![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
16 Attachment(s)
Revin cu ultimele modifica si poze:
-frane complete fata, spate m3 e36 -bucse poliuretanice puntea spate, bucse bascule spate poliuretanice reglabile, bucsa grup poliuretanica -Jante RH 8 cu 9.5 j 17` 5x120 -Jante 16` pt slikuri R888 5x120 In poze maestrul Fane!;) |
Foarte tare masina!felicitari pt munca depusa..a iesit un urs chiar frumos...sa nu mai vorbesc de motorizare :D
Bafta cu proiectul! |
mai vi saptamana asta la valcea cu ursu ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Acum ca e cam gata din punct de vedere exterior, merita o sesiune de poze ceva mai profi.
Multa bafta cu ursul in continuare, e forta rau ! |
Quote:
|
Abia astept sa vad si eu ursu live ca nu ama vut placerea pana acum:P!!! A iesit superb si cand vei pune si eleronul mth2 va fii cireasa de pe tort:D!!!
Bafta in continuare la modificat!!! App am niste jante la vanzare borbet t r16, 4x100, 9j toate patru, et 15 cu tot cu gume , pt urs sunt ideale....daca auzi pe cineva ca vrea.. ms si scuze de off.... Bafta! Abia astept sambata seara!:twisted: |
Vreau eu jante iti dau azevurile mele la schimb :d
|
Quote:
|
bravo sef stii tu treaba "operatiunea butucu" cata bataie de cap ti-a dat bine ca s-a rezolvat!:twisted:
|
Quote:
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...te-409053.html Ma gasiti pe mess sau la telefon Boby imi cer scuze inca odata ca fac bazar pe topicu tau... Bafta cu ursu!!! |
Of ce ma oftic ca nu sunt in valcea sambata :( chiar vroiam sa mai vad ursuletul...mai ales ca acum e cu haine noi! Oricum bobitza dupa 22 vin acasa...sti ca daca esti cu ursu prin valcea nu scapi de mine pana nu imi arati ce poate (bine am mai simtit eu...dar asa in reprize :D) Foarte frumos ce ai facut cu masinutza si respect pt pasiunea si munca depusa!
Si bine ai venit in familie :) PS: Sunt Cucu :)) |
Multumesc tuturor pt aprecieri!
Aseara am montat si eleronul, maine sper s-o scot pe strazi sa ma duc cu ea la folie! Ne vedem Sambata seara la Valcea sau duminica la Slatina! Va salut! |
Quote:
|
Pune si tu poze cu bucsele reglabile pentru puntea spate. Poti regla unghiul de cadere, nu?
|
Sunt deja montate pe mshina, fac poze degeaba! Treci pe la Wpp pe la garaj ca au si ei!
Mashina e din nou pe strazi fara slikuri...cu cauciucuri normale! E circul GLOBUS! |
pana la urma care sunt rotile care le ai pe masina acum? care rh-uri ???
|
Quote:
Care mai mergetzi la legale la Slatina? |
Sincere felicitari o bomba de masina:X
|
Este cam... senzaţie maşina ! Felicitări !
|
cum zice si gabi , senzatie masina .... ! mereu o placere sa vad ursi frumosi
app , eu am venit la tine cand s`a terminat sa te intreb daca vii la craiova ... imi pare rau ca nu s`a putut sa te pui cu iustin la start pe aeroport ! |
4 Attachment(s)
Felicitari
Ai un urs superb ;) |
Multumesc frumos pt aprecieri si poze!
Imi pare rau ca nu am putut face nimik azi la Slatina dar conditziile au fost de ***. Asfalt prost, rece si ud....eram ca pe patinuar...si cand s-a mai incalzit afara s-a terminat cursa! Bani, timp si nervi irositzi degeaba...in schimb super kterink pe autostrada la intoarcere....macar atat! |
3 Attachment(s)
frumoasa masina dar greu de controlat:)
|
1 Attachment(s)
Faptul ca participi,a fost unul dintre putinele motive,2,3- care m-a facut sa vin la cursa asta :)
ma asteptam sa fie slaba,insa ma bucur c-am apucat sa aud masina :) suna superb,de vazut,era ud,n-am apucat sa vad cum merge cand prinde aderenta in fine,te-am surprins cand patinai artistic pe acolo :P |
Quote:
|
Quote:
|
felicitari pentru masina .... nu ma gandeam ca poate atatea
Succes in continuare! btw... te`ai intalnit cu autostrada cu S3`u si cu wpp ? |
|
8 Attachment(s)
Felicitari....ai un urs foarte frumos..si suna bestial..cateva poze de la mine sper sa nu te superi.:P
Bafta in continuare!! |
e 30 ///:lol: STOP;) la mai multe pe strazi(in RO) si la cat mai putine pe la centre de colectare fiare vechi:cry:
MOM e bestiutza rau sa-ti "traiasca" fratioare;) |
Multumesc frumos pt poze si aprecieri!
Are cineva o poza cu jantele normale...ca nu-mi place deloc cum arata cu slikurile astea! PS: de azi am si folie pe toata mashina...chiar autorizata! |
1 Attachment(s)
poftim o poza cu jantele normale,cat dadeai burnout + flacari pe evacuare..
p.s: unui amic cu folie autorizata ,i-au luat talonu :) n-a contat ca e autorizata,n-are voie cu folie.(punct) |
am avut ocazia sa conduc bestia in aceasta noapte.....CRIMINALA.....
restul e can-can........:) |
Quote:
Nush ce sa zic...la E60 am si pe fatza f inchisa si n-am avut probleme....la urs i-am pus pe fatza d-aia super transparenta....sper sa n-am probleme! |
;) in lege scrie ca nu ai voie cu folie pe geamuri decat daca este autorizata.....deci nu a incalcat legea cu ceva !
|
in lege scrie mai nou ca nu se mai da autorizatie pe fata....nu conteaza de folie...cine are, se intelege cu gaboru...si daca bobi are autorizatie....e bn...il prosteste repede pe cap de creta
|
nu ai voie cu folie pe fata in nici un fel....punct , toti militienii stiu asta...bobiiii.....ce cauta eleronul ala NEGRUUUU PE SPATE????? trebuie vopsit...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:43. |
- Copyright 2026 4Tuning