment sa facem ceva si in roman si sa nu vb de 2 cu logan-uri sitckaroase. stiti care e parerea mea. nu conteaza ce masina au pana la urma, conteaza intentia pe care au avut-o. stiti si vorba aia gestul conteaza ;)

Imi place cum gandesti, incearca sa le-mpartasesti si celorlalti ceva din idee....
Pe 15 noe vroiau cei cu loganurile, sa organizeze acel eveniment.

alex_phm 22-10-09 23:02

cel putin eu le dau dreptate baietilor si in loc sa ii comentam si sa le judecam masinile hai sa vb cu ei si sa vedem despre ce e vb si poate ii ajutam sau facem o echipa si organizam ceva si la roman.

scturoag 22-10-09 23:05

Mai multi avem ganduri mari... dar in Roman nu avem oameni si nu avem nici loc unde sa organizam un astfel de eveniment....
Toti suntem constienti de lucrul asta...nu avem unde, la Kaufland is prea multi stalpi in parkare, la Plus ii prea mica, la Penny ii prea mica, nu avem unde...
Doar daca facem Expo & Sound ... dar pentru drift, drag sau burn nu avem unde !!!

L.E: Alex... nu avem unde !!!! pentru orice fel de show, cat de mic o fi el, noi nu avem loc...

alex_phm 22-10-09 23:08

daca vrei loc gasesti. asa este. dar poti sa faci burn alte chestii nu neaparat drag drift sau poti incerca dar la o scara mai mica. loc de expo este garla. hai sa punem mana de la mana si la o intalnire sa vedem ce ideei putem scoate. crede-ma daca iti doresti nimic nu e irealizabil.

scturoag 22-10-09 23:13

Pai ne vedem vineri seara ? pe la 11 .. ca sa ajung si eu si morf :D

alex_phm 22-10-09 23:19

app o stire de ultima ora am avut ACCIDENT CU GOLFUL.

scturoag 22-10-09 23:27

Ce ma ? :O ... cum naiba ?

Grav ? ai patit ceva ? unde ? ... detalii te rog

alex_phm 22-10-09 23:35

eu nu am nimic, gajicuta din dreapta sa speriat oleak cam tare. eu veneam de la lic 3 pe prima banda sa fac dreapta pe centru, un scartar de la speed taxi cu un logan pe a 2 a banda oprit la semafor era primu. si cand ajung in dreptul lui nu stiu ce a fost in capul carutasului dar a tras dreapta sa schimbe banda si a intrat in mine. mia zgariat o janta, mia strambat janta de pe st fata, mia indoiat aripa st fata langa portiera si portiera si am vreo doua dungi galbene pe ea. in rest e ok. iam luat asigurea imi despagubeste tot, chiar imi da piese noi. si a ajuns si la urechile lui tata si baiatu nu avea atesta ca avea doar 5 luni de permis. e la titi masina maine seara sper sa o pot lua. azi dimineata era indreptata tot trebuia vopsita sau pregatita de vopsit. in rest totul e ok. incerc sa trag pozele sa le fac upload

scturoag 22-10-09 23:40

Bine ca nu ai patit nimic, cine era gagica care s-a speriat ? :D:D:D
Daca Titi are chef de munca ca si saptamana trecuta... nu-ti termina masina nici daca ii platesti dublu :lol: saptamana trecuta... era asa de beat (joi,vineri,sambata) 3 zile la rand.. incat a si uitat ca a vorbit cu mine si cu Naiana ca mergem la el la service sa luam Microcaru' :lol:

alex_phm 22-10-09 23:46

aseara am dus masina. azi dimineata la ora 9 cand am fost era indreptata o pregateau pt vopsit. si avand in vedere ca dupa ce am lasat masina au inchis. se misca repede. si a vb si tata cu el.

scturoag 22-10-09 23:49

Cine era gagica din dreapta care s-a speriat ?!? :D:D:D:D

alex_phm 22-10-09 23:53

prietena mea. da nu conteaza asta :D

morpheusmaster 23-10-09 11:16

Va anunt ca urmeaza un post lung marca morpheusmaster :))

Quote:

Originally Posted by alex_phm (Post 2742958)

Cum am vorbit si pe mess, o sa organizam, o sa facem dar nu de azi pe maine ca nu faci treaba buna in graba. Cel mai bine stabilim o data din primavara 2010 si iarna asta ne organizam si la primavara punem Romanul pe harta. Sa fie ceva cu adevarat frumos.

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2742971)
Imi place cum gandesti, incearca sa le-mpartasesti si celorlalti ceva din idee....
Pe 15 noe vroiau cei cu loganurile, sa organizeze acel eveniment.

Pai eu ce am scris 3 pagini de messenger mai in urma?
Quote:

Haideti sa incercam sa facem CEVA pentru comunitate si sa nu o divizam din start in bisericute/gasti/cluburi etc.

Leam lasat un mesaj la baieti, iam invitat aici pe thread si vineri/sambata seara la o intalnire. De asemeni leam lansat si o invitatie pentru Duminica la Piatra.

Si da, pe 8 nu pe 15 ca sa schimbat data (e full de evenimente in Moldova asta, asa pe final de sezon...Piatra 25, Iasi 1, Roman 8..pfoaaa...Bacaul e in urma tatiiii :)) :P ) fac cei de la Logan Club Roman un eveniment...acum ce o sa fie cine o sa vina, nu stiu...asteptam detalii, poate ne informeaza chiar 1 din baieti :)

Quote:

Originally Posted by alex_phm (Post 2743042)
cel putin eu le dau dreptate baietilor si in loc sa ii comentam si sa le judecam masinile hai sa vb cu ei si sa vedem despre ce e vb si poate ii ajutam sau facem o echipa si organizam ceva si la roman.

Exact de aceiasi parere sunt si eu dar stii care e parerea mea cu organizarea...(sincer mi se pare prea din scurt si ce fac ei pe 8...eu iam intrebat...baieti...e intalnire regionala sau eveniment?...ei au zis ca e eveniment...). Atata tot, sa nu ne facem, orasul, de rusine.

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2743045)
Mai multi avem ganduri mari... dar in Roman nu avem oameni si nu avem nici loc unde sa organizam un astfel de eveniment....
Toti suntem constienti de lucrul asta...nu avem unde, la Kaufland is prea multi stalpi in parkare, la Plus ii prea mica, la Penny ii prea mica, nu avem unde...
Doar daca facem Expo & Sound ... dar pentru drift, drag sau burn nu avem unde !!!

L.E: Alex... nu avem unde !!!! pentru orice fel de show, cat de mic o fi el, noi nu avem loc...

1) la mana, da, si eu consider ca inca nu avem oameni pentru a face un eveniment, club si alte prostii. Suntem mici, eu zic sa mai lasam timp sa crestem...ce ziceam 2 posturi mai sus?...deabea acum, incepem sa ne formam asa bazele, nu as' vara...deabea acum...asa usor, incet.
2) Avem Bro' unde sa organizam...hai nu ma omora ca ai vazut ce au facut aia la Vitantis din juma' de parcare de Plus :)) si erau si stalpi si toate draciile...stalpii ii pui ca jaloane, pui 2 cauciucuri in juru lor si ii faci de ocolit ;)...se poate, credema! Parcarea de la Kaufland sau de la Plus e foarte buna pentru un inceput ;)! Expo& sound facem si in parcare la Fidelio :)) nu enici o problema :)) (glumesc)

Quote:

Originally Posted by alex_phm (Post 2743055)
daca vrei loc gasesti. asa este. dar poti sa faci burn alte chestii nu neaparat drag drift sau poti incerca dar la o scara mai mica. loc de expo este garla. hai sa punem mana de la mana si la o intalnire sa vedem ce ideei putem scoate. crede-ma daca iti doresti nimic nu e irealizabil.

True, true! Vedeti ca la burn avem nevoie de acord si alte prostii...ca un burnout rupe'n 2 zgura dintro parcare si acolo o sa se formeze o gropitza...oricum...daca vrem facem si avem destul timp sa ne vorbim

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2743063)
Pai ne vedem vineri seara ? pe la 11 .. ca sa ajung si eu si morf :D

Ne vedem! Poate vin si baietii de la Logan Club, eu am lansat o invitatie oficiala :))

Quote:

Originally Posted by alex_phm (Post 2743078)
app o stire de ultima ora am avut ACCIDENT CU GOLFUL.

Imi pare f rau sa aud asta! Bine ca poti sa ne scrii despre asta acum

Quote:

Originally Posted by alex_phm (Post 2743124)
eu nu am nimic, gajicuta din dreapta sa speriat oleak cam tare. eu veneam de la lic 3 pe prima banda sa fac dreapta pe centru, un scartar de la speed taxi cu un logan pe a 2 a banda oprit la semafor era primu. si cand ajung in dreptul lui nu stiu ce a fost in capul carutasului dar a tras dreapta sa schimbe banda si a intrat in mine. mia zgariat o janta, mia strambat janta de pe st fata, mia indoiat aripa st fata langa portiera si portiera si am vreo doua dungi galbene pe ea. in rest e ok. iam luat asigurea imi despagubeste tot, chiar imi da piese noi. si a ajuns si la urechile lui tata si baiatu nu avea atesta ca avea doar 5 luni de permis. e la titi masina maine seara sper sa o pot lua. azi dimineata era indreptata tot trebuia vopsita sau pregatita de vopsit. in rest totul e ok. incerc sa trag pozele sa le fac upload

Probabil nu tea vazut, sa asigurat cum se asigura ei...si urmarea o stim...bine ca esti tu si gagicutza ta bine :) fierataniile se fac

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2743134)
Bine ca nu ai patit nimic, cine era gagica care s-a speriat ? :D:D:D
Daca Titi are chef de munca ca si saptamana trecuta... nu-ti termina masina nici daca ii platesti dublu :lol: saptamana trecuta... era asa de beat (joi,vineri,sambata) 3 zile la rand.. incat a si uitat ca a vorbit cu mine si cu Naiana ca mergem la el la service sa luam Microcaru' :lol:

curios e asta micu :-" Man, nu stii ca unii oameni functioneaza doar betzi? Stiu si eu cateva cazuri care daca nu sunt ranga...ei nu iau cheia in mana :))) Si te mai intrebi de ce fuge roata pe langa tine :-" Doamne Fereste!!!

Quote:

Originally Posted by alex_phm (Post 2743155)
aseara am dus masina. azi dimineata la ora 9 cand am fost era indreptata o pregateau pt vopsit. si avand in vedere ca dupa ce am lasat masina au inchis. se misca repede. si a vb si tata cu el.

Asta inseamna ca ramane valabila treaba cu Piatra de Duminica! SUPER! Cu janta cum ai rezolvat?

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2743170)
Cine era gagica din dreapta care s-a speriat ?!? :D:D:D:D

Quote:

Originally Posted by alex_phm (Post 2743182)
prietena mea. da nu conteaza asta :D

Cum sa nu conteze man? Poate o aduci si pe ea la Piatra :-"

BA FRATILOR DA MULT AM SCRIS =)) Imi e lene si mie sa citesc :)) eu ma bucur daca ati ajuns sa cititi asta si ati citit si tot ce e scris mai sus :))

scturoag 23-10-09 11:32

Ne era dor de un post in stil Morf :D

Apropo de stalpi... la Kaufland is prea desi stalpii, la Vitantis erau de aia mari... unu "ici,colo" dar la noi .. avem si stalpi mari si indicatoare mici cu interzis si cu sens unic si indicatoare taiate... si au ramas tevile alea mici in asfalt... si daca calci pe ele .. faci pana ... crede-ma.. eram acolo cu Landcruiseru, noroc ca aveam cauciuc mare... ca la 2 BMW-uri .. cau jante mari si profil mic la cauciuc, au facut pana in secunda 2...

CiRiNeL 23-10-09 12:12

eu zic ca ai loc la kaufland chiar daca ai stalpii...in fiecare iarna vine tot prostul acolo si nu a aterizat nimeni in nici un stalp...cine vine la drift mai stie cate ceva...

alex_phm 23-10-09 13:13

Baietii idee este si oameni va adun eu. pentru piatra duminica am mai cooptat 3 oameni.

scturoag 23-10-09 13:15

Quote:

Originally Posted by CiRiNeL (Post 2743972)
eu zic ca ai loc la kaufland chiar daca ai stalpii...in fiecare iarna vine tot prostul acolo si nu a aterizat nimeni in nici un stalp...cine vine la drift mai stie cate ceva...

Iti spun eu ca sunt foarte multi care au luat stalpii inainte... numai eu am vazut 10 pe putin... si vreo 20 care au facut pana in stalpul ala care a fost taiat si acum ii o teava mica iesita din asfalt si ascutita.

alex_phm 23-10-09 15:54

il chemam pe prietenul nostru alex aka nebun si rezolva cu bucata aia de teava cum a rez si cu stalpii de la primarie =))))))

scturoag 23-10-09 18:29

Care ne asteapta in gara la ora 10 ? pe mine si pe morf ?!? :D:D VladM ? Farcash ? ?:D:D:D:

alex_phm 23-10-09 18:47

Tot eu. Va astept pot sa zic nu

scturoag 24-10-09 12:11

Ms Alex :D tot un baiat de nota 10 ai ramas...
P.S: ce caterinca a fost asearaaaaaaaaaaaa !!! cu hidranti, cafele, parcare Kaufland, 20-30 de insi, stilu de dans a lu' Zavate !! :lol::lol::lol: super smecherie, radio zu te scapa de datorie :)))) =))) :lol:

morpheusmaster 24-10-09 16:27

Quote:

Originally Posted by alex_phm (Post 2745000)
Tot eu. Va astept pot sa zic nu

Multumesc si eu bro'.

BAIETI IN SEARA ASTA LA 8.30 IN PARCARE LA CNRV!!! INTALNIRE CU CEI DIN LOGAN CLUB ROMAN!!! VA ROG, PREZENTA OBLIGATORIE!!! Am vb. cu baietii si nu e frumos daca nu aparem :)

Si maine dimineata cine merge la Piatra Neamt la ora 8.30 este in parcare la Kaufland Roman cu masina alimentata si gata pregatita de drum!!!

Astept confirmari!

CiRiNeL 24-10-09 21:32

ne vedem la piatra :D...poate stam la un pahar de vorba...venim si noi 2 masini din cd...va explic la fata locului de ce asa putine daca va intrebati...

26WRC 24-10-09 22:16

Quote:

Originally Posted by CiRiNeL (Post 2747878)
ne vedem la piatra :D...poate stam la un pahar de vorba...venim si noi 2 masini din cd...va explic la fata locului de ce asa putine daca va intrebati...

veniti prin roman? daca da putem merge impreuna in coloana suntem si noi cateva masini

VladM 24-10-09 22:22

Cirinel,tu mergi cu Bora ?

CiRiNeL 24-10-09 22:35

da trecem prin roman...dar nu as putea sa iti zic exact pe la cat trecem prin roman...la 8 ne intalnim la kaufland in iasi...

nu vin cu bora vin cu golful :) (cred k m-ai confundat sau mi-ai confundat masina)

VladM 24-10-09 23:06

Da :)) scuze,ziceam ca poate merg cu tine,dar las ca ma descurc eu :)

All times are GMT +2. The time now is 22:49.

- Copyright 2026 4Tuning