Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

CRyS` 20-01-07 11:21

Re: Intalniri Iasi!

7 Attachment(s)
Acu acu pun ceva poze :-P

bakal 20-01-07 12:11

ce tare a fost. trupa de soc, ce mai.
crys, da mai erau ceva poze. mai pune. si pe alea de la palat, si ce mai ai

AXEL_SS 20-01-07 13:43

Quote:

Originally Posted by slip (Post 705441)
deci vine lume a? las k e bun asa ;) cat despre duminica.. eu am incredere k iese frumos.. dak se organizeaza ... vb acolo exact..
hai veniti si voi..p la 9 fara ceva da? poate reusiti.. k si asa nu se sta mult. ...
k dak veniti la 9 jum...10 fara ceva.. deja se discuta..blabla.. se plictiseste lumea.. altele..
ne vedem acolo..bafta

Deci ne vedem duminica la un gratarel? Ne mai intalnim sa discutam cine vine si despre cumparaturi?

8852 20-01-07 15:15

Am I sexy or what? :lol:

bakal 20-01-07 15:26

hotest in town. mai aveai un pic si erai luat pe sus de pesti. cati bani luau aia pe tine!!!!!!!!!!!!! te bagi la o combinatie. scot cam 2000 euro pe tine.

slip 20-01-07 18:59

Quote:

Originally Posted by 8852 (Post 706790)
Am I sexy or what? :lol:

da andreia ... :lol: stim cu totii k esti o bunaciune..si pe deasupra si blonda.. :D si pe dedesubt tot blonda..crek :D :lol:
pui botu?? :twisted: poate te scoatem in stradeee...
te salut..

AXEL_SS 20-01-07 20:22

Vad ca nimeni nu mai zice nimic de gratarel. Sa inteleg ca a cazut. Pacat ar fi fost fain. Sau nu se mai posteaza pe forum??:?: E un gratarel mai privat asa...:???: Sa ne auzim/vedem sanatosi pe alta data.
Cu respect

slip 21-01-07 12:13

buey...gratarelu dak este.. .este..dak nu nu :D io nu organizez nimic.. nu dau telefoane..
de data asta astept sa ma sune altii dak e vreo ceva si sunt invitat :D
oricum..e prea frumos afara ..si peste toate e si duminica..ZI LIBEEERAAA !!! deci .. nu se sta in casa we shoarecilor :D ne vedem p terenu minat ;) aka fortus :twisted:
bafta

AXEL_SS 21-01-07 15:57

La ce ora man la fortus?

CRyS` 21-01-07 19:33

A fost :) la Warta!

slip 21-01-07 21:28

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 708570)
A fost :) la Warta!

warda we cap de guma......

AXEL_SS 24-01-07 23:00

Vinerea asta ne vedem la ora si locul stabilit?:lol:

cristi_407 24-01-07 23:04

A fost interesant vinerea trecuta, numai ca a fost prea multa lume si nu am apucat sa cunosc mare lucru..Masini care sa ma impresioneze nu prea au fost..AXEL SS cred ca tu esti cel cu Golful in 2 portiere..Un sfat: nu incerca sa impresionezi ca mai rau sa ai sa faci..ai vazut ce ai pati daca nu incetinseti la liniile de tramvai, am vazut ca ai dat-o un pic cu burata..

slip 25-01-07 08:58

nu e nici ora si nici locul stabilit.. din pacate...
asta este...
si..axl..exact ce-ti spuneam eu inainte..si credeai k am ceva cu tine ;)
ai vz da? nu numai eu am parerea asta despre gesturile tale.. dar ..suntem prea putini care ne batem capul sa iti reprosham...
ne vedem curand.. .
bafta

bakal 25-01-07 10:09

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 714108)
A fost interesant vinerea trecuta, numai ca a fost prea multa lume si nu am apucat sa cunosc mare lucru..Masini care sa ma impresioneze nu prea au fost....

masinile sunt pe cale de transformare. unele mai greu decat altele. inceputul conteaza

slip 25-01-07 10:15

Quote:

A fost interesant vinerea trecuta, numai ca a fost prea multa lume si nu am apucat sa cunosc mare lucru..Masini care sa ma impresioneze nu prea au fost..

nu prea a fost multa lume sa stii... poate doar multi pe care nu ii cunosteai...am vz k voi cei din bacau ati stat de vorba..la ST acolo..dar nu ati avut treaba cu noi... nu stiu d c..
cat despre masini.. nici nu trebuia sa te impresioneze vreuna ;) k era doar o intalnire saptamanala.. nu vin cine stie ce masini...k la o intalnire lunara..sau.. anuala..
vin doar "prieteni" k sa mai stea de vb.. si oricum au lipsit ceva masini...
poate cu alta ocazie ;) sa te impresioneze cum merg... nu cum arata...
bafta

cristi_407 25-01-07 12:12

:) pai m-am plimbat eu pe acolo dar nu puteam sa ma bag asa aiurea in seama..Am vb cu Vladuzz si LaMistho (AndreI) cu Crys si am cateva persoane care le cunosteam..Pe tine nu te-am vazut Slip..Lasa ca o sa ne intalnim si o sa avem ocazia sa vb..Eu am plecat ca le era foame la baietii si i-am dat nr lui Andrei sa ma sune dar nu a mai sunat..

bakal 25-01-07 12:51

ca tot e vorba de intalniri. europa e acoperita de zapada. poate vine si pe la noi. poate ne dam cu sania. poate cine stie........

AXEL_SS 25-01-07 14:26

Quote:

A fost interesant vinerea trecuta, numai ca a fost prea multa lume si nu am apucat sa cunosc mare lucru..Masini care sa ma impresioneze nu prea au fost..AXEL SS cred ca tu esti cel cu Golful in 2 portiere..Un sfat: nu incerca sa impresionezi ca mai rau sa ai sa faci..ai vazut ce ai pati daca nu incetinseti la liniile de tramvai, am vazut ca ai dat-o un pic cu burata..

Ms de sfat. Si baietii cand au plecat atunci au plecat mai tare. Razvan cu BMW-ul si Daniel cu clio au plecat cu scartait si nimeni nu le-a zis nimic. Dar na. Eu nu ma supar. E probabil de la faptul ca masina mea e inca stock. Nu are nimic pus pe ea, cel putin deocamdata.

bakal 25-01-07 14:37

Quote:

Originally Posted by AXEL_SS (Post 714836)
Ms de sfat. Si baietii cand au plecat atunci au plecat mai tare. Razvan cu BMW-ul si Daniel cu clio au plecat cu scartait si nimeni nu le-a zis nimic. Dar na. Eu nu ma supar. E probabil de la faptul ca masina mea e inca stock. Nu are nimic pus pe ea, cel putin deocamdata.

sfatula ala era pt tine, sa ai grija de masina, ca ai lovit dedesubt. nu zicea altceva. si in plus, daca vrei sa faci ceva, fa cu cap, sa fie frumos si sa atragi atentia celor care stiu nu sa-ti bulesti masina si sa te faci de ras.
mai invata si mai asculta si de cei care iti dau sfaturi

AXEL_SS 25-01-07 14:45

Ok. I'm all ears. Astept sfaturi de la voi sa fac cum trebuie facut. Recunosc ca am gresit. Eu doar vreau sa vb lumea si cu mine. Ma simt cam ignorat, cam dat deoparte in aceasta comunitate. E drept fiecare dintre noi greste caci gresala e tipic omeneasca si fiecare are dreptul sa invete si sa stie ce are de facut.

slip 25-01-07 15:51

Quote:

Originally Posted by AXEL_SS (Post 714877)
Ok. I'm all ears. Astept sfaturi de la voi sa fac cum trebuie facut. Recunosc ca am gresit. Eu doar vreau sa vb lumea si cu mine. Ma simt cam ignorat, cam dat deoparte in aceasta comunitate. E drept fiecare dintre noi greste caci gresala e tipic omeneasca si fiecare are dreptul sa invete si sa stie ce are de facut.

iar incepi? parca am mai purtat o data discutia asta ... ;) parca asa tin minte.. nu?
era vorba k ai rabdare... k te bagi usor..usor.. nu k mai astepti o intalnire..si te luam in bratze... fii serios ;)
totul vine de la sine.. nu mai astepta sa vina lumea la tine sa te intrebe..
stai si tu pe langa lumea care vb..asculta.. invatza...documenteaza-te.. k data viitoare cand vii la intalnire.. sa stii si tu despre ce e vb.. k sa poti purta o discutie cu ceilalti.. !!! pt k in felu asta o sa fii bagat in seama..
numai sa nu vb mult..si sa nu dai dume..
salut

ESPinoza 25-01-07 16:00

hai ma fratilor suntetzi culmea cand e multa lume asa se intampla se fac grupuletze nu ai vazut:) umbli si tu dintr`un grup in altu :)

cristi_407 25-01-07 16:07

AXELL_SS nu am zis ca un repros, dar ai grija ca dintr-o joaca de asta iti strici masina si apoi o sa plangi..Grandomania nu e buna :)

AXEL_SS 25-01-07 20:30

Quote:

Originally Posted by slip (Post 715002)
invatza...documenteaza-te.. k data viitoare cand vii la intalnire.. sa stii si tu despre ce e vb.. k sa poti purta o discutie cu ceilalti.. !!! pt k in felu asta o sa fii bagat in seama..

De acord cu tine Andrei, numai ti-as fi foarte recunoscator daca mi-ai spune ce anume tre sa studiez si in legatura cu ce sa ma documentez. Nu am de unde sa stiu dinainte ce ve-ti discuta voi acolo. Si apoi nu am ce sa vb despre masina mea atat timp cat nu am modificat nimic la ea. Sau sa ma dau cu parerea despre masina altuia. Gusturile nu se discuta. Plus ca perioada asta e sesiune si stau mai mult in casa cu cartea in fata asa ca nu am prea multe noutati sa va spun.

AXEL_SS 25-01-07 20:37

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 714711)
ca tot e vorba de intalniri. europa e acoperita de zapada. poate vine si pe la noi. poate ne dam cu sania. poate cine stie........

De venit SIGUR vine. Numai ca va veni prin februarie. S-a anuntat la meteo. Trebuie rabdare. Apoi fortusul fie cu noi:lol:

CRyS` 25-01-07 20:47

Hmmmmmmmmm....Cu ce sa te documentezi?Poi ai de unde alege din toata lumea asta....cate putin cate putin din fiecare!Nu prea mult ca strica,nici prea putin ca dauneaza!Vezi si tu....!Invatza....fiecare a invatzat!Invatza motoarele,cutiile de viteze...ce inseamna cai putere,cuplu mare....cum se obtzin...Ai Axel de unde alege..ia un manual....iti dau eu manuale de mecanica teoretica de la facultate....dar nu cred ca...iti va place!Ia si invatz mecanica aplicata....invatza ceva.... ;)

JUST-DO-IT 26-01-07 02:38

-Sal la toata lumea.....bafta la examene pt toti studentii....stresiunea e in toi.....
-A fost faina intalnirea....am mai cunoscut cateva persoane noi... -AXEL_SS ai grija de masina ta......nu deschizi ochii ,deschizi sigur punga...(e misto golfuletu).... -Un pont valabil pt toti soferii: OPEL ASTRA CARAVAN ALB ca a lu crys(sorry de comparatie CRyS`) nr IS-XX-NMW......e un tip care provoaca la semafor apoi opreste, ia vesta de politist si ia permise.....da amenzi......am vazut cu ochii mei .....a inceput cu un mert de la tg cucu a arso in 120 cel putin pe independentei apoi la oprit si cred ca i-a luat carnetu chiar la semaforu umf !!!! io eram cu un tovaras si mergeam chiar la facultate....mi-a cazut fata......nu e gluma!!!!

CRyS` 26-01-07 06:45

Ha!Chiar ma interesez!Cand ma duc pe 3 sa`mi iau permisu..am sa ma interesez de masina asta!Sa vad cine`i proprietaru!

SFW 26-01-07 09:28

Quote:

Originally Posted by JUST-DO-IT (Post 715957)
-Sal la toata lumea.....bafta la examene pt toti studentii....stresiunea e in toi.....
-A fost faina intalnirea....am mai cunoscut cateva persoane noi... -AXEL_SS ai grija de masina ta......nu deschizi ochii ,deschizi sigur punga...(e misto golfuletu).... -Un pont valabil pt toti soferii: OPEL ASTRA CARAVAN ALB ca a lu crys(sorry de comparatie CRyS`) nr IS-XX-NMW......e un tip care provoaca la semafor apoi opreste, ia vesta de politist si ia permise.....da amenzi......am vazut cu ochii mei .....a inceput cu un mert de la tg cucu a arso in 120 cel putin pe independentei apoi la oprit si cred ca i-a luat carnetu chiar la semaforu umf !!!! io eram cu un tovaras si mergeam chiar la facultate....mi-a cazut fata......nu e gluma!!!!

Pt ce sa ia permis? pe baza carui text de lege ... sunt curios ... :rolleyes2

bakal 26-01-07 10:35

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 716073)
Pt ce sa ia permis? pe baza carui text de lege ... sunt curios ... :rolleyes2

pai cred ca asta se poate incadra in curse ilegale. din moment ce el provoaca si celalalt cade in plasa lui, mai ales daca se depaseste limita de viteza, ca daca nu, si doar se pleaca de la un semafor mai in tromba, dar fara depasirea vitezei, pai atunci nu are nici un motiv

SFW 26-01-07 11:11

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 716175)
pai cred ca asta se poate incadra in curse ilegale. din moment ce el provoaca si celalalt cade in plasa lui, mai ales daca se depaseste limita de viteza, ca daca nu, si doar se pleaca de la un semafor mai in tromba, dar fara depasirea vitezei, pai atunci nu are nici un motiv

Poate ma insel da eu cred ca legea se refera la cursele ilegale, organizate (nu cele ocazionale la cate un semafor) ... si care pot fi dovedite deasemenea destul de greu, pt ca nu ajunge sa vina un politist sa constate, trebuie inregistrari, trebuie mai multe ... si asta ar fi deja dosar penal, carnetul ar fi cea mai mica problema ...
Si cu viteza ... poate sa fie dovedita doar de radar, nu de nenea care mergea paralel ...
Am trecut de mai multe ori cu viteza pe langa politie ... cel mai amuzant a fost cand mergeam seara pe independentei cu viteza si era o masina de politie ... vad deodata ca iese un politist din masina si imi faci semn sa merg mai incet (cum e si normal, daca nu poate dovedi sa te lase in pace, nu sa te opreasca doar de dragul opritului,.... poate poate ca da si el o amenda pt centura)

Si cu provocarea aia e o problema ... din cate stiam nu are voie ... eh ... discutii discutii :-) cine stie cum o fi exact :-)

AXEL_SS 26-01-07 18:31

Quote:

Originally Posted by JUST-DO-IT (Post 715957)
Un pont valabil pt toti soferii: OPEL ASTRA CARAVAN ALB ca a lu crys(sorry de comparatie CRyS`) nr IS-XX-NMW......e un tip care provoaca la semafor apoi opreste, ia vesta de politist si ia permise.....da amenzi......am vazut cu ochii mei .....a inceput cu un mert de la tg cucu a arso in 120 cel putin pe independentei apoi la oprit si cred ca i-a luat carnetu chiar la semaforu umf !!!! io eram cu un tovaras si mergeam chiar la facultate....mi-a cazut fata......nu e gluma!!!!

Chiar m-a lasat masca faza asta:shock: . Nu credeam ca politaii vor merge pana acolo. Mare ingeniozitatea umana. Ce bine ar fi daca am avea un loc unde sa ne jucam LEGAL si nederanjati de nimeni:rolleyes2. Chiar sa pui pe forum crys identitatea acestui sofer, sa-l stie lumea:lol:. Poate se va alege cu niste roti lipsa sau sparte:lol: :lol:

slip 27-01-07 00:28

hai we fiti seriosi..ce=i cu voi??? ati innebunit? cum sa va opreasca asa..din mers? :-?

sunteti cu capu'...serios.. nush ce e cu aberatiile astea.. dar tre sa fii idiot sa ii dai actele unui fraier care te trage pe dreapta din alta masina..care nici macar nu e de politie..si ..totusi declara k este politist fara sa prezinte vreo credibilitate..
orice politist tre; sa aiba la indemana o fisa de lucru..c.eva care sa justifice prezenta lui intr-un anumit loc.. sau zona..
deci practic... imposibil..
si ..dak vrea sa ma opreasca as da si peste el..si il shi scuip in gura.. dak indrazneste.. .
hai fitzi seriosi... terminati cu dumele astea.. k mai crede lumea..si nu e bine.. k mai sunt care se sperie.. ;) ori.. sincer nu cred o boaba din toate astea.. .
hai /...pa..

bakal 29-01-07 15:19

bate vantu' frunza'n dunga, totata lumea se alunga.

parca o disparut comunitarii

slip 29-01-07 16:07

suntem in pauza de masa :D nu am disparut ;)
a batut putin vantul ieri dar degeaba... nu ne-am dat in laturi :twisted:
asteptam zapada... si de aia e linistea dinaintea furtunii :D
bafta

zanga 29-01-07 20:57

Salut...cu cine trebuie sa vb sa imi dea si mie un sticker cu 4tuning?

AXEL_SS 29-01-07 21:50

Quote:

Originally Posted by slip (Post 721081)
:twisted:
asteptam zapada... si de aia e linistea dinaintea furtunii :D
bafta

Bine zis Slip. Deja vad ca s-au asezat cativa fulgi dar f putini. Cateva grade mai putin sa fie si e destul. Fortus scrie pe noi:lol:

AXEL_SS 29-01-07 21:51

Quote:

Originally Posted by zanga (Post 721535)
Salut...cu cine trebuie sa vb sa imi dea si mie un sticker cu 4tuning?

Mai asteapta nu se dau asa de usor astea

zanga 29-01-07 21:55

Nu se fac...sau nu se dau?...ce anume trebuie sa astept?

All times are GMT +2. The time now is 09:03.

- Copyright 2026 4Tuning