![]() |
Re: KATANA TEAM @ Iasi
am eu auzit ca saptamana asta iesim intr-oo zi toti afara sa ne intalnim ? ce zici virus ?
|
Saptamana asta e posibil sa ajung si eu la Iasi , poate miercuri ..joi. Poate ne vedem toti mai pe seara , plec in aceeasi zi.
|
Sigur fratzica, te asteptam...dai si tu un semn cand ajungi pe aici si iesim...;)
|
Se amana venirea pentru o luni probabil.
|
can vrei tu .... suntem pa aci cam tot timpul ./.... dai un semn cand ajungi
|
Quote:
|
inca nu ... ca am ceva probleme deocamdata in familie si nu am bani sa fac nimic ,,,,
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am aproape tot ce imi trebe ca sa ma apuc ...imi mai trebe instalatia electrica , ceasurile de bord .... si sistemul de franare.....cand fac rost de toate ma apucde schimbat la ea ....interior, exterior, motor o fac toata odata ....
|
Quote:
|
salut la toata lumea si LAMULTI ANI! ... ce mai face lumea???
|
La multi ani ...binisor ..voi ? Nu se mai aude nimic de Iasi ... dc ?
|
se lucreaza la o surpriza ,,, pt cei care nu au fo acolo .... ;).....:D
|
Stiu ca nu-o sa-mi zici , dar ce surpriza?
|
Deci vad ca pe la Iasi nu prea e activitate ...
Va mai intalniti ? ... Nu spuneti si voi cam ce faceti la masini ? ...Mai exista Katana Team Iasi ???? :rolleyes2 |
Exista sesiune, care la unele facultati prea exista :|
|
Quote:
Daca se vrea cu adevarat sa se faca ceva...se face!:D |
'Ai nu zau? si cam cat ai invatat tu cel mai mult pentru un examen? Eu am stiut de la inceput ce ma ateapta anul asta, fiind ultimul an de facultate si am spus ceva cu cateva pagini in urma...
LE: si inca ceva... De unde stiti voi ca noi in iasi nu ne intalnim? Trebuie sa fie neaparat intalnire televizata ca sa se puna la socoteala? Credeam ca mai mult decat membrii unui club suntem prieteni, iar prietenii se intalnesc cand pot si de placere, nu din obligatie!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Gata si intalnirea de astazi. Am fost cam putini dar speram sa se lege treaba mai bine si sa reusim de-acu in colo sa fim mai multi si sa ne intalnim mai des.:-)
Am facut si poze dar nu au iesit chiar bine datorita telefoanelor performante pe care le detinem, asa ca nu o sa le postez:D |
Cine a venit , de curiozitate ...nu ca v-as pune absent nemotivat :D Ce ati facut??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
buna seara lume. ce mai faceti?? pe vremea asta cam greu la noi cu intalnirile servici si alte problema dupa.. dar va trece si astea cat de repede si o sa vina si caldura.. poate o sa reusim sa iesim toti care suntem in iasi intr-o zi sa fim toti la un loc. sa mergem pe undeva sa facem niste poze si niste filmulete ce ziceti as avea eu unde sa mergem dar trebuie sa se incalzeasca si sa fie uscat pe afara
:) |
valex am vazut k ai un prieten cu nubira 1 da si mie id-ul lui sa il intreb cateva chestii te rog. mersi ;)
|
Quote:
Ganditi-va la o zi cand sunteti toti liberi , dupa sesiune , intr-o sambata ceva ...cand sa facem o intalnire mare in Piatra Neamt (Cel mai rau caz , Roman). Asta e prioritar acum , sa nu va faceti planuri , o zi in care sa aveti putina benzina sa ne intalnim toti sa facem niste poze, sa ne cunoastem toti ... Astept un raspuns de la voi ...si nu accept scuze. O data sa ne intalnim toti , fara nici un membru lipsa. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
@volidu: Poate reusesc sa te prind si eu prin PN :) ...
Facem o sedinta foto ? |
Quote:
|
Quote:
avea id'ul la profil... |
sa traiesti valex :D
|
buna seara lume ce mai faceti?? cristi am farurile pozte ne intalnim zilele astea sa ti le dau. care vrea sa ma pocneasca oleak cu masina???
|
Am un TIR daca te intereseaza sa te pocnesc Magnito :)
Ps. Vezi ca l-am rugat pe Cristi sa-ti spuna ceva legat de niste lupe ...iti da el detalii ... |
lasa tiru pentru alta data :PP stiu am vb cu el la tel
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
- Copyright 2026 4Tuning