![]() |
Re: Nfsug2 pe net
din pacate RaZz nu a participat in seara asta din cauza netului care ii facea probleme...
au fost 3 draguri, 1 drift pe lighthouse si un url... rezultatele: AdiNX 1 2 1 1 3 ady9005 2 1 4 2 1 MaTzA 4 3 2 4 4 MIHH 3 4 3 3 2 locurile sunt: I AdiNX II MIHH III MaTzA poate facem si maine :D |
m-am simtit excelent cand in drift la lighthouse...facusem 150 000 si cnv...stie el cine..nu zik...a intrat in mine si inevitabil m-am proptit de un perete :D...dar oricum...e binishor pt mine
|
Quote:
eu eram al doilea in sir... dar am terminat cu cel mai mare punctaj |
Sal all!Pe ce server intrati?
|
Quote:
v-as ruga sa nu intrati de pomana pe retele, intrucat celelalte s-au umplut cu multi useri pe care nu-i vad sa fie online, si nici nu am jucat vreodata cu ei... maine e posibil sa facem alt concurs, si ar fi interesant sa fim vreo 8 sau 12 care sa jucam, in grupe de cate 4, apoi sa se mai faca o runda cu cei de pe primul loc din fiecare grupa; apoi se va face clasament si pe grupele initiale, si pe grupa de "avansati" asa ca daca doriti sa participati, dati un PM, sau un IM pe messenger la ady_nx si rezolvam ;) Later edit: o sa fac maine "curatenie" in retele, adica o sa dau afara pe cine nu am vazut sa joace sau sa fie online... astept mesaje pentru (re)inscrieri in retele |
fain consursul. sa fie cat mai multe de acum inainte.
|
Quote:
clasamentul corect este: 1st: AdiNX 1 2 1 1 3 2nd: MIHH 2 1 4 2 1 3rd: MaTzA 3 4 3 3 2 4th: ady9005 4 3 2 4 4 numerele reprezinta locul obtinut in: Drag#1 - Drag#2 - Drag#3 - Drift - URL imi cer scuze pentru neatentie |
Quote:
|
Gata tre sa vina under2 acus si ma bag si eu...abia astept.Experientele online nu se compara cu nimic;)
|
bah...shi nu uitati k azi e concursu' - la 14:00 ii trimiteteti pm cu id lu' adi shi cursa incepe (g00d luck everybody:-P )
|
Re: Poze cu masinilea voastre din UG1 si UG2
4 Attachment(s)
350z, golf, si celica :D, knd facem un nfsu2 va arat si ce pot masinutele:twisted: :twisted: :twisted:, a si un drift k am vazut k a mai fost pus 1:lol: ;)
|
3 Attachment(s)
Gentlemen, the Anonymous Motorsport Mitsubishi Lancer Evolution VIII:
|
m-ai ambitionat...nu o sa raman eu asa...o sa ies la suprafata cu cv mishto...
|
ai in minte un fel de competitie? daca da, accept :evil_laug
|
nu neaparat competitie...dar dk tot e sa fie...atunci asha sa fie...miercuri prezint modelul meu ;) dar nu neaparat sa fie cu nume de cluburi...ce ne trece noua prin minte...
|
4 Attachment(s)
uite ce am facut eu cam intr-o ora:
Subaru Impreza WRX STi (varianta WRC cu putin tuning 8)) |
3 Attachment(s)
un vinil facut la comanda pt 5o5ky_serban (pt Porsche Carrera GT)
|
Quote:
oarecum tare.. :) gg =)) |
mersi...
daca nu ati prins ideea, fac viniluri la comanda pt NFSMW. dati PM si va rezolv |
1 Attachment(s)
prepar un vinil pentru golf, dupa cel de pe skyline-ul din nfsc, dar inca mai am de lucru la partile laterale, pe care nu le pot vedea prea bine din poze... daca il vrea cineva asa cum e, sa-mi dea PM
|
asta e marfa..bv tata
|
3 Attachment(s)
mersi opportunity :D
umm... am o alta versiune, cu lateralele facute. nu prea seamana cu cel din NFSC, dar mai mult nu cred k pot face. 3 poze :arrow: |
U got skillz dude!!!;)
|
n-am treaba cu skillz-u :lol:
io-s cu AdiNX Design 8) |
Da cine a zis ca ai trb cu skillz...eu am zis skillz la propriu ;)
|
:D bine ma...
am modificat putin vinilu... am pus chestia aia rotunda sub banda si acum linia neagra de pe capota si plafon este vizibila :arrow: https://img212.imageshack.us/img212/3...5v31vt2.th.jpg https://img212.imageshack.us/img212/2...5v32gy2.th.jpg |
marfa omule...sa ne inveti shi p noi :P
|
pai.. nu prea am ce sa va invat.. va trebuie DDS plugin pentru photoshop, si trebe sa stiti sa folositi ustensilele din program... restu vine de la voi, din imaginatia fiecaruia
|
glumeam mai... dk mai vrea cineva...(scuze k-ti fur painea...dar e publik treaba) https://forum.4tuning.ro/showpost.php...89&postcount=9
|
nu ma supar deloc... macar sa ne facem cunoscuti in lume k facem viniluri pt MW :lol:
|
Re: Poze cu masinile voastre din UG1 si UG2
2 Attachment(s)
inca unul, pt Dodge Viper (eu ii zic venom) :D
|
2 Attachment(s)
Subaru Impreza WRX STi Spitfire
|
Imi place "smileul" din CS dp acoperis...
|
pff... am facut o combinatie intre masinile lui CeReS si SADu :lol:
WRX Spitfire :rolleyes2 |
Da si a iesit f bine..."chestia" aia de sus parca seamana cu un tag din CS[eu asa tin minte,nu am mai jucat CS demult]
|
Ma faceti sa ma apuc sa fac cateva masini in u2 si mw :)
|
aveti idee de ce nu mere cand instalez patchu de net imi zice ca imi ca e cd gresit si imi trb altu.. ce fack??
|
gamecopyworld.com <--acolo gasesti crack pt patch...te uiti ce patch e si dai jos cracku dp siteul ala ;)
|
uite una noua, proaspata, uda, cum vreti voi sa-i ziceti... am lansat-o pe Bam & Elk Design, pt ca acolo am eu mai multa activitate de genu asta ;)
Link: Click me! Mda... chiar este Chevrolet Camaro SS :lol: |
E poza aia mult discutata...oricum felicitari ca ai talent si keep up the good work!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning