![]() |
Uai eu ziceam lasa selana ca nigea tare ca nu vedeam decat stopurile la masinile din fata....era jiscol uai...
|
Aaaa da...cat mertan a filmat i-au inghetzat ghearele :) hi hi...mai intra in masina se incaleza...mai iesea afara...dar mai mult statea afara ... :D
|
mertan ar trebuii sa i-a premiu pt fotografii. propun eu '' Cel mai tampit fotograf'' :D :D
tampit---- cu capu, ca sta afara si ingheata si chestii din astea....sa nu inteleaga gresit si iar sa se oftice :D :D |
Lasa uai ca a filmat si nu pune filmele pe forum....
|
da chiar asa :twisted:
|
mai eu fac asta pentru ca este pasiunea mea nr 1. nu ca sunt tampit. eu ma sacrific pt \"da club\". intelegti?
|
gata frate...inteleg.....a fost o gluma....sper ca nu te-ai suparat :D
|
mai. doar esti fratele meu(cica asha se zic la aia care sunt repari).
|
Eu de fapt nu m-am dus acasa.... :oops:
M-am oprit doar ca sa imi las inapoi pe luneta stergatoru(l-am uitat ridicat de la Petrom :oops: ) :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :headache: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: Aaaaa.... si tre sa mai iau niste LECITINA .... ca ma lasa memoria!!! |
lasa ca data viitoare o sa ai tinere de minte.
|
:idea: AM UITAT SA VA SPUN CA UITASEM CA MERGEM SI PE LA SALA SPORTURILOR!!! :idea:
|
lasa ca o sa-ti intre in sange, si n-o sa mai uiti :wink:
|
multumim celor prezenti sambata trecuta..ati vazut ca nu trebuie sa fie 20j de masini ca sa ne distram putin..pacat ca a nins..dar presimt ca sambata asta va fi uscat...ma mananca talpile deja..in special cea dreapta :lol: il astept pe TIBI...stiu ca nu ma va dezamagi..shi bineinteles cei care au fost dar shi CEI CARE NU AU FOST de ceva vreme...V-ati suparat pe NOI?
|
Re:
Quote:
|
stiu gabi...nu ma refeream la tine pt k,cunosc situatia ta...iti doresc succes cu capri..crezi ca e gata pana pe 1 aprilie?
|
Daca te referi la noi (adik SFW, Silviu_tun, VSA, Andrei, si 83 RAI si Jabster) noi am zis ca nu venim..Motivele s-au mai scris odata..Nu e nici o suparare pe ceilalti, numai ca asa a fost sa fie!Oricum se vede ca se paote foarte bine si fara noi..
|
Re:
Quote:
|
fara suparare dar nu are rost sa fim separati
P.S nu-mi amintesc ca jabbster sa zica ca nu mai vin ..ultima oara cand am vb cu el a zis ca el ar veni orcand :wink: nici VSA nush dac a zis :) IDEEA E CA NU ARE ROST SA FIM GRUPATI :wink: |
:) Daca era Ceausescu acuma...:) glumeam ...asta e ...democratie! fiecare face ce vrea! :D :peace: :baby:
|
Re: vsa
Quote:
|
Re:
Quote:
|
mai... acuma faceti cum vreti voi. sunteti binevaniti la intalnirile noastre. acuma nu stiu ce sa mai zic. cred ca sambata va fi vremea buna.
|
va fii vremea buna un ***. la cum ninge o sa fie iar zapada cat casa.
|
Si in noaptea asta nije din nou cica si se opreste vineri seara!
|
daca se mai tine cu ninsoarea nu mai avem unii sa facem schemme
|
sunt sigur ca va fi uscat sambata, la cat e de cald ziua...
|
vii aleks la intalnire?
|
:) Nu stii cum vine el.... :)
|
mama da ce ninge afara. bine ca m-am dus ieri la suceava. ca azi nu cred ca m-ai dadeam peacasa.
|
ninge noaptea si ziua se topeste. e naspa. se face apa multa peste tot. si mai ziceati ca o sa fie uscat:(
|
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
sunt in plina sesiune...
nu ma injurati... promit k sambata sunt acolo :) |
Stai linistit aleks!
|
sambata vin shi eu, am meci acasa... is liber, vin cufuria verde :)
|
Eu am fost la servici
|
Sambata asta cred ca vin si eu cu masina.
|
sambata vine si eu:D
|
sunt prezent sambata. data trecuta a fost frumos. am avu ocazia sa vad ca o reprezentanta da sexului frumos stie si se pricepe la masini. si inafara de asta stie cum sa "foloseasca" o masina. speram ca de data asta sa ne mai onoreze cu prezenta.
|
bai...iar ninge . si in ce hal. am fost putin la stadion. mai era cineva cu un passat. ne-am invartit ca ...
|
vrei sa intri tu primul sa faci o incercare?
|
Unde sa intru ma?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning