Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   Skoda Octavia Tour Sport (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/119364-skoda-octavia-tour-sport.html)

mareo 28-12-11 08:13

Re: Skoda Octavia Tour Sport

Abia acuma am vazut topicul,si l-am citit pe tot! Felictari sincere pentru munca depusa,masina arata intr-un mare fel! Bafta pe viitor! :-)

ps : personal nu as vopsi jantele negre,cred ca argintiu,cu rosu mat,ar fi reteta succesului!

b31rmy 28-12-11 14:29

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by muntiu (Post 4782492)
de ce nu incerci sa ii montezi in bara de RS proiectoarele de pe Octavia 2 varianta 1,dau foarte bine

Am un prieten in Constanta care are asa ceva montat , imi place mult cum arata dar nu am sa-mi pun niciodata .. pur si simplu nu ma omor dupa proiectoare :)

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4782742)
mie unu imi place maxim nuanta ce este pe camaro, insa sa fie lucios nu mat.. mie culoarea mata mi se pare urata pe o masina...

Inca sunt in mari dubii referitoare la culoare , astept o monstra de la prietenul meu cu service sa vad ce culoare imi alege el ca a fost vorba sa aleg eu 2 culori si el alege 1 culoare , vopseste 3 piese in culorile alese si va ramane sa aleg eu culoarea finala.

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 4797471)
Abia acuma am vazut topicul,si l-am citit pe tot! Felictari sincere pentru munca depusa,masina arata intr-un mare fel! Bafta pe viitor! :-)

ps : personal nu as vopsi jantele negre,cred ca argintiu,cu rosu mat,ar fi reteta succesului!

Iti multumesc mult Mareo!
Referitor la jante , momentan nu am sa le fac nimic pentru ca le-am pus la vanzare ca am gasit la mine in oras Tomason TN1 pe 19" , cele care au fost pe skoda de la cluj si de atunci mi le doresc.

Pun si cateva poze mai recente cu jantele de tabla si capace de Volkswagen Octavia :)))

b31rmy 30-12-11 18:35

In aceasta seara am montat inapoi jantele de vara ca skoditza trebuie sa treaca anu pe tocuri nu in ciupici :)))
Maine revin cu poze ca am s-o duc la dus:lol:

Devu 30-12-11 18:39

Quote:

Originally Posted by b31rmy (Post 4801167)
In aceasta seara am montat inapoi jantele de vara ca skoditza trebuie sa treaca anu pe tocuri nu in ciupici :)))
Maine revin cu poze ca am s-o duc la dus:lol:

Foarte bine ai procedat, era ciudata rau in table :D. Asteptam poze.

Sarbatori fericite, un an nou mai bun.

b31rmy 30-12-11 18:41

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4801172)
Foarte bine ai procedat, era ciudata rau in table :D. Asteptam poze.

Sarbatori fericite, un an nou mai bun.

Multumesc la fel , toate cele bune in noul an,sa ai parte de tot ce iti doresti. Sper sa fie un an mult mai bun pentru toti.

b31rmy 31-12-11 15:05

9 Attachment(s)
Am revenit cu pozele promise :)

Doresc tuturor pasionatilor de auto/moto si nu numai, UN AN NOU 2012 FERICIT,SANATOS PLIN DE IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE!

Sa ne auzim cu bine si cu multe noutati in anul ce vine.

LA MULTI ANI!

ccipy007 31-12-11 17:53

La multi ani si Un an nou fericit!
PS: Arata in continuare intr-un mare fel masina ta. Nota 10+++

kykyy 03-01-12 10:42

NICI DE REVELION NU AI STARE...:d

b31rmy 10-02-12 08:23

1 Attachment(s)
Si o poza mai recenta :)

ms99ass 13-02-12 21:41

De ce vrei sa vopsesti masina? Culoarea actuala e superba si rara! Mai dai din cand in cand un polish si atat. Culorile mate nu sunt potrivite pt clima din Ro, parerea mea...

PS jantele sunt foarte potrivite pt masina ta8)

b31rmy 14-02-12 07:53

Quote:

Originally Posted by ms99ass (Post 4879798)
De ce vrei sa vopsesti masina? Culoarea actuala e superba si rara! Mai dai din cand in cand un polish si atat. Culorile mate nu sunt potrivite pt clima din Ro, parerea mea...

PS jantele sunt foarte potrivite pt masina ta8)

Salut , vreau sa vopsesc masina pentru ca este vopsita foarte prost.In cateva locuri lacul este scurs, pe bara fata mi-a sarit vopseaua iar masina se zgarie extrem de usor , pentru ca lacul nu a fost dat cum trebuie. Culoarea este cea de Skoda originala , nu difera cu nimic noanta , doar ca are 3 straturi de lac si ii da o alta tenta.

Mai mult ca sigur voi renunta la vopsirea intr-o culoare mata,imi place super mult rosu mate dar aceasta culoare da bine pe masinile mai mari.Pana la primavara am timp sa imi caut o noanta mai speciala sa pot vopsii masina.
Si jantele pana la urma vor ramane la mine , nu le mai vand , le voi vopsii si sper sa gasesc anvelope 215/35/19 sa nu imi mai atinga

b31rmy 27-02-12 15:54

8 Attachment(s)
Pentru ca s-a mai incalzit afara si primavara bate la usa , am montat jantele inapoi si am iesit la o mica sesiune foto cu cel mai bun prieten al meu.

Devu 27-02-12 15:57

Doua bijuterii!

tabokubmw 27-02-12 16:19

Foarte frumoasa skoda! :D

vanu14 27-02-12 16:38

cea mai skodah tu o ai nebunule!!! :D foarte frumoasa si intretinuta ca deobicei! :D

marius3030 27-02-12 17:34

superbe si ff intretinute amandoua!misto pictorial!daca faceati pozele mai mari vreo2 ajungeau pe dosktop!:D

B-99-SAA 29-02-12 12:32

Frumoase amandoua! :D

vinyl 03-03-12 18:39

Foarte frumoasa masina ! Ce planuri mai ai cu ea?

b31rmy 03-03-12 18:55

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4903517)
Doua bijuterii!

Multumim frumos! :)
Quote:

Originally Posted by tabokubmw (Post 4903551)
Foarte frumoasa skoda! :D

Mersi frumos , promit sa nu ma opresc aici si am sa incerc sa va mai impresionez de acum incolo.

Quote:

Originally Posted by vanu14 (Post 4903588)
cea mai skodah tu o ai nebunule!!! :D foarte frumoasa si intretinuta ca deobicei! :D

Este nebune ? :D Ma bucur ca ai luat drogu asta de la mine , sincer.

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4903694)
superbe si ff intretinute amandoua!misto pictorial!daca faceati pozele mai mari vreo2 ajungeau pe dosktop!:D

Acum am facut cateva poze ca a fost mai frumos afara , insa cand se va incalzii vom face o sedinta foto profi + un filmulet ca de mult imi doresc.

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4906916)
Frumoase amandoua! :D

Multumim frumos!

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4912303)
Foarte frumoasa masina ! Ce planuri mai ai cu ea?

Planuri mai sunt .. Foarte curand masina va primii o grila fara semn FK. Apoi pana la vara sper sa reusesc sa schimb anvelopele sa nu imi mai atinga si abia apoi va intra iarasi la vopsit masina si sper sa gasesc o noanta cat mai placuta. Pana la vopsit sper sa reusesc sa gasesc si un model de praguri simple si voi prelungi bara spate , va ramane acelasi model de fabrica doar ca va fii mai joasa.
Dupa ce rezolv cu atinsul in arip , voi lasa masina mult mai jos.
Si lista poate continua,planuri sunt , timp si bani sa fie.

kykyy 03-03-12 23:41

superba masina...:pelvic_th
spor la realizariiii.....8)

b31rmy 04-03-12 13:41

Quote:

Originally Posted by kykyy (Post 4912753)
superba masina...:pelvic_th
spor la realizariiii.....8)

Multumesc frumos 8)

b31rmy 22-03-12 07:35

4 Attachment(s)
Am revenit cu inca 2 3 poze mai recente. Masina a mai fost ridicata de spate cam 2cm ca m-a saturat de atins in aripi si asa va ramane pana iau anvelope 215/35.
Am achizitionat si o grila fara semn de la FK pe care o voi monta zilele astea cand o voi termina,pe margine vreau sa-i pun stickerbomb pana o voi vopsi pentru ca este neagra in totalitate si se vede prea mare.
Grila modelul asta am si la vanzare pentru cei care doresc la 140ron.

Ingerasul99 22-03-12 08:44

Te-am vazut de cateva ori prin trafic, arata bine masina .
Spor la treaba.

b31rmy 22-03-12 09:28

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 4944348)
Te-am vazut de cateva ori prin trafic, arata bine masina .
Spor la treaba.

Mersi frumos:-)

kitz` 23-03-12 19:41

frumoasa masinuta...felicitari

the dog 24-03-12 12:15

1 Attachment(s)
Ai o nuanta anume in minte ? Pare interesanta cea de mai jos :

b31rmy 25-03-12 22:00

Quote:

Originally Posted by kitz` (Post 4946810)
frumoasa masinuta...felicitari

Multumesc frumos!

Quote:

Originally Posted by the dog (Post 4947693)
Ai o nuanta anume in minte ? Pare interesanta cea de mai jos :

Foarte interesanta culoarea insa eu tind sa renunt la rosu mat .. Am vazut foarte multe masini vopsite mat in Constanta si dupa parerea mea culoarea mata da bine doar pe masinile mai masive ..
Oricum pana o bag la vopsit mai dureaza cam 1 luna , am timp sa ma razgandesc . Plus ca la vopsitoria unde trebuia sa o fac rosu mat am fost de curand si am vazut 2 masini vopsite si nu mi-a placut deloc cum aratau si n-as vrea sa-mi bat joc a doua oara de masina cu o vopsea aplicata prost.

marius3030 03-04-12 20:09

fa-o lucioasa!chiar cat se poate de luciosa!culorile mate sunt cam de domeniul trecutului deacum si ca sa te sustin,intradevar..multi si-au facut masinile mate!deci.. ;)

b31rmy 22-04-12 17:10

5 Attachment(s)
Cateva poze mai recente inainte de vopsirea masini.
Jantele daca nu reusesc sa dau anvelopele separat se vor vinde , daca reusesc sa dau anvelopele separat , atunci jantele for ramane la mine.
Intre timp la masina i-am schimbat distributia , i-am facut schimbul de ulei la cutie si la motor.

Poate daca stiti pe cineva care vrea anvelope 235/35/19 , v-as ruga sa ma ajutati sa nu fiu nevoit sa dau jantele.

b31rmy 28-04-12 16:20

3 Attachment(s)
Intre timp s-a mai rearanjat toba ptr ca lovea in caroserie si bara.Acum nu se mai aude absolut nimic si asta gratie baietilor de la LFA Customs din Constanta care stiu ce fac cand e vorba de evacuare.

All times are GMT +2. The time now is 22:48.

- Copyright 2026 4Tuning