Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   KATANA TEAM @ Iasi (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/121705-katana-team-iasi.html)

mad_runner 11-01-10 12:46

Re: KATANA TEAM @ Iasi

am eu auzit ca saptamana asta iesim intr-oo zi toti afara sa ne intalnim ? ce zici virus ?

VaLeX 11-01-10 12:48

Saptamana asta e posibil sa ajung si eu la Iasi , poate miercuri ..joi. Poate ne vedem toti mai pe seara , plec in aceeasi zi.

volidu 11-01-10 12:57

Sigur fratzica, te asteptam...dai si tu un semn cand ajungi pe aici si iesim...;)

VaLeX 13-01-10 11:31

Se amana venirea pentru o luni probabil.

mad_runner 13-01-10 21:20

can vrei tu .... suntem pa aci cam tot timpul ./.... dai un semn cand ajungi

VaLeX 13-01-10 22:03

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 2974629)
can vrei tu .... suntem pa aci cam tot timpul ./.... dai un semn cand ajungi

Ti-ai mai facut ce ti-ai propus la masina? Folie si alte chestii (KATANA TEAM pe lateral? :D aaa? :D )

mad_runner 14-01-10 15:06

inca nu ... ca am ceva probleme deocamdata in familie si nu am bani sa fac nimic ,,,,

buddy_lexx 14-01-10 23:50

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 2976685)
inca nu ... ca am ceva probleme deocamdata in familie si nu am bani sa fac nimic ,,,,

da ai apucat sa achizitionezi ceva pana acum pt ea?

mad_runner 15-01-10 08:03

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2978510)
da ai apucat sa achizitionezi ceva pana acum pt ea?

la ce te referi ....? ca faza ce zicea valy nu am ce sa achitionez doar ma duc si imi tranteshte nishte folie pe masina ...

buddy_lexx 15-01-10 12:06

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 2978807)
la ce te referi ....? ca faza ce zicea valy nu am ce sa achitionez doar ma duc si imi tranteshte nishte folie pe masina ...

nu la folie ma refeream... tin minte ca ziceai tu ca vrei sa-i schimbi motoru si alte chestii pe la ea..

mad_runner 15-01-10 15:46

am aproape tot ce imi trebe ca sa ma apuc ...imi mai trebe instalatia electrica , ceasurile de bord .... si sistemul de franare.....cand fac rost de toate ma apucde schimbat la ea ....interior, exterior, motor o fac toata odata ....

buddy_lexx 17-01-10 13:25

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 2979978)
am aproape tot ce imi trebe ca sa ma apuc ...imi mai trebe instalatia electrica , ceasurile de bord .... si sistemul de franare.....cand fac rost de toate ma apucde schimbat la ea ....interior, exterior, motor o fac toata odata ....

bun bun...:) poi sa ne tii la curent cu proiectul tau !:D

voodoo_man2026 17-01-10 15:46

salut la toata lumea si LAMULTI ANI! ... ce mai face lumea???

VaLeX 17-01-10 16:31

La multi ani ...binisor ..voi ? Nu se mai aude nimic de Iasi ... dc ?

mad_runner 17-01-10 22:39

se lucreaza la o surpriza ,,, pt cei care nu au fo acolo .... ;).....:D

VaLeX 18-01-10 00:14

Stiu ca nu-o sa-mi zici , dar ce surpriza?

stefan_88 25-01-10 23:39

Deci vad ca pe la Iasi nu prea e activitate ...
Va mai intalniti ? ... Nu spuneti si voi cam ce faceti la masini ? ...Mai exista Katana Team Iasi ???? :rolleyes2

=Virus= 27-01-10 00:23

Exista sesiune, care la unele facultati prea exista :|

buddy_lexx 27-01-10 21:42

Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 3019268)
Exista sesiune, care la unele facultati prea exista :|

asta nu cred ca ar fi o scuza... si la piatra sunt care au servici scoala si alte chestii de genu si macar o ora pe saptamana cel putin isi fac timp sa se intalneasca sa mai schimbe o vorba 2.
Daca se vrea cu adevarat sa se faca ceva...se face!:D

=Virus= 27-01-10 23:04

'Ai nu zau? si cam cat ai invatat tu cel mai mult pentru un examen? Eu am stiut de la inceput ce ma ateapta anul asta, fiind ultimul an de facultate si am spus ceva cu cateva pagini in urma...

LE: si inca ceva... De unde stiti voi ca noi in iasi nu ne intalnim? Trebuie sa fie neaparat intalnire televizata ca sa se puna la socoteala? Credeam ca mai mult decat membrii unui club suntem prieteni, iar prietenii se intalnesc cand pot si de placere, nu din obligatie!!!

volidu 28-01-10 11:15

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3015616)
Deci vad ca pe la Iasi nu prea e activitate ...
Va mai intalniti ? ... Nu spuneti si voi cam ce faceti la masini ? ...Mai exista Katana Team Iasi ???? :rolleyes2

Astazi ora 20:00 intalnire KATANA TEAM-IASI in fata la palat. :d

VaLeX 28-01-10 11:45

Quote:

Originally Posted by volidu (Post 3023727)
Astazi ora 20:00 intalnire KATANA TEAM-IASI in fata la palat. :d

Binee Cristi ...asta vreau , atitudine ! :D

volidu 28-01-10 19:41

Gata si intalnirea de astazi. Am fost cam putini dar speram sa se lege treaba mai bine si sa reusim de-acu in colo sa fim mai multi si sa ne intalnim mai des.:-)
Am facut si poze dar nu au iesit chiar bine datorita telefoanelor performante pe care le detinem, asa ca nu o sa le postez:D

VaLeX 28-01-10 20:42

Cine a venit , de curiozitate ...nu ca v-as pune absent nemotivat :D Ce ati facut??

volidu 28-01-10 22:37

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3025706)
Cine a venit , de curiozitate ...nu ca v-as pune absent nemotivat :D Ce ati facut??

Am fost eu Asu si Mad, iar din cate am inteles eu urmeaza un update la masina lui Asu.:D inmatriculare + tuning

VaLeX 28-01-10 22:39

Quote:

Originally Posted by volidu (Post 3026133)
Am fost eu Asu si Mad, iar din cate am inteles eu urmeaza un update la masina lui Asu.:D inmatriculare + tuning

Sa dea Domnu' ...sa vedem fapte , nu vb ! Imi plac cei care tac si fac :D

volidu 28-01-10 22:44

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3026144)
Sa dea Domnu' ...sa vedem fapte , nu vb ! Imi plac cei care tac si fac :D

Sunt de aceiasi parere.:D

Magnito 31-01-10 21:58

buna seara lume. ce mai faceti?? pe vremea asta cam greu la noi cu intalnirile servici si alte problema dupa.. dar va trece si astea cat de repede si o sa vina si caldura.. poate o sa reusim sa iesim toti care suntem in iasi intr-o zi sa fim toti la un loc. sa mergem pe undeva sa facem niste poze si niste filmulete ce ziceti as avea eu unde sa mergem dar trebuie sa se incalzeasca si sa fie uscat pe afara
:)

Magnito 31-01-10 21:59

valex am vazut k ai un prieten cu nubira 1 da si mie id-ul lui sa il intreb cateva chestii te rog. mersi ;)

VaLeX 31-01-10 22:26

Quote:

Originally Posted by Magnito (Post 3036166)
buna seara lume. ce mai faceti?? pe vremea asta cam greu la noi cu intalnirile servici si alte problema dupa.. dar va trece si astea cat de repede si o sa vina si caldura.. poate o sa reusim sa iesim toti care suntem in iasi intr-o zi sa fim toti la un loc. sa mergem pe undeva sa facem niste poze si niste filmulete ce ziceti as avea eu unde sa mergem dar trebuie sa se incalzeasca si sa fie uscat pe afara
:)

Ganditi-va la o zi cand sunteti toti liberi , dupa sesiune , intr-o sambata ceva ...cand sa facem o intalnire mare in Piatra Neamt (Cel mai rau caz , Roman).

Asta e prioritar acum , sa nu va faceti planuri , o zi in care sa aveti putina benzina sa ne intalnim toti sa facem niste poze, sa ne cunoastem toti ...

Astept un raspuns de la voi ...si nu accept scuze. O data sa ne intalnim toti , fara nici un membru lipsa.

Quote:

Originally Posted by Magnito (Post 3036170)
valex am vazut k ai un prieten cu nubira 1 da si mie id-ul lui sa il intreb cateva chestii te rog. mersi ;)

Nu am id'ul lui, dar daca fac rost ti-l dau, nu e nici o problema.

volidu 01-02-10 11:51

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3036322)
Ganditi-va la o zi cand sunteti toti liberi , dupa sesiune , intr-o sambata ceva ...cand sa facem o intalnire mare in Piatra Neamt (Cel mai rau caz , Roman).

Asta e prioritar acum , sa nu va faceti planuri , o zi in care sa aveti putina benzina sa ne intalnim toti sa facem niste poze, sa ne cunoastem toti ...

Astept un raspuns de la voi ...si nu accept scuze. O data sa ne intalnim toti , fara nici un membru lipsa.

Nu am id'ul lui, dar daca fac rost ti-l dau, nu e nici o problema.

Vin pe 8 feb in piatra si cred ca plec pe 11-12. :-)

VaLeX 01-02-10 14:32

Quote:

Originally Posted by volidu (Post 3037807)
Vin pe 8 feb in piatra si cred ca plec pe 11-12. :-)

Te asteptam cu placere ...asteptam un telefon cand esti in oras ...

stefan_88 01-02-10 15:47

@volidu: Poate reusesc sa te prind si eu prin PN :) ...
Facem o sedinta foto ?

volidu 01-02-10 16:22

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3038690)
@volidu: Poate reusesc sa te prind si eu prin PN :) ...
Facem o sedinta foto ?

sigur ca da. :D

VaLeX 01-02-10 16:59

Quote:

Originally Posted by Magnito (Post 3036170)

[email protected]

avea id'ul la profil...

Magnito 01-02-10 17:28

sa traiesti valex :D

Magnito 04-02-10 21:56

buna seara lume ce mai faceti?? cristi am farurile pozte ne intalnim zilele astea sa ti le dau. care vrea sa ma pocneasca oleak cu masina???

VaLeX 09-02-10 09:42

Am un TIR daca te intereseaza sa te pocnesc Magnito :)

Ps. Vezi ca l-am rugat pe Cristi sa-ti spuna ceva legat de niste lupe ...iti da el detalii ...

Magnito 09-02-10 16:54

lasa tiru pentru alta data :PP stiu am vb cu el la tel

=Virus= 09-02-10 21:22

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3067306)
Am un TIR daca te intereseaza sa te pocnesc Magnito :)

Ps. Vezi ca l-am rugat pe Cristi sa-ti spuna ceva legat de niste lupe ...iti da el detalii ...

Wey, tu mai stai la coada, ca mai trebuia o lupa pt mine :p

All times are GMT +2. The time now is 06:29.

- Copyright 2026 4Tuning