![]() |
Re: Cea mai puternica masina condusa de voi
Quote:
|
Quote:
|
E38 740i :rolleyes2
|
S Klasse 350 benzina
|
un Audi S8,360 cai,am facut de multe ori Italia-RO,recordul fiind pe 2000km,17 ore...dar nu din cauza vitezei,ci din cauza timpului in care ajungea de la plecare pina la viteza legala de autostrada ....sper sa conduc ceva mai puternic pina voi muri...
|
Pe acelasi principiu si cu avionul ajungi repede, nu din cauza vitezei, ci pentru ca de la decolare la viteza legala de zbor ajunge repede :lol:
|
Bah da' unii dintre voi sunteti chiar " tristi "... Unu' nu stiu ce golf de 120 de cai altul nu stiu ce clio de 75 de cai...
Fratioare daca n-ai ce spune nu e o rushine sa taci... ;) Am condus o masina de gaurit si acum ma dau cu flexu' iar daca mai stau 2 ore cred ca o sa-mi rashnesc o cafea cu motorul ala de clio de 75 de cai... Oare e cazul sa impartasesc experienta pe forum ? |
Fix d'aia se numeste FORUM, ca sa impartasesti experientele cu alti useri. Nu stiu care e mai frustrat din discutia de mai sus, baiatul care a condus un simplu clio, sau tu care te bagi in seama doar ca "sa-ti impartasesti experienta" de om care se crede comic, unde...da, ai ghicit, pe acelasi forum! :lol: smartass!
|
un 535 bmw,cu 2 turbo,300cp, in franta la un prieten,afisajul de km se vedea in parbriz nu avea ceas. nu mai vazusem ,am ramas impresionat
|
Z32 -ul meu twin turbo
|
BMW 640d
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning