![]() |
jeff am ras aici la internet club cu scooter de mam cacat pe mine...tre sa imi iau o curea ca m-i sa-u largit pantalonii :lol:
|
a fost fain azi la carturi :wink: :wink:,inafara de anumite incidente :? :evil: :evil:, poate data viitoare mergem la arad acolo daca nu ne dam 6-8 pe pista n`are farmec :wink:
|
Intr-adevar o zi frumoasa !!! :D
Lui Cioli trebuie sa-i facem o pista personala in mijlocu' deşertului :roll: :lol: |
:wink: bah corse ... hai mah sa dam o ...
|
ba eu vi-am zis frumos mai...daca vretzi sa ne dam asa frumos pe timp ne dam...eu m-am dat de distractzie vi-am zis de la inceput...si speedy daca tu ma vezi ca vin si te uitzi la mine in loc sa te dai la o parte...chiar nu am nici o vina...acuma pe bune... :?
|
salutare!!!!!!!! serios nu veniti pe la arad sa ne dam cu carturile
|
:wink: peste doua saptamani boss ... peste doua saptamani. sa mai adunam si noi ceva fonduri si daca e cald ... peste ieczact 12 zile suntem prezenti. adica duminica 14 nov.
|
nu tre sa fie chiar asa de cald, soare sa fie, sau sa nu ploua, putem merge si cu sube si manusi :wink: aia inseamna aerodinamica la pamant :wink:
|
vad ca o fost superb
pe cuvantu meu ma uit la poze si .......... ............as fi vrut sa fiu acolo cu blonda :).......... sa ma dau cu ea you know .... :twisted: Ps daca e cumva a lu nooname imi retrag cuvintele :lol: by the way momentan is racit :( si de aia nam venit ! uite si rimeaza :!: |
:wink: da da ... zi ... ce e cu blonda?
|
hmmm
Nimic nimic ....
just looking :cry: deci e cucerirea ta ? |
fain o fost... din cat am vazut in poze. Naspa ca eu am fost plecat... :(
|
Re:
Quote:
|
mi-am pus net acasa...lol...provizoriu cateva luni...so...i'm back :)
|
Re:
Quote:
asta se lauda ... akimoto cenzura ... :D |
japonica ajunge o stella pentru copyright :?: 8)
|
:wink: Cu ce masina te pisi tu mah pe Honda? si mai precis pe care Honda?
|
cioli, e stella, nu sella :wink:
|
n0namee ma faci sa-ti spun ca esti prost desi nu vreau... :?
corse ce ziceai ? :) |
Re:
Quote:
|
lol....cioli, vad ca ai originalitate din abundenta... :lol:
|
1 Attachment(s)
na asta ii mai bun ?
|
adevaru este ca acest concurs de pipi pe marcile de masina (cu dedicatie sau nu) se tine intre cei mai mari bautori de bere de pe acest forum (ma rog sectiunea Tm) ... deci exista sansa ca masinile sa iasa foarte inundate dintr-o astfel de confruntare! :twisted: :twisted:
|
da' macar io am cu ce...dar sa-l lasam pe cioli in lumea lui :wink:
|
adevaru e ca la cei mai mari bautori de bere am uitat sa il adaug si pe Sebi{ care se bate de la egal la egal ... si daca e pana acolo nici cu Ova nu mi-e rusine.
|
:evil: aseara in complex ... am vazut un sticker cu Road Runners pe o masina care nu era a noastra. sau cel putin eu nu o stiu. Un Volvo alb din 1900 toamna. Stiti careva cine era?? Era modelul mai vechi de sticker ala cu fond negru cum aveam si eu pe Ford inainte!
|
dudes! ce facem? cam naspa vremea pe afara, ne strangem seara asta?
|
:x eu sunt la munci!
|
slabut am fost azi eu,Speedy5,Ova,Cioli,Scooter,Ovi,florin_cars,TM82N OS,si tipu cu kadett(am uitat numele :oops: :oops: :oops: :oops: ) :wink:
|
tipu cu kadettu in cheama ALOIS
speedy intra pe mirc sa vorbim ceva !! |
si restu??? a dat ploaia si s-au dat la fund?
|
poi corse m-a sunat si a zis ca mere la ziua lu unu...
de japonica nu se stie nimic... cris-rai,miodrag.paulH-nimic jeff la Bucale parca sa-si ia powerbox si cam atat...dar in mare parte cam asta a fost problema (ploaia) ps.si noi vrem sa ne facem publicitate la tv si alea alea :? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
da da , il stiu.
poate e mai timid :D |
Nu am murit cioli sunt bine :D hai ca ne vedem luni SEE YA!!!
|
1 Attachment(s)
deci sa trecem la lucruri serioase :
|
1 Attachment(s)
florin cars
|
1 Attachment(s)
cris-rai-mancand
|
1 Attachment(s)
tm 82 nos -zoli